Min lilla sjukling :(

Nu är det synd om min lilla bebis. Kom hem för en liten stund sedan efter att ha varigt i Trelleborg för att undersöka Ruben. Det visade sig att han hade problem i det örat som han pillat i hur länge som helst. Jag och Andy har bara tyckt det var gullit men så har han haft ptoblem hela tiden, bra förälder man känner sig som nu!
Febern har iaf börjat gå ner men i natt var det hemskt. Vi turades om att vara vakna i två h intervaller i början. För Ruben kunde inte sova ordentligt. Han bara vaknade hela tiden stackarn...Så vi hoppas att nu när han fått penicillin (eller hur det stavas) att det ska bli bättre i natt så han får sova iaf. Men måste  säga att jag tycker han är duktig på att båda äta och dricka så han är nog snart frisk. Men han har knappt lämnat min axel/arm under dessa dagar...Andy har också hjälpt till mycket så klart men Ruben vill helst vara hos sin mamma och det är inte läga att bråka om det nu så ryggen får bita ihop. Men man vill ju bara göra vad som helst för att han inte ska må dåligt men han är ju en liten kämpe verkligen...Andy sa härom dagen att det nog är jobbigare för barn som Ruben som hela tiden är så väldigt aktiva och aldrig sitter still än för dem som mest sitter still...Det kan nog stämma..Men det är äkte kärlek att han bara vill mysa hos mig hela tiden :)
Så igår och idag har bara varigt pussar, mys, frukt bombning :) och allt annat mysigt man kan komma på!
Igår kom också mamma och pappa över på kvällen och kollade på "på spåret" och snackade lite. Gissa vem som satte dem första resorna på nr 8 mohaha!
Mamma hade bakat egna semlor så det fick vi igår och det var behövligt :) Och Ruben var ledsen hela dagen men när dem kom över så var han helt plötsligt lite piggare så det var ju kul att se...Vi försöker busa med honom ibland så han inte glömmer att skratta :)

Just nu står han och Andy ute i köket och bakar sockerkaka med hallon i haha...Andy är så rolig haha...
Jajja nu ska jag mysa med min lilla bebis!
<3

Underbar kusin och min älskade unge!

Ruben bebis har precis somnat och det gjorde han tyst och lungt i min famn! Jag bara satt i fotöljen och läste för honom och märkte att han va lite trött så jag slutade läsa och kliade honom i ansiktet och bara mös med honom så somnade han...Jag grät glädjetårar, det var så CP mycket kärlek i luften då så hade någon tänt en tändsticka så hade världen exploderat!!! Underbara unge!
Men tyvärr är denna underbara unge sjuk :( Andy märkte det inatt när han var uppe men han sov ändå bättre inatt än vad han brukar...
Ruben, ärligt...Hur är det möjligt att älska dig så mycket?
Så jag trodde vi bara skulle vara hemma idag men så verkade han bättre när vi hade sovit igen i morse så jag tog honom och gick ner till babycafét (1 min hemmifrån) så kunde jag ju gå hem om han blev kass igen..Men han gick runt där för sig själv och lekte och hade hur trevligt som helst. Men när vi sedan började sjunga blev han helt hängig så jag gick hem till mamma vilket var trevligt som vanligt och nog tyckte han ändå att det var roligare att vara där än hemma.Mathias var ju också hemma vilket var ännu bättre, men han är ju tyvärr sjuk :( Stackars...
Men Andy kom och hämtade oss med bilen på hemvägen för det blev bara sämre och sämre med febern. När vi kom hem blev det alvedon och sova lite till. Sen nu på kvällen har det varit ganska så bra och han hade inte feber när han somnade iaf. Så hålla tummar att vi slipper det mer.
Föresten Karin ringde idag och berättade att deras granne hittat mina glasögon i busken utanför haha. Det är bara jag som lyckas tappa saker på ett sånt ställe! Haha, men sjukt skönt att dem hittades! Jag ser ju knappt heller...
Har varigt väldigt duktig idag också :) Jag har skrivit många ansökningar till en massa jobb jag vill jobba på, lagt in mig på arbetsförmedlingen och ringt till försäkringskassan (iofs utan resultat) och detta är väldigt skönt att fått gjort kan jag säga..Behöver pengar och därför jag gjort allt detta.
Hoppas ni läst kommentaren från min underbara kusin Ida! Om inte så gör det och läs hennes blogg. Har man tur som har henne som kusin eller?! Fin hon är!
Ja vad har annars hänt...Ja det finns säkert fler saker men jag kommer inte på mer nu.
Hörs i morgon <3



Bilder från igår när vi var ute och lekte..:)


 


Ganska så roligt ändå :)

Jag har blivit utmanad av: Krull

1. Länka till den som har utmanat dig
2. Berätta sju sanningar om dig själv
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att de vet om utmaningen

SJU SANNINGAR OM MIG SJÄLV:

♥ Jag är en väldig pojkflicka egentligen

♥ Jag fiser jätte mycket haha

♥ Har samma sum Krull haft sjukt mycket tvångstankar men det har verkligen bättrats

♥ Jag är sjukligt glömsk

♥ Jag är lika sjukligt klumpig

♥ Jag är riktigt dålig på datan för att jag verkligen egentligen tycker det är en sjukt onödig grej! Och bryr mig för lite för att vilja lära mig

♥ Gick ut med fruktansvärt dåliga betyg från gymnasiet!

Orkar inte heller skriva runt i allas bloggar, men de som vill kan ju skriva denna...
Tex alla jag länkar till :) Ni som skriver kan ju säga att ni gör det så jag inte missar era sanningar :)

Massa blandat

Just nu sitter jag hemma hos Jimmy och väntar på att hans mat ska bli färdig :) Det är inte hans starka sida att laga mat...Men det är Andys, idag käkade vi kinagryta med kokosmjölk i...Sjukt gott! Han är grym i köket den där Andy, just nu är han hemma med Ruben och gör kalops till i morgon, gissa om man längtar tills maten i morgon :)
Annars idag har vi varit ute och gått och lekt och gungat :) Jätte kul var det...Ska sätta upp bilder när jag kommer hem. Ruben gick nästan hela tiden och det tyckte han var kul så klart! Sedan gick vi och handlade och där träffade vi Sierras pappa och Sierra som var ute en stund för att komma ut lite. Både Sierra och Ruben blev glada att se varandra, kul att dem verkligen gillar varandra och känner igen varandra :)
I går var vi ju och kollade soffa på EM där vi inte hittaade något alls, sedan åkte vi hem till Hasse & Karin på middag som var supergod, fick med mig hem haha Till efterrätt blev det äpplekaka, mmmmm.
Vi hade glömt Rubens matstol så klart så han fick sitta I Hasses rullstol men det gick jätte bra.
Vi åkte hem lite i 20 och sedan gick jag på gympan som var as hård så klart men sjukt nog så kännde både jag och syrran att det gick bättre denna gången än förra. Och stina var så klart trött men jag trodde hon skulle vara tröttare..Får se hur hon känner i morgon :)
Har föresten gjort av med mina brillor, BAJS! Det är precis vad vi behöver med våran ekonomi och fick också veta att bilförsäkringen går på ca 8000 kr...Jippie! Är det någon som ska vinna några pengar är det sänna som jag och Andy!
Jajja slut på snacket.
<3

Bla bla bilder :)

Ska passa på att skriva lite nu när min älskling sover. Komemr också en massa bilder från dagarna sov varit. Har inte haft ork innan :)
Nu på morgonen har jag plockat som vanligt annars har det varit lungt. Var uppe inatt också med Ruben några gånger för att Andy inte vaknade och för att hjälpa honom för han skulle till skolan. Jag är så dum som gör det för han hade aldrig gått upp och hjälpt mig och är inte speciellt tacksam heller..Barnpsykologen som vi pratat med har ju sagt åt mig att sluta att vara så "snäll" men det är ju svårt när man är en sån person!
Jajja så jag som var så lycklig igår att jag skulle få sova som i natt...Icke! Jag är alltså ännu tröttare idag :( Det är så himla tradigt och men blir ju helt deprimerad! Blä!
Idag ska vi iaf inom EM och kolla soffa innan vi ger upp :) Sedan ska vi hem till Hasse & Karin för att äta middag. Efter det så kl 20 ska jag på stationsgympan, jag kommer vara döööd i natt alltså. Men jag känner verkligen att jag vill gå på det i kväll så det är bara bita ihop.
I morgon är inget bestämt men jag kommer väl säkert springa och städa om Andy tar Ruben annars är jag med Ruben bara...Kanske ska gå en promis då utan att ha någon stans att gå...Nä föresten vi ska handla i morgon men det går ju snabbt!
Föresten måste bara nämna att Ruben går jätte mycket nu. Är vi hemma hos mamma och pappa som har större utrymme så går han nästan hela tiden!


Först är det bild från min och Rubens lässtund innan han ska sova, på andra bilden har han "städat" pappas låda haha
Nästa bild är från när vi sprang i stan då han drack ur sugrör för första gången som för övrigt gick skitbra :)
Sen kommer bilder från dagen hemma hos Fam Thiman Fritz :) Fina miner ungarna gör haha..Och kolla in Caspian, såååå fin!! Han som pussar grodan är pappa Daniel som så gärna ville vara med i bloggen mohaha..
Sista bilden är när Ruben springer mellan mig och Andy och smakar fläskpannkaka med lingonsylt. Sedan påvägen till den andre så slickar han på en massa saker som får lingonsylt på sig haha. GRIS!


<3


Babysim igen

Just nu är jag fruktansvärt trött i hela kroppen...Tog honom inatt då han vakade nån gång, kasnke typ tre gr, sedan tog ajg honom i morse också för Andy hade skola. Redan i morse var jag helt slut och fick hälla i mig massa kaffe för att orka. Sedan var det dags för babysim. Där har han börjat i en grupp med lite större barn och det tyckte han var jätte kul :) Han fick gå själv i vattnet och även fast han trillade flera gånger så bara skrattade han, han tom doppade ansiktet med flit i vattnet haha. Han tycker verkligen det är så himla kul...Och inte ett dugg rädd var han heller men det var nog bara för att varje gång han kom under vattnet så skrattade vi sedan när han kom upp, precis som innan när han dök med flit :)
Nä han är så himla duktig min lilla fis! Och min kusin Ida var där och det är alltid kul när hon är med. Och vill ni veta hur mycket hon tycker om honom så gå in på hennes blogg!
Sedan åkte vi bussen hem som även Mathias åkte hem på..Trevligt :) Så vi hade sällskap hem till mamma och pappa för Cicca skulle fixa några byxer till mig.
Har precis fått Ruben lugn efter att han bara kastat sig runt på golvet och skrikit utan att vi fattar varför. Tror att det är hans tand som gör ont så vi har gett honom alvedon så vi får hoppas det hjälper.
Igår var vi ju hemma hos min bror för att fira honom och det var jätte trevligt. Blev inte så sent heller utan vi gick hem lite över 22. Blev sent i säng dock för att jag behövde förbereda för idag.
I morgon ska vi in och käka hos Hasse & Karin, ska bli mycket trevligt. För er som undrar är det min farmors syster och hennes man.
När vi sedan kommer hem så ska jag träna det där hårda passet igen och Stina ska med dennna gången :) Hon kommer dö haha!
Nä nu ska jag vara med lilla Uben :)
<3

Fina kommentarer men sådär utekväll!

Till att börja med, tack för alla fina kommentarer! Jätte gullit och dem värmer! <3

Blev inget skrivet igår för det blev tillslut en massa stress :( Så typiskt mig..
Men jag kännde verkligen att det inte spelade någon roll vad jag hade på mig för det blev ändå inte bra så jag gav upp! Men jag fick många komplimanger, har svårt att ta åt mig men ska bli bättre på det :)!
Jag hade faktiskt två BH:ar på mig haha för jag överhuvud taget skulle ha lite bröst
Det började med att Andy och jag lämnade Ruben en snabbis hemma hoss mamma och pappa för att sticka ut och kolla soffor. Men det blev tyvärr inget fynd, sååå tradit!
Sedan åkte vi hem igen och skulle hämta Ruben men så hade han somnat så jag satt kvar där med honom medan Andy åkte hem och gjorde piroger :) Mmmm
Sedan kom Ida över, min systers kompis från början men hon är såå underbar så alla gillar henne haha. Så därför är hon också min kompis haha...Nä så hon var över här på kvällen med Cicca och vi snackade lite medans jag gjorde mig i ordning. Sedan kom Stina och vi gjorde en fördrink som bestod av apelsin juice och finlandia vodka, smak grapefruit...Super god så den hälde jag i pet flaska som en anna fjortis och tog med mig haha.
Sedan efter många om och men kom vi iväg till Emma hoe där Gynning redan hade kommit. Där fick vi en fördrink med vodka apple som var super god den också, precis min smak !
Sedan satt vi bara och snackade en massa. Sedan var klockan mycket och vi skulle gå, men då kom Daniel (Emmas sambo och Linneas pappa) och Linnea hem efter en fotbolls kväll :)
Så fick man träffa lilla sötnosen innan vi gick ut, helt underbar är hon...Satt och tittade jätte mycket på mig, vet inte om hon tycker att jag var läskig eller rolig men jag hoppas och tror att hon gillar mig haha
Var ju kul att också träffa Emmas kille för första gången! Han verkade trevlig iaf och det är han ju säkert eftersom Emma är tillsammans med honom :) Och så söt när han tog hand om sin lilla flicka. MAn såg verkligen att Linnea älskar sin pappa :) Underbart! Så klart älskar hon ju sin mamma också men brukar inte se barn så med sina pappor, han verkade så bra med henne på nått sett...Jajja känner att jag bara babblar på nu om hur bra dem har det haha! Men det är bra när andra har det bra, man blir så glad!
Men åter till utekvällen så blev det inte speciellt rolig så jag, Cicca och Stina åkte hem och bestämmde med dem andra att vi gör om detta en annan gång.
Asså jag är ju inte så mycket för utgång utan älskar att vara hemma med vänenr eller så som vi förfestade i stället. Så det får vi göra om tjejer tycker jag! Men tack alla 4 för en toppen kväll, och grattis Emma hoe som fyller år idag :)

Inatt när jag kom hem hade Ruben inte sovit så bra men när jag var hemma sov han bra tyckte jag. Andy tog honom i morse så jag fick sova lite till, tack för det!
Sedan gick han och la sig igen också medans jag plockade undan efter allt stök igår :)
Idag ska vi hem till mina föräldrar för att fira min kära bror som fyllde 17 i fredags :) Shit nästa år är han myndig, oj oj! Gamla vi börjar bli haha
Och nu kommer nog snart Ahlman förbi och hälsar på en stund :) Men innan dess ska jag käka lite makaroner och sedan lite Marabou och dricka kaffe...Är helt slut, håller på att städa och tvätta och ska snart damsuga så fort Ruben vaknat!

Saknade Ruben igår, suprise! Men så skönt och veta att när jag kommer hem så har jag en bebis hemma och jag är så sjukt glad att jag har det. Tycker uppriktit synd om dem som inte har det och inte känner hur lycklig man är som förälder! Det är världens bästa känlsa! Oooo Ruben, du gör mig så lycklig!
 Ska fixa lite bilder att lägga upp men just nu är jag ärligt trött som fan och har annat att göra :)
Ha en mysig söndag!
<3


Surfis fortfarande tyvärr, men Ruben åååå du är så underbar!

Jag lovar att det är mensen som gör mig på detta kissiga humöret! Jag stör mig på allt Andy gör och inte gör, har ont i magen, är snurrig ( mer än vanligt ) och bara allmänt nere! Sedan kan ju det också vara för att jag är så stressad och för att när vi var i stan idag för att kolla bikini så ville jag typ bara sjunka genom jorden. Nu tycker kanske folk att "hur kan hon tänka på det när hon har tex Ruben". Men det är verkligen sjukt jobbit! Jag ska gå ut i morgon och känner verkligen inte för det och mycket är pga mina bröst! Det är ju inte så att Andy hela tiden springer och kramar och försöker uppmuntra mig...Men han är iofs inte en sån människa, men ibland hade det varit skönt. Men jag hoppas att ute kvällen i morgon boostar upp mitt humör en liten klick :)
Vi hittade tyvärr ingen soffa idag men ska nog ut en snabbis till en annan affär i morgon, men sedan ger jag upp..Orkar inte tjata på Andy mer för ahn är nämligen inte så intresserad..
Men vi hittade lite annat, en sportBH till mig för jag tänkte använda den gamla som bikini för i den ser man mint hur små dem är. En mössa till Ruben som han kan ha nu på våren för dem andra är så varma. En mycket trevlig matbok till Emma som fyller år på söndag...Ja det var nog allt :)
Ruben kissade idag när vi bytade blöjan så det var bara av med kläderna och på med extra kläder...Tur man har dem :) Men inte sänkte det hans humör, han älskade verkligen att gå och titta på allt folk.Han ler till precis alla! Förutom på H&M där han bara kastade sig och skrek för att han inte fick krypa iväg haha
Sedan fick han prova dricka med sugrör och det gick ju super, han sög som attan!
Han är underbar denna kille, jag älskar sååå att vara hans mamma! HAn pussade mig idag, ååå jag vill bara bli en liten pyssling och krypa ner i hans säng och ligga där hela natten och bara lukta hur gott ah luktar...

Ruben jag älskar dig!
 
Du är mitt allt.

Tur man har honom som gör mitt liv så underbart trots att jag är så trist nu..

Käkade rostbiff med hemmagjorda klyftpotatisar, färsk-svampsås...Underbart att unna sig god mat när man är ledsen...Fast iofs så var det halva priset kött så det ända som var dyrare än vanligt var svampen :)
Nä nu är det på spåret så jag ska nu unna mig att lägga mig på soffan och glömma att allt känns trist som attan..
Ja imorgon ska jag som jag skrev ut och det är första gången sedan jag blev gravid :) Så det ska bli kul. Ska sticka och sola innan så jag ser lite levande ut...
Nä shit vad jag måste sänka eran fredag...Nä ha så trevlig start på helgen mina vänner!
<3

Klago kiss!

Caspian är bara sååå fin och så väldigt liten :) Han är ju stor för sin ålder men ändå så liten...Han låg i mitt knä idag :) Han var jätte lugn men blev såå glad när han fick komma tillbaka till sin mamma. Kärlek <3
Och Sierra så duktig hon har blivit! Hon går jätte bra, kryper nästan inte alls! Hon är så söt den tjejen!
Vi fikade lite kakor och en god paj som dem köpt, mmmm...
Dem är så fina hela familjen och dem får en såå att längta tills nästa bebis...Hade Andy sagt ok nu hade jag blivit jätte glad. Men jag vet inte om hans ens vill ha fler barn :( Känns inte så  iaf.
Men jag ska ha fler barn iaf haha dem är ju så underbara!
Har ju fått min mens idag på hur länge som helst så det är grönt att köra på :)
När jag kom hem var det bara sätta igång och damsuga och städa undan. Andy behövde nämligen sova när han kom hem från skolan..Jag som var snäll och hjälpte honom med hans natt för Ruben vaknade så många gånger...Det är så dumt mot mig själv egentligen för jag vet att jag inte får något tillbaka. Jag måste verkligen skärpa mig och säga nej och inte vara så snäll för Andy bara utnytjar det hela tiden..Vi sa det hos psykologen sist och Andy höll tom med...varför kan han då inte hjälpa mig i stället? Äh skit samma...
Och i morgon har jag så sjukt mycket att göra plus att det är min natt.. Ska hoppas att ingen ska tvätta så jag kan tvätta, lämna bilen på ny besiktning, plocka bort krockkudden där fram, kolla sofferna på Ilva, handla bikini till babysimmet för jag kan knappast ha den gamla...Ja det är väl allt tror jag. Nä jag ska lämna sorteringen också :)
Jajja blir väl lika stressigt i morgon också. Skulle egentligen träffat Sara och Älva men jag ringde precis och sa att jag bara inte orkade! Jag är helt slut i kroppen och jag ska ändå orka med på lördag annars får jag väl strunta i det..
Usch, klagar jag inte bara sjukt mycket?! Men det har varit lite motigt idag, men jag har ju min lilla gosse som gör mig glad :)
Nä hoppas eran dag varit mindre stressig!
<3


Vet inte...

Är hemma hos mamma nu och har precis kolat färdigt på Hem till gården. Super bra är det :)
Skulle gått till babycafét egentligen men jag kännde bara att det blev stress att hinna dit och han får ju ändå leka med massa barn i veckan. Linnea igår, Sierra och Caspian idag och Älva i morgon :)
Snart ska vi gå hem till fam Fritz.
Här har ni lite gamla söta bilder på min prins som ust nu sover i min famn :)
Morbror är också med!
<3




Stress tönt jag är...

Nu sover trollet så nu har jag lite lugn och ro :)
Har varit mycket idag tycker jag, eller snarare jag som stressade så i morse att jag blev alldeles yr! Ville få fixat tvätten eftersom jag skulle vara borta hela dagen och inte ville stå med det nu ikväll...Sedan vill man ju in med tvätten så tidigt som möjligt så man blir klar med allt...Sedan plocka undan så man skulle hinna damsuga men det har jag inte hunnit och Andy som varit hemma hela dagen och bara gjort inget typ pallade väl inte..Är ju min uppgift och jag som tycker det är jobbit när Ruben sitter och äter skit från golvet! Jajja kan ju kvitta vad jag tycker ju, han tycker ändå annerlunda och har alltid en "bra" förklaring till varför han gör som han gör så inte lönt att ens nämna det..
Jag och Ruben var iaf hemma hos Gynning och det var även Emma och hennes lilla Linnea. Så söt den lilla tjejen är alltså! Och Emma och jag är väldigt lika hur vi tycker så skönt att snacka med henne om "barnsaker" :)
Ruben fick också en 1 års present från Linnea, en box med två böcker med hjul på. Jätte fina var dem och passar ju honom bra..Älskar både bilar och böcker. Fick också present från Chrisse och Stina som var över idag och grattade honom. Det var en bok med djur som bor långt hemmifrån :)
Fast jag och Ruben stack tidigare hem till Chrisse som var hemma. Sedan åkte vi hem tillsammans till oss. När vi kom hem gav Andy Ruben mat medans vi gick och handlade sedan hämtade han Stina och då lagade vi hamburgare. Jätte god kryddning blev det verkligen :) Smaskens haha

I morgon ska vi kanske till babycafé och sen till mormor en stund innan vi ska hem till Jennifer och familjen för att ta en närmare titt på lilla Caspian...Så får ju också Ruben och Sierra leka lite med varandra :)
Så ingen lugn dag i morgon heller :)
Ja nu ska jag lägga mig i soffan eller först förbereda för i morgon...
Sov gott vänner <3

Go Obama!!

Det är inte ofta det blir två inlägg om dagen men idag så :)
Har nu duchat, ätigt och chillat efter en sjukt hård styrketräning. Det behövdes verkligen kan jag säga, är helt slut! Men det är skönt att vara så trött efter träning!
Innan jag stack dit gick jag in till min granne för att höra hur det var med honom och för att bara prata lite med honom. Är ju helt ensam nu.
Träffade föresten Jennifer och dem när vi skulle handla så nu har jag sett Caspian irl :) Och han är ju lika fin som på bild! Ska ses på torsdag så då ska jag kolla på honom ännu mer haha
Måste ju så klart nämna något om den kära presidenten. Jag hoppas och tror verkligen på förändring! Det var en historisk dag idag. Jag satt och kollade på hela säningen på svt 24 och man får ju gåshud! Go Obama!!!
Ja nu är det natti natti som gäller!
<3


Lite om mina boppar,mitt armband och min stora bebis!

Nu är vi hemkomna från BVC, Ruben sover och jag har precis käkat en god lunch :)
Tänkte berätta att det gick jätte bra på BVC idag, han märkte inte att vi tog sprutan eller så brydde han sig inte haha...Han är sååå duktig! Och han går uppåt i sin viktkurva också så nu ska det för första gången gå mer än en månad innan vi ska dit igen :) Nä det känns jätte bra!
När vi kom hem låg där ett paket till Ruben från Lotta & Bengt ( Andys moster och hennes man). Det var två jätte söta tröjor med en apa och en giraff på och en liten peng fick han också :) Tack så mycket jätte fina var dem, och Ruben älskar ju också apor för han har lärt sig låta som dem haha!
En annan kul sak är att igår kom de armband som jag, mamma och syrran beställt. Fint va?



Syrran har också beställt ett halsband med en symaskin och en sax på, sååå fint det är och det passar henne ju eftersom hon är grym på att sy :) Hon ska få det i studentpresent, men hon vill ju bara visa upp det nu för alla egentligen haha!
Andra nyheter..Ja Ruben sover numera i sin egna säng :) Det går sådär men snart så blir det ju bättre, får kämpa på lite bara...Han ligger iaf där just nu och det går utmärkt :)
En annan grej som iofs inte är så rolig är att det just nu ser ut som jag ska operera mina bröst större. Jag har nämligen inga bröst kvar alls...Jag är inte speciellt utseende fixerad och jag hatar operationer men jag kommer inte visa mig utan tröja på stranden om jag inte får dem opererade...Jag ska prata med en läkare den 4/2 så då får vi se vad som händer. Känns jobbigt men ännu jobbigare att vara utan bröst. Jag ser verkligen ut som en kille! Tom Andy säger att det är fult och och sånt säger han ALDRIG. Jag ska ta ett kort med BH så ni ska få se, det är ju som bikini ju...
Tom BVC sköterskan sa att hon verkligen tyckte att jag skulle göra det. Ni märker kasnke att jag hela tiden försöker rättfärdiga det men jag är ingen person som gillar bröstoperationer, jag vill ha naturliga små bröst...Som mina gamla :)
Men jag hoppas det kommer se någerlunda naturliga ut, ska ju bara ha storlek B som jag hade innan...Så numera kommer alla man träffar att glo på en boppar, men det blir ju första gången haha..

Nä nu ska jag gå och plocka lite och förbereda handling :)
Andy ska kolla på en soffa på Ilva som vi hittade i deras katalog idag på vägen hem...Hoppas den är skön! Vill ha en ny!!
 <3



Bara bilder från kalas och på prins!

Här kommer lite bilder på mitt underbara barn och många från hans födelsedag!

Dem tre första är när vi leker med vatten sprutan haha..Söt frilla han har va?


Bild nr 1,2,4 är när vi leker lite bara. Bild nr 3 är när han försöker lappa ihop paketpappret på hans paket som jag drog upp för att visa honom hur man ska göra haha.
Bild nr 5 är när han dragit runt på damsugaren i ca en h nästan så han är helt rosig om kinderna :)



Sedan kommer bilder från kalaset. Förutom bild nr 2 som är när jag har hält ut alla 100 bollar över golvet. Snacka om att tänka på konsikvenserna sedan haha
Kolla in de fina tårtorna och så duktig han är som faktiskt blåste ut båda sina ljus på tårterna! Och han gillade verkligen tårta :D
Och så någon fin bild på lilla familjen <3



Njut!!

Han går sååå bra nu!

Se min fina nya blogg :) Visst blev den bra? Jätte glad jag är för att äntligen ha en personlig blogg! Hon som gjorde det heter Rebecca, om ni går in på hennes blogg ser ni hur duktig hon är!
Idag annars har vi besiktigat bilen som vi måste besiktiga om för ett lampglas är kasst....Jippie! Det kostar ca 2200 kr och sedan kostar det ju att besiktiga om det och det är 200 kr till. Lite bajs med tanke på att vi inte är speciellt täta... Men jajja så är livet...
Var också och disskuterade min pension på min bank, vilket är ännu mer utgifter men jag gillar att ha pengar undanlagt och nu i början så blir det bara 100 kr det handlar om. Men inte fören jag börjat jobba iofs. Vilket jag hoppas jag kommer börja göra snart..Riktigt dålig är jag på att få ut mitt CV bara...Blir aldrig klart för alla har en massa åsikter om hur jag ska göra men nu ska jag skriva som jag brukar så får det vara bra! Har ju fått dem jobb jag säkt innan så varför skulle det vara annerlunda nu? Förutom att det är lite kris med jobb : /

Måste också få skryta om min lilla kille, han går verkligen jätte mycket nu. Han började ju gå för en vacka sedan ca men nu är han riktigt duktig! Jag ska se till att filma det och försöka få ut det här så ni kan få se hur duktig han är:)

I morgon är det BVC som gäller och 1 års kontroll. Det blir vägning och mätning som vanligt men också spruta : / Det är lite jobbit men det ska gå bra!
Så efter det så ska vi inte göra något för jag tror inte att han kommer vara så glad efter det...Fast är så sjukt sugen att gå över och hälsa på de nyblivna 2 barns föräldrarna. Får se hur det blir eller om dem ens har tid och vill ju!
Hoppas eran start på veckan var bra :)
 Puss <3


Ny blogg :)

Rebecca ska nog fixa min blogg idag så om allt inte är som det ska så är det därför! Hon är superduktig så kolla in hennes blogg :)


Ruben 1 år!

Hej alla :) Idag fyller min lilla son 1 år. Helt sjukt!!
Jag har haft min bebis ett år och så mycket har hänt! Han har gått från att knappt kunna göra något själv till att bli en väldigt självständig liten kille. Just nu springer han runt och låter som en bil med hans nya leksaksbil som han fick från mamma, pappa, Patricia och MAthias. Den var väldigt poppis precis som alla andra leksker han fått idag, tack så mycket alla. Tack även alla andra som hört av sig och grattat, så söta ni är som kommer ihåg att min prins fördelsedag :)
När jag skrev i den där boken jag har till honom där jag skriver speciella minnen och andra kan skriva saker till honom, skrev jag en hel berättelse om hur underbar han är hur underbart livet med honom är och har varigt haha. Jag hade aldrig behövt sluta skriva. Men hur svårt är det inte och beskriva hur mycket man älskar sitt barn.
Men allt som allt har det varigt en fin dag för min lilla kille som jag hoppas kunna få ner i hans bok :)
Just nu är jag verkligen skit mätt av pizza. Var inte hungrig men krängde ändå en hel haha.
I morgon ska vi göra en massa saker så jag skriver på kvällen och informerar ;)
Det blir inga bilder idag för det tar mer än hela natten att ladda upp. Får göra det hemma hos mamma och pappa i morgon :)
<3

Bara massa babbel..

Nu har vi kommit hem från mamma och pappa där jag och Ruben sov inatt...Sov i ciccas säng som är bara sååå skön :)
Men i morse, helt sjukt...Jag bytade tre bajsblöjor innan kl var 9 och då gick vi upp kl 6! Bajs unge är han haha..
Ska snart in till Mobilia för att handla presenter till Ruben, lite sent ute kanske :) Men jag har nog helt ärligt förträngt det lite att han är så stor tror jag...Tiden bara rinner iväg för man har så sjukt kul hela tiden!
Kommer förmodligen inte hinna skriva något inlägg i morgon, eller kanskr på kvällen iofs...Komer vara stressigt som attan. Ska baka två tårtor och ta oss hem dit, duka, göra kaffe mm...Allt ska vara klart innan kl 14 :)
Ska fota supermycket i morgon så ni får se honom på Hans dag <3
Har också börjat städa lite för har mycket nu framöver så det måste göras idag...Skönt att städa och ha städat :)
Hörs väl i morgon då..
<3

Nanna soffan kanske? :)

Just nu är det Lets dance hemma hos mamma och pappa med syrran också. Ruben bebis sover och Andy är hemma hos bömpa. Patricia beställde precis tre ganska diskreta men väldigt snygga arband som jag mamma och hon ska ha :) En liten gullig grej som jag tjatat om ett tag...
Idag annars har det varigt väldigt lungt och händelselöst. Iofs var Therese över och snackade och lekte :) Alltid trevligt!
Har blivit så dålig på att skriva tycker jag..
Föresten, beställde en bok från röda korset, första hjälpen barn, för ett tag sedan som handlar om hur man gör ifall det händer olycker med barn..Så idag så har jag haft genomgång hur man gör när ett barn slutat andas eller satt i halsen :)
Jag kan sånt redan men upprepning har aldrig skadat någon direkt!
Får se om jag sover här eller inte eller om Andy hämtar oss när hn kör hem. Är jätte trött så ska sova lite i soffan tror jag :) Får passa på när man får haha
Nä trevlig lördag till er från mig <3

Babycafé idag :)

Imorse var jag och Ruben faktiskt på babycafét. Var mycket trevligt även fast dem jag brukar träffa där inte var där...Men jag märkte verkligen hur stor Ruben blivit, likaså dem andra barnen. Men Ruben var så framåt och gullig mot alla. Jag har lärt honom att inte ta andra barns leksaker och det är han duktig på att inte göra, men ibland händer det ju att lockelsen blir alldeles för stor :) Men när det gäller det är han snällare än det flesta...
Nä så nu får vi börja gå varje gång igen så han får leka lite mer med andra barn också, inte bara mamma ;)
Efter det så blev det ju hem till mormor. Blev en massa snask idag men också god lunch. Blodkorv som jag hade med mig med stekta potatisar, godis!
Nä hon åkte till jobb så gick vi hem och på vägen stannade vi en stund för att titta på alla fåglarna :) Så kul han tycker det är haha.
Han har gått en massa idag och bla i sina nya skor. Han är faktiskt duktig på att gå i dem också :) Nu har han dem varje gång vi går ut så han få vänja sig vid att det har man när man går ut. Precis som mamma och pappa :)
Har precis käkat middag annars, omelett..Är ju verkligen gått men vi hade inga rester som man brukar göra det på så det blev leta upp en massa annat..
Nu ska jag lägga mig några minuter framför tv:n för Ruben sover i Andys knä...Han har blivit dålig på att sova dem h han ska på eftermiddagen så nu två kvällar i rad har han fått sova en liten stund på kvällen för han är helt slut stackarn...
Ta hand om er!

<3

CV mm

Nu har min syster precis gått hem och jag ska gå och lägga mig, var bara tvungen att skriva lite :)
Vi var och handlade, mest till Rubens kalas faktiskt :) Såå roligt det ska bli...Min fina stora pojke :)
Sedan hörde en tjejkompis av sig som jag inte träffat på evigheter av sig, Lisa :) Så hon tittade över en stund idag, jätte mysit. Sedan var David och Therese över också, dem var här nu på kvällen. Vi snackade lite om en massa saker bara, men det roliga med dem är att dem bor en trappa från oss och dem är så sjukt lätta att umgås med. Asså inget knussel liksom :)
Träffade faktiskt dem igår kväll också :) Och jag och Therese ska nog ses på fredag också...
Patricia var ju också här idag..Hon hjälpte mig med att välja bilder att ha på bloggen och med mitt CV. Blev mycket nöjd. Men det visar sig nog att jag kanske blir extra på Statiol i stället och hjälper en dam med lite saker som hon inte kan fixa själv...Inte så pjåkit...
Ja i morgon blir det ju mamma så klart men annars är dagen fri tror jag, vet aldrig förens i morgon oftast, brukar glömma mycket haha
Men jajja sov så gått kära läsare...Mina få kära läsare :)
<3

090113

Nu har jag nästan precis kommit hem från Höllviken. Jag skulle ju sprungit med Stina och mamma idag men det var för dåligt väder, alldeles dimmit, såg ingen ting...
Så jag och Stina gick en promis i stället :) Snackade en massa om en massa, jag älskar att prata :)
Sedan fäljde jag med upp en stund och hälsade på Chrisse :)
Annars idag var vi ju hos psykologen och där luftade vi lite problem och berättade om våra framsteg. Har bokat en tid till men vi får se om vi behöver gå på den...Så med andra ord så går det framåt :)
Mamma och pappa handlade ett par skor till Ruben idag...Dem är inte så jätte fina tycker jag (men det är jag som valt dem ) men dem ska vara bra som första sko...
Andys föräldrar tittade också över, men jag hann precis säga hej innan jag åkte till Stina. Men dem pratade nog kalas tror jag :) Jag fick lite tidningar också, tack så mycket :)
Så nu har jag ätit och borstat tänderna för att krypa ner till kojs :)
Natti natti
<3

Både ilska och glädje...Men kärlek på bild <3

Vet faktiskt inte om jag har smällt gårdagen än. Hans dotter var över nu för en stund sedan och gav mig 1000 kr...Kändes jätte dumt! Jag har svårt att ta emot saker, jag ger hellre bort dem 1000 än tar emot dem, ärligt! Hon var så ledsen och så även min granne så klart! Jag kan inte sluta tänka på varken dem eller på hur allt hände igår. Undrar om jag bara kommer bryta ihop någon gång eller så för att man inte fattat vad som hänt!? Usch!

Igår hände faktiskt också en helt underbar sak, Caspian så dagens ljus :) Så välkommen till världen och jag längtar så efter att få träffa dig och så klart resten av den nog så överlyckliga familjen.
Pratade med Jennifer idag och hon fick stanna idag också sedan får dem åka hem...

Hörde föresten en sak på TV idag som gjorde mig as förbannad verkligen, kanske jag som är knäpp..Skriv gärna det då!
Det är en ny serie som kommer på TV4 om advokater. På reklamen säger den ena advokaten att "även dem som våldtagit barn har rätt att försvara sig". I helvete heller, dem ska torteras!!!! Jag avskyr sånna människor som pesten och jag önskar dem all olycka i världen!!
Jag kan inte beskriva med ord, jag blir så jävla arg!

Men nu får jag sluta vara arg och ledsen en stund, är bara jobbigt! Ska tänka på Caspian, fam Fritz, Ruben och allt annat som får mig att vara glad :)
Idag ska vi till psykologen för att berätta våra framsteg med Ruben och maten och mellan mig och Andy. Ska väl också ta upp det som hände igår tänkte jag...
Ska även ut och jogga med Christina :) Mamma och syrran kanske också följer med...Ska bli väldigt skönt iaf :)

Jag kanske skriver sedan...

Njut av denna bilden, det är sann kärlek



Jobbiga dagar!

Det har varigt några jobbiga dagar för min familj av en anledning jag vill hålla inom familjen. Och idag var det inte bättre! Det är nog det värsta jag någonsin har varigt med om.
Jag var bara hemma med Andy och Ruben och gjorde inte speciellt mycket. Plötsligt ringde det på dörren och där stod min granne som sa att "kom in och hjälp mig Alexandra för min fru har trillat ihop". Jag fattade inte först men när jag kommer in sitter hon på toaletten och är inte alls kontaktbar. Jag skakar lite på henne och kollar hennes puls vilken jag känner lite smått. Sedan ringer jag 112 och säger vad man ska..Hon ger mig instrutioner hur jag ska göra. Eftersom hon var 84 år gammal så hade hon löständer som jag bad hennes man att ta ut sedan påbörjade jag hjärt och lungräddning. Jag knäckte några revben men det vet jag att det kan hända när man gör HLR på äldre människor. Tillslut kom brandmän och ambulans och satte igång men defibrilator osv medans jag tröstade maken och hämtade hennes ID och medicin till ambulanspersonalen.
Sedan ringde jag hans dotter och dotterdotter och förklarade vad som hände så dom kunde ta sig hit från Helsingborg.
Sedan när dem åkt in och berättat att hon visade lite aktivitet så satte vi oss och pratade lite om hans och deras liv. Så mycket han har varigt med om! Och dem tillsammans, ett underbart par som älskat varandra till slutet så mycket.
Sedan ringde dem från mas och bad att han skulle ta sig in så fort som möjligt så jag ringde dottern som var på väg och sa till henne att jag kör honom in så dem ses där inne.
Sedan lämnade jag av honom där till hans familj.
När dem sedan kom hem så berättade dem att hon tyvärr inte fanns mer. Känndes verkligen fruktansvärt, inte för att jag verkligen kämpat utan för deras skull som förlorat en mamma/mormor/fru.
När dem var över och berättade detta så tackade dem så klart jätte mycket men dem sa också att "han" alltid visste att han kunde ringa på om det var något och det tyckte jag var skönt att höra! Tack!
Så därför så tillängnar jag detta inlägg till dem!

Men jag vill också säga att Jennifer och familjen nu åkt in till BB för att Caspian Äntligen behagar titta ut!
Så i morgon blir det ett välkomms inlägg istället!

Det föds och det dör, så är livet. Några är glada några är ledsna, så kommer det alltid vara. Huvudsaken är att vi har någon eller några att dela både sorg och glädje med. I båda dessa situationer vill man ha folk omkring sig så ta hand om dina nära. Visa att du älskar dem, du vet aldrig när det är sista gången du pratar med dem.
<3

Fina karar, film, spaggetti och gungor...En salig röra :)

Hopp vänner. Just nu sitter jag hemma hos Chrisse och Stina där vi ska tillbringa kvällen med lite vänner. Än så länge är det Chrisse, Stina, Bollan och Linus som är här. Vi ska äta spagetti och köttfärssås :) OCh titta på Harry Potter :)
Måste tacka mina fina vänner Gynning och Elina för en sjukt kul kväll igår. Den innehöll verkligen allt som en tjejkväll ska innehålla förutom vin eftersom vi alla skulle köra hem. Vi käkade sjukt mycket skit som jag ska visa på bilder en vacker dag, kollade film, snackade mycket hemlisar och hjälpte varandra med våra problem...Underbart! Har saknat att vara med er så mina fina tjejer <3 Massa kärlek till er och tack till Andy som tog hand om sin lilla son så jag kunde vara där :)
Vi kollade på Ps I love u som verkligen var en underbar film! Ett måste för den som är en kärleks sucker som jag haha...Fina karar var där med. Som han från Greys Anatomy, Denny Duqette...Fiina kille :)
 
Men vi fick inte igång DVDn på ca 1 1/2 h för att vi inte fattade haha och inte heller micron fick vi igång med detsamma haha...Men så är vi :) Sedan kom grannen över men då hade vi redan fixat det...Det roliga var att han nog trodde att vi raggade på honom haha...
Jajja sammanfattning, superbra kväll!


I morse var min morfar och hans Lena över på fika och lite tulpaner fick jag :) Tack så mycket <3
Annars idag har jag och Cicca varigt och gungat med Ruben och lekt i sandlådan. Han hade för första gången skor på sig utomhus och det gick ganska så bra när vi väl ar ute men det var inte en trevlig upplevelse att ta på dem..Värsta kriget!
Just nu ligger Bollan, Linus och Chrisse i en böghög i sängen haha...
Nä nu kommer jag inte på mer att skriva :) Men jag vet att jag har mer! Men det kommer kanske sedan..
Ha en gemytlig fredag som gänget skulle uttrycka sig :)
<3

Matdax för lilla prinsen :)

Nu kommer lite extra bilder på när min lilla prins äter mat haha. Hoppas ni ser hur mycket han har kastat utanför...Men usch va roligt det är haha
Ska föresten hem till Gynning snart för att mysa med henne och Elina...Utan min bebis..Han ska ju leka med sin pappa idag och det är ju alltid kul :)



<3

Lite gamla bilder :)

Sitter hemma hos mamma och pappa nu, men mamma har precis gått och Ruben sover så jag har lite tradigt...
Pappa har fått några praliner från Volvo av jobbet som verkligen var jätte goda...Asså det är en ask med en masa olika men till skilnad från typ Paradis eller Aladin så kan man äta nästa alla i denna :) Mums haha
Ikväll kommer min morfar hit med hans Lena på hemvägen från deras semester, alltid kul ju..Speciellt eftersom när dem kom inom förra gången så var han sjuk och då träffades vi aldrig. Måste företen åka upp till släkten där uppe snart, saknar dem ju...:)

Jajja eftersom jag är här hemma hittade jag lite roliga bilder!
Den första är på min pappa haha, den andra på min mamma, den tredje på mina små kusiner Amanda och Rasmus som håller i Ruben, Den andra är på Ruben i syrrans famn(får ju inte ota henne). Nästa är på mig och Ruben när vi har satt en cyckel muff på hans huvud haha och den sista är en av få bilder där jag är nöjd. Men det är på nyårsafton 07/08 då jag var hög gravid och jag faktiskt själv tyckte jag var skitsnygg haha...Jag hade fina former då förstår ni och alla gravida är fantasktiskt snygga :)

<3

Mm sååå duktiga :)

Mmm väldigt duktiga vi varigt idag. Städat en massa, handlat jätte mycket men verkligen jätte billigt, så nu är kylskåpet fullt och då mår jag bra haha. Mat är gott haha
Nä men det har verkligen varigt skönt att fått städat för jag tycker verkligen här har varigt så sjukt grisit! Men nån annnan hade väl antagligen inte märkt det...
Har också härmat Jennifer och dem med att skaffa en myshörna :) Det var så mysigt så jag ville också ha en till Ruben, jag ska fota den när batterierna är laddade :)
Och inatt, fy det var inte kul...Jag vet inte vad jag ska göra för att han ska sova bättre! Jag provade tom att lägga honom i sin spjälsäng några gånger för att Liselott trodde det kanske var så att vi väckte varndra med inte hjälpte det inte...
Om nån sitter inne med värsta knepet, let me know :-)
Just nu är det grammis galan och det är väl det som ska vara på ikväll..Ruben har somnat hos Andy nu och han ska ta natten inatt så det ska bli skönt att få sova...Specillet med tanke på att Andy inte åkte till skolan idag för att han hade ont i halsen och gick inte upp förren 11 och det var inte kul att se honom ligga där och sova när jag varit uppe hela natten!
Jag tar ju hand om Ruben även om jag så har 40 graders feber! Jajja, killar!...
Ja i morgon ska vi hem till mamma så klart men annars är dagen inte planerad...
Skulle satt inte jättefina bilder från igår men jag har dem inte här så ni får se dem i morgon.
Nu ska jag mysa, natti natti
<3

Verkligen lite...

Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och dricker vin. Vi ska snart äta, blir kyckling.med potatisgratäng och sallad så klart. Mums :)
Idag har vi varigt ute och gått och vi har gungat. Men det var verkigen super kallt! Ruben förfrös nästan fingrarna stackarn...Men han vägrar ju ha vantarna på sig, biter av dem ju...Men idag hade han lite vantar för han hade overallen s det var ju tur.
Annars har det varigt en lugn dag idag...
Ja så det var allt :)
<3

Bara massa text :)

Blev sent igår så därför blev det inget inlägg. Men igår så var vi hemma hos Jennifer, Daniel och Sierra...Hade velat säga Caspian också men ungen vill inte titta ut än..Men snart hoppas jag, vakar vid mobilen så jag hoppas dem messar när dem sticker in :)
Det var väldigt tevligt för vi har ju inte träfat dem på ett tag nu. Dem hade varigt så gulliga och köpt julklappat till Ruben. En bil och ett matsett från Ikea, super gullit..Men så klart hade ju inte vi köpt något...Men det kommer :) Fast jag egentligen sprang på en skit snygg diesel tröja på svedala outlet som jag trodde var för liten som jag verkligen ville köpa till henne..Men så klart var det hennes storlek, gissa om det var surt! Men hon ska få något riktigt fint den underbart söta lilla tjejen! Men iaf, tack så mycket för julklapparna <3
 Sedan kom min kusin Ida hem till oss. Ruben var lite kinkig i början men sedan så gick det över :) Hon är verkligen så bra med honom, jag behöver aldrig säga några "tips" till henne för det har hon redan gjort. Och hon är "bara" 14! Sedan hade hon handlat en skitfin liten dress till honom med en nalle på, han har tur min Ruben som har en sån fin kusin! Tack så mycket Ida! Du är bara såååå fin med Ruben, han har tur som har dig!
Idag var det lungt på morgonen och tur det för inatt va inte alls lika lugn. Han var uppe 6-7 gr...Usch vad jag inte ville gå upp imorse. Tur har jag ju inte heller för Andy hade skola idag, sedan var det BVC kl 15 och tror ni Ruben sov som han skulle i eftermiddags, näää varför skulle han det haha.
Sedan han jag bara komma hem så var det in i bilen för att sticka hem till Andys föräldrar på middag. Väldigt gått var det iaf och kul att träffa Kjell, Marianne och Ulrika som vi inte träffat på ett tag nu. Kul att träffa dem andra också så klart!!!
Så nu har vi precis kommit hem. Det första jag gjorde medan Andy nattade Ruben var att städa. Sedan kunde jag  inte sluta så nu är här jätte fin haha...Jag behöver hjälp!     :)
Jag ääälskar när det är rent!
Jajja, nu ska jag lägga mig i soffan och hoppas att det är något bra på tv, sedan ska jag sova. Andy har sagt han ska ta Ruben i natt så vi får se hur det går. Kanske vaknar han inte när Ruben skriker och/eller så kan jag inte sova så jag går upp ändå...Jag har chansen att sova så jag får ju skylla mig själv om jag inte tar den. Jajja hoppas ni haft en bra trettonafton idag. 
<3 

Shopping, bilder och en mysig lördag hoppas jag :)

Jag skrev ett inlägg igår men  det försvann och då orkade jag inte skriva om det! Det händer alldeles för ofta...
Det kunde verkligen varigt en superdag men i stället hade jag sådan fruktansvärd huvudvärk som vägrat försvinna idag också..Jätte tradigt verkligen...Men jag ska inte göra något speciellt idag så jag hoppas den går över.
Ikväll ska Andy iväg till några kompisar så antingen ska det bli mamma och Buben mys eller så kanske någon vän kommer över och kanske tittar på en film eller bara snackar. Får se om någon har tid :) Men jag är inte svår för att tillbringa den ensam med Ruben heller :) Ego är jag tralla lalla la!
Igår var iaf jag, mamma och syrran på Svedala outlet och hittade en massa fynd :) Så mycket som jag handlade där till oss har jag inte handlat på flera år. Har ju haft annat i tankarna då :)
Det blev till Ruben: 2 pyjamisar, 3 strumpor, 1 body, 1 hoody, och en annan snygg tjockare tröja. Det mesta är lite stort menhan behöver inte så mycket nu.
Till mig själv blev det en längre tröja/klänning från Whyred för 200 kr, ett genomskinligt linne från Mads Norgaard för 150 kr, ett par handskar Blammo för 50 kr och ett skärp från saddler för 150 kr. Är verkligen jätte nöjd :) 



När vi åkte hem åkte vi inom MC och handlade varsin pommes och en hamburgare, mums :) Så mycket jag unnade mig igår som jag inte brukar.
När jag kom hem var Ruben på dåligt humör vilket han faktiskt var hela dagen igår. Och inatt var han också ledsen, han gallskrek i typ 45 min, jätte hemskt! Men idag har det varigt lite bättre.
Han åt föresten lunch med Andy igår, makaroner med falukorv, äpple och gul paprika. Det tyckte han var jätte gott :) Så vi kommer hoppa direkt från 6 månaders mat till våran mat. Men det gör ju inget...Men trodde först att det var magen som kladdade eftersom han åt det och inte det vanliga men har har bajsat som vanligt och inte är det konstigt heller...Jajja får hoppas att det bara var något infall eller nått. Typ en dålig dag..
Jajja här kommer en bild på min prins från när mormor var här och han skrattade som in i bomben för vi skojjade med honom. Äkte glädje detta haha



Ha en toppen lördag, det kommer jag ha iaf. Jag ska ju spendera den med denna snygga kille :)
<3




Nyår...

Ja så var det 2009. Undrar vad som ska hända :) Ser i alla fall fram emot det för det kommer vara fyllt med så mycket glädje och kärlek pga Ruben <3 Mitt hjärta :)

Igår var det mycket trevligt. hemma hos Gynning. Träffade en massa nya människor som det visade sig att Andy gått i samma klass som. Så när vi var hemma hos min kompis så kännde Andy fler haha. Men så brukar det vara för alla vill vara vän med honom väl haha.
Vi åt fläskfilé med potatisgratäng, sallad och beasås :) Till efterrätt blev det marengsviss (eller hur det stavas).
Vi åkte hem vid lite över ett för Ruben vaknade när raketerna började som mest och kunde sedan inte somna om. Han tyckte det var läskigt och det kan man ju förstå. Men annars sov han rätt okej. När han vaknade så kunde jag aldrig natta honom så Andy fick göra det. Men jag låg i rummet som sällskap till dem båda. Kan ju inte vara för länge utan min bebis haha.
Hela kvällen satt jag mest och pratade med Elina och Gynning bara. Men det var kul för vi träffas ju inte speciellt ofta. Blev lite minnen och vem gillar inte att snacka om det. Och jag drack ju så klart inget men kännde inte alls att dem andra var så fulla som jag brukar så det var en väldigt lugn kväll. Det är ju alltid trevligt när man har barn där. Och alla var väldigt snälla och tog en väldig hänsyn till Ruben...Mycket snällt om det nu var en uppoffring vilket jag inte tror iofs. :)
Idag ska det badas för Rubens del. Och snart kommer mamma, pappa, Patricia och Mathias över för att äta och kolla film. Tack Emma för lånet av klänningen igår när min gått sönder, jätte gullit!
Här är nyårsbilderna. Kommer väl få skit av Elina men jajja :)









RSS 2.0