Super roliga nyheter!

Nu ska jag sätta  mig ner och skriva och varva ner...Jag springer som en skollad råtta för att få det rent, snyggt och mysigt här hemma. Jag måste trivas i mitt hem :) Så nu när Andy står och diskar så passar jag på att ta det lite lungt oc skriva lite.
Glömde berätta förra gången jag skrev att Andys föräldrar kommit hem från USA och hade med sig lite presenter till oss. Jätte fina saker och vi blev väldigt glada så klart :) Tack så mycket!
Lite mer viktiga nyheter är att min syster är så grym på sin linje textil design i skolan att hennes lärare fixade så att hon skulle åka till Paris och plugga design i tre veckor bara för att hon är så grym :) Och så klart blev man inte alls stolt när hon ringde och berättade ;)  Så grattis syran !!
En annan glad nyhet är att mina kusiner denna helgen simmat SM i stockholm. Den äldsta, Natalie simmar i seniorlandslaget och är 17, den mellersta Ellen som är 16, simmar i ungdomslandslaget och Ida ,den minsta, som är 14 simmar i juniorlandslaget.
Ellen har tagit guld på 200 meter rygg och där kom Ida 8 :) Och Natta simmar final idag på 100 meter rygg och ligger tvåa hittils! Grymma är dem! Jätte grattis till er alla tre!

Igår iaf så åkte vi tåget hem till Andys kusiner i Älmhult. Var sådär att åka tåg eftersom Ruben var trött och inte ville somna men han somnade så fort vi kommit fram :)
De var ett mycket trevligt 25 års kalas för Christian med mycket god mat. Hela släkten är super mysig och det gjorde så klart kvällen ännu bättre. Jag gick och la mig kl 22 och Andy kl 2 ca..Ruben somnade redan kl 20 men ville så klart gå upp mitt i natten och då passade Andy på att ta med honom ut till alla tjejer :) När han kom in sa han att barn är ett bra raggningsknep...Hur ska man ta det då? :)
Jag sov iaf jätte gott i deras stora säng.
Åkte hem tidigt idag eftersom mamma jag och syran skulle pyssla och gå på Vellinge blomman. Men i stället så ville dem gå på marknad i Malmö så det blir pyssel på tisdag i stället. Blir bra det med :)
Gick iaf bra på tåget hem för Ruben somnade efter bara en liten stund,
När vi satt på tåget kännde jag bland alla andra barnfamiljer att jag älskar att ha barn. Det är helt underbart och jag tycker sjukligt synd om alla som inte har turen att få barn, fast man kan ju adoptera :)

Nä nu ska vi äta mat snart och bara dega hoppas jag. Om jag inte hittar något annat som ska göras.
I veckan är det de vanliga som ska göras som babycafé och babysim. Men vi ska också till en barnpsykolog som ska hjälpa mig lite med att få styrka inför att sluta amma bla. Sedan ska vi också prata om mitt och Andys förhållande. Det behövs göras för allas skull. Fast jag tror inte att Andy är speciellt posotiv till det men något måste vi ju göra annars tar det ju slut och det vill han ju inte säger han. Så vi hoppas att det går bra så klart :)

Nä ta hand om er så ska jag tjata på Andy om en rygg massage :)
Puss <3

Trevlig helg!

Idag skulle jag ha packat i god tid så jag skulle slippa göra det i stress i kväll men vad tror ni jag har gjort?
I eftermid´dags har vi varigt hos Sierra och Jennifer och visst fick vi glögg och lite lussebullar måste vi ha till. Tyvärr var dem lite smått torra tycker jag, köpte dem på björns...Så ni vet :)
När vi satt och fikade somnade Ruben på på min arm medans jag kliade honom i ansiktet...Sååå gulligt det var!
Dem har också fått jätte fint hemma hos sig med deras nya soffa och resten av inredningen!

Har föresten julpyntat lite igår, det glömde jag skriva...Jätte fint men jag är rädd för att det ska se tacky ut...Eller vad det heter på svenska haha. Ska sätta in bilder på det och jag har kommit på en del fiffiga saker för oss som bor lite trångt :)

Nä nu ska jag lägga mig i myskläder och bara tjocka mig i soffan!
Jag kommer inte att skriva i morgon eftersom vi är i Älmhult och firara Andys kusin Christians som fyller 25.
Men vi hörs väl på söndag då :)
Trevlig helg på er!

Som vanligt med en massa kärlek!

Ja idag har vi varigt på babycafé så klart, och hemma hos mormor :)
Idag var Jennifer och Sierra med på cafét och de brukar dem inte vara så det var kul! Vi ska iofs träffa dem i morgon också och dricka glögg är det lovat haha
Hemma hos mamma så när vi satt och matade Ruben så satte sig Frasse (Våran katt som är oerhört lika katten Gustav i alla aspekter :) ) vid bordet och ville ha resterna :)
Då började jag ge honom lite av Rubens mat på mitt finger och då började även Ruben sätta sitt pekfinger mot Frasse som då trodde han hadde mat där. Men det hade han inte men när jag satte lite mat där och Ruben hajjade att Frasse slickade honom på fingret, hahah så roligt det var. Han tyckte det var så häftigt!
Sedan har han suttit och petat sitt pekfinger mor alla bilder på katter han ser haha. Min gullunge! Han har så sjukt mycket roliga saker för sig! Men det sägs ju att han är lik mig till sättet så det lär ju aldrig sluta med alla knasigheter :)

Jag har också hunnit brodera lite idag! Jag är egentligen ingen som bara sitter och broderar, jag är alltdi en som håller igång, men jag har lugnat ner mig så sjukt mycket. Även fast jag har mina dagar. Sedan beror det på vem jag är med så klart. Är Andy hemma försöker jag vara lugn tex för han tycker alltid jag är jobbig...
Men iaf så blir det ganska så fint faktiskt. Rätt mysigt att bara sitta där och få fokusera lite på annat än vad jag brukar.
Nu ska jag sova...
Ruben sover jätte dåkigt varje natt och vaknar sjukt mycket, vet inte varför...Jätte tradigt för han är ledsen när han vaknar och ligger och gråter ibland i sömnen...Jag blir ledsen när jag hör honom och vad ska man göra...Kan ju inte styra över hans drömmar direkt!
Jajja får hoppas att det bara är en period nu..Usch vad det är jobbigt att älska någon så mycket! Minsta lilla gör sjukt ont i hjärtat och så sjukt att inte alla med barn känner lika dant. Jag vet att mamma förstår mig för det har vi pratat om... Men jag älskar Ruben så mycet att det gör ont ibland...Som nu tex, det bara värker i hela kroppen! Tänk sedan när man får fler barn, då blir det ännu mera kärlek...Men det är ändå helt underbart!
Nä nu ska jag inte tjata om mitt underbara liv med min underbara son :)
Sov gott! <3

Födelsedag..

Ja nu har jag inte skrivigt igår men jag var på så tråkigt humör. Av ingen anledning heller...Eller jag tror jag börjar tröttna på att gå hemma, har aldrig gillat att bara göra ingenting. Jag leker ju iofs med Ruben hela dagarna men thats it! Jag behöver nog börja jobba lite!

Idag är ju min födelsedag :) Hurra för mig...
Så idag har jag ätit mycket kakor och godis :) Mums haha
Det är jätte många som ringt eller skickat medelande idag :) Jätte kul faktiskt! Eftersom alla vänner båda gammla, nya, dem man inte träffar så ofta hör av sig...Då glömmer man inte varandra!
Tack alla som har hört av sig <3
Idag annars har jag städat, tittat tv, lekt med Ubis, bytat kissiga sängkläder :)...
Pappa, mamma Patricia och Mathias kommer idag och käkar och äter kakor..Och lämnar presenter så klart! Men det blir väl bara pengar som vanligt. Det är de tradiga med att bli äldre. Folk vågar inte köpa något...Jag blir ju glad för allt :)
Nä nu är Andy och Ruben och handlar så jag får väl städa undan här lite...
Får berätta i morgon vad jag fått idag :)
Puss på er alla och ha en bra dag! Ät något gått för att det är min födelsedag haha
Fast egentligen gillar jag inte min egen födelsedag, det är mycker roligare när någon anna fyller år...Är bättre på att ge saker än att ta emot saker :)

Smått & gott

Igår åkte vi till toppen gallerian men inte till stranden. Blev mörkt och då gillar Ruben inte att åka bil så vi gör helst inte det. Men på gallerian handlade vi lite kläder till honom på insight, ett par skit snygga jeans och en super snygg tröja. Ska lägga upp bilder så ni får se :) Vi köpte också ett par nya sånna sockar med skinn undertill. Men det köpte vi på Lekia. Super fina är dem :) Men lite stora, men problemet var att dem innan var för små och det är tå storlekar i en... Men det fungerar :)

Idag har vi inte gjort mycket. Men vi har packat våra saker och åkt hem från Andys föräldrars hus iaf. Blev en dag tidigare än vi hade tänkt. Men Andy ville hem. Jag tror det var för att det var så sjukligt kallt och vi fick det inte till att bli varmt....Sedan är det alltid skönare att vara hemma.
Ruben har sovigt jätte mycket idag, vet inte vad det beror på men han känns inte riktigt som sig själv...Hoppas han inte håller på att bli sjuk, han har varigt väldigt skonad från det hittils iaf...
Skulle föresten på babysim som vanligt med det var ingen såg vi när vi hade kört dit, kul det...Speciellt eftersom Ruben älskar att åka bil, inte...

Har precis kolla färdigt på nya 90210..Ganska trevligt faktiskt...Ska nog ge det en chans :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig för att helgen har tagit på mig sjukt hårt. Sovigt i en liten säng med både Ruben och Andy och sedan inte lägga sig försen typ 2 i lördags, usch! Hur gammal är jag egentligen haha..
Så natti natti så dyker det kanske upp bilder i morgon :)
Kisses

Lite sammanfattning denna underbara söndag :)

Blev som jag trodde, skulle aldrig hinna skriva igår :)
Men det var en mycket trevlig dag igår med vänner och släkt!
Igår morse så vaknade vi vid 8 och gick upp och direkt ut i snön haha. Måste man ju när man har barn, även fast Ruben inte förstod riktigt varför vi satte honom på gräsmattan när det var så kallt. Han tittade mycket konstigt på snön. Men har tyckte det var jätte kul att gå i snön med sina skor. Vilket föresten är mina första skor som jag hade :)
Sedan handlade vi lite till kvällen och gick hem och lagade mat, eller det vi kunde förbereda iaf.
Sedan kom släkten vid lite över 2 och fikade, våra kakor var mycket goda tyckte dem och det är att mycket värt när det kommer från en som bakar jätte mycket själv och alltid super goda saker :)
Sedan när dem gått så var det till att slänga allt i bilen och köra hem till Ruuds. Andy körde först och började på maten så vi slapp stressa med Ruben och så plockade vi upp Patricia och Mathias som också var med och partade igår :)
Sedan när Chrisse, Stina, Bömpa och Ellen hade kommigt så käkade vi. Alla tyckte det var jätte gått och det vi käkade var couscous sallad med fläskfilé och beasås för dem som ville ha. Mums..
Sedan började vi göra tårtan som vi sedan käkade, tyvärr blev den dö bakad men alla tyckte den var god iaf...Den smakade lite som pannkakor faktiskt.
Jag fick föresten också jätte fina saker :) Tack så hemskt mycket! Jag fick blommor, lite smått och gått från H&M, kläder till Ruben och ett presentkort på en barnklädes affär i höllviken som heter Insight. Så jag tänkte att vi skulle duscha och gå dit en runda sedan. Tyvär glömde vi vagnen så vi kan ju inte gå och bära honom hela vägen så det blir till att ta bilen tyvärr. Men vi kanske kan åka till stranden och leka där lite, är ju en sån fin dag idag igen. Underbart är det!
För vädret påverkar så mycket hur man mår, eller iaf mig påverkar det mycket. Ibland är det ju skönt om det regnar och är ruskigt för man då blir man på myshumör...Eller egentligen blir det väl vad man gör det till ! :)
Inatt vaknde föresten Ruben också och var jätte pigg och ville tydligen säga hejdå till alla när dem skulle gå ut :)
Men jag tror han vaknade för att hans pappa hade lagt sig där inne med Linus för att dem fått lite mycket eller bara för att mysa. Fast jag tycker det är jobbigt att Andy låg och andades på Ruben när han druckigt, tror inte det är speciellt bra. Har hört att om man sover med ett spädbarn i sängen och men har druckigt så kan dem dö av ångerna...Han är iofs inget spädbarn men det är ändå en grej som jag vill bespara honom från. Över huvudtaget fulla människor som inte riktigt vet va dem gör. Men samtidigt vill man ju att han ska vara med över allt, det har alltid jag och mina syskon varigt och jag har alltid älskat att vi fått vara med...För mamma och pappa gjorde klart från början att är det vi är det våra barn också, så gör vi med. Det är det vi tror på :)
Fick också reda på igår att en killkompis till mig förlovade sig med sin kille nu i helgen, så gulligt och jätte grattis till er så klart! Ska bara få tummen ur röven och kanske ringa till honom, är väldigt dålig på det, men det är han också. Tyvärr!
Ja n nu får jag gå ut till min bror och min man och min son som sitter där ute i vardagsrummet och kollar på stjärnor på is, Fast när jag går ut är väl Andy här inne fort som blixten haha
Data nörd!!

Nä ha en trevlig söndag och passa på att ta en promis i det fina vädret :)
Puss på er <3

I mitt hem, underbart!

Mina vänner. Just nu sitter jag med snön och vinter i bakgrunden, en massa fina varma ljus omkring mig och sidan om har jag en liten kopp med glögg och två goda hjärta pepparkakor. Min älskade son som jag precis nattat ligger och sover i sängen och väntar på att jag ska smyga ner till honom och lukta på honom.
Detta är en stund som jag älskar och just nu är jag varm av allt det mysiga i mitt hem och all kärlek som finns här!
I mitt hem, underbart!

Idag har vi varigt hos tandläkaren och det gick bra. Det var ju inte jätte poppis hos Ruben men det glömdes snabbt.
Slaget hade inte flyttat på tänderna eller gjort någon skade på dem vad hon kunde se iaf. Super!

Efter det så gick vi ovh mormor hem till oss och åt lunch som jag gjort och smakade på bullarna som vi bakat nu i dagarna. Mamma tyckte allt var mycket smarrigt :)
Det var bra att mamma var med hos tandläkaren för hon tog honom sedan när undersökningen var färdig medans jag lyssnade vad tandis hade att säga...

I morgon händer det mycket så jag kommer  nog inte hinna skriva då.
Farmor, farfar, Hasse & Karin kommer hit och firar mig lite och fikar. Sedan är det middag hemma i fam Ruuds hus där vi ska ha lite party party när Andys föräldrar är borta. Får passa på att bjuda hem alla när vi har lite större än vi brukar ha :)

Annars går det bra med att sluta amma på dagarna. Det går även att strunta i kvälls amningen, alltså den ammningen/nattningen innan han somnar och det är ju skönt.
Men det är jobbigt emetionellt sett att sluta amma. Det känns som ett band mellan mig och Ruben brister. Har inte kännt det fören i kväll när jag gick och nattade honom.
För när jag har slutat amma så kan han passas av alla ( eller dem han själv vill vara hos så klart! ). Då behövs jag inte på samma sätt även fast han fortfarande behöver sin mamma, men på ett annat sätt.
Jobbigt...

Men jag kommer alltid vara Rubens mamma och det kommer aldrig någon eller något kunna göra någonting åt!!!
Min underbara unge jag älskar dig så mycket att jag nu får tårar i ögonen och hjärtat värker!

Hörs väl på sön då :)

Puss

Massa mat, bullar och tänder :)

Har precis krängt en massa chiliconcarne. Shit vad det är gott, kan tom äta det för att jag är sugen på det, som andra är sugen på godis :) Så jag har alltså käkat as mycket. Vi har även gjort väldigt mycket så vi har rester några dagar :)
Vi har även bakat lite mer idag. Det blev äpplekanelsnurror som blev jätte goda och jätte stora. Kommer nog uppskattas på lördag. Måste så klart också få familjens godkännande så får spara några tills på ons nästa vecka...
Idag har vi också varigt på babycafé som vanligt. Men idag valde Andy att vara med så Ruben var stolt idag när hans pappa var där :)
Myste med en massa barn som klängde på mig :) Så roligt med barn!
Sedang ick vi så klart hem till mamma där vi åt och fikade lite. Drack lite kaffe som jag kan göra nu när jag har slutat amma, vilket faktiskt går ganska bra nu. Men det är så klart bättre när andra ska natta honom för då blir han inte "frästad" av min bröst. Men mina rattar är fruktansvärt stora och hårda, skit jobbigt! Jag vill ju inte pumpa för mycket så jag pumpar bara en gång på dagen eftersom han ammar på natten fortfarande.
Han har fått en tand till idag, men jag undrar vad han ska med dem till för han använder dem inte ... Kunde gett dem till ett barn som behöver dem mer haha...
I morgon ska vi till tandläkaren för att kolla tändernat som han slog till rätt bra häromdagen. Sedan ska vi ringa försäkringbolaget ang samma sak.
Fick papper idag om vem som ska förvalta mina pensionspengar...Men vet inte riktigt något om det så får fråga mor och far ..

Här har ni liter bilder från våran fullspäckade dag :)
God natt min underbara unge...Jag älskar dig mer än du någonsin kommer att förstå!
Natti på er andra <3





Tigerbrownes mm

Idag har varigt en jobbig dag.
Ringde från försäkringskassan och jag får kanske inte mina sjukpengar för att mitt gamla jobb har bättre saker för sig än att ställa upp för sina anställda. Och då menar jag dem på kontoret!
Sedan har ju jag bestämt mig för att inte amma på dagarna och det är ju jobbigt..Ruben har varigt så himla ledsen när han ska somna på dagarna när han alltid får boppen men inte fått den. men tack vara allt stöd jag har från mamma, BVC och en massa andra så går det :)
Blir ju bara bättre säkert med dagarna som går.
Men eftersom jag inte har ammat och inte kunnat pumpa, har inte ens hinnit äta idag knappt, så har jag en riktigt fet mjölkstockning på ena bröstet. Har tack och lov ingen feber men shit va ont det gör. Så när Andy kom hem idag så var det in i duschen och skolla mig typ och sedan massera och pumpa satan :)
Nu är det lite bättre med det blir att sova med riskudde inatt :) Mysigt ändå..

Blev riktigt god mat idag, hittade det i en tidning jag fick från familjeliv...Den var jätte bra btw.
Det var med en massa frächa(eller hur det stavas) grönsaker som gurka och sallad och blanda det med couscous med en fräch citron dressing. Lite peppar också, riktigt gått!! Vi gjorde lite kyckling till för Andy ville ha det...
Patricia käkade här idag och det passade ju bra med maten då, men det visste hon att vi skulle göra för det hade jag redan bestämt :)
Efter det så bakade vi lite till på lördag då min farmor och farfar och min farmors syster Karin och hennes man Hasse kommer och grattar mig .) Då ska det fikas må ni tro.
Idag blev det tiger brownes och vi ska göra hvreflarn någon annan dag och även äpplekanelsnäckor :) Kanske på fredag..
Jajja nu är jag iaf väldigt mätt och belåten även fast jag hade kunnat få ner mer mat eftersom det var så gått :D
Asså för er som inte vet hur jag ser ut måste jag låta som värsta fettot men det är jag inte, tyvärr. Jag bara älskar mat! Jag snackar alltid om mat, är alltid hungrig och ska jag unna mig något är det ofta mat :)

I morgon blir det kanske babycafé, får se hur Ruben mår. Men vi ska iaf hem till mamma..Ett måste :)
Puss och natti natti!

BVC...

Idag var det ju BVC. Brukar vara roligt eftersom vi alltid får så mycket komplimanger men idag var dem alvarliga ang Rubens vikt. Jag vet att jag inte ska ta dem på för stort allvar men det är jobbigt att höra hur som helst. Så nu är det slut ammat på dagen. Det ska gå bra eftersom jag vet att han inte behöver det om jag inte är där, det är bara när han ser mig som han är boppig...Su nu är det slut.
Så Andy kommer hem igen i morgon för att hjälpa mig och för att vara mer med Ruben så Ruben kan vara hos Andy mer och lära känna varandra bättre. Detta för att Andy ska ta Ruben ensam när jag ska sluta amma på nätterna, vilket jag tänkt göra på mån. Men vi får se hur det går. JAg ska inte stressa fram något utan det får ta den tid det tar men det ska göras innan han är ett iaf!
Men förutom maten så var allt jätte bra! :) Min älskling!!!

Annars idag har han inte velat äta. Han har alltså börjat matvägra igen. Hoppas det inte vara så länge! Men han åt iaf spagetti med mig till maten idag :) Jätte kul var det, han sög i sig dem som jag gör haha.
Sedan märkte han att dem var roliga att kasta för dem fastnade överallt haha så jag gick på lite spagetti jakt haha FAn va roligt det är att vara mamma!

Men det är jobbigt ibland också, som tex nu innan han somnade så trillade han med munnen in i bordet och slog till tandköttet ser det ut som mellan två tänder. Är lite köttigt sådär.
Det började blöda jätte mycket, som det alltid gör där...Så hela Ruben och hela min tröja var full med blod min lilla stackare! Usch vad jag hade velat byta med honom. Men jag ska ringa tandläkaren i morgon och höra med dem..Även fast dem inte gör något så berättade mamma att det kan gå på försäkringen om han får problem i framtiden som detta har orsakat. ( Bra att ringa mamma alltid, spec eftersom jag har slagit en del tänder :) )

Har säkert an massa annat att brätta men just nu kommer jag inte på mera...Får väl gå in igen om jag kommer på något...Om jag orkar :b
Puss <3



En massa!

Ja i går så var det minsan en mysig dag som ni säkert läste :)
Min bror gjorde även jätte goda typ amerikanske pannkakor men med frukt i...As gott! Till middag blev det fläskstek med hasselbackar, god sallad och böner :) Super!
Fast middagen idag blev också jätte god, men även det pappas förtjänst. Han skulle komma hit och byta bil så dem på verkstaden kan sätta på våra vinterdäck. Men det slutade med att när jag bad om hjälp hur man gjorde korvstroganoff så gjorde han i princip allt! Men gott blev det :)
Salladen gjorde jag dock helt själv och även den blev as god. Sallad, gurka, tomat, avokado, solrosfrön och min goda dressing med apotekets senap. Det är som godis elller bättre haha

Idag har vi varigt på babysim och Patricia följde med. Det gillade vi :) Var lätt att åka bilen, fick hjälp i omklädningsrummet men framför allt så var det bara kul att visa vad vi lärt oss! Han är lyckligt lottad han Ruben som har så många som vill vara en stor del i hans liv!
Annars har det varigt en lugn dag. Har hunnit vika tvätten från dem senaste tvätt dagarna och bara varigt med Ruben och tagigt det lungt.
Fick en glad överraskning innan idag när det visade sig att unga mödrar har börjat igen. Men tyvär hade jag matlagning när det var så jag såg inte så mycket men det har iaf börjat igen :)

Har eldat idag så in i bomben. Det är så himla kallt när det bara är jag och Ruben här. Men det är mysigt med alla ljusen.

I morgon är det 10 mån kontroll så det blir spännande :)

Nä nu ska jag göra mig natt klar så jag kan somna framför tv:n :) Har föresten kommit på att jag tänker och kommer på sjukt bra saker på natten alltid. Alltså viktiga saker! Ska börja ha ett block med penna där så jag kan skriva ner allt haha
. Kan kanske dela med mig sedan av mina natt tankar :)
Här kommer en bild på min syster. Den första bilden på många år där hon visar sitt ansikte. Och tur det för så vacker som hon är så ska man visa upp det :)
Natti natti vänner<3



Tacksam

Idag mina vänner har varigt en väldigt nyttig dag :)
Vi sov ju över hos mamma och pappa i natt men jag hade tvätt dag idag å jag stack hem medan Ruben var kvar hemma hos mamma och pappa.
När jag kom hem la jag i 2 maskiner, gick upp i lägenheten och dammsugade, diskade, duschade, plockade undan. När det var färdigt så plockade jag bort alla soppåsar och all sortering och åkte till Willys för att sortera och panta. Jag handlade också när jag var där så jag slipper det  veckan :)
Sedan på hemvägen åkte jag inom lägenheten igen och la in en av de färdiga tvätten i torktummlaren.
Gick himla fort :)
När jag var och handlade så köpte jag en chokladask till mamma och pappa, Patricia och Mathias för att dem är så underbara! Jag köpte en sån Merci sån dem har på reklamen :)
När Ruben är ensamma med dem och jag inte är här så märker han aldrig att jag är borta ens. Han har det så bra här! Är så lycklig över hela min familj och oerhört tacksan ska ni veta!

Jag har även hjälpt dem här hemma, bla med att fixa med bilarna och plocka ute med rabatterna innan det började regna :)

Resten av dagen är det lite tvätt kvar hemma men annars är det bara lek med min fina lilla Uben :)
Han kallar på mig nu<3
Puss på er!

Lite tradigt!

I natt vaknade Ruben igen kl 2 ca men då kunde jag natta honom direkt så det var skönt :)
Annars idag har det varigt lite små gnälligt men inte så farligt, man gömmer det hela tiden så fort man får ett litet leende :)

Idag har jag och Andreas pratat lite och bestämt att nu medans hans föräldrar är i USA så ska han bo hemma. Jag berättade nämligen att mina känslor inte är så starka som dem har varigt. Men det är ju för att det har varigt jobbigt ett bra tag.
Jag känner inte att Andy spenderar tillräkligt myket tid med mig och Ruben. Vi bråkar även om en massa andra saker som jag tycker att han ska ändra på, nu låter jag säkert som jag vill ändra på honom helt men så är det verkligen inte. Vill bara ha tillbaka en del av den Andy som jag för 5 1/2 år sedan blev tillsammans med!
Antingen löser det sig eller så är det slut..Känns sorligt efter så många år och så känns det kass mot Ruben...
Men det är bara hoppas att Andy ringer i natt eller när som helst och säger att han inte vill vara utan oss och att han ska kämpa lika mycket som jag :)
Fast bara det löser sig för allas skull.

Just nu är vi hemma hos mamma och pappa, alltid skönt att vara där när man behöver ha lite kul och umgås med folk som man bara tycker bra om.
Vi har käkat super god pasta med räkor och kräftor. Snart ska vi äta ostbricka..Mums!

En trevlig lördag till er alla

Slö dag med god mat och äppelpaj :)

Idag har det varigt en riktigt slö dag!
Tog jätte långt tid innan jag ens masade mig in i duschen, men man måste ha sånna dagar ibland.
Men idag kan jag också ursäkta de med att jag var uppe kl 02.00 inatt :)
Syrran ringde idag vid 12 om jag kunde klippa henne, så hon kom hit.
Men det blev inget med de för hon var lika trött som jag, får ta de i helgen.
Min bror kom också förbi idag efter skolan innan han skulle klippa sig, vilket blev jätte fint.
Mamma kom också hit efter hon hade slutat med en massa exklusiva chockladbitar som var riktigt goda.
Så den enda som saknades var min pappa :)

Tyvärr har ruben sovit dåligt under dagen för att dem har varit här och därför har han varit på lite dåligt humör.
Efter dem gick har ahn fått sova och är därför på sitt vanliga härliga humör igen.
Vi har också hunnit med att baka en äpplepaj som min bror hjälpte till med,
den blev riktigt bra så de ska krängas ikväll med massa vaniljsås.

Skulle ha åkt och kollat soffor idag men i morse känndes det som om jag skulle bli magsjuk så vi struntade i det. Men det blev inget mer än bara i morse tack och lov!

Just nu har jag avnjutit en as god middag. Det blev lax från ugnen med en supergod syrlig sås, till det potatis med kall sås. Blev tyvär ingen sallad som jag var så sugen på :( Jag var så hungrig så jag pallade inte.

Såg föresten att jag fått min första komentar från någon jag inte känner och trevlig var den också :) Tack så mycket för den!

Nu ska det mysas med bebis Ruben innan han ska nanna...Ha en mysig fredag kväll vad ni än hittar på!
Puss <3


Babycafé, mormor och lite pizza bla

Ja mina vänner, idag har det varigt babycafé. Mycket revligt. Träffade en tjej som är lite äldre än mig som jobbade på min grundskola när jag gick där och hennes dotter. Hennes mamma jobbar fortfarande där och hon och jag har träffats under hennes och min graviditet så det var kul att äntligen få se hennes dotter. Ho har en son sedan innan som bara är sååå söt :) Träffade även dem andra som jag brukar träffa där. Efter vi sjungit så gick vi hem till mormor där vi  snackade och lekte men innan hon gick så somnade vi i soffan jag och Ruben. Sedan gick vi när Mathias kommit hem, han hade nämligen min nyckel. Tog med mig en symaskin hem så nu ska det sys docka :)

I kväll kom Andys föräldrar hit för att säga hejdå innan dem åker till USA...Mmm hade varigt trevligt att åka dit :)
Dem var så gulliga och köpte med sig pizza till mig ( Trycket heter den och det är fläskfilé med bea sås :) ) ska man så ska man haha..Dem andra tog Kina mat. Var inte så sugen på det för jag har mest dåliga erfarenheter av det tyvärr...
Var ändå helt ok med hämtmat, äter ju aldrig det nästan...
Sedan bjöd vi på glögg och pepparkakor :) Mums..

Nu sover mitt lilla troll och jag har precis målat naglarna på toan haha..Ville inte att Ruben skulle lukta på skiten men jag höll nästan på att kola där inne, fy vad det luktar alltså!

I morgon ska vi kolla soffa bla...

Här kommer lite mer bilder på mitt troll :) Kolla nu mamma bild nr 3 :) Det är min son eller hur!
Haha lite bilder jag lägger upp nu, jag är ju inte så stolt över Ruben iaf!!


Sena bilder

Idag blev mobilen inlämnad, ÄNTLIGEN. Men tyvärr så hade dem ingen ersättningsmobiler inne så just för tillfället har jag ingen telefon...Kass.. Men jag får väl låna någon gammal kanske :)
Handlade också lite tyg och knappar till en docka som jag ska sy till Ruben. En som har grejer som Ruben gilllar så som snören och stora knappar bla..Jag blir inspirerad av Andys moster Lotta...
Handlade också på ICA så kart ;)

Nu nannar älsklingen redan. Han har varigt så rolig och mysig idag. Eller mer än vad han brukar vara :)

I morgon ska vi till babycafét vilket var ett tag sedan och den hem till mamma så klart!

Bilderna är från kaklon kalaset på släkten och bara fina bulder på Ruben tagna igår :)
Första bilden är Lisa, moster Lotta & morbror Bengts hund.
Bild nr 2 & 3: Andys pappa Börje m Ruben, Andys mamma Anna-Lena, ingift farbror Kjell, faster Marianne, ingifta Bengt och sedan Lotta, Andys mormor Britten, Andys farfars ladyfriend Alva och Andys farfar Henry :)

natti natti på er






9.30...Najs!!

Godmorgon.
Idag vaknade inte Ruben kl 4 utan 9,30 :) Såå najs. Och jag känner mig faktiskt utvilad. Men jag gick också och la mig tidigt igår, eller jag somnade tidigt igår :)
Idag ska vi åka och lämna in min mobil äntligen. Den måste uppdateras hela tiden och är as jobbig. Så jag hoppas att jag får låna en annan så länge, men det brukar man väl få, eller?

Idag har Ruben hunnit göra sig en liten koja haha.
Han har släpat alla sina saker som han hittat till ett litet hörn mellan sofforna och bordet så sitter han där och leker med dem haha. När man tittar på honom och säger något sitter han där och skrattar. Han har verkligen världens härligaste personlighet, väldigt lik min mohaha :)
Fast nu är han i köpet med sin papap medan jag får äta i fred för en gångs skull :) Får ju passa på att skriva lite då också så jag kan leka med honom hela dagen. Fast det brukar jag iofs göra.

Tänkte på en sak när ajg var uppe i natt.
Alla är vi olika men jag är så sjukt stolt över min mage och med det menar jag vad den har varit med om. Man ser mina bristninger ganska så tydligt ändå och det är något som jag är jätte stolt över!
Jag har ju fött en barn, min underbara son.
Det är lättare att vara stolt över vad denvarigt utsatt för :)

Nä nu vill min gosse vara med sin mamma, eller äta :)
Puss <3

kl 4...

Idag började med att prinsen ville gå upp kl 4 i morse...Sådär kul men det var bara att ta på sig sitt glada humör och pallra sig upp :) Har sovigt många gr idag och somnade extra tidigt så vi får se hur det blir i natt...
Men jag tror han sover extra mycket nu eftersom han utvecklas mer än någonsin. Han står numera jätte bra själv. Jag tycker han står jätte länge.

Annars idag så träffade vi Denise som ringde i morse och ville ses. Blev en liten stund iaf tills vi skulle hem till Jennifer och Sierra. Där hemma så fikade vi och snackade en massa. Mysigt...
Kollade även in en del av Sierras nya leksaker som hon fick när hon fyllde år :) Fina..Bla annat en bok som jag ska köpa till Ruben också :)
Efter där så kom Andy och mötte oss och så gick vi och handlade. Skönt att ha lite i kylskåpet igen. Ska till ICA i orgon också då dem har vissa andra saker billigare än Willys. Är nämligen grymt bra på att hitta billigast priser :) Super snål!
Kanske bra men det är också lite jobbigt ibland. Jag unnar mig typ aldrig något, förutom lite extra god mat någon gång...Mmm jag är ett matvrak :)

Nä nu är det Despret Houswives eller hur det stavas....

Babysim...

Idag har det varigt babysim och det har varigt mycket revligt :)
Ruben var jätte glad idag för att hans pappa ville följa med och inte nog med det så badade han också :)
Kunde dyka mycket mer än vi brukade och det gick bra. Även bilresorna gick bra men jag satt där bak med honom och så var det ljust ute. Nog därför det gick bra.
När vi kom hem deckade både jag och Ruben och sov någon timme, mycket skönt :)
Annars idag har vi bara lekt och bråkat haha.
Nu står han och drar i min tröja för han vill leka med mig så det får jag väl göra då :)
Ha en trevlig måndags kväll mina vänner!
Puss

Fars dag <3

idag är det ju fars dag som alla vet, en viktig dag i mina ögon. Även mors dag så klart. Tänk bara så mycket ens föräldrar har ställt upp och offrat saker för en. Och så klart blir den viktigare nu när man själv är mamma :) Så man kan skryta extra haha :)
Men en sak som ag stör mig på är min kära pojkvän. Han vet hur mycket sånna här dagar betyder för mig eller speciellt mors dag då. När det då var morsdag detta året var det ju min första och jag var sååå glad. Men tror ni han hade köpt något till mig, nä för det skulle han aldrig göra.
Men så idag så pratar Andy med en av hans kompisar som tydligen frågat om jag köpt något till honom från Ruben vilket jag så klart inte har gjort eftersom han sagt att han inte bryr sig. Men då tycker Andys vän att jag är en fis för ajg inte har gjort det men han vet ju inte om att Andy inte köpte något till mig eller har sagt att han skiter i vilket!

Jajja iaf så skulle jag varigt hemma hos min farmor och farfar just nu men Ruben blev så ledsen i bilen och jag ville inte att han skulle gråta så mycket som han gör för att åka hem dit. Vi var ju där i veckan.
Så i stället blev det en hemma kväll framför tv med fiskpinnar och pommes, mums.
Det är inte alltid min kock har lust att laga mat så då blir det något slarvigt...Får vara ok någon gång.

Var hemma hos pappa innan och pratade lite innen dem åkte till farmor och farfar. Jag och mina syskon gav honom en ur snygg slips :) Passar bra på min ur snygga pappa!

Igår var vi ju hemma hos fam Ruud och det var trevligt. Och det var super god mat, kalkon :) Brysselkål var där med och det är ju såå gått. Älskar kål!

Nä i morgon blir det väl babysim om allt är ok i simhallen. Dem håller på att bygga om så dem ringer väl i morgon kan man hoppas om det är inställt. Kan man hoppas!

Såg föresten innan på Ine Three Hill, jag blev verkligen riktigt ledsen då Brooke var tvungen att lämna bort sin lilla tjej. Jag kännde verkligen med henne, tänk om jag bara varigt tvungen att lämna bort Ruben. Hade aldrig hänt!
Det är underbart att vara mamma men urk vilka starka känslor det handlar om. Du är verkligen berädd att göra allt för ditt lilla barn. Går inte att beskriva. Man tror innan att det är samma kärlek som när du tex legat i sängen och gråtigt för din kille dumpat dig. Men icke, det är inte ens i närheten.
Det är helt obeskrivligt!
JAG ÄLSKAR DIG RUBEN ÖVER ALLT PÅ JORDEN!

Massa bilder mm

Lite uppdate och bilder blir det nu :)
Fick ju inte upp bilderna i torsdags för datorn kissade. Men nu så...

Igår var vi iaf hemma hos mamma och pappa hela dagen. Verkligen från kl 8 till 23 ca :) Jag gillar inte alls att vara hemma där haha! Älskar min familj! Sen är det skönt att få koppla av lite och få lite hjälp med Ruben. Och familjen tycker ju det är såå roligt. Innan har det varigt mormor som varigt favoriten men min bror är nya favoriten nu tror jag :)
Men det var jätte mysigt iaf !

Idag ska vi hem till Andys mamma och pappa på kalkon middag, mums. Nu har vi inte träffat dem på 3 veckor så det ska bli kul att träffa dem. Dem har ju saknat Ruben :)
Kommer väl lite av släkten också och det är ju alltid kul!

Till bilderna då :)
Den första är på Ruben när han är finklädd och vi precis ska gå till Sierras 1 års kalas. Sedan kissade han på de andra kläderna så det blev reservkläder en del av kvällen. Dem andra är på Ruben och Sierra när dem leker och de fjärde kortet är på fam Fritz :)
De femte bilden är när mormor sitter och kliar Ruben på ryggen och han låg och njöt hur länge som helst. Men när jag började ta bilder så började han skratta haha
Dem andra är bara från gårdagen då han leker med sina leksaker och vid spegeln.
Den ena är på mamma som hon ska vara utklädd idag fast hon ska ha jätte mycket smink och stayups tycker jag haha som en sexig nunna :)
Pappa ska vara ipren, skit kul!!!
Hoppas verkligen dem tar bilder som jag kan lägga upp här hahaha



I års kalas

Idag har vi varigt hemma hos Sierra och firat hennes födelsedag. Hon fyller år på söndag men då ska det vara släktkalas så klart :)
Hon fick en hink man stoppar klossar i. Hon gillade en sån när hon var här och hälsade på så det var bra :)
Jag hade slagit in det i super fint fjärilspapper och köpt ett kort med tingeling på :)  Vet inte om det syns på bilden.
Vi fick amerikanska pannkaker med en massa frukt till. Super gott var det verkligen, krämiga och goda!
Men tiden gick så himla fort, har ju inte träffat dem på super länge...
Hoppas ni ser på bilderna vilken fin skjorta Ruben har :) Den har han ärvt från mina kusiner i Södertälje.

Igår var jag hos tandläkaren och där var faktskt inga hål som jag trodde att det skulle vara så det var skönt.
Men det början till hl som jag hade förra gången också var fortfarande kvar så snart ringer dem väl och vill borra kan jag tänka mig. När hon skulle röntka mina tänder fick hon bära ut Ruben vartenda gång för han får ju inte vara där inne då. Men det gick jätte bra sa hon och Ruben visade sin finaste sida :) Skrek gjorde han också haha
Efter tandläkaren åkte vi bussen in till mobilia där jag behövde handla hårspray, ansiktskräm och en mössa som syran hittat, super snygg!
Efter det kom Andy och hämtade oss så åkte vi på middag hemma hos min farmor och farfar. Super gott som alltid, fast det tycker ju jag om all mat haha


Nä nu ska jag mysa med lilla fisen innan han ska sova.
Natti natti

Går inte att få in bilderna för datan är cp så jag sätter in dem i morgon :)


Grattis Barak Obama!

Till att börja med, Grattis till Barak Obama! Bra gjort USA!
Hoppas bara nu att han kan hålla dem löften har han lovat att hålla. Oavsett blir det bättre än det hade blivit med McCain.

God morgon :)
Var uppe i natt för Ruben vaknade, sådär kul men kollade lite på tv om hur det gick i valet.
Jag är inte jätte politiskt intresserad men lite intresserad är man ju för politiken påverkar torts allt våran vardag.
Var så trött i morse när Ruben väckte mig. Och Andy mådde bättre idag så han är i skolan. Spela roll för hade han varigt hemma hade jag inte fått sova ändå för han är ju alltid typ döende när han är lite små krasslig.
Man behöver inte vara som mig som inte kan ligga still trots 40 graders feber men han är överdriven åt andra hållet.
Idag annars blir det tandläkaren. Känns verkligen som jag har hål men jag hoppas att jag känner fel :/
Har jätte dåliga tänder efter min pappa tyvärr. Men jag är verkligen super noga med att borsta tänderna så jag hoppas att det hjälper lte iaf :)
Vi ska också äta middag hemma hos min farmor och farfar idag :) Ska bli mycket trevligt.

Nä nu sover Ruben på mig så jag ska väl passa på att vila llite :)
Puss

Inget spec..

Glömde säga att ajg fick ett jätte fint medelande från min bror i morse där han bara frågade hur det var med mig med ett hjärta :)
Han är fin han!

Idag blev det lite handlande på willys, toppen, systembolaget och ett par vantar till Ruben på Segersälls här i Vellinge city :)
Första gången jag handlar på systemet är det till någon annan än mig själv förutom årets glögg haha.
Sånt kan få mig att känna mig vuxen när jag tänker på det.
Men inte f-n är jag vuxen, det kommer ta tid :)

Pussa <3

Min underbara son jag älskar att vara din mamma!!!!

Det hände en sån underbar sak i natt.
Ruben vaknade som han brukar och ville ammas till söms igen. Jag vaknade då till lite och kom på att jag skulle byta hans blöja, vilket jag tycker att jag behöver göra efterom det blir så mycket kiss eftersom han ammar på nätterna.
Jag låg vaken och helt plötsligt vaknade Ruben också till, tittade på mig, satte sig upp och kröp blundande fram till mig. Han kramade om mig och la sig på mig och gled sakta ner på min arm där han somnade.
Det var så underbart, jag låg och njöt så sjuuukt mycket.
Jag kan inte förklara hur skönt det kändes och inga känslor jag någonsin haft kan jag beskriva det med!
Ruben har aldrig gjort något sådant innan och bara lägga sig nära mig och hålla om mig och känna sig trygg är precis vad jag vill att han ska kunna göra i resten av mitt liv.
Jag hoppas verkligen han blir en sån myskille som vill kramas mycket eller komma fram till mig och säga "mamma får jag ligga här" eller "mamma vill du klia mig". :)
Min underbara son jag älskar att vara din mamma!!!!

Har precis fått sova en liten stund och vi ska väl snart gå och handla lite och kanske gå en promis.
är jag vaknade kom Andy och Ruben till mig i sängen så satt vi och gjorde skugg figurer vid säng väggen. Ruben tycker det är jätte roligt haha.

Nä må så gått..<3

Dålig dag, lite iaf

Denna dagen har faktiskt inte varigt en av dem bästa. Men den började bra :)
Ruben har ju fått sina tänder där uppe så det mesta är mycket gladare nu :) Så det är alltid skönt.
Men iaf, jag hade inte tänkt åka och simma idag ju eftersom Ruben alltid blir så ledsen i bilen men så i morse hade han så mycket eneri och var så glad så jag tänkte iaf ge det ett försök. Kunde ju alltid vända om!
Men det gick bra med hjälp av lite majskrokar :)
Väl där fick vi reda på att det inte var något sim idag för vattnet inte fungerade. Det var ju lite bajs, men det var bara åka hem.
Men på vägen hem gick det inte riktigt lika bra. Han var så hemst ledsen den sista biten. Och han blir verkligen jätte ledsen. Det låter i bland som han knappt kan andas som han skriker. Usch min lilla stackare. Så nu blir det inte mer bilåkande på ett tag. Vi får ta bussen i stället.
Men man känner sig inte som en bra mamma när han får gråta så mycket även fast det var en god tanke med det hela.
Jag har väldigt höga krav på mig själv som mamma. Det är jobbigt ibland speciellt efterom Andy är så avslappnad. Men det är bra också för då ser han till att ajg spänner av ibland. Men oftast är vi bara extrema åt olika håll. Jag bryr mig för mycket och han för lite. Men det blir säkert bättre med tiden :)

Annars idag har jag damsugat och tvättat golvet eftersom vi var hemma hos mamma och pappa igår på våran städ dag.
Det är sååå skönt när det är nystädat, me love!!

I morgon skulle vi ha träffats alla mammor som sågs i torsdags men Sara är jätte förkyld och Sofie kan inte heller så vi får väl ta det en annan dag. Roligare om vi är alla så ingen missar något !
Vi får se vad det blir för spännande i morgon...Har diskuterat stan.. Får se :)

Lek för alla haha

Innan jag berättar om våran dag så måste jag bara säga att jag verkligen älskar Rubens fötter.
Jag  älskar ju så klart hela min Ruben men hans fötter är verkligen så sjukt fina och söta :)'

Idag har vi gått hem till mamma och pappa och väl där gick vi till en lekplats som ligger jätte nära. Där gungade vi och Ruben var så söt. Han höll på att somna så skönt han tyckte det var att gunga fram och tillbaka :)
Men mamma, pappa, Andy och jag gungade också haha Vi gick runt lekplatsen och lekte allihopa haha.
Sedan tog vi jättefina bilder på Ruben bland en massa löv. Familjen har dem på deras kamera men jag har några fina på min också som ni ska få se :)
Sedan gick vi hem och tvättade bilen och hjälpte pappa att riva deras mur. Älskar att riva saker :)
Det var också skönt att få bilen tvättad, hur skönt är det inte att åka runt i en nytvättad och fräch bil?! Nice!
Efter det så fikade vi på bullar som jag och Andy handlat på vägen. Mumma!
Idag har också Ruben fått sina två tänder där fram där uppe :)ÄNTLIGEN! Så nu hoppas jag att han inte är så ledsen mera!
Mitt hjärta<3

Måste också berömma min kära man :)
Jag har klagat på honom ang att hjälpa till mer med Ruben och det har han verkligen börjat göra nu. Går upp och ner men i det stora hela har han blivigt jätte duktig! Tack! babe!

Igår kväll skulle vi spela spel med gänget men det blev bara vi, chrisse och Stina och Bollan. Men det var kul ändå, alltid kul att spela spel.
Jag var bara så sjukt trött så jag var jätte fånig haha.

I morgon är det babysim men jag får se om vi går. Kan vara skönt att bara ta det lungt för hela veckan är späckad. Tycker den alltid är det numera. Det är så klart jätte kul men ibland är det skönt att bara njuta lite av lugn och ro och ensam mys med min lilla fis.





SÅ ROLIGT DET VAR!!!!

SÅ ROLIGT DET VAR!!!!
Jag älskar att kolla på komiker, dem var så sjukt bra igår och Björn är så fiiin :)
Nä jag skrattade så sjukt mycket och jag hade sinnes sjukt ont i kinden när vi gick där ifrån :)

Lite tråkigt var bara att när det var 45 min kvar så började Andy skicka med om vad han skulle göra och att Ruben var ledsen. Så jag skickade tusen tips och till slut löste det sig men då var vi på väg hem får då var det slut.
Så det blir inget mer lämna på kvällen om det inte är nödvändigt.
Vi får vänta tills han inte ammar längre. Det är ändå inte kul att hitta på något om jag vet att Ruben bara är ledsen hemma eller bara inte trivs och har det tråkigt.
Men Andy var jätte duktig och försökte jätte länge! Tack <3

När jag sedan kom hem så vaknade Ruben och då var vi alla uppe till kl 01.30 ca...Jätte kul för mig som brukar lägga mig kl 21, 22 typ. På slutet fick jag lägga mig för jag höll bokstaviligt talat på att somna stående. Jag är ingen kvälls/natt människa!

Idag är min mamma på simtävling.
Hon är grym. Har inte simmat på flera år och så börjar och simma in masters. ( För gamla avdankade simmare ;) )
Och nu ska hon tävla :) Hon är så sjukt envis och hänger med dem som är mycket mer tränade än henne.
Sitter just nu och väntar på att hon ska höra av sig om hur det gått :)

Idag annars ska vi träffa gänget för en spel kväll är det tänkt.
Alltid kul att spela spel, jag älskar det och har alltid gjort. Det är bättre än att gå ut för du har dubbelt så kul, slösar inga pengar och blir inte full, eller har fulla vänner :)

Nä nu ska vi kränga pannkaker : b Mums!
Hörs i morgon eller sen!
Pussas

RSS 2.0