Några dagar

Nu äntligen lite update, glömde igår :)
Det blev lite stress för jag valde att inte ställa klockan för en gångs skull och sova. Jag var trött!
Så det vi missat!

~~~~~~~~~~~~~~

Fredag 26/11:
Morgonen blev mysig men hade ändå mycket att förbereda inför kvällen. Fyllde år då :) Sedan jobb som jag så klart fick jobba över på, kul verkligen!
Sedan hämta smulan och hem för att göra klart! Sprang som en galning men middag och allt för alla 20 var klar när dem kom.
Fick en massa fina presenter av mina gäster och alla var glada och hade jätte trevligt. Han ju inte njuta själv men jag är inte så van vid att underhålla så många :)
Alla gick vid 20:30 för då blev det snöstorm! Men mor, far, Stefan och sis var kvar och myste lite :)

Presenter jag fick:
kamera väska
ljus
glögg
pengar
conrnelis bio
fin tröja
mysdag i DK
bla..
~~~~~~~~~~~~~~

Lördag 27/11
Vi städade det mesta på kvällen så på morgonen hade vi inte så mycket att göra.Blev en mysig frukost och så åkte vi pulka. Senare åkte vi till julskylltningen på lorensdal. Jätte mycket fina saker och en julklapp till sis blev det. Innan vi åkte hem blev det lite fika också :)
Kvällen var lugn och mysig och jag bara njöt av att Ruben var hemma :)

~~~~~~~~~~~~~~

Söndag 28/11
Blev mysfrukost då också och pulkaåkning för mig och Ruben i någon timme. Var på backen utanför mina föräldrar med grannen och hennes söta tjejer. Connie orkade inte så hon och Johan gick in och sis kom ut en stund också :)
Sedan åkte vi till julmarknaden i Vellinge city :) Var mysigt men inte så mycket saker. Men hittade julklapp till mor och far som jag och sis handlade hos en av Johans många beundrare i byn haha.
Sedan var det dags för det jobbigaste och lämna Ruben igen..
På kvällen där är jag alltid tradig och vill helst vara ensam så det blev vin och massa musik, hög musik...
Lite spel också..

~~~~~~~~~~~~~~

Igår, var bara en vanlig dag utan att det hände något speciellt. Hann inte städa så mycket så jag ska ge gärnet nu. Har städat lite innan och tvättat men är mycket kvar att göra!
Ikväll ska jag tydligen kolla på Cornelis filmen :) och få middag, fattade inte riktigt när min bror sa det i fredags så får se vad det blir av det :)
Ha en fin dag iaf!

<3

Snabba snabba och planera!

Nu har vi ätit frukost jag och Ruben och medan det är Pingu för hans del ska jag snabbt uppdatera blogg och sedan duscha. Ska åka och handla till kalaset i morgon för att sedan förhoppningsvis hinna med Tess och hennes sötnos Haley en liten stund.
Vi får snabba oss :)

~~~~~~~~~~~~~~

Idag ska bara förberedas på kvällen eftersom vi ska ha 24 pers ca i morgon på kalas. Trevligt men det kräver lite arbete :) Därför ska vi fixa en del ikväll jag och min fina man när barnen somnat!
Men innan dess är det jobb..Tardigt att man inte hinner leka så mycket med Ruben idag men kanske mer i morgon eftersom vi förbereder idag..

~~~~~~~~~~~~~~

Igår blev det ingen stan utan i stället gick vi ut i 1 1/2 h och lekte i snön. Åkte pulka, sprang runt, la oss i snön och hade världens tur som fick se en grävskopa och lastbil som arbetade :)Min son var väldigt lycklig!

~~~~~~~~~~~~~~

Nä blev en snabbis idag också eftersom vi ska hinna med en massa idag. Ska vi alltid men det blir sällan så :) Men idag så måste vi hinna handla! Ha en fin dag kära vänner!

<3

To Mobilia this beutiful morning :)

God morning, looking at händige Manny så we are speeking englisch now :) (ursäkta stavfel, kan bara prata mycket inte skriva haha)

Idag har jag också lite brottom, ska åka in till stan för jag behöver lämna lite skor till skomakaren och lämna in min kamera som är sönder...Tradigt men kan vara kul att börja använda den igen. Speciellt nu i jultider och när  jag börjat uppdatera bloggen :)

~~~~~~~~~~~~~~

Igår var en lugn vanlig dag, inget speciellt...
Idag ska vi som sagt till stan och fixa lite och sedan är det jobb som vanligt :) Sedan borde jag ringa alla som ska komma på fredag så jag vet vilka som kommer men jag kommer säkert glömma det idag också... :/

~~~~~~~~~~~~~~

Nä ha en fin dag i den fina naturen idag när det snöat så fint och njut innan den är borta, Ruben är såååå glad och idag kommer jag inte behöva kämpa så mycket för att få ut honom haha :)

<3

Jag är mammafin...Visst?!

Idag blir en snabb update ..Ruben sov länge idag och vill ju hinna leka lite innan dagis :) Och man har ju en del att göra innan man kan gå till jobb även om jag förbereder mycket kvällen innan..Bla är man inte lika snygg som man var innan så sminkningen tar tid haha..
Jag ser ju inte ut som vanliga 22 åringar..Lite mer sliten liksom, fast lätt värt det när jag kollar på smulan som är orsaken haha :)

~~~~~~~~~~~~

Igår gick det bra på jobb för Tess var himla snäll och hjälpte mig komma ifatt..Var ju några dagar att göra. Men idag är jag själv. Känns konstigt att vara tillbaka till det normala men ändå skönt. Tänker bara på jobbet liksom!
Annars på kvällen badade smulan och sedan däckade han i sängen...Alltid slitigt på måndagen att vara tillbaka på dagis. Igår hade han också kissat på sig på dagis många gånger, det brukar han inte göra...Jajja får se hur det går idag. Har laddat upp med massa kläder :)

~~~~~~~~~~~~

Får se om Gynning kommer idag och fikar med oss, men nu ska vi borsta tänderna och göra mamma fin :)
Ha en finfin dag kära vänner!

<3

Back to life, back, back to life!

Ja då var det måndag...Första dagen på jobb på länge...
Känns väl skönt att komma in i vardagen igen och tänka jobb och inget annat. Vara lite normal liksom :)
Men det har varigt en trög start på dagen. Ruben var inte trött och ville vakna 05:50...Sådär pigg var jag men vad spelar det för roll :)
Vi gick upp och åt frukost och sedan gjorde jag en fuling och somnade i soffan hos smulan medan han tittade på tv, helt slut var jag!
Men nu är jag i ordning och har lite tid med Ruben. Vi ska iaf gå ut med saga så då kan vi leka lite samtidigt när vi ändå är påpälsade :)

~~~~~~~~~~~~~~

Igår gick vi till Johans jobb och Ruben åt lite frukost där, han favorit macka, tekaka! Jag läste tidningen bara..
Sedan gick vi hem och hämtade lite saker för att gå ut och leka och sedan hem till mor och far för att äta lite lunch för Ruben och brunch för mig :)
Måste nämligen vara borta om Johan ska kunna sova efter att ha jobbat på natten. Vi myste hos mamma och pappa ett tag. Ruben spikade fast morfar framför tv:n i hans fotölj. Hemskt morfar va? Haha
Sedan åkte vi hem till Johan så jag fick duscha och sedan åkte vi till Vellingeblomman. Precis som alla andra! Helt smockat med folk men mysigt ändå!
Sedan lite ica och middag...
En lugn dag men ändå fylld med äventyr och lek, så en söndag ska vara!

~~~~~~~~~~~~~~

Ja nu har jag inte tid att sitta här mer. Hoppas bara jag hinner träffa Johan innan jag sticker till jobb idag..Har en riktig abstinens efter honom idag. Känns skönt! Älskar min fina man och min fina son <3
Ha en fin dag!

<3

Trotts (eller hur det stavas)

Dricker smoothie, tänt massa ljus och kollar på peterpan med smulan. En god morgon :)
Det hade vi igår också. Jag och Ruben gjorde en mysfrukost åt Johan. Vi gjorde smoothies men det blev inga ägg eftersom vi inte hade några.
Han blev jätte glad :)
Ruben och jag åt inte upp åra smoothies så vi drack upp dem nu, den som spar han har haha..
Vi ska åka till Johans jobb och äta frukost men jag tror i stället vi bara går hämtar honom för jag trivs bättre med att äta hemma...Just nu iaf..

~~~~~~~~~~~~~~

Igår var en ganska så trevlig dag. Vi var och gympade på familjegympan alla tre och det var kul, även om Ruben inte riktigt följer instruktörerna så tycker han nog att det är kul och får springa av sig. Det behöver han!
Sedan åkte vi hem för att duscha och bada men då blev det liv i min son. Han skrek i 1 1/2 och var det trottsigaste jag någonsin sett...Helt otroligt hur han orkade! Jobbigt som tusan och egentligen var jag nära att flera gånger tappa det och bara skrika själv men jag har ett otroligt tålamod (när det gäller honom iaf) plus att det verkligen inte hjälper ett dugg! Utan det är bara rida ut stormen...Men det är jobbigare än jobbigast när han blir så...
Fast just nu är han otroligt söt när han sitter sidan om mig och säger att han vill ha mer när han har smoothie över hela ansiktet haha...Det är tur att han ändå 99 % av tiden är helt underbar haha

~~~~~~~~~~~~~~

Nu ska jag vara med min fin påg. Vad vi ska göra idag vet jag inte riktigt. Kanske kan åka till Vellingeblomman och handla lite julblommor som Johan tyckte vi behövde haha. Sötnos <3
Sedan kanske leka lite utomhus för det ser ut att bli fint väder nu när det börjar ljusna..Leka med Mathilda (grannen) kanske. Eller ringa några vänner med barn, nån som är sugen på att leka med oss? :)
Ha iaf en underbar dag för det ska vi förhoppningsvis och utan för mycket trotts :)

<3

God morgon!

God morgon.
Ruben vaknade sent för att vara honom så det var lite skönt :)
Nu sitter vi och myser och vaknar lite framför byggare bob. Har ätit lite banan för att hålla oss ett tag till. Vill ju äta frukost med Johan också, annars får stackarn äta själv...Tänkte göra en riktigt smaskig frukost men vi var glömska igår när vi handlade och hade glömt skriva upp ägg..Utan ägg kommer man inte så långt..

Idag ska jag och Ruben iaf gå på gympan, får se hur mycket jag klarar av.

~~~~~~~~~~~~~~

Pratade med Johan igår ang och fixa lite här hemma och han var ju inte helt negativ. Men han ville ta sovrummet först i så fall och det gör jag gärna. Har inte riktigt den smaken som han och hans förre detta har/hade. Skinn är liksom verkligen inte min grej och verkligen inte i sovrummet!

Men vi får se vad vi hittar på. Blir ändå inget gjort denna veckan vi har barnen. Då är dem prio ett sedan är vi tillsammans prio 2 på kvällarna i så där 1 h innan Johan somnar haha.

~~~~~~~~~~~~~~

Ha en fin lördag, det ska vi ha om Ruben slutar vara sååååå trotsig :) Ska ta det nästa gång men just nu kräver han lte uppmärksamhet haha!

<3

Lust

Har haft en massa tid att skriva blogg denna veckan men har inte riktigt haft lust..Är lite nere men hoppas att det ska vända snart. Så när någon frågar mig hur jag mår kan jag svara bra eller dåligt istället för att svara ja jag mår. Tradigt! Men vänner jag är snart tillbaka!

~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag kanske ska börja skriva av mig igen, är ändå ganska så skönt på något sätt..
Det snöade nu för en liten stund sedan, nä ganska så tradigt! Inte kul med snö när man vet när det ändå inte kommer lägga sig utan bara bli mer vått.

Idag kommer Ruben lite tidigare än vanligt :) Andy ska till huvudstaden och hälsa på sin bror. Ska bli skönt att ha en myshelg extra med honom, behöver det! Har en fin man men det är svårt att slå Ruben i att glädja mig :)
Ska komma på något kul vi kan göra och sen bara njuta av honom i lugn och ro!
Därför måste jag städa idag innan han kommer så jag slipper göra det när han är här, får se hur mycket jag orkar!

~~~~~~~~~~~~~~~~

Satt och kollade i tidningen vi i villa innan och såg en blogg som intresserade mig. Kollade in den och gillade den starkt. Det passade mig just nu för hon skriver om inredning som jag fått lite smådlle på. Vet inte om det hade med något annat att göra men har lust att göra något fint hemma. Men då kommer vi till lite problem..
Måste gärna ha med min man på detta då han är ägare till huset, med köpare och med hjälpare :)
Nu är han mer intresserad av att flytta men det har jag ingen bråtska med, lite olika tankar...

~~~~~~~~~~~~~~~~

Nä nu ska jag sätta igång, är inte så snabb just nu... Ha en bra dag så får vi se om uppdateringarna blir bättre eller om jag är en usel bloggare som vanligt :/

<3





RSS 2.0