090430

Sitter hemma hoss sis nu för att snart ska vi sticka till Perssons. Behövde måla naglarna och så tänkte vi låta Rub en leka lite ute innan vi sticker dit så han inte är så jätte rastlös haha..
Asså Ruben pillar sig på snoppen precis hela tiden, stoppa precis in den i blöjan som han dragit ner också...Jajja han är ju kille :)
Innan idga var vi och handlade kött till ikväll och handla till Folke som behövde lite smått. Sedan satt ajg och snackade med honom nån h sedan var det dags att göra sig i ordning.
Nu ska Ruben äta och jag hade ändå inget spännande att berätta :)
<3

Ruben ord <3

Ännu en Creed kväll ikväll :) Nu känns det toppen och ska snart gå och lägga mig...Är fotboll på tv och kan därför inte se Greys idag...
Det gick iaf bra med sis idag, fick pencillin och kännde sig bättre med febern också för hon fick sovit inatt. Var ju nu ikväll på mini sim med Udit och mormor och morfar passade på att följa med. Var mest jobbigt tyckte jag för det var så mycket stimm hela tiden..Men det kanske blir lättare när han är äldre för nu var han så liten jämfört med alla barnen.
I morgon är det valborg tydligen :) Och vi ska hem till Perssons även om jag hellre känner för att kröka satan haha...Snygg mamma och säga så men faktiskt så gör jag det, var rätt länge sedan. Och med kröka satan menar jag nu inte att jag måste bli full utan bara ha ball liksom :)
Jajja får ta och göra det någon dag...
Måste ju ge er lie härliga framsteg från Ruben, självupptagna jag har ju nästan bara skrivit om mig själv :(
Men han kan nu iaf säga:
Boll
Bil
Buss
Ida
Mamma
Pappa
Lampa
Sedan kommer det an massa andra ljud men akn inte riktigt urskillja mer :) Min duktiga lilla fis!
Thats it!
<3

Sug ......!

Idag började morgonen med att rubis vaknade 5 eftersom han hurra! somnade kl 20 igår :) Så vi åt frukost och hade det mysigt, men jag blev så himla trött eftersom jag inte sovigt ordentligt på länge så jag frågade A om jag kunde sova en liten stund innan 8 då jag skulle ringa vårdcenralen för sis räkning. Efter många om och men så fick jag det och lyckades få sova i 30 min. Sen gick ajg upp och då gick Ruben runt mina ben hela tiden och var ledsen så efter ett ta så sa jag till A om han inte kunda ta honom så jag kunde få ringa, men icke då då skulle han till skolan. Han brukar vanligtvis gå upp kl 8.30 och vara iväg vid 8.40 och nu var kl 8.15...Så han tog sina saker och sa " men för fan jag vill ju komma i tid någon gång"....NICE!!
Så idag är nog A på ett jävla humör men så otrevlig har han varigt nu ett tag!...Jajja just idag A så suger du .....!
Haha nu har jag kanske avreagerat mig! Nu ska jag bara ha en underbar dag ensam med min son som är min lilla ängel! Och kanske ta ahnd om stackars lilla syster :)
<3

Bra med Frasse!

Ja idag har vi varit iväg med Frasse och dem tvättade bara såret på hans tass och så ska han gå på en antibiotika kur och så får han smärtstillande...Ganska bra tyckte jag så det inte var något värre. Men det kommer bli jobbigt för dem där hemma för han ska gå inne hela tiden...Och så måste ajg säga hur duktig han var! Förutom när han bet Cicca så hårt att hon ska till vårdcentralen i morgon, handen börjar svullna lite... Berättar så klart hur det går!
Annars idag har jag faktiskt varigt på massage :) Lycklig jag blev när mamma frågade om jag ville gå! Och jätte skönt var det :)

Det blev inget skrivande igår för ajg var helt slut. Är jag iofs nu med för jag får inte sova på mornarna som jag har fått innan för det har varit så mycket med mor o fars present, sedan Frasse osv.. Men ja man får väl sova när man är död...

I morgon ska vi inte gör något speciellt, ska väl bara ha roligt tror jag förutom att ajg ska ringa arbetsförmedlingen..
Vi ska ju också till minisim. Det är nä,ligen så här att Caroline (faster till mig och Rubens simsim lärare) inte tycker att Ruben passar på babysim längre för han kan inte utvecklas där som han vill så vi sak gå och prova vad han tycker i morgon :) Mamma är ju lycklig för då får hon äntligen följa med någon gång när Ruben simmar :)

Jajja  nu ska jag iaf få sova lite :) Ta hand om varandra!
<3

<3Frasse<3 Och en massa annan kärlek!

Anledningen till att jag inte skrev igår är att det var fruktansvärt mycket att fixa med mammaas och pappas present för att det skulle bli alldeles perfekt! Det slutade med att jag och Cicca åt kl 22...Men potatis gratängen med skinksteak och tomatsås var god ändå :)
När vi hämtade dem i Trelle så satt dem med ett gäng trevliga typer och var rätt glada allihopa. Dem tog varndras nr så dem hade någ väldigt trevligt tillsammans. Sedan när dem kom hem hade vi handlat en massa frukt, tänt ljus, handlat sån god noguat som dem gillar, fixat filmen Australia och verkligen gjort det helt underbart mysigt för dem. I morse sedan hade vi fixat gått härligt pålägg och mer rukt och bullar till frukost. Dem gillade verkligen denna presenten och jag vet attd em verkligen uppskattar allt jobb vi lagt ner på detta, därför är det ännu roligare att göra sånt för dem. Fina mamma och pappa! <3
Idag har vi spenderat hemma hos mamma och pappa fast mamma har jobbat. Andy har hjälpt pappa och farfar med trallen och jag, sis och Ruben har lekt ute precis hela dagen, underbart! Snart ska han bada villket verkligen behövs trots att vi badade igår och ska på simsim i morgon. Snart ska vi äta grillat med potatisgratäng och sedan ska vi äta godis så klart!
Måste ju också berätta att vi köpte en cyckelsits och en hjälm till min lilla kille för att vis ka kunna cykla :) Men det var inte lika kul att ta på hjälmen idag som igår så ci får se hur det går haha.
I morgon ska vi på simsim så klart men sis och bror ska till djursjukuset för att våran älskade lilla Frasse har skadat tassen väldigt illa och jag är jätte rädd att det är riktigt alvarligt. Egentligen vill ajg ffölja med dem dit men jag kan inte glömma att Ruben faktiiskt inte förstår vad som händer...
Måste berätta att A kan vara en ganska stor bajs ibland och det är jobbigt att han är så sjkt ego som han är! Igår började vi bråka och jag blev utskälld för att jag inte frågade honom om vilka tider han skulle vara borta när jag sagt att vi skulle göra saker. han skulle så klart inte meddela själv utan jag ska verkligen fråga ut honom...Men iaf så fick han dåligt samvete för idag så städade han verkligen lägenheten jätte noga! Haha ganska så skönt att han känner saker ibland!
Jajja nu ska jag titta på Gossip Girl...Ha ett härligt slut på veckan för min dag har verkligen varigt varm av både kärlek och sol!
Hjälp mig hålla tummarna för min älskade katt i morgon! <3<3<3


Fet mat!

Nu är vi precis hemkommna från fam fritz och det var trevligt som vanligt :) Får be Jennifer skicka bilderna för även om jag hade kameran med mig så glömde jag fota :/ Lillebror hade växt jätte mycket men Sierra var sig lik :) Det var ju 3 veckor sedan vi sågs sist, Jennifer tyckte Rubens hår hade växt, Trevligt :)
Nu ska Ruben äta sedan ska vi hem till Stina och Chrisse. Stina ringde innan och sa att hon hade en jätte bra idé som gick ut på att komme hem till dem och mysa på deras nyrenoverade balkong och så skulle hon bjuda på mat, fet mat haha...Och vem tackar nej till det?!
Så vi tänkte köpa lite godis som vi kan kränga efter :) Allt för min skull, snälla alla är, jag vet ju att det är jobbigt för dem att kränga så haha.
Till lunch idag åt jag en hemmagjord hamburgare med ca 5 cm tjockt med majonäs, taco sås, pannbiff och vitt bröd. Efter det så tryckte ajg i mig en Stor tallrick med pommes som drypte av fett och så ketchup och starksås till, mmm mumma!
Nä nu ska jag pussa på en lite kinkig Ubis!
<3

Natti åsså bildrna från Bokis :)

Som vanligt ville Rubis inte somna kl 21 så nu när A kom hem tog han nattningen, trevligt initiativ :)
Nu ska jag kränga något så jag är äckligt mätt innan jag somnar haha...Natti..
Bilderna är från den härliga dagen i Bokskogen!

    

Fika stället, mor, Chrisse (snygg face) Stina, fika stället, bror och ahlis som brottas haha

    

Andy, fräsig kojja, <3, Ruben och mobror

 

Den fina tårtan som mamma vann och vi åt på pappas födelsedag :) och sedan vår sjukt braiga present!

<3

Jobb iaf...

Hemma igen efter en dag hemma hos mamma. Blev inget babycafé idag för att Ruben varigt på så dåligt humör att jag tyckte att han behövde sova...Så vi gick hem till mamma när han hade vaknat :) Där hemma lekte vi som vanligt och så var vi ute i trädgården och pulade lite :) Skönt att vara ute men ännu skönare att vara ute och göra något. Efter vi ätit fika så gick vi hem och lekte lite med en pappa och hans barn på en lekplats på vägen. Men Ruben som vanligt tittar bara med stor förundran på de större barnen men till de små barnen så vinkar han...Han har lärt sig att de stora barnen aldrig vinkar tillbaka :/
Nu ska jag kanske diska undan lite medan han sover liten stund och sedan ska vi äta :)
A ska på träning idag så det blir mamma och Ibis mys ikväll...Fast nu när jag känner efter ska jag nog lägga mig i stället haha..
Får ju inte glömma att nämna att som en överraskning för alla så frågade min gamla chef om hon kunde skicka mitt sommarschema med mammas eller om hon skulle skicka den hem till mig...Jag har ju varigt där och frågat om jag kan få något medans jag letar efter nytt men har bara blivigt skickad emellan alla så jag har ju inte väntat mig något så från ingen stans utan att ha nämt något så har jag fått tider. Ska bli spännande hur mycket jag får, får hem pappaerna i morgon...Snopen man blev iaf! Men pengar är pengar! :b
Have a nice day!
<3

Tvi...

Usch, nu känner jag verkligen att jag mår dåligt av all dålig mat...Eller jag hoppas attd et är de iaf. Fast andra saker spelar nog in, Rubens dåliga humör, inget jobb, inga pengar, räkningarna närmar sig, inga tatueringar och Andy...Vill inte kräka av mig här så skit samma men det är kämpigt just nu av någon/några anledningar.

Just nu är jag ensam för Andy och Ruben har gått hem till MoF för att han ska hjälpa pappa bygga trallen idag. Han är Mycket själviskt den där Andy så han måste tycka det är kul att bygga trall för han frågar pappa hela tiden om han kan hjälpa osv. Ganska kul att se faktiskt :) Men han gillar pappa det vet jag, det gör Alla.
Har precis varit och solat med sis för det var halva priset och så kanske jag skulle bli lite gladare men i stället så har jag bränt mig i ansiktet för jag provade de starkaste solariet haha. Men detta var sista solningen nånsin för min del för jag är helt vitprickig över hela ryggen och det är ett tecken på att man ska lägga av!
Kusin Ida kommer också dit och vi ska även klippa Andys hår idag, det behövs verkligen!
Så vi får se hur sent det blir där idag...
Tror inte det var något annat som hänt idag...Jo föresten inte till att glömma tacka sis för hjälpen innan!<3 Ha en toppen dag!
<3

Ingen Ubis dag idag!

Snart är det träning för sista gången på länge ser det ut som. Jag ska ju gå upp i vikt och så...Jajja fick iaf höra idag av sis att jag hade ett större arsle :) Så det är bara hoppas att hon menar det och inte bara säger det för att ja ska bli glad...
Idag har inte Ruben varigt på det bästa humöret kan jag säga! Jag packade ihop oss för att gå till arbetsförmedlingen för att lägga in mig i deras system för att fixa jobb själv går ju inte skitbra om man säger så. Och jag tänkte att det går väl jätte bra, men icke sa nicke! Han sprang omkring som en toka över hela våningen och jag efter samtidigt som jag skulle skriva in mig så jag ringde bror i all panik. Han kom direkt och hjälpte mig, super tack. Så nu är jag inskriven där och hoppas ju nu att det ska ge något.
Sedan gick vi till Toppen för att handla lite men där inne bara skrek han som en galning. Mathias fick gå ut med honom som han höll på sedan gick vi och gungade lite och då var det ändå rätt ok. Cicca kom efter en stund för hon skulle tvätta av sminket innan hon skulle sola och då blev han ju glad. Det ändrades lika snabbt när vi sa imot honom om någon lite grej...Sedan tappade jag tålamodet så jag har bara gjort allt han velat för jag inte orkat tjafsa. Mamma kom också innom en kortis, lika så pappa :) Hela familjen var över idag och inte bara min utan Andys också. Dem var över för att fixa lite till oss så mycket familj idag :) Och det gillar vi!
Nä som sagt snart träning men innan ska jag så klart inom Folke och kanske kolla min mejl och söka lite jobb :)
<3

Massa musik!

Nu är det tredje gången jag kör Creeds låt My sacrifice på ipoden på allra högsta volym...Behöver det när jag har ett sånt här trött sammanbrott, då är det Creed, Linkinpark och liknande musik som gäller. Jag har så mycket i huvudet hela tiden så ibland blir det kortslutning! Blir det väl för alla men detta är iaf min medicin mot det!
Annan bra musik som alltid går att lyssna på är Cat Stevens och Dire Strates,Johnossi, Jason Mraz, Counting Crows, Daniel Lemma, Lisa Ekdhal och så klart reggae.
Annars gillar jag just nu Kings Of Leon och ni kan väl inte missat att höra deras låt Sex On Fire som gått någon gång på radion, man liksom stannar upp när den spelas. Deras andra låtar är också bra :) JAg trodde det var ett nytt band med Bollan har lyssnat på dem i 5 år nu sa han...Gissa vad jag har att ta igen. Men han sa också att dem spelar på Hultsfred så jag kan väl hoppas att jag fårr jobb snart så jag kan åka dit äntligen för första gången. Det finns fler bra band som spelar där som jag gärna kollar på som, The Killers, The Sounds bla...Jajja vi får väl se hur det blir med det, tror ju inte det blir av :(
Börjar verkligen känna av att vi inte har några pengar! Jag känner nu att jag vill hitta på en massa saker i sommar men som det är just nu kan vi inte göra något alls och sedan är det ju Alla mina tatueringar som lockar....Jajja jag får kämpa på och leta :)
Idag har vi varit på simsim som vanligt efter uppehållet förra veckan och idag var det Andy som badade med Ruben. Även Mathias var med så han hade super roligt. Han älskar ju det verkligen!
En tjej so vi brukar träffa hos mina kusiner var där med hennes nyadopterade lilla bebis son på två månader. Hans mamma vet dem iaf är från Somalia så han är helt svart. Såååå jäkla söt är han och helt krullig med bamse läppar och superfina ögon! Jag är förälskad haha...Nä men han var verkligen så söt. Grattis till henne och hennes man som äntligen har fått deras efterlängtade bebis!
Nu ska jag äta fläskpannkaka mmmmm.
<3

Gott och blandat

Till att börja med, den var verkligen bra Bollan! Jag lyssnade på den innan, så fortsätt ge mig tips :) Hinner inte tänka på sådant själv haha...
Ja idag har varigt en mysig dag hemma hos mor och far. Vi var ute och gungade lite med min farmor som också var där och så hade Andy lagat en gryta som vi tog med oss...Jätte god! Kännde att vi var tvungna att bjuda lite mat på mor och far för vi äter äbdå där ganska så ofta :)
Men tyvär kan jag inte äta så mycket som jag vill för jag mår illa precis hela tiden bara för att ajg äter så mycket hela tiden. Sedan har maten blivit ett tvång eftersom jag ska gå upp, det är liksom inget jag längtar till längre och det har inte gått speciellt långt tid. Anledningarna till att jag har svårt att gå upp är många, jag har super bra matsmältning, kan inte sitta still av mig själv plus att jag är mamma till Ruben Ruud :) Sedan älskar jag verkligen nyttig mat eller som Stina säger gillar jag inte stabbig mat.
Jajja just nu är det den där Filip och Fredrik grejjen på tv och Marlyn Manson eller hur det stavas är ju inte så ful egentligen om man tittar nära...
Hur är det med Ruben då, jo det är bara bra...Det går upp och ner med humöret hela dagarna, men har mår så klart jätte bra alltid när han är ute. Tålamodet är som mitt, illa! Men han förstår jätte mycket, i princip allt jag säger till honom förstår han även om han skiter i det haha...Han skakar på huvudet som nej och gör även ett ljud till och likadant till ja så nicckar han och gör ett ja-ljud :)
Nä han gör en lycklig den där ungen! Usch en bättre kille en så kan man inte önska sig! Älskar dig stjärnstopps min älskade Udit!
Jag borde sova nu men var tvungen att kränga lite Marabou ; /
Får fortfarande inte upp bilderna :( Men jag får fixa det hemma hos Cicca eller nått. Tack förseten sis för att du hjälpte mig idag med sy kisset!
<3

Underbar dag verkligen!

Jag har nu setat och försökt få upp dagens och onsdagens bilder men det går inte....Lite små störigt!
Men dagen har varigt sååå väldigt mysigt! Vi var ju iväg till bokskogen och det var verkligen en perfekt dag att vara där på! Vi gick och som jag sa var både jag och Ruben jätte lyckliga där haha...Men vi var verkligen inte ensamma om det för alla var på toppen humör och sprang omkring och lekte :) Vi var i kojjor, kastade med en massa löv, hämtade pinnar och vi fikade på en helt fantastisk plats mitt i solen. Det blev mackor, kaffe. frukt och en kladdkaka som Andy bakat i morse :) Väldigt uppskattat av alla märktes det.
Så verkligen en toppen dag detta. Detta har avslutats med lite fixning här hemma så köket är klart efter att ha bott här i snart 2 år haha. Men som sagt det kommer bilde när denna ....... datan fungerar som den ska!
Sedan åt vi härliga bakpotatisar med en kall härlig sås och räkor som jag skalat...Mmmm. Inget vräk än så länge iaf men man får ju unna sig nyttigt ibland :)
Nu ska jag fortsätta kolla på Robinsson :) Trevlig kväll!
<3

Skogen, jippi!

Ja nu sitter jag as mätt som vanligt numera haha och väntar på att alla ska komma och att Ruben ska äta klart för vi ska Äntligen till bokskogen :) Mamma, Cicca, Chrisse, Stina och Ahlman ska me. Kommer bli väldigt mysigt tror jag och jag vet iaf två som kommer älska det haha!Mor och son :)
Igår åkte vi faktiskt och kollade på när Andys lagkamrater spalade match, han var inte med för han har varigt krasslig och inte tränat på hela veckan...Men det var trevligt och sitta ute sådär på kvällen och Ruben sprang runt och lekte en massa. Tur hade jag och Andy att Rubens farmor och farfar var där och sprang efter honom:)
Sedan när vi kom hem så träffade vi Therese och David på parkeringen som kom upp en stund till oss, alltid skönt att ha folk över...Ännu skönare är det att bara kunna vara till sammans om ni fattar vad jag menar!
Ruben ville bara inte somna om efter att han somnat i bilen på vägen hem...Var ju tvungen att väcka honom för pyjamas, gröt, ny blöja och borsta tänderna! Men tillslut så :)
Nu är det skogen som gäller! Jippi!
<3

Tack..

Tack så mycket för alla lyckoönskningar mina fina vänner! Jag ska kämpa som attan :) Och jag ska försöka med den där olivoljan men tvi...Haha.
Jag skrev inte igår för det var min fina pappas födelsedag igår:) Grattis pappa <3
Men anledningen till att jag inte skrev var bara för att jag behövde fixa lite med pappas Och mammas present i sista sekunden. Mamma fyller år den 11 maj men jag hade hittat väldens bästa present till dem båda så hon fick sin lite tidigare :)
Det var en vinprovning på ett ställe i Trelleborg och sedan en tre rätters på de :) Sedan kommer dem hem till en liten överraskning och på morgonen när dem vaknar så har vi ordnat med en riktigt lyxig och god frukost :) Mamma skulle jobba den dagen men tack vare hjälp från Sussie, tack så jätte jätte mycket, så tar Jenny mammas sista tre h, tack Jenny! Det var nära att det inte blev något men tack vara dem så :)
Det är nu lördagen den 25 som det är och jag är så sjuuuklit nöjd med vad vi fixat haha...Kommer gotta mig i detta hur länge som helst haha.
Hela presenten fick dem i en vinpåse med ett australieskt vin, en vinlista med an massa australienska viner(vinprovningen är med austarlienska viner ) ett schema för dagen, en menu för vad dem ska få äta på middagen, en notis bok så dem kan skriva upp viner dem vill köpa både på provningen och hemma och så ett grattiskort så klart :) fasiken va nöjd jag är!! Dem är ju verkligen såå värda detta!

Gynning ringde igår också så hon kom förbi och handlade med mig och var ute och gungade med Ruben:) Jätte mysigt!

Ja idag har vi bara städat undan lite än så länga annars ska vi nog bara ha en mysfredag. Fast vi ska också få klart luckorna och lådorna idag! Sååå skönt :) Då ska jag fota köket så ni får se hur gulligt det är :)

Nu ska jag in i duschen för jag tänkte gå till biblioteket för att låna en bok om hur man är mer ekonomisk eller liknande...Är vi iofs redan men det är kanske något vi glömt :)

Ha en trevlig dag mina vänner för det är ju underbart väder igen :)
<3

Spännande läsning!...Nyfikna?

Läkaren sa: Att man måste ha BMI över 19 (har just nu 18.5) inte ha någon submammafåra (eller hur det stavas) och det är inte vi som bestämt det utan det är regler som vi måste följa. Och det är ca 2 eller 3 sådana operationer som görs varje år så det är verkligen ingen vanlig operation och det är inte vanligt att man uppfyller kraven.
Jag visade mina bröst och då skrattade han till lite smått och sa "ja du får en operation"!
JIPPI!!!
Asså när jag satt i väntrummet så skakade jag som ett asplöv hela tiden och var nära till att verkligen stortjuta säkert tio gr innan det blev min tur. När jag gick där ifrån hann jag inte mer än till hissen innan det brast. Jag bara grät och grät! Tack!!!!
Nu är det inte så lätt att det bara blir av utan jag måste gå upp tre kilo till och det är inte så lätt som det låter! Inte för mig iaf...Doktorns råd var att rör dig inte och ät en massa så idag påvägen hem så blev det BK haha. Jag behöver bara äta det ett tag och sedan åka på ett möte till så dem kan se att jag vägen tre kilo till vilket blir 57,5 minst.
Jag ska så klart göra vad jag kan men det blir ju inga rattar till somaren iaf så då blir det tröja denna sommaren men nästa så har jag för hoppningsvis fått dem...
Jajja just nu är jag ganska så lycklig :)
Jajja tack för allt stöd från mamma, pappa och Cicca..Även mina vänner så klart :) Ni vet ju villka ni är ju! Och Ruben min stjärna utan dig är ju livet ingenting så du är min största lycka med eller utan boppar! :) Jag älskar dig min underbara unge! <3
Hoppas eran dag är nästan lika bra som min iaf :)
<3


Trevlig överraskning!

Just hemkommen från träningen så sätter jag mig framför tv:n för att hinna se lite desperet och till min lycka är det ett till avsnitt nu direkt efter. En liten trevlig överraskning såhär en vanlig tisdags kväll :)
Hoppas det förgyllde eran också!
<3

Trosor och godis :)

Jag sitter just nu och planerar och planerar men det går inte alltid som man vill...
Jajja jag skrev ju inte igår men då hände inget jätte speciellt heller, eller jo egentligen vi fick våra påskägg från mamma pappa och ett från mormor :)
Jag fick godis och trosor från mormor, godis, trosor och leggings från mamma och pappa. Andy fick godis från mamma och pappa och Ruben fick Russin haha och en bok :)
Så nu kommer han väl alltid springa in till Ciccas rum under filten där ägget låg och leta haha. Tack ¨så mycket iaf <3
Annars hade jag tänkt hjälpa dem lite men det blev inte så mycket av det för Andy var hemma för han var dålig så jag fick ju springa efter min son :) Jag förstår inte att folk undrar farför jag är så smal och om ni gör det så ska ni se mig en dag med Ruben, man sitter inte stilla i 5 min! Han är min son haha...Ett annat bevis på att han är otroligt lik mig är att han klättrade på mammas och pappas staket igår så högt det gick, usch så obehagligt men jajja...:)
Idag hade jag tänkt ringa Jennifer och hitta på något med dem men det blev ändrade planer...Kan inte säga vad dock..
Så idag har det bara planerats en massa och så har Andy och Ruben handlat och nu står maten på spisen. Ska också träna kl 20 och det ska verkligen bli sååå skönt! Har fått en del nya övningar tydligen så det är ju extra kul. Missade ju förra gången pga att jag var krasslig.
I morgon är det då dags för MAS..Jag är väldigt pirrig i magen över det så klart men jag har lite bestämt mig för att det kommer gå dåligt så vi får se...JAg har liksom inte så mycket tur eller så, förutom med Ruben så klart, det bästa "misstaget" jag någonsin gjort! Haha det är verkligen sjukt hur man kan älska en annan människa!
Jajja tänkte skriva lite annat en bara babbel idag om våran vardag men Ruben tycker inte det är roligt att jag sitter vid datorn så jag får väl pysa.
Tänkte föresten heromdagen att anledningen till att ajg skaffade blogg från början var för att Ruben skulle kunna se på denna sedan och se hur våran vardag var och hur han var när han var mindre. Men den har blivit lika mycket min dagbok som för hans. Jag skriver ändå väldigt mycket om mig själv och mina tankar men det är nog bra också...För Andy gillar inte jätte mycket att lyssna på allt som händer mig och då kan jag tala om det här i stället :)
Jajja nu ska jag vara med bebis...
Håll nu tummarna för mig i morgon och hoppas på det bästa! Så kommer jag så klart berätta här hur det gått!
<3

Påsktårta, mums :)

Tänkte skriva igår men det blev senare än jag tänkt. Det var nämligen så att vi skulle åkt hem till mamma och pappa igår men så pallade inte pappa för det kladdade med trallbyggningen. Den måste nämligen vara klar till Ciccas student. Så nu är vi här idag i stället, ska hit i morgon också för att hjälpa dem lite till här hemme men jag hoppas verkligen vi hinner med att åka en runda till bokskogen också eftersom alla är lediga.

JAg, Andy och Cicca sitter nu alla tre brevid varandra och skriver på våra datorer, usch vad datanördigt på något sett :)

Igår var vi iaf med Andys vänner i "skogen" vid stranden och gick lite. Det blåste alldeles förmycket på stranden för att kunna gå där. När vi var där inne så fanns där en massa bunkrar som killarna var fast beslutna att komma in i för det hade dem gjort en gång när dem var små haha..Såg rätt kul ut när dem gick där och slet i luckorna :)
Sedan åkte vi hem till Chrisse och åt faktsikt på BK. Det var verkligen jätte länge sedan men facktiskt ganska så gått. Det blev en angus så klart.

Ja nu ska vi snart äta påsktårta efter en god påskmiddag och det ska bli väldigt gått för jag är inne i en väldig vräkperiod och bara frossar hur mycker som helst. Kanske bara för att jag är så nervös och verkligen vil gå upp i vikt tills på ons då jag ska till MAS och dem ska kolla om jag passar in för en bröstoperation. Så då ska ni hålla tummarna åt mig :)

Trevlig kväll!
<3

Njuta <3

Vilken härlig dag det är utomhus! Jag hoppas vi ska ut och leka lite sedan för det var verkligen underbart igår. Patricia jag och Mathias hade också jätte kul och Ruben hade ju självklart super kul :) Vi hade tävlingar i alla möjliga former bla och jag var så klart den ända som trillade riktigt ordentligt haha. Det kunde gått riktit illa, men nu gjorde det inte det :)
Sedan kom Andy och hämtade oss så åkte vi till Andys mor och far och åt middag, väldigt gått blev det.
 Och Ruben fick ett påskägg så klart! Det var ett par sommarskor, ett par kritor som man kan rita med när man badar som var för 3 år och uppåt så vi får se hur det blir det :) Sedan hade dem köpt bubblor som han kan blåsa, självklart när någon annan håller i det :)
Blev också en massa godis för min del, urk vad jag har svårt att låta bli det! Hoppas nu jag blir lite tjockare bara när jag ändå kränger! Har iaf gått upp nästan 5 kg sedan jag vägde som minst och det känns väldigt bra! Jag har ca 2 kg till att gå upp innan jag väger som jag gjorde innan jag blev med barn. Kanske inte låter så mycker men på min kropp ser man det.

Idag ska jag och Udis med mamma, pappa och Cicca till våra kusiner för att äta lite och bara umgås, mysigt! Och jag vet ju att Ida kommer tycka det är super att träffa Ruben igen!
Innan vi åker dit så hoppas jag att vi hinner leka lite utomhus, har en massa saker att göra idag innan bara. För eftersom ingen annan gör det så får man göra Allt själv! Blä!
Ska ju egentligen inte klaga, har ju min lilla Udit och det är underbart väder, och dan ska spenderas med familjen...VAd mer kan man önska?




Här får ni en massa härliga bilder att frossa i :)
Cicca har ännu fler men dem får ni se en annan gång.
<3



 


Vill köpa...

Nu sitter jag i soffan hos mamma med en sovande Udis i knät :) Han somnade när jag dansade med honom till slutsången på "Rädda Willy" filmen. Eftersom jag skriver med bara en hand så blir det inte en lika lång uppsats som igår:)
Snart när Ruben vaknat och vi har fikat så ska vi ut och leka på en lekplats som är jätte stor och fin. Tog med hans bilar som han fick när han fyllde 1 av mamma och pappa som han ska ha i sandlådan. Men jag har lite saker som jag måste handla till honom som:
En sits till min cyckel så han kan åka med mig, en hjälm så klart, ett sätt med matlagningsprylar och matsaker för han älskar att laga mat och bjuda sina gosedjur :) underbara unge!
Sedan en spann och spade till sandlådan, ett måste! Kan han få i påskpresent :)
Något som jag också gärna vill ha till honom också är en såndär kärra eller så...Kan inte riktigt beskriva :)

Ha en trevlig dag!
<3
 

Uppstats!

Ja nu har folk varigt på mig att det är dags för ett nytt inlägg och det är verkligen på tiden. Så här dålig på att skriva har jag inte varigt någon gång under min lilla blogg historia :) Men det ska bli bättring för det är verkligen svårt att sitta och komma ihåg sakerna som har hänt och jag har verkligen tänkt ofta att " dettta ska jag skriva i bloggen...."
Nä så ska vi börja emd i måndags då!
Det var ju så klart simsim som vanligt och då hade vi upphöjd basäng vilket verkligen inte gick hem hos Rubis. Han vill ju så klart inte vara hos mig utan springa runt själv så jag hade verkligen ett tufft jobb med att försöka få honom att förstå att jag inte kunde släppa honom för så åkte han under vatten...Hahah han är en liten tuffing där i vattnet den där lilla Rubisen :)
Cicca var med och fotade lite så hon får sända över bilderna. Hon har faktsikt en massa bilder på hennes kamera som hon får skicka banne mig!
Sedan när vi kom hem så sov han så klart men när han vaknade var han inte sig själv och senare på kvällen var han rätt varm och hade nog lite feber, intemycket men lite så på natten fick han lite alvedon så han skulle få sova sedan fick han inget mer och febern varade inte så länge dan efter....Så Andy tror att det är tänderna och det har han säkert rätt i, han brukar märka när det är så..
Jag har okcså varit lite småkrasslig sedan i söndags men inget farligt eller så...Mest näsan vilket iofs är jobbigt för jag andas bara med näsan typ! Jag blir också Väldigt lätt beroende av nässprey så därför undviker jag gärna det..

I tisdags hände inget speciellt. Jag var lite extra kass den dagen och kännde verkligen ingen ork så någon gympa blev det inte. Men jag var ju tvungen att göra något så lite småstädning blev det ju så klart haha och sedan gick vi och handlade.
Sedan eftersom det inte var någon gympa så gick jag tidigare hem till Folke som ajg brukar varje tisdag innan gympan. Men jag stannade i nästan 2 h för vi kollade fotoalbum :) Väldigt fint med gamla foton och han tycker verkligen om att berätta en massa om hans och Gullans tid tillsammans...Jag lyssnar också gärna och jag märkar att ahn tycker det är skönt nät jag kommer över och han mår bara bättre och bättre tycker jag! Klart att det fortfarande sitter i men....Det kommer det nog alltid göra och speciellt så länge han bor kvar...

Jajja idag så har det verkligen varigt full rulle. Jag har diskat, städat ugnen, lagat mat, varigt ute och gungat med Ruben, fikat med Cicca...Sedan ringde Cicca vid lite över 7 och frågade om vi skulle ut och åka lite ruller och gärna det, jag älskar det och gör det verkligen så fort jag får möjlighet! Så vi la ner Ruben i vagnen efter vi gett honom sin natt gröt och hoppades på att han skulle somna, men icke! Jag åkte där i början och tänkte att detta gillar han verkligen och att vi skulle göra dettta varje fin kväll....Näää tyckte Ruben och blev jätte ledsen så jag och Cicca fortsatte och hoppades att vi skulle möta Andy som var på väg hem från träningen men inte det geller inte så kom jag på att Elina ju bor nära så vi ringde henne och hon var hemma så vi åkte dit :) Alltid kul att träffa henne och Sara fick vi se en liten bit av åsså.
Vi tittade på hästar också vilket skönt nog resulterade i att Ruben nog aldråg kommer börja rida mohaha...Så dem pengarna slipper vi punga ut med haha...Nä men Robin ( Elinas häst) var väldigt gullig och gärna ville hälsa och pussa på Ruben men det tyckte Rubis var lite tidigt och blev väldigt rädd men så kom kissen och då var det bra haha..
Vi gick in en stund till Elina sen för det blev kallt där Cicca träffade Elinas bror som gick i samma klass som henne och honom hade ingen av oss sett på väldigt länge så det var trevligt! Och Elinas lilla syster är sååååå söt!
Jajja Ruben gick iaf runt där och rotade i bland deras saker ( han skäms inte han hahaha) och det slutade med att vi med oss hem fick en liten hamster som sjunger "happy birthday to you" hahaha...Så tack för den Julia!

Så nu ska jag också sova för Rubisen somnade så klart pappa kom och vi satte honom i bilen..Stackaren, men han hade nog kul ändå :)

I morgon ska vi väl till mamma som vanligt för det är påsklov på babycafét och sedan på kvällen ska vi hem till Andys föräldrar.
'
Sov gott så hoppas jag att jag skriver i morgon och att ajg har en massa fina bilder att dela med mig av! :)
<3


090403-090405

Fredag:
Jag, Ruben och Cicca skulle till stan och vi bestämde oss för att åka till Trelleborg och träffa Sara och Älva och Sofie och hennes lilla Alicia. Vi hade jätte trevligt, vi fikade, sprang efter barn och shoppade lite. Sara, Älva, Sofi och Alicia gck hem lite tidigare medan jag, Cicca och Ruben gick lite till vilket resulterade i ett par nya skor, ett par solisar till mig och ett par till Ruben som Cicca köpte till honom. Även lite mat blev det så klart :)
Jag visste inte om jag skulle behåla mina skor men det måste jag göra nu eftersom jag hade de igår :) Det blev ett par jesus sandaler, jätte fina är dem och kostade bara 299 kr! Ska sätta in bilder så ni får se!
Lördag:
Andy stack iväg på match som vanligt medan jag tänkte plocka lite hemma så vi inte skulle ha en massa till idag. Sedan packa lite till kvällen. Men sån otur så ringde Chrisse och Stina och frågade om vi ville med till skogen och det var ju verkligen ypperligt väder för det. Men, vi skulle bort redan kl 3 för att hinna med lite saker och Andy var inte hemma så det blev inget. Men jag älskar verkligen att vara ute i skogen, jag hade kunnat leva där för alltid, en riktig skogsmulle...Bara naturen är ju underbar!
Men på kvällen åkte vi i alla fall hem til Nisse och Berit för att fira Nisse som fyllde 50 den 1 april. Det var jätte trevligt med massa god mat :)
Vi åkte hem tidigt, Andy, Ruben jag och Cicca. Vid 11 ca.
Idag söndag så skulle Ptaricia och hennes vänner till skogen men så var det inget speciellt bra väder så det blev heller inget..Men vi var och handlade lite godis och så när vi var poch hämtade mammas och pappas bil i trelle och då passade jag på att köra in i ett garage :b
Asså jag bakade inte in sådär sakta som man ska ni vet utan jag körde så fort bakåt att jag verligen flög där ifrån och fick riktigt ont i nacken, men jag hoppas jag inte får mer ont än så! Bilen fick knappt några märken heller tycker jag...Pappa blev inte heller så arg utan alla har mest skrattat åt det för det är så jag att göra så hahaha. Vi är inte riktigt kloka!!
Pappa hade så trevligt igår att han inte kan komma upp ur soffan idag haha.
Nä nu ska jag bara prova mina gamla jazzbyxor som min syster gjort om till tights sedan pysa hem till min lilla familj :)
Ikväll blir det härliga OTH som det tydligen kallas och Gossip Girl!
Kommer bilder på det mesta snart, i promise :)
Trevlig söndag people!
<3

Äntligen haha

Nu kommer äntligen ett nytt inlägg :) Jag skrev i Tisdags eller när det ar men så raderades det också som det gör bland och då sket jag i det och så har jag gjort nu några dagar. Jag har varigt helt deprimaread för ajg slutat äta sött, äntligen! Men nu ä detbra tycker jag fast jag fortfarande är helt trött på något sättt, känner liksom inte mig helt hundra men det r liksom inte som jag håller på att bli sjuk...Ah strnt samma inte kul med tråkigheter!
I tisdags var det ju tränng iaf och det var jätte skönt som vanligt! Men tyvärr ingen träningsvärk denna gången heller :( I onsdags så gjorde vi inget spec, Cicca kom över och lekte lite så gick vi en runda och gungade en massa och handlade lite till henne.
Idag gick vi faktiskt till babycafét för mamma påminde mig att det är bra för Ruben att träffa andra barn och eftersom han inte går på dagis så är det bara cafét! Extra roligt var det idag också för pappa var med och då är det ju bara roligare :)
Nu är vi hemma hos mamma, jag sitter här, Andy pluggar där uppe, Ruben sover och mamma springer runt och pular lite:) Snart kommer min barndomskompis Melissa hit en sväng och det är ju alltid kul!
Andy var ute innan och slipade färdigt luckan och två lådor och sedan ska vi bara måla dem så är dem klara! Äntligen, verkligen jätte skönt ska det bli så Ruben inte kommer åt sopor och farliga rengöringsmedel..Han gör det iofs inte nu heller eftersom vi alltid är med honom och har koll men så slippe vi springa efter honom hela tiden :)
Jajja nu ska jag se om jag kan assistera min mr med något!
Gå ut idag om ni inte redan gjort det för det är såååå skönt ute!
<3

RSS 2.0