Jätte roligt :)

Så nu har både jag och Johan varit och kollat på vårat gemensamma favorit band Takida <3 Så jäkla bra var dem alltså! Blev också införskaffat vars en sovenir, ett linne till mig och en t tröja till Johan :) Nä grymma alltså! Kollade även in Hoffmaestro & Chraa igår (eller hur det stavas) :) Så himla grymt liveband dem är. Publiken som var där för att se dem sprang och hoppade med och man ryktes bra med själv också. Men tyvär lyckades man inte ta en trumpinne, svettig handduk eller liknande...Tradigt :)
Idag mådde jag sådär efter att ha gått i säng så sent, tog två h m buss från svedala...Så 2.30 somnade vi och det plus lite drickande igår har gjort mig till en halvzombie idag tyvär...Men Lätt värt det haha..
Ruben kom ju idag också så vad kan liksom förstöra dagen då haha..Så glada vi var och se varandra, men snabbt fick jag känna på trotsen och har redan första dagen tjafsat en del...Men gilla läget mamma eller!? :)
Nu ska jag bara kolla tv och vara lat tillsammans m Johan som både sprungit och spelat tennis m pappa idag, ät skit...Hurtigbulle, vem gillar dem liksom...(mamma)....Jajja nu ska jag inte vara sån, jagtycker dem är jätte duktiga och ska snart också själv komma igång...HAHAHAHA...
Ha en underbar söndags kväll för i morgon är det kanske jobb som väntar..
(men inte för en av hurtigbullarna..Johan...)....Jätte roligt.....Bajs.
<3


Inte mitt finaste ögonblick...Men jätte roligt :)
<3

10-07-14

Ja nu har man städat, pysslat, ätigt frukost och lagt in en massa bilder som kommer dyka upp här :)
Ska gå upp i duschen nu så jag som vanligt hinner en liten stund till älskling på hans jobb. Det är liksom inte så kul att vara hemma när det är alldeles tomt.
Ska fixa lite till jobb idag innan jag börjar också.
Ha en toppen dag, själv ska jag jobba hela dagen och förmodligen också jobba över idag som vanligt...Skit tradigt!
Har gått loss m kameran på smulan. Detta är sista dagen på en underbar restaurang i hamnen i Färjestaden. Han är det vackraste världen skådat!
Har har på sista bilden alla viktiga prylar under semestern :) Kepfs, solögon och fäd <3 Älskar dig mest av allt i hela världen!Ps: Lägg märke till det gröna bandet kring hans handled. Blev så glad att han också fick ett band som oss andra ven om han var för liten för att få ett som vanligt :)

<3

Livets mening, eller hur!


Sådär

Nu är det den där dagen igen..Jag lär mig aldrig! Även fast jag har haft honom extra länge denna veckan så är det ändå så sjukt svårt...
Har fått in alla bilder från semester och innan så jag ska sätta mig med det en dag och visa er :)
Nu är jag bara svettig, varm, trött och lite ledsen...Så jag orkar inte lägga någon energi på detta idag!
Trevlig kväll!
<3

Semestern

Sitter hemma hos mamma nu som vanligt på torsdagar :) Ruben har äntligen somnat. Tog långt tid idag eftersom han vaknade lite i 9 i morse. Somnade också sent eftersom vi körde hem igår..
Har varigt på Öland sedan i lördags men är hemma nu. Har varigt skönt att vara på ön igen. Var på kyrketorp så som hemma där ju :) Sedan åkte vi på Ölandsdjurpark och då blev det en camping i Färjestaden som verkligen var fantastisk. Sov bara där en natt i en jätte söt stuga med havsutsikt och man såg bron jätte tydligt! Var gångavstång från hamnen som bjöd på en fantastisk middag igårkväll med allt vi ku nde önskat oss tyckte jag iaf :)
Skulle egentligen stannat ett tag till men det var mycket tjafs med barnen, jag sov dåligt i tältet och är så biten av myggen, men jag ska inte klaga, har ju varigt med min paj hela tiden utan att ha massa annat att göra som städa och så. Det var det viktigaste med semestern, annars har jag ju inte den tiden.
Mycket har hänt med vänner, en gamal jobbarkompis har äntligen fått en liten bebis och jag är så glad för hennes skull, så värd det! Sedan Lina har fått en supersöt liten Filippa som jag missade igår för att jag var på Öland...Jajja får fixa en annan dag så vi kan ses, hon är ju sås jukligt lik sin mamma <3 Lucky her!
Jajja nu ska jag ta lite kaffe och gå ut i solen en lite...Passa på innan jobbet börjar nästa vecka!

Ha en toppen dag!

Föresten så har vi fått fixat datorn så lite mer uppdat här och absolut fler bilder kommer här vara :)

<3

RSS 2.0