Sammanfattning...

Ja det har verkligen inte blivit mycket skrivande denna veckan. Det är mycket pga att jag inte har tillgång till någon dator :) Men idag har jag fått låna Johans, tack...
I veckan har jag ju haft Ruben och vi har bara haft saker för oss hela tiden.
Måndagen var inte speciellt händelserik, men fick en intervju och så fick jag jobbet som jag sökt förra veckan :)
På tisdagen var det full rulle, mys med Uben på morgonen och städa det som jag inte hann med på måndagen. Sedan lämna Uben på dagis kl 11 för att jag skulle till arbetsförmedlingen och prata. Men han var verkligen jätte ledsen och det skar fruktansvärt i mitt mamma hjärta och lämna honom. Ringde en stund efter och då sa dem att han skrek sig till söms :( Lilla bebisen...Men när jag kom och hämtade honom var han glad och hade glömt tråkiga lämningen. Sedan åkte vi hem och började med tårtan, sedan kom kusiner och Caroline för att gratta mig och fikade lite :) Undertiden var Johan i köket och gjorde färdigt min tårta som blev så väldigt fin. Han hade Ruben där inne hela tiden nästan och gjorde allt själv även o det var meningen att jag skulle göra det mesta...Men planeringen sprack...På kvällen sedan kom mamma, pappa, bror, mikka, hasse, karin, famor och farfar till min lilla etta för att fira min födelsedag. Vi fick bra plats och fikade först glögg med pepparkakor m ost och lussekatter. Sedan tårta och kaffe och tillslut lite godis :) En mycket trevlig kväll så tack för de och för pengarna.
På ons var det fullt ös igen, iväg med Ruben på dagis kl 9 sedan vara inne istan kl 9.30 på intervju som också gick jätte bra och kommer höra från dem när det finns jobb :) Det var store support. Verkar vara ett riktigt bra företag som verkligen satsar allt på kunder och anställda. Även på jämlikhet och det är något som jag tycker är riktigt bra! Känndes knappt som en intervju utan mer som man snackade med en dam om allt möjligt bara :)
Sedan åkte jag in på jägersro center för att handla lite och träffade en kille som jobbade som vakt på mobilia innan, en riktigt trevlig kille det :)
Blev ett par skitsnygga jeans från H&M, mössa till Uden, hårspray, vinterskor till Uden och ett par gummi stövlar till mig :)
PÅ kvällen träffade vi Johan och Nicke och åkte till Andys lekland i Malmö då Johans syster ringde och frågade om vi ville träffa dem där. Så Ruben och Connie sprang omkring och busade hela tiden med Cinnies kusiner Melissa och Elin :) Söta tjejer det där!
Igår var min födelsedag och Ruben och jag bara va tillsammans hela dagen. Mådde ganska dåligt på morgonen men blev bättre sedan...Men usch vad födelsedagar inte är något speciellt längre :) Förutom att telefonen plingar precis hela tiden haha, det gör den knappast i vanliga fall :)
På kvällen kom Johan och Nicke för att äta här och så fick jag en present av dem. Ett presentkort på House of Pain i Malmö :) Så nu ska här kommas på något kul att göra :) LÄngtar såååå mycket haha.
När dem åkt hem åkte vi till mamma och pappa och ver med dem och syskonen..
Idag är jag bara hemma just nu för att städa och tvätta innan busungen kommer hem. Ska nog träffa Johan och Nicke idag för att kanske gå till vellinge blomman och kolla tomtar, sedan gå till mamma och pappa innan dem åker...Fast efter jag hämtat Connie och Ruben på dagis ska jag och Ruben iaf fika med Stina och Sara på Märthas café i höllviken som ska vara såå mysigt tydligen :)
Kommer bilder sedan...
Ja ha en bra dag :)
<3


Sexy Chick...

Jag har så sjut svårt att svälja mitt te och bävar verkligen för att äta min macka...Har tagit ut en hönö kaka som är mjuk från frysen så hoppas det hjäper..
Idag ska jag på intervju kl 12 i Höllviken som jag hopas ska gå bra, sedan ska jag träffa men kåta lilla Gynning:) Har inte träffat henne halvår...Alldeles för länge!

Sexy chick med David guetta och Akon på tv nu, härligt :)

Igår utnyttjade Johan mig igen :) Han behöver verkligen lite hjälp här hemma så vi satte oss i bilen och åkte till Svedala för att kolla på en soffa vilket vi också hittade, men den visade sig vara lite stor. Men om han vill kan han lösa så att den går in men då måste han ändra om lite och det var han lite strävig mot haha... Men får se!
Jätte skön, jätte stor och bara 10 000 för den så för mig var det ett lätt beslut men inte jag som bestämmer så...
Sedan åkte vi till Elgiganten för att se om mitt abonemang gått ut på telefonen så jag kunde byta lur för den är sönder men då fick jag en påminnelse om att jag faktiskt förnyade det så i oktober nästa år kan jag byta :/ As!
Men det slutade med att han som måste spendera pengar köpte singstar svenska artister som vi sköng till igår så båda blev svettiga haha.
Fast jag kickade så klart Johans as :b
Det är så skönt att han får mig tänka på annat än allt jobbigt som är nu :)

Nä ska kolla färdigt på the voice och sedan kasta mig i duschen för att hinna in till mamma för att fjäska till mig bilen...Mår ju inte helt ok liksom :(

<3


Mmmm




Här har ni sångaren i TAKIDA Robban Petterson. Enjoy
Glöm inte lyssna på låtarna, just nu är- reason to cry- etta på min topplista :)
Lovley


Robban <3

Är just nu en väldigt begåvad och vacker kille på TV, Robban Petterson från TAKIDA <3
Han berättar om en tid i hans liv när han planerade och genomförde ett självmordsförsök som en lyckades. Usch! Jag har väl haft dem tankarna som alla andra att man varigt så sjukt nere att man inte vet hur man ska ta sig upp men sedan jag fick Ruben är han som en riddare. Hur ont jag än har eller hur dåligt jag än mår så tänker jag på honom så orkar man, man måste! Mitt livs mening är att ha många barn som jag kan ge en massa kärlek till och vara världens bästa mamma till.

Jajja...Nu har bajslukten från sagas skit försvunnigt, hund fan! Nä men i morse vaknar jag och mår jätte kass av feber och ont i halsen. Kännde det redan igår när jag skulle sova. Först byxor, tjock tröja, tjocka strumpor, täcke och Johan höll om mig så blev jag inte varm. Johan sa att jag alstrade värme som satan så jag var nog varm men jag frös jätte mycket.
Nä så går jag upp och ser hur hon skitit på Johans röda ryamatta 2 stora laddningar, en lös och en hård sedan lite små kluttar över golvet sm jag  givetvis trampat i redan. Så ut med henne medan jag gick på alla fyra med papper och bajspåsar i högsta hugg. Nu känner jag inte lukten ens...URK!
Ja nu har jag gjort mitt resten är ägarens jobb mohaha. Nä men jag mår så kass att jag faktiskt inte orkar. Så kommunen, komvux och vellinge bostäder får vänta. Kan inte ringa heller för telefonen är kass.

Var på IKEA igår för att fixa lite grejer till Johans hus som det verkligen inte är ordning på...Måste ju hjälpa honom eftersom jag är sååå bra på det haha.

Nu ska jag fortsätta göra ingenting...Blä...

<3


en liten roman haha

Frågan är om jag är så självisk?! Jag har inte tänkt på mig den senaste tiden...En bra tid också.. Och därför stannat hos Andy för att det mår alla bäst av, alla utom jag! Så är jag, gör alltid saker för andra för att andra ska må bra och sedan när jag för en gång skull tänker på att jag ska må bra för min och Rubens skull så är jag självisk och bara dum. Har väldigt få jag kan prata med detta om men dem få som jag nu känner att jag kan prata med säger att jag ska göra så här om jag mår bra av det och tänka på mig och Ruben. Dem som inte känner mig, bryr sig om mig eller inte alls förstår mig för fem öre säger att jag ska göra ett försök till...Man kan vara i vilken grupp som helst, jag är inte sur över att många säger som dem gör men det är jobbigt att nära vänner och familj inte kan finnas där när man behöver.
Sa till Jennifer när jag var där idag att jag fatsikt känner mig lycklig mitt i all den här kaosen och att det känns jätte dumt...Men då sa hon att det bara var bra och att det visar att jag tagigt rätt beslut, tack!
Jag behöver bara positiva saker i mitt liv nu med människor som bryr sig om mig och är intresserade när jag berättar bra saker och dem är dem jag umgås med, tack för er, jag har det också fruktansvärt jobbigt just nu även om det inte märks...

Ja som jag skrev så var jag hemma hos Jennifer idag och såg en av hennes underbara ungar :) Caspian lilla så stor han har blivigt, ett riktigt charmtroll :) Henne kan man Alltid prata med! Synd att vi inte kunde ses så länge bara.. Men vi ses på tisdag igen :)

När jag gick dit så jag Ruben älskling en snabbis när han gick förbi med sina fröknar, han såg inte mig men det var väl bäst...Fy fasiken vad han är underbar, jag saknar honom galet mycket! Vill bara lukta på honom och ta på honom, utan honom är jag på riktigt inte en hel människa..Blir varje kväll helt tyst och deprimerad för att han inte är hos mig och äter betydligt sämre än vad jag brukar...Usch min älskade Ruben vad jag älskar dig!

Igår var jag och Johan ute och sprang en bit och sedan boxade vi på hans boxningssäck och gjorde massa andra träningsövningar.Tävlade mest och han är ju ganska så fit så han vinner nästan hela tiden :/ Men jajja väntoch a bara på triatlon ska jag kicka as, eller rasta honom som han säger haha...
Sedan tog vi ett glas vin och somnade i soffan och gissa om jag har träningsvärk medan han inte känner något..fan..

Ikväll ska jag fortsätta söka jobb äta en bakelse som Johan var snäll och tog med sig till mig, han är riktigt bra för mig just nu, tack för att du är så snäll och fin mot mig!

Haha igår föresten hämtade vi nicke nyfiken - CG aka Cornelia på dagis för hennes mamma var sjuk och när vi lagade mat så fick hon tag på kanelen så vi fick äta kanelpotatis till mat haha...Hon är såååå rolig och söt den ungen! Det är föresten Johans dotter som är 5 år som han har varannan vecka :)

Nä nu ska jag forstätta med viktiga saker, och har ju nu skrivigt en hel berättelse :)

Takida here I come :b
<3


Gott m gott bröd :)

Nu sitter jag med frukosten, vitt te m gott bröd från Annan Bageri :)
Har diskuterat med Johan om att Annas bageri gör godare bröd än vad han gör haha så igår satte vi oss i bilen och åkte dit och handlade bröd haha. Och visst tyckte han det var jätte gott, men han kunde ju göra ett lika gott bröd...Upp till bevis säger jag :) Tur att han tycker om mig ändå även fast jag sa så haha..
Nä blev ingen springning igår som vi tänkt men idag så ska vi ut och springa, behöver träna så jag äter bättre och mår bättre...Hade varigt skönt om man hade gymkort också så man kunde gå och träna bort all ilska och allt jobbigt, men vi ensamstående arbetslösa mammor får väl springa istället :)

Nu ska jag söka en massa jobb igen, städa här hemma och ringa en familjerådgivare till mig och Andy. Vi vill ju lösa detta på ett så bra sett som möjligt för Ruben så vi behöver nog hjälp...Får hoppas hon säger något vettigt :)

Saknar dig min Uben!!!

Ha en trevlig dag <3


OppOchNer

Nu har jag inte skrivigt på väldigt länge pga e massa tråkigheter inom min lilla familj.
JAg och Andy har haft det jobbigt en tid och har försökt fram och tillbaka för att lösa det men nu kännde jag att jag inte ville försöka längre. HAr fått mycket skit av alla för att jag inte försöker en gång till men dem som säger det förstår inte hur dåligt jag har mått under denna tiden, dem har bara sett det ytliga...Men huvudsaken är att Andy förstår och det gör han. Vi är fortfarande vänner och det är jag fruktansvärt tacksam över, han är en fin kille den där Andy men det funkade inte för oss bara, men vi kommer lösa detta jätte bra och vara dem bösta föräldrarna för Ruben och göra allt för att det ska bli bra för honom.
Kommer ha honom varannan vecka och jag har nyss haft min. Så nu är det Andys tur att ha en underbar vecka med sonen. Är såååå fruktansvärt jobbigt att vara ifrån sitt barn en hel vecka det är som en mardröm emellanåt. JAg saknar honom så hjärtat verker hur mycket som helst. Hade det inte varigt för att jag vet att Andy är en väldigt bra pappa och att det är så bra mellan oss hade detta varigt tortyr på riktigt.
JAg har tänkt igenom detta väldigt väldigt länge utan att någon fått reda på detta för jag har helt ärligt inte riktigt någon att prata med detta om på riktigt för min familj älskar ju Andy i princip lika mycket som dem tycker om sina barn så för dem är detta riktigt jobbigt...
Men bra i allt äe ju ändå att den som förstår mig bäst är Andy...
Men jag ångrar inte mitt beslut och jag är fast besluten att starta ett eget liv där jag klarar mig själv, får jobb, och fixar vardagen själv innan jag ska börja tänka på någon annan än mig själv än mig och Ruben...Sedan finns där ju fortfarande personer i mitt liv som betyder fruktansvärt mycket för mig som jag så klart kommer bry mig om men i huvudsak är det jag och Ruben som gäller.
Så denna veckan när jag är ensam ska jag bo hos Johan, jimmy och kanske hos mamma och pappa lite och bara söka jobb...
Kommer väl därför kunna skriva mer här kan jag tänka...Och en rolig grej är att Andy har skaffat en blogg  :) En jättefin sådan! Rubenspappa.blogg.se
Ja nu ska jag ta tag i allt mitt...
<3


RSS 2.0