Julbilder och lite skitsnack :)

Ja idag är det nyårsafton och den ska som jag har sagt innan vara hemma hos Gynning. Ska bli mycket trevligt, kommer en massa som ajg nog inte känner och många som jag inte träffat på ett tag :)
Jag har planerat att det blir mohawk idag och gröna ögon :) Ruben är ju snygg vad han än har på sig men han har en svart body och mina favorit byxor. Andy har tröjorna han fick av cicca och dem på julafton och ett par byxor han ärvt av Marcus.
Dem var ju här igår och jag klippte Lis lugg inför idag, och topparna. Lite roligare när håret set nyklippt ut:) Vi snackade, fikade och tittade på lite bilder.
Mamma och syrran var också över och fikade lite. Men annars var det en lugn dag...Speciellt skönt när man inte får sova. Fast i natt sov han jätte bra. Allt som allt vaknade han 2 gr på natten och så då vid sex som han brukar och då åt vi gröt. Efter gröten var han bara uppe och lekte en liten stund sedan villa han sova igen. Sedan tog Andy honom när han vaknade så jag skulle få sova lite extra. Skönt eftersom det blir en sen kväll i kväll.
Nu har jag precis klippt färdigt Andy så nu är han "nytt år fin" haha!


Nu ska ni äntligen få bilderna från jul som jag har sagt jag ska sätta in nu hur länge som helst :)
Bilder från julbadningen, lek, när vi kollar på kalle, När vi öppnar klappar, Marcus och Li, så ser han ut när han tittar på den moderna tomten som snackar i mobil :) och lite från julklappsöppningen på farmor och farfar!




Gott Nytt År <3

Mina fixar frassar :)

Har fortfarande inte kommit in på andra datorn...Men jag tog lite bilder alldeles nyss när Andy håller på att fixa med vårat soffbord och Ruben hjälper till :) Ser himla mysigt ut och Ruben ser mycket större ut än han är tycker jag :)
Nu har äntligen våra soffer kommit ut på blocket! Har varit mycket fel i annonsen hela tiden som jag har behövt ändra. Idag ska jag och Andy handla lite till oss själva och hjälpa Gynning handla inför nyår. Sen kommer hon kanske in på en fika :)
Lite info om i natt då också, inte speciellt kul...Jag tror att jag sammanlagt sov 1 1/2 h och det är inte sammanhängande sömn. Nu måste det alltså börja bli lite bättre. Problemet är att jag inte kan lägga honom i sängen för han vaknar efter tio minuter igen. Men jag vill ju kunna ligga i sängen och inte ha honom över sig, han måste ju lära sig att ligga själv! Jag ligger ju liksom brevid också så jag förstår ju inte vad problemet är egentligen...
Nä nu ska här fixas lite...Enjoy the pics!
<3



Snacka om lycka!!

Haha aa Gynning har du rätt i och det blir kanske inga idag heller för då måste jag n på andra datorn. Får se om jag gör det sedan...:)
Jag är ju verkligen usel på att lägga upp bilder.
Idag har inte hänt så mycket och det hoppas jag att det inte gör heller för jag är sååå trött...Jag var ju uppe med bambam inatt igen..Han ville inte ligga i sängen utan bara på mig men eftersom han måste lära sig att ligga själv så r det bara att lägga honom och ta upp honom när han vaknar.. Men han vaknade en gång tyst och då låtsades jag sova, så satte han sig pp och gned sig i ögonen. Sedan kröp han upp i min famn!
Snacka om lycka!! Jag bara smälter..Det är såå underbart! Min lilla Ruben, du är så fruktansvärt underbar, tom när du håller mig uppe hela nätterna så har jag ändå energi att älska dig så mycket, sjukt är det! Sånna känslor för en annan människa! ....
Vadå kärlek, eller?!
Jajja ska väl iaf gå och handla lite med min kärlek ;)
Läste lite bloggar nyss som handlar om nyår och jag ska ju ha klänningen som jag hade på bröllopet. Den kan jag lägga in en bild på iaf för det har jag här :)
Sådan fin klänning har man om man har en syster som är grym på att sy! Ska lägga upp en bild från min student så ni kan få se klänningen hon sytt till mig då..Det var den första hon gjorde och nog den finaste tror jag...Det tycker nog hon också fortfarande :) Student klänningen sätter jag in sedan.
Jajja saker att göra, som att lägga mig i soffan medan bebis sover..
<3






God mat och jobbiga boppar :/

Nu har vi kommit hem från Andys mormor Britten. Där hemma åt vi den söndagsstek som jag  älskar så sjukt mycket. Jag kan äta hur mycket som helst! Sedan fick vi en efterrät som var med frukt, maräng, grädda....Åhhh! :)
Mat är gott!
Ruben var ändå på ganska bra humör också. Bra eftersom han var uppe en del i natt...Usch det var en jobbig natt. Jag tror en gång att han gall skrek en h i streck, men det kändes som två. Sedan gav jag honom gröt vid 4 för jag visste att han var hungrig. Nu är ju det egentligen fel för han ska ju inte äta något alls på natten, men vem kan neka sitt barn mat? Jag gav honom det bytade blöjan och nattade honom. Det gick fort att göra det så jag skulle kunna göra det ett tag fram över om han nu vill det. Men han vaknade vid 9 och jag vill ju at han ska somna tidigare så han ska gå upp tidigare för annars försvinner hela min kväll av lugn och ro och dagen hinner börja innan vi kommer upp. Jajja vi får hålla tummara att det går bättre denna natten. Inte nog med det så har jag ju ont som satan i mina boppar!!! Satans stockning :( Sur jag är på det alltså, det är liksom så störigt.
Jajja inget mer tradigt snack nu !
Vi har tvättat en massa idag och igår. Och idag var vi på Nilssons i Svedala där Britten bor för att kolla på soffa. Vi hittade en men den var lite över våran budget så jag hoppas vi får sålt våra gamla soffor för priset vi satt för då kan vi köpa den. Den kostar 8000 ca och vi har just nu lite mer än 6000kr. Vi har satt ut sofforna och bordet för 3500. Jag som också skulle vilja ha en ny tv för den gamla är så stor. Men den är fin :) JAg tycker ändå väldigt mycket om den :)
Jajja nu ska jag väl fortsätta vika tvätt och försöka ta det lite lungt i kväll inför natten.
Ska skriva inlägget från andra datorn i morgon så ni kan få se mina fina julbilder :)
<3

Mjälkstockning, ont i ryggen och risallamalta :)

Så, nu var det gjort, nu har jag slutat att amma :) Det gick bra natten hemma hos mamma, mycket bättre än jag trodde. Men han var ju lite ledsen så klart. Inatt så ska Andy sova tillsammans med honom i sängen så är det min tur att sova i soffan :)
Men det är ok ett tag iaf...Det var iaf skönt som fan att få sova i natt! Det har jag inte gjort på ett år! Men nu ska det bli bättre med sovandet hoppas jag. För allas skull.
Just nu har jag så sjukt ont i ryggen och i mina bröst. Får ju mjälkstock ning nu, spelar liksom ingen roll om jag pumpar utan när jag inte gör som jag brukar så får jag det direkt. Stackars mina känsliga boppar haha. Hoppas bara jag slipper feber, är ju så jobbigt bara!
I dag var det middag hemma hos farmor och farfar igen. Mycket gått, fick kalkon med potatis, rödkål och brysselkål. Satan va gått det är med kål :) Andy provade faktiskt idag också haha så nu kan jag inte tjata på honom att han ska smaka :) Han tyckte tyvärr inte att det var så gått, men man kan ju inte gilla allt!
Nu sitter Andy med Ruben i soffan och kollar på Harry Potter så det ska jag väl också göra. Fick hem lite gröt och saftsås från i kväll för vi hann inte äta det innan vi stack hem. Får se om jag tar den nu i kväll eller till frukost :)
<3

Lämna Ruben för att inte amma...

Ja nu är vi här igen..Hemma hos mamma och pappa alltså :) Nu ska jag och Andy lämna av Ruben för natten. Jag ska sluta amma...Känns bra men också lite ledsamt. Ett band slits mellan mig och Ruben och jag tror int att det kommer gå helt smärtfritt i natt. Jag tror han kommer vara jätte ledsen...Men så får det ju vara...
Idag har vi som jag skrev igår firat julafton nr 2 hemma hos fa Ruud. Mycket trevligt var det med ännu fler julklappar. Ruben har fått så mycket leksaker nu så Andy tänkte bannlysa alla leksaker på Rubens ett års dag. Men jag tror vi gör så i stället att vi lägger undan lite så tar vi fram efter hand. Så får han lite nya saker hela tiden :)

Nä nu ska jag vara lite med min lilla so innan vi ska åka hem. Ville bara int lämna honom och sedan sticka...Han står och hoppar vid mina ben nu :)
Ha en trevlig fredag <3


Julafton...Hjärtegrynets första :)

Vilken mysig julafton det var igår. Massa god mat, (verkigen), familjen, kalle...det enda som saknades var egentligen snön. Men den kanske kommer snart igen..Jag kommer ihåg när jag var liten, då var det alltid snö. Känns tråkigt att inte Ruben kommer få det så..
Ruben fick så klart en mest klappar av oss alla :) Men det är väl så det ska vara. Men han märkte inte det inte, han hade fullt upp med att pilla på allt annat haha. Men vi har lekt med leksakerna han fick idag och det har han tyckt var kul. Men det är det ju med nya saker som man inte lekt men hur många gånger som helst.
Det var ju också första julen med Andy och det var mysigt att han fick vara med att fira med min familj. Och jag vet att han tyckte det var kul också. Synd bara idag så mår han inte så bra, men vi får hoppas att det går över snart!
Jag ska lägga upp bilderna från igår snart men jag hade inget batteri nu så det får bli senare. Men vi tog jätte många :)
Jag var ute och sprang innan idag, ett helt varv och det har jag inte gjort på flera år :) "Varvet" är på 2 km...Kände mig stolt när jag var klar kan jag säga haha
Idag kommer min morfar hit :) Ska bli kul att träffa dem, men tråkigt är att han legat och syit hela natten så jag vet inte hur det blir med Ruben. Tradigt när alla mår kass!! Nu får det vara slut med sånt snart!!
...
Hann inte skriva klart innan vi skulle sticka men det blev inget med morfar idag..Men kanske hinner träffa dem någon annan dag. Vi fick iaf julklappar så tack så mycket för dem :)
I morgon ska vi fira sen julafton med Andys familj, mycket trevligt! Så ska Ruben få ännu mer klappar :) Synd bara att han inte vet hur mycket han får...
Ska väl titta in i möbelaffären här i city och se om dem har någon fin soffa på rea. Har ju en massa pengar nu som vi kan köpa en för..Hoppas vi hittar någon billig så kanske vi kan byta tv eller nått kanske...
Nä hoppas eran julafton var lika trevlig som min och god fortsättning som alla säga ;)
<3

En Jätte god jul till er alla!

Ja nu blev det inget inlägg igår för jag somnade igen haha
Men det var iaf trevligt hemma hos farmor och farfar men också en massa liv. Så Ruben var inte så glad...Men somnade gott på vägen hem så det var bra :)
Igår hade vi en mycket lat morgon. Jag fick sova två h mellan 11 och 13 och även Ruben :) Mycket trevligt var det! Gick alltså i pyjamas jätte länge men det var mysigt att göra det också någon dag.
Andys föräldrar och bror tittade in en stund igår och sa hej. Fick även någon julklapp som vi ska öppna idag :) Annars ska ju vi ha en en julafton till men Andys föräldrar hans bror och hans flickvän Li.
Sedan åkte vi hem till min bror för att fixa lite till idag och sedan hem till Chrisse. Gänget skulle ses där igår innan dem stack till Puben som vanligt. Han bara träffa honom dock men det var kul. Ruben börjar ju känna igen Chrisse och Stina nu.
Just nu sitter mitt lilla troll på govet och pratar med mig i sin låtsas telefon haha Herom dagen tog han den riktiga telefonen och satte den mot örat, så söt han är!
 Han brukar nämligen prata med morfar i den var ända gång han ringer :) Så han saknade väl honom tror jag :)
Idag är det ju Rubens första julafton och det känns underbart! Om det är underbart att ha barn varje dag är det sjukt underbart att ha det på julafton.
Han är så sjuukt fin min lilla son, jag har pussat på honom hela morgonen haha Extra mycket! Jag ska sätta in massa fina bilder från idag sedan. För nu ska det tas mycket bilder mohaha. Dem andra kommer hata mig....
Nä nu ska jag in och duscha för vi ska hem till mamma och pappa tidigt för Ruben ska bada i badkaret och vi ska hjälpa till :)
Jag tycker redan det ska bli jobbigt till nästa jul när jag ska vara utan min familj men det finns ju inget att göra åt och det är ett år fram men det känns ändå...Usch!

En Jätte god jul till er alla!
För det ska jag ha :)
<3

Farfar, hipp hipp hurra!

Det blev att vi gick till Reher igår men vi var där bara en liten stund. Men har inte träffat dem på länge så det var trevligt :) Träffade också en gammal tjejkompis, Sara, som jag verkligen inte träffat på länge eftersom hon bor i Stockholm.
När vi kom hem så började vi kolla söndagsfilmen men jag hann inte se så mycket för Ruben ville  inte soa utan mig i sängen så det blev en tidig kväll igår igen :)
Innan vi stack dit så hjälpte jag min syster på dagen att fixa julgranen, vilket för övrigt inte blev s bra då stammen var för stor och inte gick i foten...Så pappa var sådär glad!
Men vi fick lite annat handlat också :)
Just nu sitter vi hmma hos farmor och farfar för att fira farfars födelsedag:) Han blir 68, min fina farfar :) Man märker verkligen inte att han är så gammal han är hurtig som helst! <3
Så det ska ätas gott och man kommer vara sååå mät när man kommer hem.
Ska ta lite bilder så ni får se hur fina släkten ser ut! För nu ska jag ta hand om min bebis...
<3

Inget spec men bilder iaf :)

Blev en kort myskväll igår. Eftersom han hade feber så åt han inte så bra och var väldigt kinkig när han skulle sova. Så det var bara för mig att klä av mig och lägga mig med honom. Men vi hann med lite galss och Harry Potter :)
Idag är det lite bättre med min älskling och jag känner inte av något alls idag tack och lov. Andy vaknade med huvudvärk men jag hoppas att det inte blir mer än så!
Skulle ju egentligen gå till Rehers idag på glögg men vi får se hur det blir. Mår Andy och Ruben kass så struntar vi ju i det!
Lasagnen blev god igår, kasnke lite för många plattor men annars god! Blev lunch innan haha
Nä inget mer spännande att berätta men här kommer lite bilder iaf från dagarna som gått.
Så skönt att sova hos mamma i soffan, eller hur Uben min :)
Och när vi är hemma hos mormor och morfar är det morbror Mathias och tvättmaskinen som är mest spännande just nu haha!
<3



Min familj <3

Har precis diskat efter att Andy lagat maten. Det blir lasange idag :) Första gången vi gör det faktiskt, men jag har höga förväntningar så jag hoppas att dem stämmer!
Idag annars har det bara varigt lungt. Skulle ha simmat men Ruben är fortfarande sjuk så vi bestämde att det inte blev något. Lika bra det för nu i kväll för någon minut sedan hade han 39,2 :( Jag och Andy känner tyvärr också av lite men jag hoppas att vi slipper så vi kan lägga energin på Ruben i stället.
Har också slagit in lite paket. Och jag är fatiskt väldigt bra på det! Dem blev jätte fina, får ta kort på dem så jag kanske kan ge er andra lite inspiration :b

Jag är sån som älskar att vara med min familj, har alltid varigt så. Skulle familjen göra något och mina kompisar något annat har jag alltid valt familjen. Den känns ju ännu viktigare nu när man har Uben. Så julen för mig är super viktig och handlar bara om familjen och mys. Det som är lite jobbigt är att Andy inte alls är sån. Klart att han tycker om sin familj, men han känner inte samma behov som jag att umgås med dem. Fast det får så vara om han nu inte är sån men jag är så rädd att Ruben ska bli så...Jag sa det till mamma herom dagen och frågade vad dem hade gjort för att jag skulle bli så familje kär. Men hon vet inte vad dem har gjort alls tyvärr. Men han bara måste älska att vara med mig, berätta allt för mig! Annars vet jag inte vad jag tar mig till....på riktigt!
Får helt enkeöt hoppas på det bästa och verkligen visa att familjen är väldigt väldigt viktig!

I kväll blir det Harry Potter :) Jag har inte varigt så intresserad av dem filmerna innan men den förra var ganska så trevlig så dem får en chans. Gillar inte fantasy all egentligen. Som sagan om ringen är inte speciellt bra. Men den där Narnia var ändå ganska så bra.
Lite konstigt att jag inte gillar fantasy när jag älskar älvor och annat sånt mystiskt, det är ju bara fantasi...?
Ha en fin kväll <3

Steg för steg... :)

Jag har precis kommit hem efter att ha varit hos mamma större delen av dagen. Har bara lekt och packat in julklappar. Jag är faktiskt rätt duktiig på det. Packa paket och göra blomarangemang är jag bra på av få saker haha.
Annars i morse har vi bara tagit det lungt.
Andy har pluggat hemma hos sina föräldrar idag för att vi inte ska gå på varandra hela tiden, fast jag nu iofs var hemma :)
Vi käkade föresten tonfiskgratäng...Sjuukt gott är det, käkar alltid det när min pappa äter borta :)
Föresten måste ju berätta den stora nyheten! Ruben gick idag haha...Jätte kul var det! Om än bara en liten bit så var det helt fantastiskt. Så nu kanske det kommer. Jag som sagt till alla som sagt att han kommer gå innan han är ett att dem har fel..Nu har kanske jag fel .... Fatta vad jag kommer få springa! Han sitter aldrig still min lilla bambam..Haha min lilla fina unge..
Just nu sover han, somnade i vagnen påvägen hem :) Han har föresten blivit bättre med mörkret, väldigt skönt!
Nä nu ska jag gå och lägga mig i soffan och inte gå upp där i från på riktigt l'änga mohaha
Trevlig fredag allesammans <3

BVC, sådär..

Idag har det som jag skrev varigt BVC dags...Han ligger kvar på kurvan och har inte gått ner och hon var glad att han äter så mycket mera än han gjorde innan nu. Men nu är det synd om honom, han hostar jätte mycket :( Stackars min bebis!! Men med mycket frukt och värme så ska vi komma ut ur denna eländiga kiss perioden :)
Just nu sover Andy i soffan och Ruben i sin säng. Jag sitter ensam uppe i ett mörkt rum med en massa ljus tända för det är så kallt...
Ska väl ta och torka golven nu när bambam sover haha..Annars får jag hjälp av honom och det vill jag ju inte än. Får bli lite större först..
Har varigt hos mamma idag också så klart och mysigt och käkat lunch. Det blev omelett med persilja, färsk svamp, potatis mm...Mums!
Jajja kanske skriver i kväll om det händer något speciellt annars skiter jag i de haha
<3

SKINKA!!

Ja ni sitter jag hemma hos mamma och pappa igen. Blir lite sent idag också för vi sitter och väntar på att julskinkan ska bli klar. Det är den alldeles strax :)
Det är så sjukt gått och en as bra tradition hemma hos oss att äta den precis när den kommigt ut ur ugnen.
Ruben ligger och sover hos Andy och dem andra vid tv:n.
Idag har varigt en lugn och mysig dag bara. Andy har varigt i skolan så jag och Ruben har varigt ensamma. Ganska skönt att han inte är hemma så vi slipper gå på varandra hela tiden. Det är de jobbiga med en etta, man är aldrig själv.
Glömde föresten nämna lilla jorskallvet igår. Lite äckligt tyckte jag...Jag var vaken för jag hade precis ammat Ruben och skulle sakta vända mig utan att han märkte nått så bara skakade det till ordentligt...Sedan kom alla tankar om undergång och dinosaurier haha. TÖNT!!!
Paus
Nu har vi ätit skinka, så sjuuuukt gått!!!Fast jag käkade mer senap och skinka 50/50...
Jajja ska nog kränga lite mer sedan, fast vi har nästan ätigt upp hela skinkan redan haha, vi är fetton haha.
I morgon ska vi till BVC och äga eftersom han går inte upp som han ska i vikt. Mn sedan jag slutade amma på dagarna så har han börjat äta mycket bättre. Han äter nästan mer än dubbelt så mycket som han gjorde för en månad sedan. Så jag hoppas verkligen att han har gått upp nu.
Nu ska vi snart gå hem, nu ska vi bara gå igenom min jobbansökan :) Har föresten rakat mig kort på sidan igen, så skönt!
Ta hand om varandra!
<3

Stackars oss..

Oj oj sicken natt jag hade från söndag till måndag. Ruben vägrade att bli lämnad i sängen så jag somnade kl 7 på morgonen ca.Fatta hur trött jag va igår. Men det konstiga var att jag ändå var sugen på att gå ut och jogga. Kroppen skrek dock NEJ!! så jag struntade i det :)
Andy tog Ruben på morgonen så jag sov då i ca 3 h och på kvällen var familjen så snälla att dem tog honom i 3 h :)
Så igår gjorde vi inte mycket och något babysim blev det så klart inte. Min bror var iofs över och gjorde mig lite glad :)
Inatt var lite bättre men ändå en jobbig natt. Han vaknade mitt i natten och hostade riktigt hemskt för han var hes. Han hade ont i halsen och har haft det hela dagen. Lille stackarn är sjuk igen! Så orättvist, jag kan ju vara det i hans ställe!
Idag var det ju min ensam dag så jag har varigt ute och sprungit och solat :) Mysigt var det.
Men annars har jag varigt hemma och hjälpt Andy med lilla Uben. Blev ju inte som vi tänkt för att plutten är sjuk.
Har också hunnit handla, fast det fick Andy göra själv för jag tyckte inte att Ruben behöver gå ut för att det är så kallt. Han badade också idag och det tyckte han nog var skönt. Mysigt med varmt vatten. Det har verkligen märkts att han varigt kass för han har varigt väldigt mysig och extra klängig.
Skrev föresten ett inlägg igår men datan kissade så allt försvann! Och då sket jag på de!
I morgon ska jag hem till mamma och pappa på kvällen för Andy ska ha möte med fotbollen. Då ska dem gå igenom min jobbansökan som jag skrivigt. Den var tydligen inte bra ....
Jajja nu ska jag gå och ta en snickers som jag hittade i brödskåpet innan haha
<3

Duktig och mysig är jag :)

Nu sitter jag här och har tänt sjukt mycket ljus, dricker rött blåbärs te och bara myser. Skönt! Om jag inte berättat det innan är jag en riktig ljus knarkare. Har haft ett lite uppehåll några dagar men nu im back :)
Idag har jag också varigt sjukt duktig. Jag ringde mamma i morse och frågade vad dem skulle göra och om dem ville springa och så klart sa dem där hurtigbullarna ja. Sedan ringde Stina så hon följde ochså me.
Sedan har dem satt upp en "styrkestation" eller vad man ska kalla det vid slingan där vi springer. Så jag har tränat lite msukler också, Kommer säkert inte kunna röra mig i morgon haha. Men jag har faktiskt en underbar kropp på det sättet för jag kommer väldigt snabbt i form. Men efter jul och nyår så är det tänkt att jag och syran ska börja på thai boxning i Malmö, så najs :)
Efter vi sprungigt så bastade jag och mamma och snackade lite skit, super mysigt!
Sedan åkte vi hem till Andys föräldrar som bjöd på en super god gryta! Ruben var lite trött för han hann inte sova hemma hoss mamma och pappa innan vi stack, men när vi åkte hem så tog det inte många sekunder innan han sov stackarn.
Han äter föresten numera en hel matburk, så nu ska vi försöka ge honom 50/50 av 1 års mat och 6 mån mat. Detta för att han inte alls gillar 8 mån mat för jag tror att bitarna är lite små och att han bara tycker det är jobbigt. Vi får se hur det går, var mammas förslag. Det är sånt som jag själv aldrig hade kommgit på själv.
I morgon är det babysim som vanligt men det blir budden eftersom Andy har skola. Han har föresten börjat gå tillbaka till att prioritera datan igen. Tyvärr så lyssnade han nog inte så bra till barnpsykologen som jag trodde, men nu har vi iaf gett det ett försök. Får se hur länge jag orkar eller om han kanske bara har ett litet återfall. Hoppas verkligen på det sistnämda.
Ingen som har kommigt på vad jag ska jobba med än?! Kom igen! :)
Jajja ha en mysig söndag, det ska jag ha iaf under min mysiga filt framör tv:n.
Här kommer lite bilder från i fredags.
På den första ser man hur glad han blir när han träffar morbror och på den andra har han hittat saker inne på toa medan cicca sminkade sig haha.
Dem andra är från när vi gick dit. Vi hade jätte kul på vägen men det ser ni säkert haha






Åhh så gott!!!!

Jag måste bara säga att maten idag var så sjukt god! Som jag skrev innan var det skinkstek med potatis, grönsaker oc rotfrukt. Vi hade även gräddsås till..JAg har ätigt för typ fyra personer nu och jag ska nog ta mer sedan men inte för att jag är hungrig utan för att det verklgen var cp gott!
Jag blir alltid extra kär i Andy när han gör sån här god mat haha
Puss

Lördag bara...

Jag började skriva ett inlägg igår men det blev aldrig av för det var jobbigt att skriva med bara en hand då Ruben låg och sov på mig :) Vi var hemma och höll min kära far sällskap för dem andra var ute och festade :) Vi käkade jätte god mat och lite glass till efterrätt. Jag var också chafför hela kvällen, ganska trevligt och få ha skit hög musik på i bilen..Kan man ju inte annars när man har en liten Ruben där :)
På dagen gjorde vi inget alls..Men vi hade kul när vi gick dit. Vi gick långt innan för att gå och handla snask och gunga lite. Ruben älskar att gunga, det är typ ända tiden han sitter stilla haha. Tog jätte fina bilder!
Idag har vi inte heller gjort något förutom stoppat strumpor och haft "The Hills" maraton :)
Ruben har börjat med ännu en ny sak, han stoppar så mycket som möjligt i en hand. Han kan kämpa hur länge som helst haha. Just nu sitter han brevid mig och äter äpple bitar :)
I kväll ska vi äta skinkstek. Det ser fantastiskt gått ut i ugnen! Till det ska vi ha grönsaker, rotfrukter och potatis i ugn...Mmm
I morgon ska vi hem till Andys föreldrar och äta...Men innan dess tänkte jag ta en promis hem till mamma och pappa som för övrigt precis tittade förbi på hemvägen från stan. Bror och syster var också me.
Nu ska jag snart natta lilla Uben...
Ha en trevlig lördags kväll allihopa!
Puss

Bilder från dagens bad mm

Här kommer lite bilder från dagens bad, på mina två fina julgrupper och på kissen hemma hos mamma och pappa :)
Måste bara säga att Ruben har ätigt jätte bra idag. Vi försöker juge honom mycket mat innan han ska sova så jag ska få sova så mycket som möjligt och för att han ska lära sig att äta bra innan han somnar och idag åt han ca 5 msk gröt med efterrätt medan han bara brukar äta 2., vilket bara är en smakportion. Hejja Ruben!!
Sitter aldrig vid datan egentligen men nu har jag suttit här i ca en h ungefär och det är stort rekord:) Tycker oftast det är tråkit bara. Kollat in massa andra mamma bloggar :)
Föresten om någon har nån bra idé på vad jag ska bli när jag blir stor är det bara höra av sig! Det gör inget om det är med barn :)
Jajja njut av bilderna!






Badat har vi gjort

Hoppas ni gillade bilderna!
Just ni sitter jag i soffan med en sovande Ruben i min famn :)Mysigt som attan!
Jag har tänkt lägga ut lite bilder från idag också men vi får se hur det blir med det haha.
Idag har vi varigt hemma hos mamma som vanligt. Babycafét är slut för "terminen" så vi mötte mamma direkt efter hon hade solat klart. Väl där hemma så åt jag ju lussebulle så klart :)
Ruben badade också i badkaret och det tyckte han var jätte kul, tog lite tid innan han vande sig vid att ha så stor plats men sen vågade han mer och mer.
Nu ät precis ett spännande Las Vegas avsnitt över och dags för Unga mödrar så jag lägger in bilderna sedan. Svårt att göra det med Ruben hängandes på mig.
Puss så länge <3

Igår och idag och äntligen bilder haha

Jag skrev faktiskt igår men så råkade datorn stänga av och då blev jag as lack och sket i det... Så det var inte som jag var lat eller nått...
Det började med lunch på min bror skola. Jag beställde marulk med saffranssås och potatis. Var väldigt gått, väldigt spännande och annerlunda smaker...På ett bra sätt. Mathias var väldigt duktig, han var servitris just igår :)
Ruben hade inte sovigt innan men var ändå på super humör och log fint till precis alla som kollade på honom haha..Några äldre som satt bakom oss tyckte han var lik bebisen som dansar i kavli reklamen haha..Det är faktiskt några andra som sagt det också. Han vinkade och åt russin hela tiden :) Min underbara unge!
Min farfar var med och åt så det var mysigt att träffa honom! Är iofs precis hemkomna där ifrån nu också :) Vi åt lite och öppnade paket kalender, såå roligt att jag vi fortfarande får det tycker jag..Men det är sista året, har farmor gjort klart haha.Blir väl så när man har egna barn..
Efter lunchen igår pkte jag och Ruben hem till mamma och cicca för att pyssla. Det blev två julgrupper bara men vi bakade också lussekatter. Denna underbara bulle. Gjorde inga till mig själv för jag vet att jag bara skulle svulla dem hela dagarna nu när jag går hemma så det är bara dumt. Får njuta av dem när jag är hemma hos mamma och pappa i stället :)
Så roligt igår också, för att riktigt bevisa vilken mega klant jag är. Jag sprang ner en extra gång igår när ajg åkte hem från mamma och pappa för att hämta det sista i bilen men jag hade så klart glömt nycklarna uppe. Så jag gick till baksidan för att kasta stenar på fönstret :) För att jag skulle se bättre så tog jag av mig brillerna. När jag sedan kom upp och skulle ta på mig dem igen så hittade jag dem inte...Jag började natta Ruben och då kom jag på att jag någ bara lagt dem där nere på grusgången haha..Andy gick ner och där låg dem, jäkla fjant jag är!

Idag var det en lugn morgon och vid tre åkte vi in till stan för att julhandla med Andy när han slutat skolan. Blev julklappar till Ruben, Mathias och Cicca. Ganska bra ändå, men jag hade redan tänkt ut en klapp till Ruben som vi i stället får köpa när han fyller år eller om någon annan gör det...Typiskt!
Han har föresten gjort sin första teckning idag haha, super fin.
Har som jag skrev precis kommit hem från farmor och farfar så jag ska snabba mig att göra mig i ordning för att nanna.
Andy tyckte nämligen att vi skulle stanna lite längre än vad vi brukar så Ruben börjar vänja sig vid det lite. Brukar annars åka så vi är hemma vid 8 då han somnar.

Här kommer lite bilder, både gamla och nya..
Han sover skit kul på andra bilden i Andys knä haha. Bild nr tre och fyra är när vi ska byta till pyjamas. Det vill han inte utan älskar att springa runt som en liten nakenfis!

Älskar dig mer än livet Ruben, min prins!



Utmaning från Emely :)

8 frågor

Regler:
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de sex 8-sakerna.
3. Meddelade 8 utmanade bloggar.


8 favoritprogram:
1. Despret Housewives
2. Greys Anatomy
3. Unga mödrar
4. Ugly Betty

5.Toon Disney

Ser nog inte fler program

 

8 saker jag gjorde igår:
1. Åt lunch hos brorsan
2. Var i stan i Trelleborg
3. Pysslade
4. Åt lussebullar
5. Bytade blöja
6. Skarttade åt/med Ruben
7. Lekte med Ruben
8. Åt snask

8 saker jag ser fram emot:
1. Första julen med Ruben
2. Rubens 1 års dag
3. Livet med Ruben
4. Göra fler tatuerningar när jag har pengar
5. Att börja jobba igen
6. Tjäna pengar
7. Rubens syskon
8. Livet

8 favoritrestauranger:
1. Thai restaurangen i Malmö...
2. Elyseé
3. Brorsans skola :)
Jag går Aldrig på restaurang så jag har bara dessa...

8 saker på min önskelista:
1. Att Ruben Alltid ska känna att jag är där vad som än händer och att han berättar allt!
2. Pengar
3. En ny lägenhet, helst hus iofs!
4. Att jag och Andy ska vara tillsammans och ha det bra Alltid!
5. Ett syskon till Ruben
6. Ett underbart liv med min stora fina familj!
7. Snö
8. Massa tatueringar

Jag utmanar Sara Gynning vetegatan Ellen

Nu kan jag inga fler :)


Spagetti&köttfärsås mm

La precis in inlägget från igår för det blev aldrig inlagt efterosm Andy inte la in fotona som skulle vara till...Jajja strunt samma :)
Idag har vi äntligen varigt på babysim igen :) Var jätte kul och Ruben tycker ju så mycket om att bada! Men bussfärden dit var inte lika roligt..Han var inte glad på bussen men det var bara för att han var trött. Så fort vi hade kommit ut och fått satt honom i vagnen så somnade han...Så är det när man inte vill sova innan :) Vilket han alltid gör annars men så klart inte när man ska simma haha.
Så när vi kom in i omklädningsrummet så tog jag på mig och väntade in i det sista innan jag väclte honom. Hade aldrig gjort det om det var något annat vi skulle göra men jag vet att han vill simma :)
Efter simningen kom Mathias som precis slutat skolan och åkte med oss hem. När vi var utanför dörren och skulle gå in så såg vi att Ruben somnat så vi gick i lite affärer här i city och gjorde lite andra ärenden. Mycket trevligt!
Har även fått andra saker gjort idag som jag bara slarvat med att ta tag i.
Föresten när vi åt idag gjorde vi lite i sidan till Ruben utan salt och så..Spagetti och köttfärssås var det. Han gillade smaken men gillade inte att det var bitar med så söt han var för han gapade hela tiden för han ville ha mer men det kom aldrig ens in i munnen haha. Gulliga unge!!!

I morgon ska vi till Mathias skola och äta med min farfar. Ska bli riktigt kul...Tio sorters sill, ankbröst, marulk...Jag har aldrig provat marulk så jag ska nog ta det :)
Sedan tänkte jag att vi skulle handla lite klappar i Trelle innan vi åker hem för att pyssla med mamma och syran..Hoppas det blir av nu iaf! Dem ska också baka lussebullar så jag ska kötta haha

Kollade precis på en dokumentär på femman om en ung tjej som är väldigt kortväxt men som har barn mot alla ods..Hon verkar verkigen vara en riktigt cool och underbar tjej och inte minst hennes kille som får ta den största bördan om man säger med att ta hand om lill tjejen. Så coolt han bar henne också..Blir alldeles varm o kroppen när dem visar sånna fina saker på tv om familjer och så. Jag har alltid varigt sån som älskar sånna saker och ratar skräckfilm och sånt skit. Vem vill inte ha en massa kärlek? Jag älskar också när andra mår bra..Det bästa vore bara om man kunde jobba med att få folk att må bra hela tiden, vad nu det är för jobb..Extreme home makeover hade passat mig utmärkt..
Ska minsann hitta ett sådant jobb! Hade det inte varigt för att man behöver pengar för att äta och bo så hade jag gärna jobbat gratis för typ röa korset eller något liknande. JAg behöver liksom inte mycket pengar eftersom ajg aldrig har brytt mig om prylar så länge man har familjen...
Nu bara ordbajsar jag som fan, men det är väl vad bloggar är till för!?

Får se om Andy vill lägga upp bilderna till mig idag annars får ni dem i morgon hoppas jag. Riktigt dåligt av mig att det tar så långt tid innan nya bilder kommer upp...
Nu ska jag gå och lägga mig för Andy har brytit vårat avtal och ska spela i stället för att mysa med mig... Tolle!!
God natt!

Lugn dag..

Ja så glömde jag skriva igår också...Eller ärligt så struntade jag i det för jag var trött :)
Men middagen igår var jätte trevlig. Dem är så lätta att umgås med och skönt att vara med andra som har barn, är lite lättare på något sätt. Dem vet ju hur det är så man behöver inte förklara...Fast jag gillar ju så klart att ha middag med mina "utan barn" kompisar också :) Eller självklart!
Maten blev som vanligt skit god! Käkade det som vi fick hemma hos Ellen och Björn...Vi gillade verkligen det :)
Trodde också att vi skulle stressa innan dem kom men det gjorde vi inte...Vi gjorde lite hela tiden under dagen så vi tog det lungt hela tiden, brukar aldrig vara så :)
Vi ska planera inför veckan som kommer idag hade vi tänkt. Bestämde det när vi var hos psykologen att vi båda skulle få varsin dag att göra vad vi ville på och att Andy skulle bestämma vilka tider han ska sitta vid datorn så det inte blir så mycket. Vi får så klart se hur det går men hoppas att det blir bättre. Men jag tycker redan att Andy har ändrat sig på mycket, blivigt MYCKET gulligare mot mig och Ruben...Det är såå skönt :) Men det är hans riktiga jag så det är inget han ändrat på i sin personlighet. För det vill jag ju inte att han ska göra.
Så jag har tänkt göra något för att visa at jag uppskattar att han försöker, att jag ser att han försöker och för att jag älskar honom. Jag måste ju också bidraga lite till det mysiga, inte bara han så klart. Vet redan vad jag ska göra men det kan jag inte skriva för han kan ju läsa det, även om han nog inte brukar vara inne och läsa på bloggen :) Man vet aldrig..
Chrisse, Stina och Bollan var förbi innan på hemvägen från Lund. Mycket trevligt att dem gjorde det! Snart kommer också Anton och tittar förbi på hemvägen från Höllviken till Malmö. Alltid kul att folk tittar förbi även om det bara är lite snabbt :)
I kväll blir det bara en vanlig mys söndag med en massa levande ljus, jag knarkar ljus så fort det blir kallt och mörkt :)
Har föresten kommit på att det inte är speciellt långt kvar till jul och jag har inte handlat en ända liten klapp. Men får ta tag i det denna veckan.
I morgon är det babysim för mig och Ruben och Andy har tenta. Så lycka till till honom :)
Nu ska jag diska och Andy myser med Ruben i soffan, gulligt är det!
Puss

Mmm en massa

Nu har jag inte skrivigt på några dagar men i onsdags så glömde jag bort det och igår så kunde jag inte för Andy hade glömt några sladdar till datan i skolan. Men i onsdags hände inte speciellt mycket ändå!
Igår var det ju babycafé som vanligt men det gick vi inte på för Ruben är ju fortfarande lite krasslig. Inte för att jag tror att det smittar men han är inte så glad hela tiden...
Men vi åkte hem till mamma iaf :)

Andy var föresten super söt igår. Han lämnade tillbaka en tröja till mig igår i stan, och på kvällen olikade han fram snusklubbor som jag älskar. Han brukade handla det innan när vi bodde hemma hos föräldrarna :)
Måste föresten få skryta om min bror :) Han läser till kock på gymnasiet i Trelleborg och igår hade dem en tävling där man fick en påse med mat och skulle komma på något med det.
Dem andra i klassen hade gjort pannbiffar med klyftpotatis medan min bror hade gjort lite mos på lite av grönsakerna, hjärpar med svampsås, en dressing och glöggmarinerade äpplen till efterrätt :) Mums..Han är så jävla duktig! Båda mina syskon är så himla duktiga på det dem gör!
Jag har också varigt as grym idag, Jag har tvättat hela sex tvättar haha...Tradigt men verkligen skönt, men sjukt mycket tvätt vi har tycker jag. Och ändå göt vi typ inget!

Annars idag har vi gått en liten promis och köpt lite garn :) Även dagens mat. Blev sugna på pannkakor och ärtsoppa så vi fixade det :) Jätte gott var det!

I morgon ska Jennifer, Sierra och Daniel komma på middag så det ska bli mysigt :)

Nu ska jag kolla på "på spåret" med mina älsklingar :)
Föresten hoppas snart man får lite info om en tjejkompis vars vatten gått igår...Super nyfiken, dem var lika roliga som oss och kollade inte vilket kön :)
Jajja vi får se i morgon..Skulle föresten satt in bilder men det fukar inte tyvärr.. Se om jag kan fixa det i morgon också :)
Må så gått!!!

Lite blandat

Nu i kväll stog Ruben upp själv utan att hålla i nårgot jätte länge. När han sedan trillade reste han sig snabbt upp och gjorde det igen :) Jag tror att han snart går om han ska fortsätta som han gör nu :) Då blir det koppel haha

Idag har vi varigt hos den där barnpsykologen. Hon var verkligen jätte trevlig och vi pratade en massa, mest om mig och Andy och hur vi ska lösa våra problem. Andy sa inte så mycket, som vanligt, men lite fick hon ur honom.
Men vi har fått lite tips om hur vi ska lösa våra problem så förhoppningsvis så blir det bara bättre framöver :)
Ska ses nästa gång i januari igen.
Snackade också om hur vi ska göra med mig ang Rubens gråt. Jag fixar ju inte alls när han blir ledsen. Tönt, jag vet men det är jobbigt så in i bomben verkligen! Men vi ska kämpa!

Idag annars har varigt en ganska jobbig dag med Rubens förkylning. Han har så svårt att andas och jag tycker sås ynd om honom att jag bara går och bär honom hela tiden, Har mycket ondare i rygg och nacke nu än jag brukar ha vilket jag inte trodde var möjligt. Men vad gör man inte för sin lilla underbara prins :)
Vi fick också handlat lite. Härligt med en full kyl och frys igen. Blev tyvärr inget pyssel idag, får ta de nästa vecka.
Nu har jag och Andy precis krängt lite glasstårta och nu ska jag stracks nanna.
Imorgon är inget specielt planerat förutom på kvällen, om jag orkat ska jag träffa Therese. Tyvärr får kompisarna lida när man sover dåligt och Ruben tar en massa tid. Men riktiga vänner stannar alltid kvar. Men tråkigt endå att göra dem besvikna för man måste ju ta hand om sin lilla älskade Ruben. Jaja vi får se, natti natti så länge.

Idag, en trött dag...

Idag har varigt en trött dag.
Ruben blev i natt någon gång tept i näsan och han vaknade vid 2 ca...Då var jag och Andy uppe en h och turades om att gå och natta. Det var svårt att få honom att somna men efter en h så gick det.
Sedan vaknade han vi sju i morse och var ändå på bra humör så det såg bra ut för dagen, men har har varigt ledsen pga sin tepta näsa. Det är ju både svårt att äta och att sova.
Jag har i princip gått och burit honom hela dagen. Har inte velat prova att lägga från mig honom heler när han sover för om han vaknar så får han inte sova tillräckligt och det behöver han ju verkligen nu när han är lite krasslig stackarn!
Men så fort Andy kom hem fick jag städat lite och dammsugat :) Underbart när det är nye städat.
Blev inget sim idag heller pga näsan ju...
Han har precis för någon dag sedan lärt sig peka på olika saker som näsan osv så nu pekar han hela tiden haha
Hans pekfinger är tom uta när han sover haha. Han är så rolig min lilla fis.
Jag ska också lägga in lite nya bilder, har varigt mycket dålig på det på senaste. Men det kommer...
I morgon är det barnpsykologen som gäller så vi får se hur det går..Annars ska vi handla lite i morgon också, kylskåpet är tomt och det gillar vi inte..Iofs så har vi säkert mer mat i det än många andra men för mig är det tomt haha
Blir nog också pyssel med mamma och cicca som inte blev av i söndags också i morgon :)
Natti natti <3

RSS 2.0