GRATTIS RUBEN!

Grattis på din halvårs dag min ängel. Kan inte förstå att det har gått så långt tid sedan du låg i min mage!
Här kommer lite fina bilder på vår tid änsålänge...Kan bara se fram emot vårt underbara liv tillsammans!
Du gör mig så glad, alltid inget kan komma emellan oss!
Kommer alltid att vara ditt största fan :)
Alla världens pussar till dig!

                                   

Packa...

Idag är det bara packa som gäller, har förberett en del iofs! Skönt :)
Man måste ha med sig så sick mycket saker även om du inte ska åka så långt. Och vi ska på och av med allt från bussen. Jag syran och Ruben. Shit....
Men det löser väl sig, kanske finns en fin människa som är med på tåget som kanske kan hjälpa oss av om det behövs. Ska iaf bli kul att komma dit, det var tre år sedan sist jag var där. Ska bli kul att träffa alla vänner som man aldrig annars ser :) KOmmer kanske inte ha tillgång till data så mycket skrivande blir det kanske inte men vi får se :) Annars får jag sammanfatta när jag kommer hem.
Det kommer nog inte hända så mycket heller tror jag, iaf inte så mycket som det har gjort dem andra åren...Fy va mycket skit man har gjort där!
Hoppas verkligen också Ruben får ett sånt ställe att åka till varje sommar och träffa folk från hela världen och bara ha roligt.

Nä nu är pausen över :)

Ta hand om er go vänner så får vi se hur det blir med data där uppe. Gör inget som jag inte skulle gjort ;)
Puss

Utkast: Det var ...

Det var super att träffa alla vänner i Tisdags :) Har saknat dem allihopa!
Vi satt och snackade och grillade och bara hade mysigt hela kvällen men det blev tidig hemgång för mig för loppan ville inte sova där :)

I tisdags var vi också på BVC för att mäta, väga, vaccinera och på sex mån kontroll.
Allt var bra men dem tycker verkligen att jag ska börja ge ersättning på natten och det tycker jag med så vi är på gång med det :)
Han vägde 7500 g ca och var 68 cm lång, alltså inte alls lika stor som vi hade mätt och vägt..Men men det kommer väl..Patricia var ju med eftersom jag inte klara av att va med när han får spruta och hon tyckte inte att dem drog i honom tillräkligt så han är nog längre ; )

Min farmor och farfar tittade också förbi på morgonen för vi ska ju till Öland på lör och dem skulle också iväg. Mycket mysigt även om det var en stressig dag, hade aldrig fixat det utan syran! Tack!

I onsdags så fick vi sova länge jippi och underbart var det :) Fick iofs sova länge idag också, mycket skönt och välbehövligt...
Då tittade också Jennifer, Daniel och Sierra över med lite fika sås att vi och pratade skit ett tag..Alltid kul att träffa dem och Jennifer kan så mycket om barnen. Kanske för att hon redan gjort allt för Sierra är född i nov :)
En skön vän att be om råd!
Efter det så åkte vi hem till Rubens farmor och farfar och käkade middag för Andys mormor Britten var där med hennes syster Kerstin och Kerstins dotter Pia. Dem har aldrig träffat Ruben innan och jag har aldrig träffat Pia. Hon var mycket trevlig och mysig, gillade verkligen henne...Men Kerstin och Britten är också så mysiga och underbara!

Denna dagen har också startat lungt men blir säkert stressig sedan när man ska börja packa, som alltid. Men jag har som vanligt gjort en packlista som är sååå bra så jag hoppas det hjälper lite.
För saken är det att jag kan komma på jätte mycket saker att göra och packa på natten när jag sitter och amma så jag har alltid en massa papper som jag skriver ner saker på :) Låter säkert konstigt men det är dö bra :)

Nu har prinskorven sovigt hur länge som helst! Jag vill in och duscha innan jag har dreads..Skulle dock vilja ha det men Andy gillar inte det...Ruben ska ha det när han får hår haha...

Kan ju passa på att brätta om min tatuering som jag ska göra. Jag ska skriva Ruben på min underarm och kanske få in en symbol för tur! Och så har jag alltidvelat göra en älva på ryggen men en kompis har gjort något liknande så jag vet inte om det är lika intressant nu ...Får se :)

Nu vakna fisen.
Ha en super dag alla puss

Utkast: Hopp :) ...

Hopp :)
Idag har verkligen varigt lugn. Tycker iofs att jag alltid skriver att det varigt lugnt men det har verkligen det!

Men Gynning kom hit idag och jag har inte träffat henne på ett år! Så super kul att se henne, har verkligen saknat lilla Gynning :)

I morgon ska jag med Ruben på hans 6 mån kontroll och vaccination, ks abli kul att se vad han väger, hur lång han är och så. Men det är fruktansvärt att han ska få spruta! Så, lilla syran ska med och hålla honom medans han får den...Jag avskyr verkligen sprutor!
Sedan ska vi hem till Kiss och grilla så mysigt. Det är tjej kväll med lilla Ruben :)
Då är det jag, Ruben, Elina, Gynning, Lina, Sara, Älva och Sofie...Mycket kul ska det bli!
Ska göra en sån sjukt mumsig sallad med avokado, sååå gott!

Annars har det inte hänt något men i morgon får nu uppdatering på hur lång min lilla gosse är iaf. Så ska jag se till att lägga in någon fin bild på honom :)

Puss världen från världens lyckligaste mamma

Familjen

Hej go vänner..
Vad ni missat i vårat liv nu är...

Att jag krängde som jag aldrig har fått mat innan hemma hos svärföräldrarna i fredags.
Igår dansade jag, mamma, syran och Ruben squaredance, mycket trevligt. Har inte dansat på tre år men fixade iaf nivån under vad gjorde när jag slutade :)
Sedan var det möhippa för kära Natalie, hon är så söt. Längtar så till deras bröllop. Dem är så fina tillsammans också. Usch ja dem har tur som träffat varandra!
Det var kul att träffa tärnorna och några av hennes vänner och vi käkade på ett ställe som heter Epicure, ligger vid Wallmans. Mycket go mat. Jag käkade hemmagjord ravioli med mozzarella ost i mmm..
Men jag fick sån sick skoskav för jag skulle på morsans skor som jag aldrig lånat innan, rätt åt mig..

Just nu sitter jag hemma hos mor och far som vanligt och bara njuter av att vara hemma med familjen. Älskar att vara hemma, kan koppla av så mycket. Sedan älskar dem ju att vara med deras lilla älsklings Ruben :)

Annars idag blir det väl en sån där mys söndag med god mat och mys med dem man tyker om, så livet ska vara..
Jag är sjukt familje kär..
Nä nu ska min loppa äta, ta hand om er..
Puss

Mamma + Ruben = Sant!

...

Fick bara ett sånt kärleks hopp, fy satan vad han är underbar min son..
Men annars :)..

Idag har vi varigt på mitt gamla jobb och hälsa på och det är kul att se dem allihopa, hej hej:)
Sedan gick jag och mamma på mobilia lite och tittade, mycket trevligt!

Sedan var vi så klart och tittade till kissarna idag och skulle speciellt kolla på den som har en ond tass men den ville verkligen inte komma fram så det får vara...Vill inte vara dum eller så ju!
Mamma hjälpte mig :) Tack!

Jag ska vara sjukt tråkig idag och inte skriva mer ( en sån tråkig, eller hur Stina)

Nä nu är jag sick trött så jag ska sova.
 Puss''


Min Ruben!

Badat :)Badat :)

Det finns inget i välrden som är så underbart och fint som du!
Jag kommer aldrig någonsin kunna berätta för dig hur mycket du är för mig!
Jag har så mycket kärlek för dig så jag vet inte vad jag ska göra med allt.
Älskar dig över allt!
Pussar din stolta mamma!

Grattis!

Grattis Anna till körkortet här är en tårta till din ära :)

Bara som vanligt!

Idag har varigt ännu en lugn dag, matat katter, varigt hos syrran och fixat med klänning till bröllopet...
Snackade också med Petra ang möhippan idag, ska bli super kul!
Men jobbigt också för jag ska vara utan min Rubis i flera timmar! Hur ska de gå när jag bölade sist och då lämnade jag bara bort honom i tre timmar!?
Jajja någon gång ska jag ju göra det ändå...

Nu är det film igen eftersom tv:n inte fungerar, ska ringa kiss telia i morgon men jag kommer ändå inte fatta vad jag ska göra för att det ska bli bra, är inte teckninsk för fem öre!
Filmen vi kollar på heter "Nyckeln till frihet"...
Har sett den innan så jag tittar inte så nogrant.

Nä natti natti!


Utkast: Blev inget ...

Blev inget skrivet igår kväll, glömmer att jag har blogg nu :) Får skriva det på min att göra lista!
Har många listor...
Men det var bara en mysig kväll tillsammans hela familjen.
Men vad han spottade haha, så kul han tycker det är när han får sitta med när vi äter :)

Idag har det varigt en lugn och fin morgon förutom att min lilla gosse vaknade väldigt många gånger i morse innan han gick upp..
Inatt satt jag och ammade och bara kände sån otrolig lycka över att vara mamma. Jobbigt att gå upp på nätterna ibland men det är välrt det. Har diskuterat med många som dock tycker att jag ska ge honom ersättning innan natten för då sover dem oftast lättare. Men jag får se hur han har gått upp på 6 månaders kontrollen...

Men shit va lång han har blivigt, han är längre än Kenzo (Emelys lilla kille) som är 1 månad äldre och nästan längre än Sierra (Jennys lilla tjej) som är 3 månader äldre..
Men Jag och Andy är ändå rätt långa så kanske inte så konstigt ändå!

Rubens farmor och farfar tittade över idag på fika.

Ikväll har vi annars varigt över och matat Jennifers katter och tömt deras låda. När vi kommer in så ligger där en lapp med två presenter och då visar det sig att dem har köpt kläder till Ruben, nog som tack för att vi passar huset och katterna..Men så jätte gulligt tyckte jag! Jätte fina saker var det också!
jag har aldrig köpt till Sierra än men jag får köpa något fint till henne och bebisen i magen när den ploppat ut eller något :) Känns ju konstigt att bara komma med något även om jag skulle kunna göra det för jag älskar verkligen att ge folk saker!

Föresten så fungerar inte tv och telefon och det är sjuukt jobbit så vi passade på att låna några filmer från dem :)

Får också se min älskling från hans bästa sida, förstår nog nu varför jag är så stolt över att vara hans mamma!

Nä godnatt gott folk :)     


Tar igen :)

Jag glömde skriva igår, elelr jag hade snarare inte tid att sitta framför datan.
Dagen igår började som idag, tidigt på stranden. Måste ändra mig lite ang stranden :) Det är rätt skönt ändå, mysigt att gå längs strandkanten med Ruben, har tycker verkligen det är jätte mysigt att lyssna och titta på vattnet. Längtar såå till nästa sommar då Ruben kan gå. Då ska vi bygga sandslott tillsammans och bada och ha det såå kul :) Lekmamma är jag !

Efter stranden igår så träffade jag Jennifer och Sierra, jätte mysigt att vara med dem, ska passa deras hus och katter denna veckan.

På kvällen blev det grillning med mamma, pappa, syster och bror. Jätte mysigt, och vi ficl verkliegn tränat magarna för vi skrattade verkligen sjukt mycket haha..Alltid lika kul att komma hem!

Nu sitter jag och lyssnar på lite härlig reggae vilket gör den här sommardagen ännu mer skön! Lite Cornelis kommer med..
Annars ska jag dammsuga så fort min lilla loppa vaknat.
Kanske skriver en liten klutt ikväll om det hänt något trevligt :)

Puss

Hopp

Hopp
Idag har jag och Ruben varigt och badat och solat i våran pool som vi har hemma hos min mor och far.
Mycket mysigt, så bökigt att ta sig ner på stranden med Ruben, mycket man måste tänka på. Men jag är ändå inget riktigt fan av stranden ändå!
Det var jag syrran och mamma som lekte idag :)
Käkade jordgubbar också, mums fillibabba! Vågar inte äta så många bara, giftet. Jag vet att många säkert tycker jag är töntig men vad gör man inte för sitt lilla under!

Ikväll kom Stina och Chrisse förbi och åt sin mat här. Alltid kul när dem tittar förbi!
Dem hade varigt och tittat på lägenhet här i närheten, super om dem flyttar hit! Och skaffar bebis haha :)

I morgon blir det förhoppningsvis stranden om Ruben har sovigt bra och så kommer min kära bror hem efter att ha varigt borta 3 veckor.
Han kom föresten in på sin gymnasie utbildning och jag är så himla glad för hans skull.
Han ska bli kock och han är grym i köket så det kommer gå som en dans!

Nä god natt & sov gott!

Fösta texten

Nu har jag också startat en blogg.
Jag ska skriva som en dagbok som Ruben sedan kan läsa :)
Sitter ändå så mycket vid datorn nu när jag är ledig.
Ja just nu har jag inte så många läsare, men ha en mysig och underbar sommarkväll om det nu finns någon.
Älskar dig min ubis du är helt underbar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0