Ta hand om varandra!

Min pappa ringde mig precis och berättade att min farfars bror Kjell har gått bort idag. Känns skit just nu för han var verkligen alltid så frisk och har alltid varigt så stark. Vet verkligen inte vad jag ska skriva!
Känns jävligt orättvist bara...
Det gick jätte fort, han mådde bra men kände sig konstig sa han så han satte sig ner...
Skriver mer någon annan dag.

Ta hand om varandra!!!!

Puss

Trevlig lördag

Nu ligger han och galer på skötbordet aka matbordet för att han inte får vända sig som han vill :)

Idag har vi varigt hemma hos svärföräldrarna på brunch. Jätte gott. Ruben lekte med lego, inte som andra dock utan genom att slå dem mot golvet eller annat :) Iaf så det gjorde maximalt med ljud haha !
Kan ju göra det hemma hos dem med hus...

Igår var cicca hemma hos mig och hjälpte mig plocka undan saker som jag ska sälja på loppis. Ska göra det i morgon. Dem andra ska vara där kl 7 på morgonen men det kan inte jag pga Ruben så jag kommer så fort jag kan! Hoppas vi får sålt en massa, kan verkligen behöva pengarna.
Tv:n krånglar också så kanske ska göra oss av med den. Synd bara för den är verkligen jätte fin. Det är en jätte gammal Bang & Olufsen. Jag älskar den men Andy tycker den är lite stor :)

Nä nu ska vi ha en trevlig lördags kväll och fixa sista tvätten :)

Trevlig helg av det som är kvar!
Puss

!

<a href="http://www.childhood.org" target="_blank" ><img src="http://www.childhood.org/english/banners/125x125_english.gif" border="0" /></a>

Ha en toppen fredag!

Sitter hemma ensam med Ruben och vi har mys fredag idag :)
Ska inte göra något utan bara mysa och leka hela dagen! SKa ladda inför helgen då vi ska försöka sova hela natten. Det ska väl säkert gå :)

Igår var en händelserik dag iaf. På morgonen var vi på babycafét och träffade alla vänner, både nya och gamla. Träffade en tjej som haft samma sov och ät problem med hennes äldre dotter. Så skönt att hon sa det. Hon sa att det inte gick riktigt över förens hennes dotter var 1 1/2 år gammal. Så har har god tid på sig :)
Han åt också jätte bra igår :)

Efter cafét så gick vi hem till mamma och träffade henne och syran. Skulle köra syran till hennes körskole uppskrivning. Jag var jätte närvös för hennes skull och hon var själv ännu mer nervös än jag så klart men grejade det! GRATTIS!!! Trodde iofs att hon skulle klara det :) Fick 55 precis som jag :)
Sedan åkte vi till Mobilia och shoppade lite :) Blev en fin overall till Ruben, en halsduk till Ruben, en leksak till så klart Ruben. Handlar bara till honom :)

Nä nu ska vi leka med Isis :) Ta hand om er och hoppas ni får en toppen fredag och en fin helg :)
Pusssss

Ny frisyr & bilder

Idag har jag och min lilla gosse varigt och hälsat på Diana och Ronja. Käkade lite bullar. snackade skit och lekte :) Mycket trevligt. Annars var det bara en sån mysig och lugn morgon, fick tom städat undan ordentligt i köket och diskat :)

Igår var det en handledag :) Vi var först på Willys och toppen för att handla för veckan. Sedan åkte vi till svågertorp för att hitta byx-tyg till mig. Syran ska sy lite :) Sedan på Babyland för att hanla lite och till Jysk för att handla en byrå, Rubens kläder börjar nämligen ta lite mer plats nu än förr så det ska bli skönt nät den kommer om sådär tio arbetsdagar :)

Sedan åkte vi hem till Ellen och Bömpa för Ellen skulle klippa mig och Andy. Jag klipper honom egentligen men han behövde klippa sig av en frisör tycker jag :) Hans blev som vanligt fast snyggare klippt. Mitt blev jättekort på ena sidan, nästan snaggat, ochlängre på ena sidan. Hon fick fritt fram. Blev sådär nu tycker jag ska be henne snagga andra sidan också så jag får lite mohawk (eller hur det stavas). Blir nock lite fräckare :)

Just nu sitter jag bara och dricker te...

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna :) Puss på er och njut!


Så stolt!

Jag är så stolt över mig själv och min lilla fis idag för båda klarade prtutan jätte bra. Det gjorde lite ont på honom och han blev lite ledsen men det gick snabbt över :)
Är som en hök över Ruben för att hinna se när han får feber och stoppa den i tid, hade lite högre temp än vanligt innan men ingen feber än så länge iaf. Peppar peppar ta i trä!!!
Annars har det bara varigt en mysig morgon som bara varigt skön att spendera med min underbara grabb :) Fint väder var det också i morse, tyvärr blev han hungrig så vi var tvungna att gå hem sedan sov vi lite sedan blev det aldrig att vi gick ut igen.

Annars idag hade jag bestämt med Jimmy. När han ringde så sa han att han hade en överraskning och det var Gynning haha. Hon bara stod där när jag öppnade, har inte träffat henne på länge så det var jätte kul :) Hon har ju flyttat hem från storstaden.
Vi satt bara och snackade och mös. Roligt blev det sedan när jag satt och ammade ringde det på dörren så Jimmy fick öppna. Där ute stod mina grannar som sa att deras tv inte fungerade som den skulle, dem ringer ofta på pga att deras saker inte fungerar. Hon trodde då att det var Andy som öppnade dörren.
Hon bad Jimmy följa med in och kolla på tv:n, men Jimmy ville inte gå in sjölv så han vinkade med Gynning. Där inne hade dem frågat om Andy var otrogen för det var ju inte jag som stod där inne, men sedan såg dem ju också efter en stund att det inte heller var Andy utan Jimmy och började fråga vem dem var. Då trodde dem helt plötsligt att det var våra syskon för vi var så lika haha. Men vi är verkligen inte alls lika haha...
När Jimmy och Gynning tillslut kom där ifrån så trodde Jimmy knappt att det var sant, dem hade helt plötsligt kommigt in på att berätta om när dem köpte lägenheten och vad dem betalade för den haha
Jag kunde knappt amma färdigt som jag skrattade hahaha..
Mina grannar är bara lite ensamma och jätte gulliga. Men dem kan helt klart vara för mycket ibland.

Ikväll lagade jag och Ruben maten som blev lite kyckling bitar i tomatsås med pasta, starkt men gott :) Är inte så bra i köket så helt ok tycker jag ändå!
Lite jobbigt bara för jag vill ju verkligen inte ta i rå kyckling så jag får hålla den med en tång medans jag skär den, skit jobbigt!
Nä nu ska jag mysa med min bebis.

Puss

Ps: Här får ni lite info om hur stor Ruben är.
Vikt: 8.090
Huvud: 46.5
Längd: 71
Lite låg i alla kurver. Har ju inte växt något på huvud eller längd sedan förra gången men gått upp lite från 7. 910.

Brigdet, lovley!

Nope jag vet inte än hur man lägger upp en video, får höra vidare :)
Borde egentligen sova nu men jag måste bara se färdigt Bridget Jones. Jag har sett filmerna hur många gånger som helst men dem är lika bra varje gång!
Kanske är det för jag känner igen mig så himla mycket i henne och hennes klumpighet. Jag gillar henne verkligen :)
Har också precis krängt lite äppelpaj som min mamma kom förbi med innan med sjukt mycket vaniljsås på, underbart. Det är min Ben&Jerry.
Idag har iget spec annars hänt. Bara varigt ute och gått en runda men det var mysigt. Iofs verigt med när syran övningskört men var nog ingen större hjälp tyvärr.
Är lite rädd för i morgon ska vi på 8 mån kontroll och så ska han få sin första prevenar spruta. Prevenar är ett vaccin mot hjärnhinneinflamation. Sierra mådde jätte dåligt av den och jag är själv jätte rädd för sprutor så att se när Ruben får en är jätte jobbigt. Det är Andy eller syran som hållt honom dem andra gångerna. Men jag får väl vara stark för min lilla plutt.
Han sover nu så klart i sin lilla säng. Ni ska bara se honom sova, lovley!!!!

Nä nu ska jag lägga mig i soffan igen. Annars får väl Andy panik...Datan är som hans aorta typ...

Håll tummarna för mig i morgon! Puss & god natt på er alla, jag spenderar min med Ruben mohaha <3

Hur lägger man upp video?

Sicken natt! Inte alls rolig, jag gav med mig och ammade honom men inte så mycket pga att han ver ledsen utan att jag är sååå trött. Jag bara låg och grät för jag är så trött och det är lite motigt nu. Jag orkar inte med några motgångar alls längre. Önskar verkligen att min mamma bodde här hemma så jag kunde få hjälp med Ruben ibland på morgonen iaf :)
Hade man varigt själv från början så hade man nog fixat det, då hade man gjort annerlunda tror jag.

Men annars i morse var det kul att vakna till min fina lilla gosses leende och av att han sparkar på mig haha. Han vill att jag ska gå upp :) När jag sedan byter blöjan så ligger han och pratar hen massa och gör jätte roliga miner :) Han är så underbar den ungen!! Har spelat in en video med det men jag vet inte hur man lägger upp det på bloggen :/ Är kass på datan!

Igår kom mormor förbi med en fin tröja som hon hittat. Och Ruben blir ju alltid lika glad även om hon bara stannade en liten stund.
På kvällen blev det lite godis faktiskt. Var länge sedan. Får ju så dåligt samvete av att äta det när jag ammar, plus att jag tror att jag har hål i tänderna :( Har alltid det, spelar inte någon roll hur bra jag äter elelr hur bra jag sköter dem. Har det efter min pappa...Men jag får aldrig tummen ur ... till att ringa elelr gå dit. Går förbi varje gång jag går till mamma och pappa :)

Kan ju kasnke göra det idag, ska gå ut och gå lite hade jag tänkt, är ju så fint väder idag och det lär det väl inte vara så många dagar till tyvär.

Såg nu också att Sierra har böjat krypa och det är jätte kul! Måste träffa dem snart. Känns som en evighet sedan sist. Kanske vill göra oss sällskap med promenaden om dem är friska :) ?

Kanske skriver i kväll... Kanske vet hur man lägger upp videon också :)

Puss

Klåfinger!

Ibland kan jag bara bli så arg. Är glad att jag inte skrev ett inlägg i morse så jag har fått lugna ner mig!
Blev inget skrivet igår för det blev sent. Var hemma hos mamma och pappa. Andy ringde igår när jag var där hemma och sa att han vill käka där hemma och det gjorde han helt rätt i för vi käkade tapas. Såå gott var det, drack faktiskt lite vin till också vilket inte gjorde det sämre :) Efter maten kollade vi på dobidoo som alltid är roligt. När jag nattat Ruben vid 21.30 ca så kollade vi på en film som tydligen var sådär eftersom vi alla somnade haha. Vaknade vid 22.15 av att pappas mobil ringde :) Efter en liten stund vaknade Ruben så då bytade vi blöja och gick hem.  Så det blev kanske inte så sent egentligen men jag var väldigt trött.
Har ju beslutat oss för att han inte ska amma mer på nätterna så jag får sova. Annars vaknar jag flera gånger. Det är inte heller bra för Ruben och jag tror att hans aptit för mat kommer bli bättre om han sover.
Men i natt var det riktigt jobbigt! Han var så ledsen flera gånger. Körde igång igår natt och då gick det jätte bra men usch vad det var jobbigt. Hoppas det blir bättre nu inatt, får inte ge upp.
Men idag åt han faktiskt mat :) Jätte kul. Kanske är bättre när det bara är jag och han i lugn och ro utan stress. Han åt inte jätte mycket men det kommer väl, ingen idé att stressa med sånt. Han kommer i sin takt min lilla fis.

Lina ringde precis, jätte kul. Ett tag sedan vi sist snackade.

Måste också berätta att igår så duschade Ruben med mig i våran dusch. Jätte kul haha. Men tyvär har vi inga bilder på det :)
Måste pysa nu för Ruben aka mr klåfinger vill ha ner min snowboard. Ses snart pusssss

Ons & tors

Igår var det föräldraträff, vilket vi inte haft på jätte länge så det var kul att träffa föräldrarna och deras fina småttingar :) Vissa av dem har ju verkligen förändrats!
På natten till onsdagen vaknade Ruben kl 3 och somnade igen kl 5.30 :) Sådär roligt! Inte sov han längre heller utan han vaknade som vanlligt. Detta betyder att hans humör inte har varigt de bästa. Men vi hade roligt på natten ändå facktiskt för Ruben har börjat med ett jätte roligt läte som låter ungefär som ett lock rop haha. Synd att man inte kan spela in och spela upp det här haha.
Igår var vi också på lörskolan och hjälpte syran med körproven som man ska göra. Jag blev glatt överraskad av vad mycket jag fortfarande kan. Jag kollade inte på alla men på dem jag kollade på och hon frågade om så kunde jag :) Nice...
På kvällen tittade Stina förbi och vi snackade lite. Sedan gick vi till ica och handlade lite mat som vi skulle göra, blev lax och romsås. Trodde vi skulle handla potatis på en affär utanför oss men det var så klart stängd och då orkade vi ite gå tillbaka till ica igen. Det är verkligen hemskt då ICA verkligen ligger jätte nära, typ 20 meter eller så! Usch!
Till laxen blev det i stället pommes, var ärligt helt ok till. Eftersom vi inte har en fritös så blir det inte så äckligt. :)
Förutom att laxen var som papper ( super tort ) var det jätte gått, romsåsen gjorde allt. Eller hur Stina :) haha
Mycket kul att hon kom hem till oss !

Idag skulle jag och Ruben gått på babycafé men jag hade riktigt ont i huvudet när jag vaknade och kände mig så trött och sliten, bäst att gå hem till mormor i stället :)
Vi höll henne sällskap innan hon började jobba. Sedan gick vi hem med ny energi. Behöver verkligen det för nu ska vi låta Ruben sova genom hela natten utan att amma. Det känns verkligen jätte jobbigt för det värsta jag vet är när min lilla älskling är ledsen. Jag mear det verkligen, får så sjukt ont i magen att bara tänka på de! Men alla säger att det är bäst och för Rubens skull och det vet jag men det är ändå så cp jobbigt!
Ska ringa en psykolog som kan sånt för att få lite mer kraft. Ska inte sova hemma heller för hör jag honom kommer jag definitivt att ge med mig! men känns jobbigt att jag inte finns här för Ruben när han kommer vara så ledsen. :(

Nä annars idag har vi inte gjort så mycket med det var skönt att inte ha något att göra. Ska gå och laga lite spagetti och köttfärssås. Det är jag faktiskt jätte duktig på.

Ta hand om varandra! Och Ruben jag älskar dig tusen mijoner stjärnstopps!
Puss

Ingenting idag

Idag har bara varigt inget spec. Andy började skolan idag så jag och gossen var ensamma i morse. Haade varigt mysigt om Ruben inte varigt så kinkig :( Men det blev bättre sen när han fått sova, tog evigheter tills han väl somnade...
Men nu är han sitt glada vanliga jag ! Han får gröt av pappa, andra gången han äter gröt idag.Framsteg- JIPPI -

Måste komma ihåg att titta på reprisen av singelmammor på 24:an kl 21,30 tror jag :) Roligt att titta på mammor och barn. Det tyckte jag även innan jag fick Ruben.

Nä nu ska jag gå och göra ingenting..
Puss



Lite missade bilder :) bla

Tillbaka :)
Det var trevligt i lördags men det blev väl lite väl sent för mig...Trötter är mitt namn :)

I söndags var det dags att åka till Rubens gammelfarfar för han fyller år. Hans farmor och farfar kom och hämtade oss vid halv 3 tiden. Han åt faktiskt lite gröt också :) Jätte skönt att han börjar äta igen, även fast det bara är lite grann.
Det var jätte trevligt hemma hos Henry. Han är alltid lika glad över att Ruben är med :) Det är dem alla iofs...
Andys jätte trevliga kusiner var också där och deras föräldrar.
Vi fick smörgåstårta till middag och den var verkligen sååå god. Älskar smörgåstårta ! Det var Andreas faster som gjort den. Alltid lika god mat när hon gjort det :) Likaså efterrätten som var äpplekaka var super god.
Kom hem sent där ifrån och då var det på med myskläder och springa hem till mor och far för jag har inte hittat min hellosan burk. Ska smeta det på tattueringen 3-4 gr om dagen och det är såå skönt haha...Har fått använda några av Rubens krämer innan jag hann hem dit men inget går upp mot hellosan!
Där hemma fick vi smaka på några runda pannkaksbollar som vi alla trödde det var äpple i men nope det var bara pannkaka haha...Men dem var goda med sylt till!
Att promenera så på söndagskvällen var jätte mysigt. Ska göra en vana av det föreslog jag för Andy men vi får se hur det blir med de...Att promenera är inte hans grej..

I dag var det dags för babysim igen och handling på Willys i Trelleborg. Så fint det är där.
Sedan åkte vi hem och Andy gjorde lite fisk och pasta innan han stack till träningen där han är nu. Så nu har jag och Ruben lite FF haha

Han kasar just nu runt i sin gåstol och vill leka så jag får väl vara klar nu...

Kommer lite bilder nu som ni missat!

Pussas


Gemytlig dag ;)

Det var underbart att få sova i morse, typiskt var så klart att Ruben skulle välja att vara uppe i morse vid 4 i en h :) Men så är det väl! Min familj är verkligen underbar! Mamma <3
Kanske tycker jag tjatar om att jag har en underbar familj men jag har verkligen det :)

Annars idag har vi varigt på Brandkårensdag i Vellinge för min bror är med i ungdomsbrandkåren :) Han är så fin min bror, han ville gärna att vi skulle komma. Ruben fattade nog inte så mycket men han tyckte det var jätte kul att titta på dem lite äldre barnen hur dem sprang kring och lekte. Mathias är så stolt över sin systerson, ska bli kul att se när han springer efter Mathias när han är lite äldre- Mathias Mathias vänta på mig jag vill också med- haha

Sedan handlade vi fika och åkte hem till Chrisse och Stina till deras nya lägenhet i Höllviken. Den va jätte fin! Ahlman tittade också förbi :) Skulle träffat Bollan och hans mamma också men det hans inte med för tiden bara rann iväg, får ta det en annan dag!

Nu ska vi hem till mina föräldrars kompisar där min familj är på kräftskiva och snacka lite skit. Andy ville ta en öl haha

Ses...Pussas

Föresten bilderna kommer inte upp idag heller för batterierna är på laddning. Och föresten 2 så är Extrem home meakover ett underbart program och det skulle vara helt underbart om man kunde göra så för andra människor. Är en av mina drömmar!


SOVA!

Nu sitter jag och Ruben hemma hos mormor och morfar och tittar på Dobidoo, super kul tycker jag :) Det finns inget bättre än sånna här fredagar...Usch vad jag är annerlunda jämfört med mina kompisar :) Så här var jag innan jag fick Ruben också...En riktig mys fis haha
Svårt att koncentrera mig så blir det ännu fler stavfel än vanligt så är det pga tv:n :)

Idag skulle jag träffat Ronja, Diana, Sierra och Jennifer men det blev inget idag :( Får ses nästa vecka i stället!
I stället gick jag, Andy och lille fisen och sorterade lite papp kartonger på sorterings stationen, handlade lite på Willys och Toppen!
På väg hem gick vi förbi en liten lekplats så Ruben fick gunga lite och springa på gräset och leka lite. Fick verkligen många roliga bilder men kan inte lägga upp dem för batterierna på kameran är slut .... Men dem kommer :)

Inatt betyder det alltså att jag ska sova i syrans säng mohaha ska bli sååå skönt! Den är helt underbar. Plus att i morgon på morgonen så behöver jag inte gå upp för det gör mormor, ååååå så najs!!!! Jag ska bara mjölka honom haha

Nä sov gott folket för det kommer jag göra tills fylle syran kommer hem iaf :)
Puss på er alla speciellt till min fina familj (Härtan)

Min son, schit!!! Du är DET!

Kusin kusin :)

Idag har kusin Ida varigt här och haft kul :) Vi hade faktiskt så kul att tiden bara rann iväg. Hon va här i ca 5 h men det kändes som hon var här max 3. Men mysigt hade vi !
Vi satt bara och snackade och mös, skulle gått ut och gå och lagat god mat men nä så blev det ju inte...Men nästa gång så :)

Innan Ida kom idag så var jag på babycafét och träffade en massa söta mammor med deras ännu sötare barn :) Så kul att se hur olika alla är, deras små personligheter. Ruben var lite tradig bara för han bara klängde på mig i stället för att vara med de andra barnen... Men det blir väl bättre ju fler gånger vi är där :) Mormor får följa med någon gång tycker Ruben :)

Nä får väl kolla på det där Idol nu haha
natti natti

Ruben mary mom!

Här kommer bilder från dagen! Kolla han är vackrare än Törnrosa!


God kväll!

Ja nu ska ni få se min underbara tatuering som är tillängnad min underbara son :)
Min systers tatuering kommer det också en bild på men ni förstår säkert vems som är vems. (Står Ruben på min)
Idag har jag inte gjort något spec. Syster kom över en liten stund sedan gick vi hem till mamma och pappa och visade pappa tatueringen. Han verkade tycka den var fin, jag frågade säkert tio gånger om han tyckte den fin haha...
Måste ha pappas godkännande, mammas har jag :)

Nä nu kräver sonen sin mor :) God natt på er, dröm fina drömmar!

Man ser tydligt på bilden vad jag inte är nöjd med...Men i det stora hela är jag ju ändå skit nöjd!


Tatuering!

Jag har äntligen gjort den :) Riktigt kul. Och det gjorde verkligen inta alls så ont som jag trodde. Låg där när han precis skulle börja och bara skakade typ, när han sedan började så bara skrattade jag för jag hade ju verkligen varigt jätte tramsig. Så snart ser ni mig i tatueringstidningar för jag har så många haha!
Var verkligen en skön smärta, låter det sjukt?

Hittade en sak som jag tyckte var fel med den i morse, lite mindre kul. Jag ska visa sedan när jag har bilder på den, har inte orkat ta det än...Så mycket här hemma.

Annars idag ska jag väl bara hem till föräldrar så min far får se den :) SKa bli kul att se vad han tycker.

Vill föresten tacka min mamma som var så gullig och ställde upp att köra igår även fast hon hade annat planerat och skulle upp kl 5 i morse. Hon är grym! TACK!!


Puss

As always

Medans jag sitter här vi datan så sitter Ruben på sin filt och tittar på MTV. Han älskar musik och roliga videos med massa färger. Så fin han är bara sitter där själv:)
Andy ligger och sover för han är sjuk. Sicken lyx! Att sova alltså :)

Kanske går och lägger mig med en tattuering idag :) Syran gjorde ju sin igår och den blev super fin. Ska lägga upp bilder när jag får dem. Vi får se om Rubens mormor har tid att följa med och vara barnvakt och stöd. Annars får det bli nästa vecka...Ska verkligen bli kul, har ju längtat så länge nu!

Får väl ta en promis snart också, är ju ganska okej väder ändå :)

Nä nu kräver min son uppmärksamhet haha..As always ;)
Puss

GRATTIS SYRAN!

Hej go väner, var ett tag sedan nu men har inte haft tid..

I lördags kunde jag nämligen inte skriva något för jag och min systers vänner hade planerat en suprice för syran :)
Hon fyller 18 idag :) Så vi dök upp hemma hos mina föreldrar och överraskade henne med utomhus spel grillning osv :)
Blev riktigt kul och hon var verkligen överraskad :)!
Hade sån himla tur med vädret. Spelade facktiskt brännboll och har träningsvärk! Illa!
Fick också riktigt mycket myggbett och när jag har kliat dem har jag kliat så jag har fått blåmärken, ser för jävligt ut!

I söndags kom Rubens farmor och farfar förbi och fikade sedan åkte jag, Ruben och andy hem till min farmor och farfar på middag. Vi fick avokado röra till förrätt, såååå gott det är, fläskfilé i svampsås med riktiga kantareller till varmrätt och till efterrätt fick vi hemma gjord chocklad mousse med passionsfrukt :) Vi satt ute på deras inglasade balkong hela kvällen och vi spelade också ett jätte roligt spel som heter skip-bo...Älskar spel!

Idag har vi varigt på babysim, alltid lika kul. Kusin Ida kom och badade med mig och Ruben också. Hon tycker det är så kul att vara med Ruben alltså! Det är så kul att se för Ruben gillar henne också :)

Så fort Ruben har vaknat nu så ska jag hem och hjälpa föräldrarna inför slinks kalas idag, sjukt att hon blir 18!
Idag skulle vi också ha tattuerat oss men det blev bara syran som gjorde det för det blev med för kort varsel plus att andy så klart inte ville följa med och hålla i Ruben. Får bli när mamma har tid att följa me. Längtar såååå! Tur att man han föräldrar som alltid ställer upp!

Nu ska jag gå och titta på min älskling när han sover och njuta av att han är min!

Grattis syran! YOU ROCK!!!!

Här kommer en bild på Ruben och cicca(hon har godkännt denna)


RSS 2.0