Mitt val, ej 1177 iaf!

Sitter och myser i sängen för Johan vill kolla valvaka...Vill bara bli fri från det nu. Men jag har gjort min plikt och röstat så klart! Men måste säga att det är lite spännande :) Snacka om att det kommer bli skriverier i tidningarna i morgon. Jajja..Slut på det nu..

Hände en väldigt hemsk sak i lördags. Jag var inne på akuten med smulan där det visade sig att han hade fått borelia..Tittade på fredags kvällen på ett av hans "myggbett" som såg lite konstigt ut. Precis som det hade en ring runt omkring..Men man kan ju inte få borelia av myggbett så jag tänkte bort de. Sedan skule det vara lite skalt eftersom en av mina koleger på jobb precis fått antibiotika mot det...
Men på lördags morgon såg det ännu värre ut så jag ringde 1177 och pratade lite, men det var lungt sa dem..Vi skulle ta det på måndag. Men jag ringde lite familj som sa precis vad jag ville att vi skulle åka in. När vi kommer in går det jättefort innan vi kommer till läkare som berömmer mig för att jag tog med honom in i så här tidigt stadie. Och att det helt klart var borelia!
Jag är numera helt övertygad om att 1177 är ett gäng drogade, sjukskrivna, inkompetenta kärringar som inte kan ett piss utan bara gissar eller försöker googla!
Andra gången jag ringer om en alvarlig grej i mina ögon, som dem avfärdar som sedan läkarna tycker är alvarligt. Gissa om jag aldrig kommer ringa dem igen och jag ska varmt rekomendera att ni inte heller gör det så dumhuvudena blir av med sina jävla jobb!

Men allt blir bra och Ruben mår bättre nu och är sitt underbara jag hemma hos sin pappa.

Idag har jag varit ii stan länga och shoppat lite. Dåligt samvete men det har jag allitd. Efter det åkte jag hem till stina och mös lite. Trevligt och lilla söta Chrisse var ju också där :)

Nu ska jag nanna för jag är himla trött..Hoppas ni haft en trevlig helg!

Saknar dig min prins, du är allt och mamma älskar dig mest i hela, hela världen! <3

Regn men utflykt för smul :)

Jag måste skaffa ett par nya byxor. Jag har inga hela längre, det är verkligen hål i alla jag använda...Tardigt..Någon fin tröja hade inte heller varit fel.

I helgen har vi varit uppe vid norrköping hos mina kusiner Amanda och Rasmus. Åkte dit för att överaska min mormor som fyllde 65 i fredags...
Helgen var fylld med vila, mys, familj, god mat, massor av svamp, åkturer i olika fordon bla. Ruben var överlycklig när han själv fick köra en fyrhjuling. Jag har bilder så jag ska sätta ut dem. Ruben fick också köra grävmaskin med Cricke så hans helg var verkligen gjord!
Deras stuga ligger hur långt som helst ute i ingenstans! Och dör ute kan man inte göra annat än att koppla av!

Lämnade Ruben tidigare på dagis idag för dem skulle  på utflykt. Så gissa vad jag har gjort :) Städat! Och fixat lite smått och gått..Och har kommit fram till att vi behöver lite blommor så det blir att åka till vellingeblomman med smul i morgon innan jobb och handla litt :) Nä nu får den blonda gå ut och jag pysa till jobb...Ha en mysig regnig dag <3

Munsår, tack!

God morgon.
Var hemma från jobbet igår, tradigt att bara vara hemma men jajja det behövdes iaf...Kunde inte jobba asså! Men idag känns det mycket bättre än igår iaf men jag är fortfarande inte frisk. Har fått till råga på allt munsår (herpes)..Tjoho...ppkörningar
Nä slut på gnäll :)
Johan var så duktig igår och gjorde en hel del ute i trädgården. Han lägger stenar i en gång utanför förådet, jättefint! Han fick mycket hjälp av pappa ulf och grannen. Och då hade jag sällskap av Mathilda medan hennes pappa höll på där ute :)
Tänkte nu gå upp och göra mig i ordning så jag hinner torka golv idag :) Ha en fin dag, själv kommer det vara sjukt mycket på jobb men då går dagen fort :) Hoppas det gått bra med uppkörningarna!

<3



ses snat smulan!

Seg

Usch idag är jag seg...Vet inte varför för förkylningen börjar bli bättre..

Igår var en vanlig dag, saknade smulan, jobbade och städade. Åkte också hem till Gynning i Arrie på sån där Mary Kay grej, trevligt.

Idag ska det vara samma sak förutom att vi ska hem till mor och far och snacka lite...Kanske äta? :) Alltid god mat där, men vi äter väl hemma för Johan är såååå på att laga mat, alltid mat på bordet när jag kommer hem....NOT!

Nä inget speciellt att skriva idag, bara såå trött och seg, traadigt!

<3

Förkylning..Värme behövs :)

Sitter just nu här och är dunder förkyld och lyssnar på tv:n och tvättmaskinen haha :) Jag har iofs så klart hunnit med att städa lite när jag vaknade. Hade sovmorgon, ända till 7:30 :)
Men lite te och frukost gjorde det lite bättre.

Lämnade ju Ruben till sin pappa igår. Han sprang till Andy så glad var han :) Så klart. Själv tjöt man som vanligt lite. Men vad göra?!..

Men vi har haft en underbar vecka. Haft mycket mys och mycket "mamma, älskar dig mest i världen" :)..Han och hans pappa älskar varandra stjärnstopps :)
I lördags åkte jag och Ruben ensamma till bokskogen och hade en super dag, jag var helt slut efter men han ville inte hem efter sådär 3 h haha...Det är såunderbart att vara mamma! I söndags släpade vi med morfar ut till Smulans favojit lekplas :) Sedan köpte vi bullar på Björns och gick hem för att göra egna hamburgare till lunch. Mums! Sedan mös vi resten av dagen och åt pannkakor så klart :) Han stannade igår ända till efter middagen för Andy skulle göra något :)
Även veckan har varit toppen men mys, lek, bibliotek och massa annat :) En bra vecka alltså!

Nu ska jag spendera denna veckan genom att fixa lite i trädgården, hemmet och längta efter honom :)
Fast just precis nu ska jag kolla efter en frisyr på nätet...

PS: Glöm inte Halv åtta hos mig ikväll, så bra!

Trevlig dag!

RSS 2.0