Ja lite bilder bla

Det blev hem till Bömpa iaf :) det var jätte kul att träffa alla som jag inte sett på över länge. Men jag lämnade Andy där för han ändrade sig och ville gå ut. Det förstår jag verkligen för hela gänget var samlat utom en eller två och det är inte ofta nu förtiden.Så han får säkert jätte kul, det var inte igår han var ute heller.
Som tur var min bror med dit så jag kunde åka hem utan att Ruben var ledsen hela vägen. Men jag tror inte att Andy gått ut om Mathias inte var med. HAn har ju verkligen varit så gullig nu på senaste. Han har verkligen ändrat sig jätte mycket och hjälper till jätte mycket. Så jag tycker verkligen att han är värd all beröm :) Hoppas bara han har en riktig höjdar kväll i kväll!
Själv ligger jag med datan i sängen och ett gått rött te sidan om. Det är blåbärste utan koffein. Drack det hela tiden medans jag var gravid och ammade så jag inte skulle proppa lillen full med skit. Men nu är det bra om man är sugen på kvällarna så man inte blir lite pigg :)
Mamma ringde precis innan vi åkte innan och sa att allt var jätte bra och att resan gått bra. Hoppas verkligen dem får en hälig resa och att dem kan mysa riktigt mycket! Mina föräldrar unnar sig förlite tid med varandra så jag hoppas dem tar sig tid att göra det nu!
Sitter också och kollar på den där rocksystrar med Goldie Hawn, hon är ju så cool! Jag har föresten kommit på att jag är lik hennes dotter i kroppen, i bikini. Speciellt med brösten men det är liksom ok på henne för hon är ju så sjukligt snygg!



Här kommer bilder från kvällen hemma hos Bömpa. Den första är på Ruben som leker i snurrstolen :) Sen kommer bilder på gänget. Om vi börjar från vänster så är det först Andy, Wiberg, Anton, min bror och Natalie. PÅ andra bilden är det min bror igen, Natalie, Ahlman och Bömpa och den som går i bakgrunden är Bollan. Nästa är på mig och brevid mig till vänster sitter Chrisse och på andra sidan Jerry och Andy igen. Sedan blev Natalie så bra på denna bilden! Hon är sååå söt!
Sen en bild på min bror som också är söt, väl :)
Den sista är på Ahlman, Bollan och Bömpa.
Alla som var där är inte med på bild men alla blev inte bra heller ...



Ja så nu ska jag bara lägga mig och mysa med min sovande bebis :) Ska försöka sova sedan men kommer vara jobbigt när jag vet att syran är ute och svamlar i Paris, är ju så orolig!
Hoppas eran kväll varit trevlig och för er där den inte är slut än, ha det så kul!
<3




6,26,22,20,11,9,10

Mat tips!

Känns verkligen nu som jag kommer kunna uppd en massa eftersom Ruben har så roligt här för det är så mycket space att springa på :)
Jag ville mest säga att det var underbart att prata md Cicca och och Ruben tyckte det var jätte kul att se henne. Han log jätte mycket :) Haha gull unge!
Sen att i natt så sov han inte speciellt bra. Han gillade inte alls den där resesängen som dem har här, så jag vet inte riktit hur vis ka göra reserande nätter. Vi har ju inatt sovit i Ciccas rum eftersom jag verkligen älskar hennes säng, men om han ska sova tillsmammans med oss så kanske vi ska sova i mammas och pappas säng i stället. Eller så sover vi på olika sängar jag och Andy så turas vi om med Ruben...Vi får se, har inte riktit snackat om det än.
Men jag har också ett bra tips till era barn. Ruben har varit dålig på att äta grösaker och det är viktit för mig att han få i sig sånt. Så jag har kämpat med det mesta. Idag tog jag lite äpple och lite morot och rev ner det i en skål och det äter han :) Det är nog för att det är det goda med äpplet och då märker han nog inte riktit mororten och så är den inte så hård när den ris ner. Prova :)
Annars äter han just nu falukorv och macaroner. Det är verkligen svårt att variera maten på dagarna. Man vill ju att dem ska ha en varierande kost men samtidigt så ska han ju äta så mycket som möjligt! Har nån något tips på blogg eller hemsida med bra recept för barn så är jag idel öra!
Jajja nu ska jag upp i duschen så vi kan komma ut...Får se om Andy ska med för han ska tvunget se de där skiderna hela tiden...Sådär kul..
Såg föresten innan att tre av mina kompisar också gått och börjat blogga :) Ska bli kul att följa dem också för vi ses inte allt för ofta!

 <3


Härligt solig lördags morgon!

God morgon kära läsare :)
Solen lyser så fint utanför och jag längtar så sjukt mycket till vår och sommar!
Nu ska jag alldeles strax upp till min brors data för att skypa med min syster och vi har båda cam så jag ska få se hennes söta nuna :) Allra mest är det för att Ruben ska få se henne och hon Ruben...Ska bli kul att se hur han reagerar!
Annars idag hade jag väl tänkt att ta en promis med Ubis och leka lite på en lekplats. Finns så många här på mammas och pappas område. Och vädert är som sagt helt underbart. Sen i kväll så blev vi bjudna hem till Bömpa på förfest så vi kanske sticker dit en liten stund men jag är inte så sugen just nu så det kanske bara blir Andy som sticker dit...Ska ju ändå kanske ut nästa lördag för då ska vi fira min kära vän fröken Gynning.
Jajja vi hörs i kväll säkert :)
Puss<3

Min älskade smula <3

Snart är det dax för Rubis att sova och jag hoppas att det kommer gå bra eftersom vi är hemma hos mamma och pappa och han ska sova i resesängen här. Men det tror jag han brukar sova bra vart han än hamnar faktiskt, han är van vid att vara borta. Just nu står han och skakar hundgallret som vi satt upp vid trappan för han inte ska gå upp där...För han är verkligen snabb som en vessla när det gäller sånt han inte får!
Idag har vi hjälpt mamma och pappa lite här hemma och så har vi tvättat. Ska hem en omgång i kväll innan tvätten är klar.
Snart kommer gänget hit för att mysa lite. Ska bli trevligt, har inte sett vissa av dem på ett tag...
Jajja hoppas ni också får en trevlig fredag!
Här kommer härliga bilder från Ruben i morse när han äter äppel :)Haha fatta sååå sjukt underbar han är!!

Älskar dig över allt, att vara din mamma Ruben är en sån lyx så det är löjligt!





Gemytlig dag detta!

Ja semlan var ju så klart skitgod! Det ser ni säkert på bilden :) Sedan är där bilder från igår hemma hos farmor och farfar och från resten av dagen idag !
Jimmy har varigt över en liten stund innan annars har det varit lungt.
Här kommer dagens bilder och lägg märket till Rubis fina kläder! Den fina Ramones tröjan och hans första levis jeans :) Och kolla så söt han är när han hittat in i brödskåpet och sitter och äter en massa smuler hahaha..
Min lilla kille det <3<3




Dagen i kort..Mmm semla...

Sitter hemma hos mamma och kollar på Hem till gården just nu :)Så spännande är det!
Vi ska alldeles strax sätta tänderna i en hemma gjord semla med extra mycket mandelmassa mohaha så jävla smarrit! Sedan ska vi hem till Jennifer och barnen och leka lite :) Ska bli kul som vanligt och vi ska ju diskutera lite om vad vi ska hitta på i sommar tilsammans. Så det blir extra kul idag, kommer ha något att se fram emot.
Annars idag är det bara mamma och Uben mys <3


Älskar träningsvärk :b

Igår var det träning igen och ajg tog verkligen i hårdare än vad jag brukar göra. Tog mycket tyngre viker på var ända station och det känner jag faktiskt idag hurra! Haha jag är nog den ända som gillar träningsvärk. Men då vet man verkligen att muskler is on its way och att man kämpat :) För fy vad vi peppade varndra!
Var över en stund hos Folke igår också och det har fått mig att tänka lite. Jag tycker det är jätte trevligt att lyssna på allt han har att berätta även om det är mycket upprepning så jag kanske ska bli en sån som kör hem till äldre eller folk som behöver hjälp hemma för att prata med dem eller diska och städa! Då får jag ju hjälpa folk som verkligen behöver det :) Ska ringa kommunen och höra med dem.
Glömde föresten gratta Viktoria och Daniel igår :) Jag tycker det är jätte kul och ser fram emot ett kunga bröllop snart!
Och så ska jag beklaga mig, inte en ända semla blev det igår, eller jo en liten från babycafét men knappast en riktig! Jajja får väl handla en på fredag eller kanske i morgon när jag ska hem till mamma haha..
Ruben sover föresten också mycket bättre numera. Han vaknar bara någon få gång. I natt var han dock vaken och kunde inte somna på 2 och en halv h. Och jag bara gick och gosade och nattade hela tiden så lite trött var jag i morse :) Men förhoppningsvis är detta en egngångsföreteelse!
Jajja idag ska vi hem till farmor och farfar för farmor fyller år idag! Då blir det god mat och mycket familj! När det är som bäst alltså! Ska inte vara där försen 19 så vi får åka dit tidigare så Ruben kan somna sen vid 20...
Ha en bra dag kära läsare <3

Rolig lista bara...

Liten rolig lista :)

Det bästa tjejsnacket handlar om:
Skvaller, relationer
Den coolaste är: Ruben <3
Plagg jag är mest trött på: Jag får hålla med Krullan jag gillar verkligen inte alls stringtrosor.
Plagg jag inte kan vara utan: Jeans, älskar!
Jag vill helst ha: Pengar!!
Viktigaste egenskapen: Ärlighet
En bloggare som har den egenskapen (länka): Gynning men iofs så de flesta av mina vänner och dem jag läser har det!
Tre bloggare du tycker att du liknar? Alla andra miljoner mamma bloggare haha
Vad jag vill veta om andra men inte vågar fråga: Jag frågar nog ärligt vad jag vill veta haha
Bloggare jag vill veta det om: ....
Det gör mig mest glad: Ruben, kärlek & lycka
Den största orättvisan är: Barn och djurplågeri!
Tv-program/serie som jag gillar mest: Gossip girl, One Three Hill och Hem till gården ( den glömde du krull :) )
Ord som bäst beskriver min blogg: Vanlig mamma blogg men ändå väldigt avslöjande om mamman :)
Ord som bäst beskriver mig: Ärlig, väldigt omtänksam och innerst inne väldigt lycklig.
Ord som jag skulle vilja att andra beskrev mig med: Samma som ovanstående
Jag vet att jag är kär när: är jag inte kan släppa den andra personen från mina tankar :)
De tre snyggaste killarna i världen: Ruben, Andy, Pappa och min bror - men mina drömmars män är: Heath Ledger, Johnny Depp
De tre snyggaste tjejerna i världen: Syran, Mamma och Angelina Jolie
Replik som får mig på fall: Oj va lik du är Angelina Jolie och kolla så lik jag är Johnny Depp hahahaha
Tre bloggar som jag vill ska gör formuläret: Dem som vill får gärna göra det men alla som ligger på länklistan tycker jag definitivt ska göra det!

Skriver mer sedan...Ruben vill vara med mamma :)
<3

Bröst och så..

Har varigt en väldigt mysig dag iadg. Har bara njutit av att vara mamma till Ruben liksom. Men det har varit jobbigt också, var hos läkaren idag igen och hon hade inte mycket att komma med. Hon hade iaf skrivit till plastikoperationen på MAS och där hade dem svarat med ett papper med lite regler för bröstförstoring. Man skulle ha 19 eller över i BMI och ha ågot som heter submammafåra, har försökt googla vad det är men har inte hittat något. Men tydligen har jag lite av det...Inte för att jag tycker att det är något där över huvudtaget. Jag ser mina revben där mina bröst brukade vara....
Jajja så där finns nog inget att hämta så jag får ringa dem och prata med dem själv! Asså jag kan ju inte gå upp i vikt så vad gör man då? Kanske dem har lite mer förståelse för min situation! För hon fattar verkligen inte alls vad jag pratar om!
Men tack så mycket pappa för att du följde med och stöttar mig!<3

Så här står det i pappret jag fick:
Patient som efter 18 års ålder i det närmaste helt saknar bröstutveckling men som i övrigt utvecklat normala könskarakteristika. Detta skall bedömmas så att patienten i uprätt ställning, betraktad rakt framifrån, helt saknar submammarfåra. BMI får inte understiga 19. Detta innebär att bröstförstorande operationer inim Region Skånes verksamhet sker med stor restriktivitet. Kosmetiska operationer ligger inte inom Region Skånes utbud av sjukvård.
Bedömning och ev. operation utförs vid följande kliniker i Reion Skåna: Plastkikkirurgiska kliniken, UMAS.



Här har ni bilder på "mina bröst" som jag tog precis. På bild 3 ser ni hur hela jag ser ut...Knappast mycket för välden eller?! Men som ni då ser så har jag inte lite, utan inget!

Efter det han vi över en snabbis till babycafét och träffade lite barn, fikade. Fick en fastlagsbulle :) Fanns en kvar när jag kom så den var menad för mig mohaha :)
Vi han bara leka en liten stund men det var ju ändå kul :) Snackade med Jennifer och vi ska ses på tors och då ska vi diskutera vart vi ska åka i sommar tillsammans båda familjer :) Så kul det ska bli, vi får hoppas att vår ekonomi håller för det bara. Måste definitivt börja spara tilld et nu då!
 
I kväll är det dags för träning igen :) Det är så skönt att träna! Idag ska jag ta ut mig så sjuukt mycket. Jag säger iofs det varje gång men jag gör det verkligen också!
Nä nu vill Ruben ha uppmärksamhet haha
<3

Här har ni en bild på min prins från i morse också :) Han älskar att sitta i lådorna och leka haha



Trodde man inte va!

Ha ha..Nu sitter jag här, trodde jag aldrig att jag skulle palla...Men ja har lite bilder jag vill visa :)
Blir tyvärr inge politiska åsikter eller annat snask idag :)

Den sista bildem är från nu ikväll när Ruben trillat och så skulle jag göra honom glad genom att vi fotade lite med kameran :) Så underbart vacker han är min son när han är ledsen tom! Ser ni hans lilla tår...Mmmm <3
Den första är från mamma och pappa igår. Sedan kommer dem där fina inne skorna jag hittade till honom igår och även vinterskorna är med på bild 4 :)
På bild tre är ett par superfina örhängen jag fick av Cicca, såå fina va? Dem är verkligen jag tyckte hon, jag me haha.



Nu blir det film i sängen, najs! Kommer nog somna inom några minuter dock.
<3


Min lilla syra <3

Idag åkte min syster till Paris för att vara där och praktisera i TRE HELA VECKOR! Inse hur långt tid det är! Men ajg är så glad för hennes skull. Vilken tur hon har som får åka och göra sånt! Och hon passar ju verkligen där för hon är grym på att göra kläder! Jag hoppas hon lägger in alla sina skapelser på sin blogg :)
Ska strax gå och göra mat till mig och Ubis...Andy har prov idag till sent så han sticker till träningen direkt, eller först till sina föräldrar. VAr ju så ball att jag glömde mina brillor där så gissa om jag har ont i huvudet nu eller! Kiss!
Ruben sover fortfarande och han somnade när vi hoppade på bussen kl 14.30 :) Och då har jag varit och handlat haha gullunge! Fast han var en bajskorv i morse, skit trotsig innan vi kom iväg och på bussen var han åsså jobbig..Men jajja så får det ju vara ibland...Även om trotsigheten inte verkar sina riktigt än...
Idag var ju Ida och hennes kompis Amanda med och simmade och hon hade sin undervattenskamera med sig så vi dök lite :) Jätte roliga bilder blev det så dem kommer så klart upp så fort jag fått dem av henne!
Nä får se om jag skriver i kväll, men jag har väl inget att skriva om då...kanske kan näma något om något annat än våran vardag..Som tex lite politiska åsikter eller liknande haha
Nja hoppas ni haft en bra start på veckan, har vi iaf!
<3



Som svar på din fråga Gynning: Nä det är jag inte men jag saknar att vara gravid och allt som det innebär. Och jag vill jätte gärna ha ett syskon till Ruben, NU...Men jag behöver ett OK från Rubens pappa först, han ska ju få välja om han vill bli pappa någon gång iaf haha.
Denna bilden är tagen när mina första värkar har kommit kvällen innan vi åker in. Inte för jag fattat det då men undermedvetet så kanske jag gjorde det för jag bad Andy ta lite bilder på magen innan den försvann...

En sak till, för alla som inte läste inlägget där jag förklarade varför jag skriver syrra med ett r så är det en familje grej så ni inte tror att jag inte kan stava tilldet..Fast det är ju rätt mycket jag stavar fel på tydligen så det kvittar kanske ;) 

Äntligen hemma <3

Jaaa nu har mina syskon kommit hem :) Blev verkligen jätte glad när jag såg dem, men tradigt för syrran sticker ju i morgon igen...Men då har jag iaf min bror hemma :) Sedan sticker min mamma och pappa vecka tio på skidsemester och hur ska jag klara mig då? Haha va fjantig jag är! Nä men det är iaf riktigt kul att ha dem hemma igen även fast det bara är för en liten tid med syrran..
Innan jag och mamma hämtade upp dem i stan så var vi inom Coop som visst hade billiga pyjamasar och skor så det blev ett par vinterskor till Ubis, lite sent kanske men han har inte gått ordentligt innan ju! Sedan blev det en pyjamas och ett par andra söta inne skor, sätter in bilder på dem till nästa gång :)
I morgon är det babysim och då kommer kusin Ida och hon har skaffat en undervattenskamera som vi ska fota Ruben med, jätte kul ska det bli! Sedan ska hon nog också med oss hem och det ska så klart bli jätte mysigt som vanlilgt när vi är med henne. Jag hoppas ni har sett hur fina kommentarer som hon alltid skickar till mig. Hon är helt underbar verkligen! <3
Jag har föresten kommit på ett pojknamn om jag får en son till nästa gång, Ante...Såå fint är det :)
Sedan så ska han i andranamn heta, Kurt, Allan, Frans, Nils eller Nisse :)
Jajja nu är det One Three Hill så...
Ha det fin fint vänner !
<3

Lördag m släkt och bullar :)

Tack alla fina tejer som skrivit så¨fina komentarer till mig och till Andy! Jätte många hjärtan till er!
Iadg har vi varigt hemma hos Andys föräldrar för att fira hans fördelsedag, och det var så klart jätte kul :) Ruben tyckte nog det var roligast, inte bara för att träffa farmor och farfar och dem andra så klart utan för att han har hur mycket yta att springa på som helst :) Så lycklig han var haha
Fick super god mat som vanligt. Och så gulligt av Andys mormor som hade bakat massa bullar och så hade hon tagit med en massa till oss :) Hon är verkligen så gullig som hon verkar!
Skulle efter ha åkt hem till Chrisse & Stina men det var Ruben alldeles för trött för.
Men vi träffade ju dem igår. Var ju här och åt chiliostbågar=UNDERBART! Hahaha
Så i stället sitter vi här och smaskar på Britten bullar och tittar på melodifestivalen. Just nu sjunger hon Sofia...Tycker det är konstigt att hon sjunger på grekiska faktiskt även fast låten ändå var helt ok. Men bäst är den där låten med Rigo och gänget. Älskar reggea musik så såklart passar ju det mig utmärkt, den musiken passar ju verkligen alltid!
I morgon kommer syskonen hem så då ska vi tillbringa hela dagen där för sedan åker syran till Paris på måndag igen och är borta i tre hela veckor! Buuuäää
Men Ruben kommer vara överlycklog när dem kommer i morgon haha, han har saknat dem jätte mycket. Har gått in i deras rum när han kommer hem till mormor och morfar och letat efter dem ...
Försten måste ju beskriva bilderna från igår..

Dem första är när kusinerna var här, dem andra är å hur det ser ut i vårat vardagsrum/sovrum och Rubensrum :) Dem andra är från när vi var hemma hos Jennifer och de härliga kidzen! Sedan är det bara bilder på min härliga gosse från våran vardag :) Dem sista två är från igår när vi matar nestle nallen men sedan händer det något under maten så han får ge honom HLR på sista bilden haha

Jajja hoppas ni haft en trevlig lördag och att det fortsätter vara lika trevlig!


Puss <3


Mat osv...

Natten var helt ok...Vaknade bara... 4 eller 5 gr :) Han brukar vakna ca 10 gr så...
Annars idag har jag och Ubis varigt ensamma och vi har badat, busat, bråkat och sovit :) En väldigt mysig dag.

När vi var hos tandläkaren i måndags så pratade vi inte bara om våra barn i övrigt men hon sa också vad det var man ksulle undvika att ge dem i matväg och att det så klart var viktigt att borsta tänderna. Jag har själv väldigt dåliga tänder så jag använder flour tuggomi, munvatten, tandtråd, tungskrapa och borstar så klart varje morgon och kväll! Men jag får ändå lätt hål så därför har jag från början varigt noga med vad Ruben stoppar i sig och att han borstar tänderna. Har även varigt noga med maten för jag tycker att det redan nu är bra för honom att lära sig vad som är bra att äta och att man tex äter sallad vid varje måltid och massa frukt osv...Då blir det liksom inget bråk om det sedan...Hoppas jag...
Och godis får han definitivt inte! Inte heller läsk eller liknande, jag har tom varigt sparsam med fruktdrycker, juice och saft. Jag har ofta fått höra då att jag är taskig som inte ger honom de sakerna men jag har då menat att han inte vet vad det är och därför inte saknar det eller så ju..Och nu sa hon precis lika dant, även att det är väldigt vanligt numera att barn i 3 års åldern kommer in och behöver borra och det beror absolut mest på föräldrars slarv med vad dem stoppar i deras barn. Jag vill absolut inte se Ruben ligga där hos tandläkaren och skrika när han är 3 och må jätte dåligt för att han sedan kommer vara jätte rädd för att gå till tandläkaren. JAg vill absolut inte med detta klanka ner på föräldrar som ger sina barn sånna här saker men jag tycker uppriktigt att det är taskigt mot sina barn att ge dem detta! Men det är upp till varochen vad dem tycker så klart...
Så här ser Rubens dag ut i matväg:
Frukost vid 6- Gröt m vatten
Färsk frukt vid 8.30
Lunch vid 11- Hemma lagad mat med en frukt till efterätt
Mellis vid 2- Macka m färsk frukt-fruktsallad-fil m frukt...
Middag vid 17- Hemma lagad mat med efterätt ibland beroende på hur han har ätigt.
Den hemmalagade maten får han i regel alltid men ibland händer ju saker som gör att han får burk som tex när vi åker bort och han inte äter maten som bjuds eller kan äta maten som bjuds.
Nu menar inte jag att man ska göra precis som vi men detta är vad vi tror på iaf!

Snart kommer Chrisse och Stina över för en mys kväll, trevligt :)
Ha en toppen fredag<3


Utkast: Nu i ...

Nu i kväll har Ruben visat en helt annan sida än den vanliga. Och det var en ny bra sida :)
Till maten la jag upp som jag brukar, lite mer än vad han äter. Men han åt allt...Sedan tänkte jag att han kanske fortfarande var lite hungrig men knappast så han skulle äta mer mat så jag öppnade en burk med efterrätt. Han klämde hela!!Asså han brukar verkligen inte alls så mycket som han har gjort! Men det var så klart jätte positivt!
Sedan efter det så var han på jätte roligt humör och sprang runt och busade och skrattade hela tiden. När klockan var lite över sju så lugnade han ner sig så vi tog på pyjamas och läste lite böcker så han blev helt lugn. Sedan gick han och Andy ut i köket lite i 20 och gjorde lite gröt. Han åtinte jätte mycket emn inte så konstigt ju. Sedan tog jag honom så gick vi in och borstade tänderna och sedan aläckte vi ljuset och satte oss i soffan och pratade och mös och sen somnade han där. Det händer knappast annars kan jag säga, har kanske hänt en gång innan. Så nu har jag precis lagt honom i sängen och han kommer förhoppningsvis sova bättre nu för han kanske kommit över den där perioden...Men nä sån tur har vi nog inte haha. Men vi ska dock göra som vi gjort idag med att varva ner ett tag innan så han kanske kan mysa lite ed oss innan han somnar i stället för att vi ska gå med honom till musik varje gång.
Annars idag var vi hemma hos mamma och lekte, men inget babycafé. JAg var alldeles för trött så för en gångs skull så tänkte jag på mig själv, men jag hade lite dåligt samvete...
Men jag var så trött för att igår när jag var hemma hos Jennifer så ringde Elina för att fråga om jag ville med hem till Lina med henne och Gynning för att äta, dricka vin och snacka skit..Så det gjorde jag :)
Andy sa att han kunde hoppa träningen så jag fick komma bort lite och han kunde vara med Ruben. Och det var väl väldigt gullit av honom? Det tycker jag iaf, blev jätte glad :) Så tack!
Och vi hade väldigt mysigt. Utom när dem satt och kollade på en sida som nog hette efukt eller något liknande och den var så sjukt äcklig...Jag har ingen sådan humor alls...Tradigt eller?
Jajja men i det stora hela så hade vi jätte mysigt med allt snack :)
Hemma hos Jennifer var så klart också kul och riktit kul var det när Sierra trodde att Ruben jagade henne när han bara gik efter utan att fatta något och när hon såg det så skrattade hon ända in i själen och det var helt underbart. Hon är så härlig i vanliga fall men det var sjukt underbart och riktigt ärligt!

Hittade föresten ett paket med påbyggningstippar till naglarna så det har jag också gjort idag. Ser knappast ut som om något proffs gjort det men ändå helt ok..Kul med något nytt och så hoppas jag att mina naglar håller sig lite bättre så så jag kan få tillbaka mina gamla fina och egna naglar...Det är ju finast!

Ha en mysig kväll, fredag i morgon ju!
<3

Föresten bilderna som jag lovat kom ju inte igår för det blev ändrade planer och idag kommer jag inte in på datan där jag har dem så det sjuts upp till i morgon...Värsta cliffhanger haha...


 


Lite gladare idag iaf! :)

Nu har jag duschat, städat undan lite och möblerat om i lägenheten :) Känns skönt att rensa upp lite! Och kul att jag fått tillbaka lite av min gnista :) Mycket är pga av mina fina vänner och familj! Tack, och ta åt er!

Jag har även gått här på mogonen och kommit på en outfit som jag verkligen trivs med! En av Andys T-shirtar och en väst, sjuukt slappt men ändå ok!

Jag btw fotat lägenheten så ni kommer få se hur bra här blivit även fast jag inte är klar riktigt än. Mamma och jag var ju på Ikea igår men allt fanns inte inne så det är lite som saknas...

Men det var trevligt att gå där en stund och vi fikade päroncheesecake med kardemumma i. Super gott verkligen och kaffet var riktigt gott, det var något fair trade och det gör det ju bara ännu godare :)

När jag kom hem så kom Gynning över en stund och vi snackade om våra kill problem, tycks ju alltid finns sånna vart man än vänder sig med det är ju säkert lika dant åt andra hållet! Röven har ju två skinkor...

Sedan tränade vi igår också ju, jätte skönt! Tog verkligen i som attan och kännde verkligen att jag klarar mer och mer hela tiden. Tar starkare vikter varje gång och det är ju ganska bra..

Idag ska jag ocg Ubis till Jennifer, Sierra och Caspian och leka lite. Alltid skönt att träffa dem och Jennifer skrev igår när hon läst mitt inlägg att om jag vill kräka av mig lite så finns hon där och det behöver jag ju göra så jag slipper skriva allt här! Läste också syrrans blogg innan och hon skrev "Haha jag kom precis på att min blogg är ganska lik syrrans, vi bara klagar haha! Men livet är fanken inte så lätt alltid.. " Hahaha roliga vi syskonen Lindborg...Men som jag skrivit innan så är jag ingen sån här surkiss egentligen utan alltid väldigt glad men så har man ju sina perioder och detta är en riktigt dålig sådan!
Hoppas det snart blir bättre för slinki iaf! Håller mina tummar, och förlåt för att vi gick på Ikea utan dig men ärligt så pallar jag nog inte gå med dig där haha <3
Jajja hoppas inget ska förstöra min braiga dag idag! Nu ska jag lukta på min största kärlek i livet!
* Min Ruben <3 Älskar dig stärnstopps, stjärnstopp! *

Föresten, eftersom jag inte skrev något igår så får jag väl gratta Andy nu då, grattis! Och här kommer en liten data present! Så får alla en liten haj på oss som par kanske!?


Hur träffades ni? Jag såg honom på en fest för 9 år sedan, sen var jag fast

Hur länge har ni varit tillsammans? 6 år

Bor ni ihop? Japp

Har ni barn? En liten prins har vi <3

Har båda körkort? japp

Isåfall, vem kör bäst? JAG!!! Jag kör lungt och tänker på miljön!

Kommer du ihåg er första kyss? Ja och den smakade viol och han hade tandställning <3

Vem sa "Jag älskar dig" först? Det var med största säkerhet jag!

Vem är äldst? Beror på hur man räknar men i år är det han ;)

Vilka stjärntecken är ni? Jag är Skytt och han är Vattuman

Vem fyller först på året? Han

Vem är längst? Han


Vem sjunger bäst av er? Ingen tvekan, jag! Mohaha


Håller ni i handen på stan? Nä haha

Var nån av er oskuld när ni träffades? Nix

Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja eftersom jag jagade honom så länge så kännde vi varandra i ca 3 år innan vi blev ihop.

Vad har ni gemensamt? Ruben och en lägenhet...Sedan är vi nog båda ganska roliga egentligen...

Blev du kär i första ögonkastet? Ja det blev jag verkligen, jagade honom jätte länge innnan han ville träffa mig ens haha

Har ni någon speciell låt? Njaa en Alicia Keys låt som jag inte kommer ihåg vad den heter, men frågar man Andy så har vi ingen haha

Har ni stora framtidsplaner? Aa visst har vi det, inte säkert att dem är samma dock...

Har ni gråtit i varandras armar? Mmmm

Har ni varit utomlands tillammans? Ja några gånger.

Vilket är ert bästa minne? Det är ju när Ruben kom så klart! Finns inget som kommer slå det!

Vem lagar bäst mat? Andy helt klart! Han är grym på det!

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Äter, sover, leker, tittar tv och njuter av att vara mamma :)

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Nope tyvärr inte

Blir du lätt svartsjuk? Nej

Brukar ni bråka? Öhh lite....

Ringer eller SMS:ar ni mest? Vi smsr mest!

Vilken är hans finaste kroppsdel? Hans hår är fint

Pratar någon av er i sömnen? Det gör vi nog båda faktiskt :)

Vad använder ni för preventivmedel? Inget just nu men det får vi väl fixa, men inte för min del iofs :b

Kommer bilder i kväll....På tiden va?!
<3


Inte så glad idag alls faktiskt...

Ja nu har jag ju inte skrivigt på några dagar men har verkligen inte haft suget och bara haft saker för mig eller rent av varigt för trött...Inte är det bättre idag heller men om det nu är någon som brukar läsa min blogg ofta och faktiskt tycker det jag skriver är kul så får jag göra det för er skull haha...Nä jag måste ju ha koll på vad jag gör :)
Vi kan väl börja med i fredags.
Var ju hemma hos Sara och Älva en stund innan vi åkte hem till mina kusiner. Det var kul hemma hos dem, har inte träffat dem på jätte länge och Älva hade blivit jätte stor sedan sist :)
Hemma hos mina kusiner var också kul så klart. Dem var hemma hos oss igår också. Eller Ellen och Ida var här...Ruben tyckte det var kul för han var på dåligt humör innan dem kom. Vi käkade jätte god mat, skinkstek med super god brunsås, potatis, morot-och vitkålssallad. Och lite brysselkål :) VErkligen min sårts mat och dem andra tyckte ocksåd det var gått.
I lördags var det ju alla hjärtans dag men här i detta hemmet betyder inte det något speciellt. Det har alltid varigt viktigt för mig innan, eller inte vikigt men roligt. Men efter att ha gett Andy massa saker varje år och aldrig fått något tillbaka så är det inte kul längre, det handlar liksom om 6 år...Så allt vad heter speciella dagar firas inte här hemma på något speciellt sätt och alla som känner mig vet hur kul jag tycker det är med sånna dagar. Så nu med Ruben har jag någon att dela dettta med för Andy vill ju inte...JAg blir ärligt ledsen över det men vad ska man göra. Jag vet ju att det ända han gillar är att spela data eller bara sitta vid den går bra...
Jajja ska inte tråka ner er med vårat kiss...För just nu är det bara kiss! Är Andys fördelsedag i morgon men jag kännr verkligen inte för att göra något speciellt eftersom han bara skiter i allt. JAg ska ändå vara borta större delen av dagen. Ska till Ikea med mamma sedan kommer gynning förbi oich sedan ska jag träna. Ska bli skönt att vara borta från honom lite i morgon igen, vi behöver verkligen det!
Idag skulle ha varigt en mysig dag, skulle inte träffa Andy på hela dagen fören han kom hem vid 20.30 utan bara få umgås med Ruben själv. Men så var han grinig hela dagen förutom när vi simmade så klart, så jag har mest bara burit på honom och nattat honom...Försökte leka lite men det gick bara en liten stund...
Men vi får ju fler sånna dagar :)
Ja nu ska jag sova för det är ju min natt i natt...Jippie!
<3

Blir nog en rolig dag detta, men syskonen kommer saknas...

Nu sitter vi hemma hos mamma och pappa för att säga hejdå till mina syskon som ska iväg idag. Kommer sakna er men det vet ni <3
Skulle i morse varigt och kollat på ett privat dagis tillsammans med Jennifer men hon kännde inte för det idag så vi tar det en annan dag :) Ska ju ändå kolla på det som vi satt upp oss på också så det kan vi ju göra nästa vecka.
När vi sagt hejdå till dem ska vi hem till Sara och Älva. Nu har vi inte träffats på flera månader, jätte tråkigt att det blir så men alla har ju saker för sig hela tiden och sedan bor vi inte supernära heller.
Efter det ska vi hem till Caroline och fira hennes födelsedag. Och kusin Ida ser ju så klart jätte mycket fram emot att vi ska komma :)
I morgon vill jag åka till Ikea för att köpa en del saker som vi ska ha...Vi få det fint hemma :)...
Kanske ska lägga mig i Ciccas säng och koppla av lite för Ruben sover i Andys knä.
Ha en bra fredag vänner!
<3

Absolut inget spec egentligen!

Ska just nu sätta mig och sortera alla våra bilder för vi ska framkalla en del av dem. Dels till minnesboken och dels för att det är kul att ha :)
Ruben sover i Andys famn just nu efter att dem duschat tillsammans och sedan läste vi bok...Super mysig nattning idag!
Nä har absolut inget annat matnyttigt att dela med mig av så...
<3

koments wanted

Just nu är Jim Carrey på tv och han ä verkligen så sjukt rolig. Jag tycker aldrig han r för mycet, kan bero på att jag nog innerst inne är lika överspelad som han haha. Men jag har tyvärr ändrats jätte mycket med det! Är inte alls lika rolig :( Men jajja alla ändras vi väl lite hela tiden.
Men just nu är jag verkligen inte så rolig för jag är verkligen helt slut. Gick inte ens till babycaét idag för jag orkade verkligen inte. Jag pallade precis ta mig hem till mamma! Tradigt att det är så men jag har aldrig tid at sova! Andy är faktiskt riktigt dålig numera på att ta Ruben och eftersom han är min son så känner jag att jag måste ta hand om honom hela tiden, sjukt mycket ansvar. Och Andy slipper gärna ansvar.
Tänkte på det innan att det är inte så många som kommenterar min blogg. Det är typ några vänner som alltid kommenterar men resten av mina besökare kommenterar inte. Finns ju alltid något att säga och jag är sjuukt sugen på att veta vem som kollar på min blogg...Sist jag efterlyste kommentarer så kom där inga så det gör där väl inte nu heller men värt ett försök :)

Idag hemma håller jag på att ordna så jag får det som jag trivs :) Lite sånt där småpill...Jag hoppas att jag kan övertyga pappa om att följa med mig till Ikea i helgen :) Men det lär bli en svår uppg han är nämligen skadad av min mamma och min syster som är sjuka när dem går där haha...Men jag är ite alls så!
Jajja nu babblar jag bara en massa onintressant skit. Inte undra på att jag inte har så många läsare haha!

Hörs i kväll tror jag :)
<3



Saknar och älskar!

Såå trött jag är nu! Måste nog vara den mening som jag överlägset skrivit flest gånger på denna bloggen haha. Men det är ibland väldigt, vad ska man säga, uttröttande att vara mamma. Nä men asså vissa dagar och vissa perioder är lite mer krävande och tar mer på en. Just nu är en sådan på nätterna. Han vaknar jätte många gånger och även fast han nästan alltid somna direkt när man tar upp honom så m¨ste man liksom ändå gå upp. Så man måste liksom vakna upp... Det jobbiga är ju att det varigt ganska så jobbigt för mig med hans nätter ända sedan han föddes. Jag ammade honom på natten i nästan ett helt år och så ska man vänja honom att sova i sin egna säng och sedan blir han sjuk och får då sova i min säng. Sedan är det bara börja från början med att vänja honom vid sin egna säng. Men jag tror inte bara att det är det utan att han har en "sån period" nu som Sierra också varigt i och plus att hans kindtänder bråkar lite med honom. Men detta kommer ju gå över och all trötthet överskuggas som vanligt över hur underbar han är alltid annars :)
Min lilla fis <3
Och idag hade vi riktigt kul! Vi packade ner allt vi behövde och begav oss hem till mamma och pappa där Patricia väntade och så gick vi till stora backen och åkte pulka. Fast Ruben tyckte inte att det var så kul...Så vi byggde två snögubbar i stället haha. Tog bilder på dem men syrran har kameran så får vänta med dem...Jätte kul fast båda "dog" jätte snabbt för att det var så varmt! Men jätte trevligt med snö så man kan leka lite!
Sedan stannade vi hemma hos mamma och pappa och åt och träffade farmor och farfar som var där för att ge Patricia och Mathias pengar inför resan.
Ska bli så tråkigt att vara utan dem! Älskar att vara med dem ju! Mathias är iofs "bara" borta en veckan men Cicca blir borta i en månad eftersom hon ska till Paris när hon kommer hem. Usch vad jobbigt jag kommer tycka det är! Jajja hon kommer säkert ha en helt fantastisk tid där så jag är såå glad för hennes skull!
Föresten han äntligen fått tummen ur röven och lämnat in min CV och ansökan till Toppen i Vellinge! Gick jätte bra, dem var riktigt trevliga! Hoppas bara jag får något, vill verkligen jobba där. Jag passar att jobba på ett sånt ställe, får ju träffa folk hela tiden, hjälpa lite ibland och det finns massa nya saker man kan lära sig om man får chansen och är framåt! Och det är ju jag haha..
Föresten en sak till, igår på gympan såg jag att mitt ena ben är längre än det andra, alltså märkbart längre! Haha såg jätte dumt ut, men ingen har ju sett det hittils så det syns nog inte om man inte ser det från en viss vinkel.
I morgon blir väl som vanligt kan jag tänka...
Nanna gott!
<3

Hurtbullen aka jag

Så nu ar jag varit och tagit ut mig cp mycket! Är helt slut och svetten bara rann av mig :) Såå duktig!
Nu blir det lite av min goda sallad som är kvar och en apelsin...Måste ju fortsätta vara nyttig annars ingen mening, mår ju sjukt bra nu!
Var jätte trevligt hemma hos Jennifer och Sierra idag och Ruben var jätte glad över att vara där :)
Hos psykologen var det också bra och vi kom fram till att vi inte behöver gå där något mer som det ser ut nu iaf och det är ju kul :)
Stack även över till min granne idag innan jag åkte till träningen. Han är ju helt ensam stackarn! Men jag får börja vara där lite oftare nu...Har ju inte haft tid innan för det har hela tiden varigt annat i vägen.
Jajja natti på er!
<3

Amanda Ooms :)

Nu sover lille middag så jag passar på att gå in :) Glömde berätta igår att när vi var på Willys så handlade Amanda Ooms före oss och hon sa att Ruben var jätte söt.
Jag kännde så klart igen henne som det grymma skådelspela hon är men vågade ärligt inte be om en atograf. Men hon var väldigt trevlig men la inte upp varorna med sträckkoden rätt och det var lite störigt tycker jag...Gammal kassörska så sånt stör mig! haha



Men Andy, Patricia och Mathias kännde inte igen henne. Mathias och Andy visste inte ens vem hon var men det gjorde Cicca för hon har ju dejtat Persbrandt haha

Imorse var en jobbig start på dagen. Hade ett riktit blöjkrig när jag skulle byta blöja! Riktit jobbigt för han skrek verkligen som om jag skulle göra honom illa! Kännde mig jätte elak men har man bajsat behöver man verkligen byta blöja! Faktiskt!
Men vi käkade en toppen luch :) Jag åt rester men gjorde en god sallad på riven morot och riven vitkål med sallads krydda, kallpressad rapsolja och vinäger...As gott! Hade även i lite solroskärnorsom också ruben gillade, men det gjorde han nog för att det är litet som dem smulorna han plockar på marken och smaskar på haha
Ruben fick 2 prinskorvar som han smaskade ner båda och lite grönsáker men krylligt ägg. Det gillade han så klart och han äter ju så bra och själv också!

Nu ska vi hem till Jennifer en liten stund innan vi ska till barnpsykologen. Är nog sista gången vi går dit tror jag, Andy blir nog inte bättre än så här och jag kommer nog inte ändra mig på punkten att jag vill att han ska vara mer med mig och Ruben i stället för att sitta vid datorn. Så dead end om inget specielllt händer.
Han mår föresten mycket bättre nu och är i skolan idag, skönt!

Jajja får väl plocka lite haha så får v se om jag skriver i kväll efter gympan som ska bli sååå skönt! Ska ta i så cp mycket verkligen!
<3



Bra start på veckan!

Vilken trevlig dag det har varigt :) Min lilla plutt sover just nu i pappas famn efter en händelserik dag!
Vi var på babysim idag och som vanligt är han ju överlycklig av att vara där. Han bara springer allt han kan i vattnet och tror verkligen han är superman haha. Ska sätta in blder så ni får se hur kul han har.
Patricia var med idag också och det gör det ju inte tråkigare direkt. Hon ska ju vara borta från oss länge snart :( Kommer vara riktit jobbit! Grät en tår över det innan idag, hon är ju så viktig! Men hon kommer ha såå himla kul så jag är såå glad för hennes skull. Men hon tycker själv det ska bli jobbit att vara borta från oss alla. Hon är lika familje kär som jag..Det är man i våran familj, kan inte vara annat!
På vägen hem efter simmet så hämtade vi upp Mathias som slutat skolan precis och åkte och handlade på Willys. Blev lite glass :)
Det som är så bra med Willys i Trelleborg är att dem har många halva priset varor och det är bra för våran ekonomi :)!
Ja sen när vi kom hem hade ju Ruben däckat och sov ett bra tag.
Måste också få berömma min lilla prins för såå diktigt han har börjat äta nu. Och själv med gaffeln, det blir ju lite gris men så är det ju.
Nä jag är så stolt över hur duktigt han äter! älskar dig!

Chrisse och Stina gick precis hem, dem var över och fikade och disskuterade ett jobb som Andy och han ska söka tillsammans. Ska kanske starta eget åt en firma. Låter jätte bra så jag hoppas att dem får det. Dem passar verkligen jätte bra till det som företaget handla om så i min mening så är dem redan hemma.

Föresten måste också berömma Börje för en underbart god middag igår. Blev taco gratäng...Asså såå smarrig den var! Den ska ätas fler gånger kan jag lova.

En sak till som är jätte kul är att innan har Ruben varigt sjuukt mammig, är ju mammig fortfarande men inte alls i samma utsträcking som innan! Men iaf igår la han sig på sin farfar och mös och idag klättrade han upp till Stina flera gånger och bara ville mysa. Såå kul att se och han är ju verkligen såå mysig när han gör de!Försökte filma men så klart gör han det inte då..

Jajja nu ska det nannas..I morgon ska jag ringa min barnmorska är det tänkt för att få p-piller och till de privata dagiset som vi också ska kolla på tillsammans med Jennifer. Sedan ska jag ju ringa henne också för att vi ska ha date denna veckan.

Hoppas starten på veckan varit lika bra som min!
<3

Skötbord

Föresten här är en bild på hur skötbordet som min farfar ska göra ser ut!
Passar liksom utmärkt för föräldrar som har så lite plats som vi har. Vill ju ha så mycket yta som möjligt. Och om jag inte skrev det förra gången så har vi just nu Rubens "skötbord" på matbordet mitt i vardagsrummet. Är jobbigt att ha det där man äter och jobbigt att bara ha det mitt i rummet. Blöjor etc är inget som man vill visa upp..
Jag ska dela med mig om mina andra inrednings idéer sedan när vi fått upp allt. Får fixa det sedan när Andy har blivit frisk.


Söndag med trevligt väder.

Ooo vad natten var jobbig! Han vaknade flera gånger och jag kan ju inte be Andy om hjälp för han är ju sjuk! Även fast han känner sig mycket bättre nu, skönt!
Var och handlade lite smått och gott med Ruben innan och han fick gå en liten bit själv. Han tyckte det var roligt så klart men han går ju sämre nu än innan han blev sjuk...Han gick ju inget undertiden han var dålig så det kan man ju förstå.

Så vad tyckte man om melodifestivalen? Nja blev ju lite knäpp på att Caroline af Ugglas kom vidare med den där snälla låten! Och att dem inte tog med snyggingen Marie och grymma Shirley...Men jajja jag röstar ju inte själv och då ska man väl inte klaga!
Men Alcazar var ju jätte bra tyckte jag och den blev bara bättre när man hörde den andra gången! Även Scotts var helt ok.

Jag tog faktiskt lite Dooleys igår, mums :) VAr nämligen sugen på när vi va hemma hos mamma och pappa i fredags men dem hade inget..

Jajja nu ska jag sova en liten stund sedan ska här plockas och bakas lite innan Andys föräldrar kommer på besök.
Hoppas ni får en fin söndag! Här nere i Skåne så är det jätte fint väder verkligen så njut och gå en promis! Skulle gjort det men vill inte vara ute med Ruben för mycket eftersom han fortfarande känns lite krasslig...Får se om vi simmar i morgon...
<3

Lite uppdate!

Usch nu är jag verkligen dålig på att uppdatera men jag är så slut efter Ruben varit så sjuk och så nu är Andy kass...Just nu ligger han i sängen och sover för han hade en sjuk huvudvärk, värre än han någonsin haft innan. Jag tror honom verkligen för han är ingen som klagar, han tyckte att det var obehagligt att det gjorde så ont tom...Hoppas stackarn slipper det i morgon. Då kommer Rubens farmor och farfar hit och äter middag. Men det är dem som lagat det :) Skönt för Andy men jag hade kunnat laga något. Jag lagade maten idag och den blev god !
Ruben är iaf på bättringsvägen absolut men nu har istället tänderna tagit vid. Kindtänderna är påväg och har är så fruktansvärt grinig. Hade behövt en paus från grinig het nu innan det kom tycker jag men å andra sidan...När dem är ute så kommer det väl vara bra ett tag :)
Igår åkte vi hem till mamma och pappa och åt tacos, mmmm...
Sedan sa Cicca att hon kunde ha honom i natt så vi kunde sova, MYCKET snällt! Skönt att man kan lämna honom där och att det är bättre än hemma för så är det! Iaf så va det de nu, han har typ inte pipit alls haha.
Men vi fick sova i natt och det var underbart! Han stannade där hela dagen idag också, hämtade honom vid 16. Så trodde Andy att vi bara skulle ligga i soffan och ta det lungt men icke mohaha. Här städades i förrådet, garderoben, toan och lite andra ställen :) Men det behövdes verkligen göras! Sedan sorterade vi Rubens gamla gläder i storlekar och la dem i kartonger som vi markerade. Lite lättare sedan när nästa kommer så man inte behöver sitta där då!
Han sa att han tyckte det var skönt att få undan sakerna bara för att han vet att jag verkligen tycker det är jobbit att ha det hängande över mig. Men vi mös i duschen innan vi hämtade Ruben så lite mys fick han iaf! :)
Farfar var över för att mäta till skötbordet som han ska göra till oss. Vill få bort det från matbordet ochi stället ha det i "Rubens hörna". Jag ska fota så ni får se.
Jajja nu ska jag väl väcka Andy och se hur han mår och kanske lägga mig hos honom och krama om honom :) För hur intressant är melodifestivalen? Lite lockar det...Får se...Ha en toppen lördag!
<3

Svettis...

Nu har jag precis bytat lakan i vår säng för när Andy vaknade i morse så var där en blöt fläck efter honom som han har svettats i natt stackarn! Han fryser men ändå svettas han, det är så synd om honom tycker jag. Men ändå hjälper han mig mycket här hemma så antingen har han blivit gulligare mot mig eller så är han kanske inte så sjuk...Båda är bra :)
Idag var vi över på babycafé även fast Ruben inte är 100 än, men jag vet att han ville ut och han var jätte glad när vi var där :) Jennifer och Sierra var där så extra kul att träffa dem ju!
Men vi var inte hemma hos mormor idag för ville inte att Ruben skulle vistas så mycket utomhus eftersom det är så kallt! Men vi ses ju i helgen :)
Nu i kväll var Therese över här. Är skönt med henne för som hon uttryckte sig i sin blogg så är det skönt att vara med sånna som oss för vi bara är...Asså jag gick här och lagade mat och vi lekte med Ruben och badade honom även fast hon var här och det är skönt att det inte behöver vara en massa knussel liksom :) Tack för en trevlig dag!
Pappa har föresten ringt och pratat med vårdcentralen idag och jag har fått tid hos en ny läkare den 24/2 och ska även då tala om för den andra fjanten till läkare om hur jag tycker hon ska behandla sina patienter, med respekt!!
Nu väntar bingen :)
<3


Gott och blandat med bra och dåligt!

Nu har jag inte skrivit här på jätte länge men har haft fullt upp med min lilla bambam. Han börjar för övrigt bli sig själv igen :) Men det har verkligen varit en jobbig tid detta, mamma tror det kan ha varit influensa han har haft med tanke på hur borta och kass han har varit. Nu känner Andy tyvärr också av det...Han var bokstavligen dyngsur inatt när han vaknade. Stackarn, hoppas det inte blir mer nu för han mår ändå ganska så bra idag!
Men mamma och Cicca har varit över med kakor och bara varit här så Ruben har blivit lite gladare :) Även fast det ibland varit bajs även när dem varit här.
Igår var min farmor och farfar här för att farfar skulle hjälpa mig och Andy med lite saker i hemmet, han är så bra på sånt pyssel. Han har lösningar på precis allt, han klarar man sig inte utan! Så tack för hjälpen igår och tacka farmor för kakorna och att du ville följa med :)
Mamma kom inom igår också för att lämna kakor till mig och Andy och glass och smoodie till Ruben :) Snäll mormor han har haha.
Igår var jag faktiskt också på gympan även fast jag var lite krasslig men jag behövde verkligen komma hemifrån från alla sjuklingar! Jag kunde inta ta i lika hårt som jag brukar men tog så klart i ändå, annars är det ju ingen mening med det.
Stina frågade mig och Cicca igår om vi skulle med ut på fredag med hennes killkompisar och dricka öl och spela biljard och det skulle vara skönt men jag vet inte om jag orkar...Får se :)
Idag var jag ju hos läkaren och med min vanliga tur så fick jag ett jävla arsle till läkare som inte alls tog mig på allvar. Jag hatar vårdcentralen i Vellinge. Förlåt om det kommer många hårda ord men just nu är jag verklgen så himla besviken och arg! Hon behandlade mig så himla dåligt. Jag kännde mig verkligen utlämnad...
Pratade precis med pappa som fått höra vad som hände där och han ska ringa henne i morgon och prata med henne..TACK pappa <3
Jag är egentligen en sån person som säger i från sjäv men just i denna situationen kännde jag mig så liten och skämdes så sjukt mycket så jag bara grät när jag gick där ifrån. Även fast jag redan innan jag gick dit visste att det inte skulle gå bra. Jag har nämligen aldrig tur och det är sant! Förutom med min älskade Ruben så klart! Och Andy och min underbara familj...Eller jag har ganska så mycket att vara glad för och det är väl därför man orkar men just nu är det verkligen jobbit iaf! Tack för att ni finns :)
Sen måste jag bara nämna en sak. Det finns vissa folk (nämner inga namn) som istället för att vara glada över andras lycka ska vara avundsjuka och klanka ner på dem i stället. Vi känner en sådan person men hon skulle aldrig erkänna det. Hon är avundsjuk på mig och min familj och hackar alltid på mig speciellt när vi ses, vilket vi tack och lov nästan aldrig gör. Och väldigt många andra håller med om detta så det är inte bara jag...Men vad jag vill säga är att jag faktiskt tycker synd om henne för att hon är som hon är, det är väldigt tragiskt faktiskt. Båda hennes barn är underbara och lika dant hennes man...Sorgligt är det och kanske en dag får jag chansen att säga vad jag tycker om henne och säga till henne att jag tycker synd om henne för att hon är så sorglig...
Jajja nog med sorgligheter, finns personer som har det så mycket värre än vad jag har det så jag ska skatta mig väldigt lycklig för jag har det egentligen jätte bra! Och jag är väldigt tacksam för allt fint jag har, men om någon vill göra mig gladare kan ni väl kommentera och berätta om en massa bra saker som hänt er. Kan vara allt från att vunnit en massa pengar till småsaker :) Kan leva på andras lycka :) Inte många som läser min blogg...Har typ 60 läsare varje dag men det kan ju bli lite kommentarer om ni alla skriver och orkar läsa hela inlägget haha

Ska faktiskt sluta med en kul grej :)
Min kompis krull och hennes flickvän jecka tänkte lite på mig härom dagen och kom förbi med hennes nya hund Diesel. Sååå fin, asså jag är nykär haha. Ni kommer tycka attd en är underbar på bild men den gör sig inte rättvis där vill jag lova :)
Nu är det mat på gång :O
<3

Fortfarande sjuk :(

Min lilla bebis har inte blivit bättre idag heller...Känns som det varat för evigt!
Har fått städat lite idag och duschat en snabbis med Ubis..Var tvungen att städa för jag börjar känna mig kass och Ruben var tvungen att duscha snabbt.
Patricia var här idag och gjorde Ruben på lite bättre humör även fast det just nu inte är det lättaste.
Hoppas det är bättre med er!
Ha en mysig söndag <3

RSS 2.0