Hoppas ni inte glömde "earth hour"!

Det har varigt ännu en lugn dag idag och det behövdes verkligen! Skulle ju följt med Stina igår kväll till hennes vän på drink kväll och det skulle varigt super kul men jag ville ju inte vara uppe ännu en kväll sent för det blir jobbigt mitt i veckan då. Men det kunde jag lika gärna gjort! Somnade väldigt tidigt hemma hos mamma och pappa igår i deras soffa, sedan när vi gick hem så vaknade jag till och sedan somnade jag kanske vid 2 halv 3...Så då kunde jag haft kul med dem ju! Jajja...
Men som sagt en lugn dag men jag har tvättat all tvätt och tatt Ruben till 11 i morse för han höll Andy vaken inatt några timmar. Men tror ni att han har sagt tack? Haha never going to happen!
Nu har han iaf nattat Rubis så jag fåt tid framför datan innan jag ska sova :)
Föresten så trött man bli på dem som inte var med och släckte under "earth hour"! Ja och ta åt er som inte gjorde det! Tycker ärligt att det är fruktansvärt dåligt att man inte kunde göra en sådan liten ansträngning och finns absolut inga argument för att inte göra det! Men vi gjorde det iaf för hemma var inget på och hos mamma och pappa var inte en pryl på förutom tv:n...Kunde stängt den åsså...Hade vi gjort om vi varigt hemma :b
Jajja kiss på er som inte gjorde denna lilla ansträngning och hurra för oss som gjorde det!
Ha en mys söndag för det ska jag!
<3


Första bilderna är på bus Ruben innan han ska sova i sin nya (alldeles förstora) pyjamas. Så söt är den en riktig farfars pyjamas :)
Sedan är det från när jag Stina och Udit var och lekte innan Andys match igår :)




      

                                          
 
           


              

Väldigt härlig dag, och vilket väder det varigt!

Idag har varigt en händelserik dag :)
Stina, Chrisse och Bollan var över igår kväll och kollade film och så, jätte mysigt men ingen super film. Det blev efter Chrisses och Bollans konstiga smak haha. Den hette The Wakness tror jag och handlade om en ung kille som var knarklangare...Absolut ingen anna handling....Jajja en bedrift var iaf att jag såg nästan hela haha.
Men iaf så skulle Stina kolla på en tjejkompis barn som spelade fotboll idag och Andy skulle spela match så hon skulle stanna och se matchen med mig och Ubis.
Så Andy lämnade mig hos Stina imorse vid 9.45 sedan gick Stina, jag och Udit till en lekplats och lekte sedan åt han lite innan han somnade i vagnen..Ville inte sova innan vi stack så han var ju super trött.
Sedan koollade vi på matchen med Andys föräldrar som vi sedan gick hem till för att fika :) Jätte mysigt ävn fast jag försvan en h för att sova...Skulle följt med Stina hem till hennes kompis för en drink kväll men det blev sent för mig igår och jag orkar ärligt inte en sådan dag till, sover ju så dåligt i veckan och jag blir på så dåligt humör mot Ruben om jag inte får sova...Och det vill jag ju såklart inte! Men Stina förstår, får hitta på något med henne nästa helg om hon vill så klart!

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa för att vi ska äta middag. Blir en härlig Thai soppa med färska grönsaker och kokos mjölk i, det är verkligen det godaste som finns. Han ni aldrig ätit en rätt med det så gör det, ni kommer bli frälsta! Speciellt om man har lite härliga scampi till, mmmmmmmm! Sedan ska min brors, ja vad ska man säga inte flikvän men potentiell sådan äta också och hon verkar väldigt trevllig. Men min bror är så fin och snäll och träffar bara yjejer som är det också :)
Ruben sover nu men vi ska väcka honom snart för att han ska upp innan han ska somna om igen vid 8... Han ska bada, äta gröt och borsta tänderna. Min älskade prins, det är så underbart att vara mamma!
Nä ha en trevlig lördag och glöm inte Robinsson, känns ändå som ett ganska trevligt försök tycker jag!
<3

Muffin och klänning.

Ja jag skrev ännu ett inlägg igår som bara frsvann. Dock hemma hos mamma och pappa för att internet helt plötsligt la av och pga min icke intressanta blogg period så skrev jag inte om det heller....
Men nu så hoppas jag verkligen att detta kommer med annars blir jag ärligt galen :) Fast det vet ju alla att jag är mohaha.
Som idag tex kom Cicca över och hon såg fruktansvärt snygg och fräsch ut (mer än vanligt) för att hon hade klippt lugg härom dagen. Helt underbart snjasigt var det verkligen! Och ni som känner henne vet hur snygg hon är i vanliga fall...Ännu snyggare nu! (Gissa om hon kommer pipa om att jag skriver sähär hahaha) Jajja iaf så blev jag också sygen på att känna mig snygg, vilket var ett jävla tag sedan! Så jag tänkte att jag också skulle klippa mig och det gjorde jag :) Just nu vet jag inte vad jag tycker, varken eller kanske...Vi får se behöver nog göra lite mer med det...Aaa får se, får fråga Stina idag vad hon tycker!
Måste berätta lite om dagen igår för alla släkt och så...Var hemma hos mamma under dagen och på kvällen så mös vi bara...Thats it!
Idag var det en lugn morgon och jag fick sova lite :O Sedan har vi städat....igen...Och så har Andy bakat , mmmmmm.
Det blev muffins med hallon, citron, jordgubbar och choklad :) Låter ganska så smarrigt va?!
Så det ska vi smaska på ikväll. Mamma och Cicca var ju här idag så dem har redan smakat och dem fick bra betyg som vanligt eftersom Andy gjorde dem...Hans mat och bak är väldigt uppskattat av min familj :) Med all rätt!
Så nu ska vi snart äta bakpotatis med en kötta bid! Andy hade tydligen hittat "billig" färdig beasås...Jajja....
Ruben sover just nu men han har varigt väldigt glad idag. trevligt!
Ha en trevlig fredag!
<3



Så här kommer lite bilder som jag lite lovat :)
Först på mamma och Uben när vi leker med kameran, snygging jag är haha men jag bjuder på mig själv! Sedan en från häromdagen när han hade badat. Så jävla söt i sin lilla frilla och i den mega stora pyjamisen haha.
Sedan är dem andra från när vi tittar på fåglarna upp i träden i parken på vägen hem från mamma igår. Han försöker låta som dem haha.
Sedan är dem andra på hur det blev med de underbara "skötkisset" :) Nu är alla hans saker på den sidan nästan, det gör att det blir mer plats och inte så stökit, iaf inte över allt haha.
Sedan är det min studentklänning. Först framifrån sedan bakifrån. Den sista är på botten av klänningen och så ser det ut i alla "avslut" på klänningen om ni förstår. Den är Väääldigt urringad men det är faktiskt jätte snyggt på no bröst männiksor :) Även fast jag hade lite mer då!
Ska se om mamma och de har någon bild när jag har den på mig för det har jag inte själv.
Håll till godo.

Mys med korv!

Jag ska börja med att säga att jag faktiskt skrev ett långt inlägg igår när jag kom hem från gympan men det hela raderades för att denna datorn är en .......! Jag blev så sur att jag struntade i att skriva ett nytt!
Men nu så :)
Till igår då, när det inte hände något speciellt allls. Fick sova på natten och på morgonen och det var ju trevlgt, inte för att Andy sa det jag ville utan jag bad honom snälla snälla så gick det bra :) Jajja jag ska ju vara glad att han gick med på det! Annars handlade vi, bror tittade förbi och lekte lite, mycket kul för det var ett tag sedan. Sedan innan gympan gick jag så klart över till Filke och snackade lite skit :) På gympan tog jag i så jag ville kräkas men det gör jag varje gång. Är lite jobbigt nu när jag inte tycker mig se något resultat...Men jag hoppas dte kommer igen :) Nästa vecka har Stina bestämt att vi ska börja springa också och så la jag och syrran till att vi antingen ska boxa på hennes säck, göra den där videon med Carmen Electra eller in pilates dvd :) Och vem är jag till att säga nej!
När jag kom hem hade Andy lagat bröd av jästen som vi köpte för halva priset....Snålt eller med tanke på att en sån kanske kostar 2 kr....Usch nu är det illa hahaha

Idag var det BVC och jag hoppades på att han skulle ha gått upp en massa men icke....Han hade gått upp 300 gram på 2 mån .... Jajja det var tydligen ingen fara för att han ändå är så pigg och hon trodde inte heller att han hade någon allergi som jag trott...Men vi får se...Hoppas inte så klart!
Nu har Ruben badat klart så ag ska smörja honom och mysa med min lilla korv i soffan!

Natti
<3

Lite dålig på att skriva..

Ja så skrev jag inte igår heller men det hände ehller inget som jag kännde var värt att skriva om.
Det ända vi gjorde var att städa och göra massa annat liknande tråkigt :) Men lite kul blev det ändå på kvällen för vi gick till Willys och handlade både chips, dippa, godis och läsk :) det brukar vi verkligen aldrig göra, brukar inte ens handla bara en av sakerna! Sedan var det ju One Three Hill och Gossip Girl, lovley! Sedan somnade jag igen hahaha
Men måste nämna att Ruben nästan gick hela vägen till Willys själv och sedan gick han lite där inne och en liten bit hem...Han är så duktig men väääldigt nyfiken så när man packar på sig ytterkläderna för att gå ut och gå med honom så får man inte glömma att ta på sig tålamådet också! Han ska verkligen pilla på allt och mamma tänker just nu- "Mmmm men vem är hans mamma?! Är det konstigt att han är så eller?"
Just nu sitter jag på syrans säng medans hon ligger bakom mig och pluggar :) Ruben ligger däckad i sin vagn efter simsim idag :) Han drack upp halva poolen nästan, gris! Jag fick bara upp en massa tankar om vad för skit som simmar omkring där...Urk!
Asså jag tycker verkligen det är äcklligt med simhallar för att jag har jobbat på en..Jag jobbade som badvakt på Vanningen i Vellinge och innan man började på morgonen och innan man gick hem på dagen så städade man jätte mycket! Det är nog det renligaste badhuset ever! Men man ser också hur jävla mycket skit och snusk där är och tänk då dem som inte städar så mycket som vi gör!
Men å andra sidan så tycker jg inte det är lika äckligt att äta gjord och så, eller sand från sandlådan gör jag för där kissar katter!
Nja jag tror nog att jag inte bryr mig så mycket och vill nog gäörna framstå som det men tycker egentligen att det är ganska äckligt med all sorts skit...Inte så mycket egentligen när det kommer till mig själv för jag kan liksom sålla bland skiten haha men Ruben fattar ju inte vad det är han stoppar i munnen! Han får tex inte gå på min lillebrors rum ens! Haha!
Jajja nu vet ni det om mig !
Idag annars hoppas jag att Andy ska säga att - " Babe jag tar Ruben båda natt och morgon så du kan få sova. Jag vet ju att det är på tiden att jag ställer upp för dig som du gör för mig! Du är så fin, jag älskar dig över allt annat. Jag ska bli bättre på att göra gentjänster till dig!"
HAHAHAHA IN MY DREAMS! Lät fantasin sväva lite där men iaf hoppas jag att han ska säga det med sömnen :)
Vi får se...
<3


Pizza och skötbord!

Nu har jag precis ätit hemma gjord pizza, smarrigt var det...Nu är ajg så mätt så jag bara hade däckat om jag låtit mig göra det.
Mamma sitter med ett glas vin och pappa med fjärren :) Cicca leker med Ruben och tar hennes omgång av diskmaskinen. Min bror sitter väl uppe på sitt rum för att slippa plocka undan efter sig och Andy sitter och pluggar framfr sin egna dator. Ja jag sitter ju här men när jag är färdig ska jag också ta ett glas vin!
Idag har jag hjälpt mamma och pappa ute i trädgården och grävt en himla massa medan Ruben sprang omkring där ute och grävde, åt och kastade jord haha.
Jag är verkligen på ett sånt där dåligt blogg humör nu så detblir väldigt dåligt med updates..
Föresten igår fick vi med det där skötbordet som farfar gjort till oss. Såååå j-vla skönt! Och så bra det blev!
Jag ska ta bilder tll er så ni får se hur det blev, allt Rubens är nu nästan på den sidan av rummet nu och vi slipper byta blöjor på matbordet :)
Nä nu ska jag på dass!
Glöm inte Robinsson idag!
<3

Fredag bara

Hej hopp.
Somnade igår med datorn i famnen för jag kännde att jag var tvungen att skriva...Inte bra då..Andy fick tom göra färdigt inlägget med bilderna för att jag inte orkade vara uppe. Gulligt faktiskt!
Idag har det varigt en mysig dag. Åkte in till Mobilia och tog ett foto till mitt nya körkort som jag skickade in idag. Det är ju nämligen borta sedan helgen jag var ute om jag inte sagt det. Jag var helt säker på att jag fick det med mig hem och pappa tror sig ha sett den lilla påsen de låg i men vi kan bara inte hitta det. Men Ruben är väääldigt bra på att lägga saker på ställen och sedan efter ett tag komma fram med det...Har letat över allt!
Jajja men nu har jag väl snart ett nytt, tyvärr blev jag fruktansvärt tråkig och ärligt skitful på bilden men men vad ska man göra åt det då?! Inte så att jag tänker lägga hela 70 kr till på nya foton! :)
Sedan åkte vi iaf till svågertorp där vi på jysk köpte stolsdyner till stolarna inomhus och till dem på balkongen, jätte fina!
Sedan in på Stoff&Stil med syrran för hon skylle hita lite tyger. Ska göra sin egna studentklänning så klart men också 4 andras...Som så klart kommer bli superfina! Vill ni få kläder uppsydda eller hjälp med att laga dem så gå in här. Hon är verkligen fantastiskt duktig och vill ni se vad hon gjort så kan hon ju skicka bilder på det så ni kan se! Hon gjorde ju in klänning när jag tog studenten och då var hon bara 15 och hade inte gått någon skola än!
Jajja sedan gick vi till Arken zoo och tittade på djur med Ruben som då äntligen vaknat :)
Sedan bar det av till Bauhaus för att köpa färg.
När vi gick dit så kom vi på att vi ville fika hemma hos min farmor och farfar så vi åkte dit efter på fika...Dem skulle sedan bort så det blev bara en snabbis :)
Nä nu ska jag nog pysa ner och handla dippa till morötter, är så sugen på det. Tror föresten att jag är beroende av socker! Vaknar med ont i huvudet och mår illa och jag mår bara bättre om jag får i mig något sött....Illa!!
Nä ha en trevlig fredags kväll!
<3

Utkast: Ja nu ...

Ja nu ska jag ta upp et ämne som jag kom att tänka på i morse när jag läste tidningen. Det rör mig jätte mycket men det gör det väl med alla hoppas jag!
Men först lite om våran dag :) I morse åkte vi hem till mor min som vanligt. Vi lekte och hade kul :) Ruben hade fått böcker från min mormor skickat till sig som var jätte fina. Tack så mycket för dem och han gillar dem också, så klart det är ju böcker haha.
Sedan åkte vi med mamma när hon skulle jobba så gick vi på stan. Vi handlade en massa till lilla Ubis :) Men inget till mig sjökv som vanlligt men det har vi inte råd med ehller så det spelar ingen roll om jag vill det eller inte.
Men det var kul och Rubrn träffade och pratade med en massa andra barn och fick gå en massa själv.
Pratade så klart också med några från jobbet, alltid kul!
Nu ikväll ha vi myxigt i badet och så har han somnat för en liten stund sedan. Saknar ibland att han inte sover med mig i sängen...Kan ju inte lukta och mysa med honom...Men ibland på eftermiddagarna när bara jag och Ruben är hemma själv och det inte händer något annat så sover han med mig i soffan eller sängen..Mmmmm <3

Men nu till det jag tänkt på.
Jag läste i tidningen idag om att en styvfar hade våldtagit sin styvdotter på 9 år. Hon blev gravid och väntade tvillingar...Det är inte lagligt eler vad man säger inom den katolska kyrkan att göra en abort. Idettta fallet så var det fara för hennes liv att hon behöll barnen men läkarna som utförde detta ska bli avsiade från landet...Inte pappan som väldtog en lienn flicka på 9 år...Ärligt talat, vad händer med världen?! Jag vill ärligt att den där poven och den där pappa och alla andra som gör sånna saker ska råka riktigt illa ut, jag önskar dem all olycka i världen!
Det är så många sorgliga saker i världen men när barn och djur råkar illa ut så slår det verkligen dubbelt så hårt! Dem är fruktansvärt försvarslösa bara!
Jag hoppas verkligen att människor verkligen får det dem förtjänar, både bra och dåligt!

För att göra er lite glada nu efter mitt tråkiga inlägg kommer trevliga bilder!



.


I´m back!

Ja nu har det varigt ett bra tag sedan jag skrev sist men det är för att jag verkligen inte har haft lust eller prioriterat det. Jag har också varigt så trött så att åtta när Ruben somnar så har jag inte kunnat hålla ögonen uppe :)
Jajja allt är bra iaf och Ruben bara växer och kommer på nya saker hela tiden, även hyss haha. Just nu är det verkligen extra underbart att vara mamma :) FAst det säger jag nog alltid :b

Andreas föräldrar gick hem för en stund sedan för dem var över och åt middag. Så på en onsdag så fick vi riktig lyxmat, oxfilé eller till mig kotlett med potatosgratäng, rödvinssås med svamp och sallad så klart. Min favoritsallad också med nötter och vitkål bla.
Idag annars har det städats någe galet alltså :) Allt är så rent och fint i alla skymslen haha. Så tack Cicca för att du uppehöll Ruben :)
Men sedan gick vi ut och gungade lite med honom så det blev lite kul idag ör honom också. Det var ju verkligen jättebra väder!

Igår hade vi också middagsgäst, vår grane Folke var över för jag tycker inte att han ska behöva sitta ensam varje middag när han kan äta med oss! Och han tyckte maten var jätte god och det
blev något så enkelt som falukorvs gryta med pasta. Det var ingen tung gryta utan en lätt och det var super tyckte vi alla tre :)
Igår var det också gympa som vanligt men det var jobbigt för jag fick världens mensvärk som vägrade gå över som den brukar när jag tränar. Jag tog mig så klart igenom men det blev liksom ingen förbättring.
Cicca var ju också tillbaka så det var kul :) Är så underbart skönt att ha henne hemma igen! Kärlek!
På dagen var vi hemma hos Jennifer, Sierra och Caspian, mycket trevligt med kakor och te. Caspian kan charma lika bra som syrran märks det nu haha. Hon har ju fått Ruben på fall iaf haha.



Underbara ungar!

I måndags var det babysim och det var ju jätte kul, Cicca var ju med haha...

Just nusitter jag och Andy och tar ett glas vin och tittar tv. Snart ska jag nanna men först ska det förberedas för i morgon för jag ska Ruben och jag ska gå lite på stan :)
Natti <3

Cicca kommer hem! <3

Nu ska vi snart hämta Cicca :) Oooo vad jag längtar!
Jag har försökt att inte tänka på det idag men det går inte haha!
En annan bra nyhet, vann på hästarna :) Vi vann 208 kr än så länge och vi får se vad vi vinner nu på dagens dragning. Jättekul att vinna för det gör aldrig jag typ :) Fast Andy tyckte det var lite pengar haha
Idag annars har varigt mycket lugn. Det har inte gjorts speciellt mycket och det var väldigt skönt!

igår var vi ju på den där kickoffen och det var rätt så trevligt. Träffade några gamla vänner och några nya. Satt framför några mycket trevliga danskar som jag snackade jätte mycket med, båda jag och Andy tyckte tjejen vr lik Stina och därför så gillade vi verkligen henne haha
Men tråkigt var aten för den var inte speciellt god, även att ingen ville dansa på kvällen när Ezzex spelade..Och jag älskar att dansa och det kvittar vad det är för musik.
Sedan åkte vi hem till mamma för att hämta Ubis men eftersom det regnade så sov vi här hemma istället :) Skönt!

Jajja ikväll ska vi ju bara prata med Cicca s klart och krama henne ska vi också göra haha
Och i morgon blir det simsim :)

Ha en trevlig söndag
<3

Mamma och Uben dag igen, lovley <3

Nu ska vi precis lämna Ruben hos pappa.
Jag och Andy ska gå på kickoff med hans fotboll, och som den trogna fotbollsfru man är så måste man självklart gå! Haha nä knappast men det är roligt att gå ut och käka med Andy för det gör vi aldrig annars...
Idag har jag och Ruben haft en toppen dag!
Vi åt lunch sedan gick vi och gungade, sedan till toppen för att handla bananer och sedan till pressbyrån för att spela på hästar. Känner verkligen att jag vill vinna något nu! Och det hoppas jag vi gör eftersom jag la ut 100 kr på det!
Det roliga med dagen var att han gick själv i princip hela dagen...Förutom när han skulle titta på en och samma sak i mer än 10 min haha Och det hände några gånger kan jag säga :) Allt är ju så ballt och nytt!
Vi trräffade också en massa på vägen. Erika, Emma & Andy, Gustav med vän. Trevligt! Emma och Andy skulle äta på grillen så vi satt där med dem en stund innan vi var alldeles för varma för att vara där inne :)
Eftersom det blir ganska sent i kväll tror jag, hoppas inte för sent bara för jag kommer nog inte få sova så mycke, kommer jag nog inte skriva ikväll.
Och dem får säkert jätte mysigt ikväll!
<3

Bilder från dagen

Bilder från dagen och en från badet igår :)
Visst är zebra mössen fina på b§ild 6?
När vi kom hem så deckade han i vagnen så han sov ute ett bra tag!


Enjoy, speciellt du sis <3


Himelskt för min gom!

Nu är vi hemma och jag sitter här vid datorn med ett glas gott vin :) Idag blir en riktig samkresa för munnen haha! Låter väl bra eller? Nä men när vi skulle gå jag, mamma och Ruben från Vellinge blomman så stod där en vagn som sålde korv och annat gott. han frågade om vi ville smaka lite och det tackar man ju inte nej till :) Mmmm korv :b
Och det slutade med att i ficksmaka en massa goda korvar och att vi köpte en jätte god renkorv. Jag har aldrig smakat ren och inte heller vildsvin som vi också fick smaka. Renkorven var ju jätte god så klart men vildsvinet var inte lika god...Kan ha varigt krydderna!
Sedan kommer vi hem och då står min bror och gör egen pasta med en blandning av e massa olika färsk svamp! Asså hör ni hur gått det kommer bli?! Sån här mat göt mig lycklig hahaha Skulle kanske ta och bli sån matsmakare haha
Så sammanfattning:
Till middag: Hemma gjord pasta från grunden tillsammans med en svampsås av massa olika färska svampar. Och ett glas got vin till Drosdy-hof, cape red, South Afrika, 2008
Som snask senare: En god renkorv med lite öl
FATTA VA GOTT!
Jajja hoppas eran kväll smakar lika gott som min!
<3

Liten ansträngning kan göra mycket!Tänk!

Just nu sitter jag hos mamma med en skitunge hängande runt mig :)En Väldigt söt sådan haha då han skriker "mamma mamma" hela tiden :) Lovley <3
Snart ska vi gå till Vellinge blomman och kolla på djuren och det kommer Ruben säkert tycka är jätte roligt!
Idag tänkte jag faktiskt skriva lite om något som berör mig lite extra och det är folks ignorans, egoismn och lathet gentemot medmänniksor och världen.
Jag bor i en etta med min son och sambo, jag jobbar inte och Andy pluggar. Men ändå lyckas jag göa en massa för andra och samhället. Jag har en fadder i Ecuador, jag sopsorterar, jag kör inte mycket bil och köper så mycket krav och fair trade produkter som möjligt. Kan inte köpa allt i krav tyvärr för som det ser ut nu så är mycket av det dyrare än icke krav men jag köper ju sånna saker som håller lite längre som tex diskmedel osv. Och det är knappast jobbigt att göra, eller ok det är jobbigt att inte ha dem extra pengarna som går till faddern och det vi unnar oss är att köpa bra produkter i stället för annat och det är jobbigt att ta bussen. Och så klart kan det vara jobbigt att komma igång med sorteringen men när det väl är igång går det på ren rutin.
Och känns det inte som om det är värt det?
Har så många jag känner som har mycket mer pengar än jag som inte gör något av det! Och ärligt tycker jag det är rätt så dåligt!
Kan man inte tänka lite mer på andra än bara sig själv! Tänk på era barn eller kommande barn, vilken värld ska dem växa upp i?!Vad vill vi lämna efter oss?!
Så för er som känner Ruben tänk på honom :) Det gör jag och då blir det säkert tusen gånger enklare!
Jag hade velat göra något mer så om någon har något tips på vad man mer kan göra så hör av dig, skulle vara jätte tacksam!
Jajja ha en trevlig fredag  mina vänner, sista dagen på jobb/skola för dem flesta...Najs:)
<3


Mysig kväll!

En mysig kväll har det varigt :) Vi har badat och mysigt en massa!
När han hade badat klart så la jag honom i mitt knä och masserade honom över hela kroppen med salva och han tycker det är sååå skönt :) Speciellt när jag masserar honom på ryggen :)Så idag blir det en tidig kväll också, skönt! Och jag behöver det verkligen!


Här är lite bilder från förra måndagen som Ida tog :) Enjoy!
<3

Trött liten grabb!

Nu sover min lilla kid :) Han däckade vid matbordet så trött han var stackarn...Men jag förstår honom! Det var meningen att han skulle sova i morse men det ville han inte så vi tog vårt pick och pack och gick till babycafét i alla fall. Det fick bära eller brista.
Han gick dit själv en liten bit och vi mötte Diana och Ronja påvägen...
Det gick jättebra där..Pratade lite med några mammor och Ruben lekte lite för sig själv när vi inte sjöng :)
Han är så söt, han bara går och pular för sig själv och bara myser..Många av dem andra bara plöjer fram, som Ruben i vanliga fall gör...Vet inte varför han är så tillbaka där..Kanske för att det är så många!?
Jajja han tycker det är kul i alla fall och det är ju huvudsaken!
Nu är det dags för hem till gården och till det blir det någon toblerone bit som vi fick av mamma och pappa efter deras Italien resa :) Mums!



Han kolla färdigt på hem till gården och det var ett fruktansvärt spännande avsnitt. En jätte explotion bla! Måste kollas på om missat! Hoppas du såg det krull!
Annars har också Ruben hunnit vakna, äta lunch, bajsa på nya mattan och kastat en leksak på min näsa...Som om inte den är tillräkligt stor redan! Jajja :)

Föresten bilderna är från igår :)
<3


Riktigt lycklig idag!

Idag har varigt en väldigt mysig dag även om det fortfarande är väldigt trotsigt och grinigt...
Therese ringde och ville ses så hon fick följa med mig och Rubis idag på våra planer :) Det var gungning på lekplatsen och sedan lite handling på Willys, mycket trevligt :) Som det brukar vara när vi ses!
Sedan kom min kusin Ida över en stund men hann knappt leka med Ruben för han somnade innan han hade ätit upp allt för han var så trött. Han har hoppas över sömnen på eftermiddagarna nu några dagar och i början gick det bra men det börjar bli jobbigt nu märker jag. Så jag får väl vara lite mer envis med den sömnen då!
Nu ikväll när jag skulle natta honom igen, fick väcka honom för att ta på pyjamas, ta ren blöja och äta gröt, så satte jag mig i soffan för att han skulle somna där. Vill så sakta börja vänja honom av att det varje gång ska somnas till musik även fast det är jätte gulligt och mysigt. Men det gick sådär första gången så jag gick och satte honom i sängen för att se om han ville somna där men inte det...Han satt där en liten stund men trivdes inte jätte bra, vill inte bråka ehller på kvällen, ska ju somna med ro och kärlek i kroppen!
Så jag stod och mös med honom en stund och sedan satte jag mig igen där han sedan somnade :)
Nu sover han underbart i sin säng min lilla Bambam <3
Fast han har haft det extra jobbigt idag, när jag bytte hans andra bajsblöja så blödde det från hans blöjexem så illa dem var! JAg smörjer dem varje gång men har låtit det gå fler timmar än innan, innan jag bytar på honom. Dels för att Andy tyckt att vi ska låta det gå mer tid och dels för att det är så jobbigt varje gång vi ska byta...Men nu är det slut med det!
Så innan idag fick han gå i kallingar istället för blöja och det gillade han så klart!
När han hade kissat på golvet för tredje gången så tog jag på honom blöja :) Söt han var när han bara stod där och tittade när han kissade haha...Oooo vad du är underbar min son!
Jag älskar verkligen att skriva min son, det är liksom att jag bekräftar att det verkligen är min son haha...Ibland är det svårt att fatta att jag har haft sådan tur! Jag är verkligen lycklig och jätte medveten om vilken tur jag har som har min Ubis, är ju många som inte har samma tur! Håller tummarna för dem!!!
Jajja nu blev det så långt igen :)
I morgon blir det babyvafé, har ju märkt att han inte vill vara hemma så mycket så det kommer han ju gilla...Annars ska vi väl bara njuta av varandra!
<3

Oooo :)

Ja innan fick jag ju brevet som jag väntat på men icke trott att jag skulle få. En remiss har blivit skickad för min del till MAS plastikkirurgen och jag har tid där den 15 april...Så sjukt skönt är det! Asså jag vet ju att dem kan säga nej där också och det kommer så klart vara jätte jobbigt, men jag kan ta det då...Det är liksom ingen inkompetent läkare på vårdcentralen som bara tycker att det är en baggatel och att jag är tramsig!
Men jag hoppas ju verkligen verkligen att dem tycker att jag är värd det...Annars vet jag inte vad jag ska göra! Till somaren blir det t-shirt!
Men jag kommer iaf vara lycklig tills den dagen iaf :) Får vara glad för det lilla :)

Idag har vi annars varigt hos Jennifer, Sierra och Caspian :) Kul som vanligt men en massa stök och skoj!
Nu senare ikväll ska jag och träna igen och det ska väl bli trevligt :) Men innan dess ska jag hem till grannen för där har jag nu inte varigt på 2 veckor för vi har ju bott hemma...
Efter träningen ska jag göra fattiga riddare! Ooo va gått det är! Hade glömt det tills vi åt det hemma hos farmor och farfar :)

I morgon hoppas jag att det blir fint väder så vi kan gå ut och leka för det var länge sedan! Jajja vi får se :) Ha det toppen för det har jag <3

LYCKA!!!!!!

Lyckan är total, hjärtat bankar och jag bara skakar!
Den 15 April han jag tid på MAS på plastikkirurgiska avdelningen!!!!
Underbart!!!

Lista

jag är uttråkad som vanligt!

Blev utmanad av Emely

Tio första

Första bästa kompis: Syran

Första bil: Audi A6

Första kärlek: Fredrik

Första husdjur: En undulat

Första semester: På skidsemester i Vallbo - 3 mån

Första jobb:
telefon försäljare

Första köpta skiva: Absolute 25

Första riktiga kärlek: Min nuvarande Babe

Första piercing: Nadas

Första konsert: Westlife hahaha 

Nio senaste

.. alkoholdrycken:
en sider
.. filmen du såg: role models
.. ringda telefonsamtal: Till mamma
.. bubbelbadet: Vanningen någon gång
.. spelade cd: Lars W eller Daniel Lemma, vet ej
.. kyss: Andys
.. gången du grät: Nyss
.. måltiden: korvpaela


Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar: Aaa Jimmy
Blivit arresterad: Nä tack!
Blivit kär vid första ögonkastet: Aaa Andy
Fastnat med blicken i någons urringning?: Ja har nog hänt
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Har jag säkert
Haft ett one night stand: Ett? ...haha yes
Busringt till någon: Ja verkligen, Emma här också...Hon är jävlig den hahaha


Sex saker jag gjort idag:


1. Sovit
2. simmat
3. bråkat
4. handlat
5. älskat
6. läst blogg


Fem favoritsaker utan rangordning:

1.
Mobil
2. Mat
3.Mat
4. Tv
5. Solen


Fyra personer du kan berätta allt för:

1.Syran

2. Mamma
3. Pappa
4. Babe


Tre val:

Blått eller rött?
Rött
Sommar eller vinter? Same same
Choklad eller chips? Choklad


Två saker att göra innan du dör:

Bli rik
Skaffa syskon till Ruben

En sak du ångrar:

Mitt gymnasie val!!!!!

Jag utmanar: Alla mina vänner

Ja lite från dagarna som jag inte skrivigt på! Massa lycka!

Ja anledningen till att jag inte har skrivigt försen nu är för att igår var jag verkligen inte människa! Jag var sååå fruktansvärt bakfull! Inte alls roligt, men i lördags kväll hade jag toppen kul!
Vi åkte först hem till farmor och farfar för att äta middag som verkligen var jätte god, som vanligt!
Sedan lämnade min bror och Andy mig hos Emma och det var så klart kul att träffa alla. Många gamla vänner osm man inte sett på ett tag :)
Sedan var det bara mys, snack och drckande hela kvällen tills Elina kom och hämtade mig och sa att dem sticker ut nu om jag skulle med och det ville jag...Det är lika bra eftersom jag inte vill gå ut hur mycket som helst då jag är en riktig hemma mamma som myser hellre med sin underbara unge :)
Men jag hade verkligen jätte roligt ute. Först var vi på Koi på lilla torg. Det var helt ok men  inget ställe jag kommer gå på igen, lite för...Ja inte riktigt min stil på folk eller så...
Sedan gick vi till Etage där jag inte varigt på måånga år men det var jätte kul. Träffade en massa som jag kännde och det är ju riktigt kul :)
Men fy fasiken va full jag var hela kvällen. Var ju inte heller hemma förrens 5 på morgonen och då hade Ruben vaknat så jag sa till Andy, mot mitt bätttre vetande att jag kunde ta Ruben eftersom han under natten fått feber. Men jag bara somnade hela tiden så Andy fick gå upp ändå. Men bara tills mamma och dem kom hem för sedan tog dem honom :)
Nä typiskt att han blev dålig! Hade ju räknat med att jag kunde ligga hela morgonen som han gjorde förra helgen men nä....
Jajja sedan den dan efter tre h sömn så fick jag ta mig upp och plocka undan för att åka hem..Ida kom hit och va med oss lite vilket så klart var jätte kul :)
Sedan kom Andys föräldrar över för att träffa Ruben och då fick han en vaxduk som vi velat ha, jätte gulligt!
Idén fick jag när jag var över hos Emma H  och hennes lila familj då dem hade en sådan till Linnea. Verkligen jätte bra då Ruben är ett riktigt svin när han äter hahaha

Idag har vi varigt på babysim som vanligt och det var ju jätte kul. Trodde Ruben skulle somna som vanligt på hemvägen men icke...Han har varigt vaken hela dagen för mamma kom över innan och pappa också, och då kan man ju bara inte sova haha...Sedan har vi varigt och handlat också så han har inte riktigt haft chansen men då sover han väl förhoppningsvis mycket bättre än han brukar.
Han är verkligen inne i en värstings period! Han bråkar hela dagarna och trotsar mig till max! Hoppas det går över snart för det är inte roligt!
Men han har ju sina stunder också och det är helt sjukt att man inte kan bli arg på dem, det är liksom inbyggt i en som mamma tror jag. Eller man blir ju arg när han aldrig lyssnar med så fort han kramar eller pussar en så är allt glömt haha..Min lilla prins <3

Just nu är det spårlöst som gäller, helt underbart program..Jag har egentligen så lätt för att bli glad. Tittar man bara på typ detta programet eller tex familjen Annerlunda så blir man så varm av lycka och kärek! Usch :)

Nä efter detta ska jag sova, åste passa på nu!

Nu har jag sett slutet på spårlöst och ska så klart in på tv4.se för att kolla hur det gått nu haha! Men vilken lycka! Underbart! Och va snygg hon den unga tjejen är!

Ja vi hörs i morgon och då ska jag leta upp lite bilder till er för inte hade jag med mig kameran..

<3

Dålig start...

Idag har varigt en jätte kass start på dagen och Ruben har bara surat och bråkat hela morgonen. Jag är så trött så det finns inte ord för det. Och nu när han sover så ska jag passa på att torka golvet så det är gjort tills mamma och pappa kommer hem. Har en massa att göra hela dagen! Hoppas jag hinner allt. Sedan ska jag göra mig i ordning och hitta kläder till ikväll. Det jobbiga är att Andy är sjuk så jag hoppas att det inte hindrar mig från att gå ut idag...Men jag vet hur han brukar vara så vi får se!
Jajja hoppas det varigt bättre för er idag!
<3


Vadå fita, kolla bilderna !

Nu sitter Stina här sidan om mig så jag lkan inte skriva någon skit om henne...Men det kommer :) Nä knappast haha
Ida tränade vi ju till den där Carmen Electra DVD:n..Den var riktigt hård så jag kan rekomendera den till er som vill träna och jag kommer garandterat ha träningsvärk i morgon, kul när man ska på party party...
Har också spelat lite Guitar Hero men jag har tappat stinget :) Men Stina var hård!!! Inside joke!
Stina hade köpt Ben&Jerry som var som från himlen.Jag kommer inte ihåg när jag unnande mig en sådan sist och det är Andys fel! Han kan inte förstå att en glass kan vara så god att man betalar dem pengarna men den är verkligen så god! Men han har också rätt i att dem pengarna har vi faktiskt inte, trgaiskt men sant! Eller så är det så att det är bättre att vi lägger pengarna på MAT!Mmmmm
Nä nu pratar Stin amed  mig hela tiden så jag skrive ri morgon i stället :) Trevlig kväll på er!
Här har ni fina träningsbilder och guitar bilder :)



<3


Grattis Gynning!

Ja mina vänner idag skulle jag bara städa men så ringde en gammal barndoms kompis till mig och frågade om hon fick komma hit och det tackar man ju inte nej till! Så här satt vi och snackade gamla minnen och lite skit. Hennes kompis som jag bara träffat typ en gång var också med, mycket trevlig tjej. Så tack Melissa och Jaqline för en mysig dag :) Vi ska nog ses någon gång nästa vecka om vi kommer ihåg det :)
Men jag fick städat och tvättat ändå :)
Ruben har sovit jätte mycket idag. Han tar nog igen sig efter alla andra dagar av dligt med sömn...
Ikväll ska ju Stina och Chrisse komma över och vi ska ha lite fredags mys och träning faktiskt...Ska se hur det går med Rubis kring benen haha..
Jajja kommer väl upp en del roliga bilder sedan kan jag tänka:) Nu ska vi äta!
 

Föresten idag fyller min kära vän Emma Gynning 22 år! Hipp Hipp Hura!!

Ska hem till henne i morgon på kalas ;) Kommer nog bli väldigt roligt har jag en kännsla av :o

Eftersom jag inte är hemma så har jag inga egna bilder på henne så här kommer en googlad bild från hennes blogg :)



Ha en toppen fredag!
<3


God mat och mysig dag till det

Hela dagen med barnen var jätte mysig men det tar på energin. Speciellt om man sover dåligt så idag ska jag gå och lägga mig jätte snart. Jag ska bara ta mitt te och mina mackor så kroppen står sig under natten och för att det är såå gått :)
I morgon är min bror ledig från skolan så då ska det städas så vi slipper göra allt på lördag. Ska bli skönt att få det fint. Och ännu roligare ska det bli att lämna över huset till mamma och pappa igen och att det är jätte snyggt så dem slipper tänka på vardag direkt när dem kommer hem. Jag har även gjort all strykning som ska göras ( om hon inte ska göra om det så klart) och Andy har fixat till pappa där ute :) Dem har tur dem haha.
Sedan på kvällen kommer Stina och Chrisse över och det är tänkt att jag och Stina ska träna till en DVD hon har och så ska vi prova min nya pilates DVD :) Och så ska vi spela Guitarr Hero och det ska ju bli extra kul för vi ska spela två mot två :)
Idag käkade vi något som verkigen var i min smak eller idag iaf haha. Det blev sallad med, morot, vitkål, avokado, paprikor, gurka och tomater...Till det hade vi en jätte lugn sås och kyckling. Det passade verkligen mig så bra just idag!
Jajja inget mer babbel här kommer bilderna från idag!
Det är när jag sitter och läser med kidzen och den andra är när dem sover :) Sierra i vagnen och Ruben hos sin pappa :)



Såg ni föresten min hund igår haha, Ruben är så söt nät han springer runt med sakerna i munnen som en hund haha!

<3

Underbara ungar!

Nu har det söta vilda ungarna somnat :) Men de kunde inte somna när dem såg varandra så jag gick tre kilometern med Sierra som tillslut gav upp och somnade och Andy nattade Rubis här hemma...Skönt att dem båda får sova :)
Inatt sov Ruben också ganska så bra, eller verkligen bättre än igår natt iaf och idag har det varigt mycket bättre humör :)
Fast det går ju inte att vara på dåligt humör när ens bästa kompis är här och busar! Dem har jätte kul med varandra och jag tycker det är helt underbart att se när dem leker! Innan pussade em varandra eller nuddade panna iaf <3<3<3 Underbara! Ja usch vad allt är underbart idag haha. Hoppas det håller i sig iaf! Jag ska säte upp bilder från dagen senare ikväll.
Nä nu ska Andy äta så jag får ta över Ruben som inte vill ligga ner..
Hoppas eran dag är lika bra som min!
<3

Kärlek på griniga dagar är bästa botemedlet!

Det blev lite bättre med Rubens humör sedan. Han ville nog bara att vi skulle leka med honom mer :) Men har var grinig hela dagen tyvärr. Vi får hoppas att han mår bättre i morgon, jag har precis lagt honom och han verkar sova bra så jag hoppas det blir en bra natt också.
Han badade nu innan han skulle sova och det gjorde honom ännu tröttare än vad han var från början så när jag sedan ställde mig för att göra gröt så somnade han hos mig :) Gulliga unge! Jag älskar han så mycket att det är löjligt, även om han är grinig ibland men det är vi ju alla!
Här kommer lite bilder från igår och idag och där ser ni ju varför man älskar denna kille vid första ögonkastet :)
 



I morgon ska vi gå till babycafét men innan dess ska vi hämta upp Sierra som ska följa med oss dit. Jenifer hade tänkt mysa lite extra med lilla Caspian och bara ta det lite lugnt och mysa...Det är hon värd!
Och Sierra passar vi jätte gärna så klart! Hon är ju en stjärna <3
Jajja vi hörs väl i morgon då :)



<3

Inte så kul idag tyvärr...

Tänkte skriva god morgon men det är det ju knappast just nu :) Men det känns så för här hemma har vi inte riktigt kommit igår än. Ruben kunde inte somna igår förens vid lite i 2 någon gång när jag tog över så kunde han somna in och sov någon timme. Sedan var det upp och hoppa kl 5 för min del i morse. Men eftersom det var en sådan jobbig natt för oss alla tre så stannade Andy hemma idag så jag inte skulle behöva ta Ruben själv och det är jag tacksam för. Dels för att jag aldrig sover ordentligt och för att idag har han inte varigt en rolig kille. Eller jo ibland kommer den glada unge jag känner fram bakom eländet som är idag.
Han är lite snorig men mer "sjuk" än så är han inte så det känns inte som att det riktigt är därför han är så ledsen. Han har iofs tänder som är påväg ju så det är kanske dem.
Nu håller Andy på att börja med gulaschsoppan som vi ska ha till ikväll. Så gått det luktar kan jag säga!
Nä nu ska jag umgås med min son och försöka få honom på bättre humör...
Jag hade egentligen tänkt att vi skulle ut och leka på någon lekplats och eller kanske gå till Vellingeblomman men det blir ju inte av. Får ta tag i lite saker här hemme så mamma slipper göra så mycket när hon kommer hem. Jag menar Andy har ju redan hjälpt pappa en massa på eget bevåg och jag kan ju bara inte vara sämre haha.
HA en toppen dag trots det tråkiga vädret! Så kommer jag lägga upp bilder ikväll från gårdagen och kanske något från idag om vi tar några :)
<3

Allt som allt

Så nu har jag varigt och tränat, känns som vanligt bra. Men idag känns det lite extra bra för jag var verklgen inte alls taggad och då brukar det bara bli bajs.
Men något som är bajs är att Ruben inte vill somna...Vi tror han har ont någon stans som tex magen men jag ska gå och lägga ig snart så då kanske det gå bättre. Annars kanske det bara är jobbigt för han får ju så mycket nya intryck nu när vi bor här. Jag tror att det kanske gå lite för snabbt nu när han har så mycket yta...Eller jag vet inte...oppas bara det blir bättre och att han inte blir dålig!
Stina hade varigt i stockholm i helgen och träffat familjen och sina vänner och hon hade haft jätte kul. Henne är en tjej ni ska träffa för hon är så roligt och underbar! Tur Chrisse har som har en sån tjej, fråga Andy hahah. han är kär i Stina haha, nä men han gillar verkligen henne, men vem gör inte det. Men hon får bara inte flytta här ifrån, bara det jag ville säga egentligen! Du är grym Stina och jag skulle sakna dig så mycket!!!
Jajja skypade med Cicca innan och det är bättre med henne idag. Det är bra med mamma och pappa också men dem hade tyvär inte kunnat åka idag pga vädret :( Men det blir toppen resten av veckan hoppas jag!
Sedan ringde pappa kompis Andreas och vi pratade som vanligt överlänge. Idag blev det iofs bara 13 min något :)
Vi har också handlat och varigt ute och lekt på tomten och Andy har jobbat...Han är jätte stolt över sig själv kan jag säga :) Kommer bilder i morgon i stället för jag msåte lägga mig och sova så Ruben kan nanna...
Men allt som allt en trevlig dag, så nu ska vi bara hoppas på träningsvärk i morgon haha
<3

Ha en fin dag <3

Härlig eftermiddag eller? Här är det superfint väder utan ett ända moln :) Underbart! Så nu ska vi bara plocka undan lite för att sedan gå ut och leka på tomten och så ska vi handla lite.
Kanske ska fixa lite till mamma och pappa med tomten så det är lite fint innan dem kommer hem. Det var Andys förslag, gulligt va! Han artar sig haha! Nä han är verkligen så här gullig det är bara som om han har glömt att han är det!
Annars idag var morgonen dö seg! Usch så trött jag var och så hade jag glömt hur man gjorde med deras kaffe apparat så det blev skitäckligt! Men det är löst nu när jag fik sova nån timme.
Jag har skypat med Cicca nu både idag och igår kväll. Jätte kul är det och vi har också fixat hennes mobil nu så mamma kan prata med henne! Mamma kommer bli överlycklig haha...Men Cicca är fortfarande sjuk men det är på bättringvägen nu tack och lov!
Jag har föresten också sökt ett jobb idag :) Det är ett som kommer passa mig super så jag hoppas verkligen att jag får det! Det är bara sååå jag!
Men vi får se, får hålla tummarna!
Ha en fin dag <3


Kärlek i fam annerlunda

Just nu är det familjen annerlunda som gäller på tv:n:) Jag älskar de programmet. Det är helt underbart att se dem föräldrarna med alla fina barnen. Till Andys förskräckelse så avskräcker inte detta programmet mig att vilja skaffa mindre barn utan jag ser bara all kärlek som alla får! Mina kompisar tycker jag är knäpp men jag älskar verkligen barn, dem är ju helt underbara. Jag känner nu att jag är ganska så lik hon från södertälje. Eller så är det kanske så att jag vill vara lik henne för hon verkar verklgen vara en super bra mamma och hon har samma värderingar som jag har...
Nä men så här är det i mitt liv, barn är anledningen till att jag lever!

Trodde nu att jag skulle skypa med Cicca men hon har inte kommit in än så det verkar inte bli av idag heller, men vi får se. Hon mår iaf bra för jag läste på hennes blogg innan :)

<3


Stressig måndag lite...

Ja idag har jag ju inte hunnit skriva förens nu för jag har haft fullt upp hela dagen :)
Imorse var jag hos min barnmorska för att få p-piller för Andy vill ju inte ha baby nr 2, än... Och det är alltid lika kul att träffa henne, alltid så trevlig! Hon kan tom mitt person nr fortfarande och det var ju ett bra tag sedan jag var där sist! Me då känner man sig välkommen liksom...Nä jag tog upp bopp problemen med henne och hon förstod mig så klart. Hon fattade inte hur den andra läkaren tänkte och tog saken i egna händer. Hon sa att jag kanske hade problem med sköldkörteln och kan därför inte gå upp i vikt. Så på mån ska jag dit och ta ett prov så får vi svar på ons. Ska bli jätte skönt och jag bad liksom inte om det alls utan hon fattade bara inte varför någon annan inte tagit det på mig innan och speciellt inte den andra läkaren. Kul var också att hon sa att hon inte tar sånna prov egentligen för hon kan liksom inte göra något med det, hon kan bara kostatera att jag har problem eller inte. Och om jag skulle ha det så kan man få hjälp mot det så man kan gå upp i vikt, underbart!
Det är så en läkare ska vara!
Fick iaf mina piller och det var ju bra :)
Efter vi varigt där var det hem och äta och packa inför babysimmet. Och vi körde faktiskt dit :) Det gick ganska så ok för att han somnade haha..Men jag var förberedd, jag hade miljoner leksaker upphängde och knutna på honom så han inte skulle kunna bli ledsen att han inte hade några och jag hade frukt bitar, mackor, majskrokar, ja allt verkligen haha! Han såg jätte rolig ut och hade jag haft tid så hade jag tagit ett foto...Men vi kom in i simhallen 10 min försent. Bara för att man inte är hemma så blir det inte som vanligt. Och plus att vi var hos BM.
Jajja nu har vi precis ätigt och jag hoppas Cicca ska komma in och skypa med oss sedan för hon kom aldrig in igår...Och mamma som väntade så länge på att få prata med henne...Bara inget hänt! Är lite orolig och kan ju bara få tag på henne på nätet eftersom hennes mobil inte funkar.
Ja vi får se....
I kväll ska vi se på Yes man tror jag...Och det ska bli roligt, har velat se den nu ett tag :) JAg är ju en av de få som inte får nog av Jim Carrey.
Ja inga pics blir det idag heller, eller kanske sen man vet inte :) Ha det toppen vänner!
<3

Mmm söndag...

Jag har så sjukt ont i mina knän för jag har bara ränt runt hela tiden :)
Trodde nu att jag skulle skypa med syran mest för att mamma också skulle kunna snacka med Cicca. Syrans mobil funkar nämligen inte så de har inte pratat på några dagar nu. Men Cicca har inte kommit in än så jag får väl hoppas att hon kommer in snart!
Jennifer och hennes familj kom över idag :) Det var llite kaos för varken Sierra eller Ruben hade sovit middag så humöret hos dem var inte på topp, men de rännde runt en del ändå så klart :) Söta underbara ungar!
Vi passade också på att färga Jennifers hår nu när grabbarna var med och kunde titta till kidsen. Jag tyckte det blev jätte bra men det blev inte riktigt så blondt som hon ville ha så hon var inte helt nöjd, men hon sa att det nog behöver sjunka in bara. Hoppas det!
Vi käkade någon god curry kyckling med ris eller bulgur. Var jätte gott, och till det blev det lite vin..Och det är ju alltid gott haha.
Här är bilderna från idag. Både jag och Jennifer bloggar men vi båda glömde att fota haha. Men visst blev det några. Kolla in våra fina ungar bara! Underbar!
Ruben är så sör mot Caspian där på bild 4 :) Han tar fint men han petar i ögat, sådär bra kanske...



Btw filmen som jag såg igår heter Role Models...Cicca påpekade att jag glömt skriva det : b

Jag tycker föresten att det ska vara mer komiker program på tv! Jag älskar det!
Men det har ju annars varigt en bra tv kväll för det är ju först One Three Hill och sedan Gossip Girl, LOVLEY!
Nu ska väl jag och Andy ha en myskväll när han slutat kötta i sig chips haha..Trevlig kväll!
<3


Rolig film och jag såg hela!!

God morgon!
Trodde jag skulle somna igår när jag satte på en film som Andy laddat ner men icke! Haha den var så rolig. Själva filmen i sig var väl ingen höjdre så men skämten var verkligen sjuka och karaktärerna var super roliga. Så vill ni se en rolig film och känner att ni har lite grabbig och jobbig humor är den för er!



Och hur snygg är inte Sean William Scott :)
Snart ska jag upp och skypa med Cicca, väntar bara på att hon ska vakna :) Hon var ju ute igår...
Sedan hörde Jennifer av sig och undrade om vi skulle hitta på något så vi kanske ses sen :)
Ja vi får se och eftersom jag blivit så flitig på att skriva numera så kommer jag säkert skriva igen sedan :) Anledningen att jag kan skriva så mycket är för att Ruben har roligare här och kan leka lite mer själv, han stör sig inte då på att jag sitter vid datan :) Sedan är ju Mathias också hemma så han kan ta Ruben :)
Som sagt, vi hörs vänner!
<3

RSS 2.0