Muffin!

Hej alla, idag har vi haft besök av Anna som jag skrev igår :)
Var mycket revligt. Först gick vi till willys för vi skulle handla lite till maten. Väl där kom vi på att vi ville baka kakor eller liknande så vi gick hem och gjorde det i stället för att gå en promis som vi planerat :)
Tänkte att jag skulle visa Anna vårt vackra Vellinge...Får ta det en annan dag för jag hoppas ju hon kommer någon annan dag!
Muffins blev riktigt goda! Hon glömde att ta med sig några hem så nu sitter jag här med skiten. Förmodligen bara till i morgon dock.... :) USCH!
I morgon har jag tvätt dag, skojjsigt! Men får lämna lite av det till Andy för jag ska in till mammas jobb och shoppa lite. Jag ska handla till Ruben, till slinks 18 års dag och till kusin Ellen. Ska på kalas till Ellen i morgon. Alltid bra att vara tidigt ute haha!
Vet bara verkligen inte vad jag ska handla till henne bara! HOn vill ju inte ha något. Men jag har en liten idée. Tack Anna för den!
Hoppas föresten ni såg "project runway" avslutningen igår! Verkligen rätt som vann, han är sååå bra! Och så bögigt rolig haha. Så fin..

Nä nu ska jag kasta mig på Andy som ligger i soffan och murrar för att jag sitter vid datan, har väl abstinens. Har bara suttit där hela dagen ju! Känner mig verkligen på ret humör.

Ruben somnade tidigt idag, bara så alla vet. :)

Guten nacht mein freunden....Kyss

Ich liebe dich Ruben!

Utkast: Hej, jag ...

Hej, jag glömde lägga ut inlägget jag gjorde sist haha så det komemr två nu :)
Jag är så sjukt vimsig, bättre nu än när jag var gravid iaf :) Alltid bra ju!
Idag har jag och Ruben varigt med Jennifer och Sierra efter inställda shopping planer med min mamma...Hon är sjuk :( Stackaren, men hon jobbar ändå. Inte bra!!!!
Vi bara fikade och mös. Elelr vi va facktiskt och handlade på willys. Mycket trevligt.
I morgon ska jag träffa en gammal arbetskamrat som jag har blivigt mycket bra vän med :) Har inte träffats på jätte länge och sist vi hittade på något bara vi två var evigheter sedan! Ska bli riktigt kul.
Nu kommer lite bilder på Sierra och Ruben fast dem är gamla...Får ta litta nya eller be Jennifer skicka över dem hon har :)

TA hand om er mina älskade vänner..Puss och god natt från mig, Ruben och Isis :)



När dessa foton togs var det Sierras grej att räcka ut tungan haha...Så där glad är hon alltid typ

Babysim

Idag började Ruben på babysim igen. Han tycker ju det är såå roligt :) Fast han var litta ledsen när vi kom dit men det glöms när han är i vattnet :)
Med matningen går det sådär. Har bestämt att vi tar uppehåll med maten nu ett tag och går tillbaka till att bara amma, så han glömmer hur jobbigt det är med mat. Sedan kanske på lördag typ så börjar vi med maten igen. Är ju jobbigt att amma nu, han suger bokstavligt talat musten ur mig!
Sedan måste jag ju bli av med nätterna och det kan jag inte bli om han inte äter ordentligt....

Städade igår så här är riktigt rent nu, sååå skönt. Nu kan han krypa på golvet utan att jag tycker det är svinigt :)

I lördags regnade det hela dagen och det hade ju egentligen varigt jätte tradigt men inte om man heter Alexandra :) För då drar man ut sin pojkvän och lilla son på 7 mån och leker i vatten pölarna :) Trodde jag hade sätt några riktigt stora pölar från fönstret men när vi gick ut var de knappt pölar alls. Till slut hittade vi en riktig värsting men då hade kameran slutat fungera så det kunde vi inte fota :( Men super kul, ska bli ännu roligare när Ruben är lite äldre och springer runt själv!
En rolig sak var också att vi inte hade några stövlar till honom än så han fick ha gamla brödpåsar på fötterna haha

Här kommer lite bilder på Ruben. Alla är från i lördags. Lite mys med mamma på golvet och resten från utomhus :)

Njut!

Pusss


Mmm kompisar :)

Idag har jag och mitt älskade barn varigt hemma hos Jennifer och Sierra, alltid lika kul att vara där. Skönt också för Jennifer är verkligen en underbar mamma och en riktigt bra vän. Detta gör att hon stöttar mig jätte mycket nu när det är jobbigt med Rubens mat. För han vägrar numera all mat förutom mitt bröst!
Om nån läser detta och vet vad jag ska göra så HÖR AV DIG! :)
Usch ja det är verkligen inte lätt.
Men Sierra är alltid lika glad när vi är där iaf :) Hon bara kutade över golvet idag i sin gåstol :) Jätte roligt! Söt unge!!

Igår var jag hemma hos min bästis Jimmy :)
Alltid skönt att vara där hemma också. Han är nog en av de få vänner jag för evigt kommer ha i resten av våra liv. Tror jag iaf :)

Nä annars rullar allt bara på i den vardagliga lunken...Föresten hans fotsvett luktar jäst. Urk!

Ha det fint vänner...
Och Ruben, även fast du är lite jobbig nu så är du det vackraste jag vet! Du måste gifta dig med mig när du blir stor! :)

...

Livet har tagigt en annan vändning bara på ett bra sätt! Här ifrån ska allt bara gå bra!

Kommer lite mer bilder snart på Rubens vänner är det tänkt!

Puss

Ruben när man är som mest ledsen och nera tar du upp en direkt. Vad vore mitt liv utan dig min lilla hjälte. Med dig kan jag göra allt och klara allt!

Inget spec

Idag har jag och Ruben hälsat på hemma hos Sara och Älva. Mycket trevligt! Det är så avslappnat att vara med dem :) Fast det blev en massa stress i morse för jag och Andy hade ett möte eller så i morse som jag inte visste om för att min kära Andy inte kan använda våran almenacka!!
Sedan gick jag så sjukt fel i Trelleborg när jag skulle gå hem till henne haha! Jag har skoskav! Urk!
Jajja inget annat som hänt...
Hörs väl i morgon dådå:)
Puss på er

Bilder






Dem första bilderna är från en vanlig vardag i vårat underbara liv :)
Sedan är det ett där Ruben håller i ett paraply från idag när vi var i Danmark. Det regnade nästan hela tiden men när vi åkte hem var det fint väder haha..Men det är alltid kul att vara med familjen!
Jag handlade också lite till Ruben, hans första skor :) Det blev ett par röda converse! Det gillar vi!

Bilden efter är från när vi var och hälsade på Rubens gammel farfar ( Andys farfar ) i hans sommar stuga. Han hade verkligen jätte fint där! En riktigt härlig dag det var!

Sedan kommer bilder på Ruben i hans snygga kläder. Är han inte så fräsig! En riktig James Bond tycker jag haha.
Sedan en bild på Natalie och Christopher. Underbart!

I morgon ska vi hem till Sara och Älva i Trelleborg och hitta på något skoj :)
Puss på skärten go vänner :b

Ruben <3 <3 <3, behöver jag säga mer!?

Bröllop och underbara farbrödrar

Nu har bröllopet mellan Christopher och Natalie varigt. Det var sagolikt! Hon var vacker som en prinsessa och han stilig som en prins! Kul att se när två så fina människor hittar varandra. För dem är såå kära, det är sånt jag lever på :) Andras lycka värmer lika mycket som ens egen!
Nä ett jätte GRATTIS till ER! Hoppas verkligen ni lever lyckliga i resten av erat liv tillsammans och med eran blivande stora familj :)

Nä kärleken är underbar. Fick en del tips efter alla tal också. Avsluta alltid dagen med en kyss, stötta alltid varandra osv. Man borde verkligen göra det, är ganska bra på det tycker jag iofs. Men Andy är inte den mest romantiska killen som finns...:b
Något som jag tycker är viktigt är att aldrig somna osams, inte för att man alltid håller det men det känns bäst och man sover verkligen bättre om det är löst innan. Och vem vill vakna upp och komma på att just det vi är arga på varandra ... Värt att tänka extra på!


Det var mycket kul att vara med Jennifer, Diana och våra små pluppar...Goda kanelbullar också :) Får vi göra oftare!

Annars har det bara varigt lite stress innan bröllopet för att få klänningen klar men det han vi och jag kände mig som vanligt så fin :) Min syster är verkligen grym på att sy!
Är det någon som vill ha något sytt så gör hon det gärna :) Blir ännu mer reklam när bilderna från bröllopet kommer upp om jag nu kom med på någon bild. Gillar inte det riktigt. Har alltid varigt en riktig linslus men ...


Har inte hört så många snacka bakom ens rygg som de gjorde på bröllopet heller! Jag hörde hur alla satt och sa att " det är den finaste unge jag någonsin sätt ", " Han är verkligen en sån söt och snäll bebis " osv.. En del sa det också direkt till mig eller Andy men Ruben är verkligen populär :) Så är det väl att vara först.
Är verkligen glad att Ruben har så många farbrödrar som han har, det är hans vänner för livet :) Andys kill gäng är verkligen ett fint gäng vänner med riktigt fina killar! Ni är absolut de bästa farbrödrar som man kan önska till sin lilla kille!
YOU ROCK!!

Nä nu ska jag fortsätta min myskväll med Andy :) Med godis och lääsk...mmmmm... :)

Njut av livet, god natt !

PS: Kommer en gammal bild på hans farbröder här :) Jag tror alla är med...




Mycket länge sedan sist...

Hej mina vänner...
Nu var det ett tag sedan jag skrev sist med det har hänt en massa och så har det varigt semester.
En del kan jag komma ihåg och annat kommer väl dyka upp efter hand.

Öland blev inte lika roligt som jag trodde att det skulle bli pga en massa skit snack och knäppa kärringar! Men det är glömt för dem ska inte förstöra en massa för mig!
Så jag åkte hem tidigare där ifrån och har varigt mycket på stranden med mina älskade föräldrar och mysigt i stället. Ruben tycker verkligen om det, synd att man inte blir så brun bara :(

På lördag är det bröllop och det ska verkligen bli riktigt kul! Var och hämtade en av Ruben namnfests presenter i måndags som var en kostym. Gissa om han var snygg i den då :) Jag har på riktigt världens snyggaste unge! Kommer så klart att sätta upp bilder när vi har tagigt några :) Tack Anton och Emilia för den!
Håller på att sy en klänning, eller syran rättare sagt, till på lördag. Hoppas vi hinner klart bara. Designen har varigt klar sedan länge men vi har inte tagigt tag i det bara..

Idag ska jag, Ruben, Jennifer och Sierra hem till Diana och Ronja och mysa lite. Diana är min bästa kill kompis stora syster men vi har ju bebisarna gemensamt så nu har man en vän till :)

Det som hänt med min lilla fis är att han har fått två bissingar där nere :) Så jag har piercat mig många gånger nu, haha ni som inte tror att jag fixar det :b

Den 1 september närmar sig och det är dags för min tatuering, sååååå roooligt!
Har föresten kommit på en till.
Träffade en tjej på Öland som heter Mikaela. Hon har två söner, Casper och Lukas. Dem är verkligen helt underbara killar och jag hoppas verkigen jag blir en lika bra mamma som hon är! Men iaf hon har deras handavtryck på ena skuldran så jag ska göra Rubens hand eller fotavtryck på sidan av magen är det tänkt. Men det får bli när jag har pengar, vilket jag verkligen inte har nu! Det är verkligen så unikt att ha det och underbart... Usch vad jag är besatt av honom!!

Nä go vänner nu vill jag inte sitta vid datorn längre. Ta hand om varandra!

Puss

RSS 2.0