Babbel bara

Fångarna på fortet, trevligt. Har precis städat massor! Men hade behövt damsuga, tvätta golvet och damma av men pallar ej :) Ska mysa själv en liten stund för mannen är spålöst borta och barnen sover :) Så behagligt att ha smul hemma. Jag blir så lugn av det och hela kroppen mår bra. Allt känns liksom helt rätt på något sätt :) Värme <3

Vi har ju haft min kära vänner på besök :) Emma och Jonte. Har känt dem i många år nu och vi har haft så himla kul tillsammans så många somrar. Dem har man alltid kul med kan jag säga. Dem kom i fredags och åkte i morse. Så nu är det tillbaka till vardagen.

Nja nu är jag klar :)

Så skönt att ha dig hemma smul, ska gå och snusa på dig innan jag somnar och tända ditt nya spöke. Älskar dig över allt <3

Myser och njuter av att hösten blåser fram

Just nu sitter jag ihopkurrad i soffan med mysig fillt och frukost :) Har tänt lite ljus och lider inte alls av att det börjar bli lite höst ute. Sommaren är skön men jag älskar hösten!
Fick faktiskt gjort en inpackning av hårt innan, så gott det luktar. Den är köpt hos frisören JETTE som har salong sidan om mig på jobb. Måste fråga henne idag om jag kan låna hennes noppare om jag inte hinner inom sis..Jag har ju så mörka bryn att det syns direkt om jag slarvat.
Idag hade jag velat ha en sån pilldag här hemma för att plocka och göra mysigt. Sedan laga en god middag, TILLSAMMANS med Johan och bara mysa. Men han vill in till stan och kolla på pedalens pågar, så det är väl så det blir kan jag tänka...:)
Åkte in med sis igår efter jobbet och skulle kolla på oskar lindros eller vad han heter och på salem al fakir. Men vi kollade på oskar i ca 20 min seden åt vi och tog en öl. När vi sedan gick mot stortorget så kom vi på att mamma slutade så hämtade oss på vägen. Så ingen salem heller...Haha trötta människor.

Nu har jag inte pratat med Ruben på någon dag så jag har sjuk abstinens efter honom. Även om han inte är en telefon kille så är det skönt att höra hans röst lite :)

Nä nu ska jag upp och ta på mig något riktigt mysigt som jag kan ha på jobb :) Ha en mysig dag!
Ring sedan smul ;)

Dagen innan fredag...

Jag har fortfarande lite träningsvärk och det kommer nog inte bli bättre i morgon eftersom jag faktiskt sprang idag också :) Jag var tom så overkill att jag åt havregrynsgröt till fukost idag. Hoppas denna dagen blir grym bara för det :) Men tyvärr har jag en känsla av att det inte blir så bra idag...Men det är bara bita ihop.
Idag ska det tydligen bli malmöfestivalen, sis ringde och ville ha sällskap idag så klart man ställer upp!

Igår var vi föresten på Ikea. Blev middag där eftersom vi åkte direkt efter jag slutat. Jag åt kyckling, sallad och så klart som alltid en cheesecake :b Mums haha
Vi handlade lite smått och gått och ett nytt soffbord och kökslampa.

Nä nu ska jag gå en runda med den blonda och sedan packa inför jobb...Ha en fin dag, det blåser mindre idag!

Saknar dig min underbara unge<3

Träningsvärk som attan!

Onsdag och veckan går. Ska snart bege mig till mannens jobb och pussa på honom lite. Vilken tur att jag har honom, han är såååå fin <3 Älkar dig så mycket!
Igår var vi på bio och kollade på grownups, skitrolig var den och rekomenderar den till alla!
Jag var också ute och sprang igår morse när jag vaknade lite i 7...Det var skönt igår men mindre skönt idag kan jag säga. Men måste träna om jag ska ta Johan i triatlon nästa år haha...Simningen tar jag men springningen ligger jag så himla långt efter på.
Jag pratade med Ruben igår kväll, så skönt att höra hans röst. Han är så underbar den ungen! Hoppas det blir bättre med lämnandet, är fortfarande jättetungt. Men kanske konstigt annars...
Idag har jag tagit det lungt, gick upp lite i 7 och har städat hela morgonen och gått en lång promenad med Saga.
Nu ska jag rulla rolerblades till jobbet så jag tar bort värken i benen haha.
Ha en bra dag, mamma tänker på dig alltid smulan <3


Måndag

Nu är det måndag.
Lämnade smulpaj igår till sin pappa. Han var så klart glad men inte jag. Har sagt till Johan att den dagen vi blir gravida blir han aldrig av med mig. Så han får verkligen tänka igenom innan vi försöker hahaha. Nä men det är verkligen jätte jobbigt att vara ifrån honom varannan vecka. Men det är bara gilla läget...
Igår hade vi iaf en väldigt rolig dag. På morgonen tog vi det lugnt sedan gick vi till en lekplats som ligger en liten bit från oss. Den ligger nära en åker och just när vi kom håller en skördetröska på för fullt så jag och Ruben går ju dit först och tittar, skulle fotat ha fotat hans min, underbart!
Sedan blev det lekplatsen och där efter en paj på Björns. Sedan gick vi hem och mös lite efter att varit ute i några timmar. Sedan kom Mathilda och Julia hem så vi gick över där och jag gjorde lite äpplekräm. Var inte uppskattat av dem små men stora tjejerna åt det :) Så vi vuxna åt barnens sedan haha.
Nä nu ska jag fortsättahär hemma. Ha en trevlig dag!



Smulan mamma älskar dig mest av allt, allt i hela världen <3

God kväll

Första gången idag som jag lyckats natta Ruben på ca 5 efter att jag har läst så klart:) Så skönt att ha en lång kväll...Men vad gör man med den, jo trycker i sig en massa skit och är supertrött...Tradigt!Men jajja jag fick ju skrivigt här och det var inte igår.

Denna veckan har det varit fullt ös på jobb, mycket som felar. Även om det bara är småsaker blir det mycket...Men ja det är bara bita ihop :) Är skönt att komma hem till mina två underbara killar. Speciellt min lilla paj <3 Det är så undebart att ha honom hemma. Även om han inatt var otroligt ledsen hur länge som helst, nog därför alla är så slagna idag.

Annars har det väl inte hänt så mycket mer. Ska be Johan ta en bild på min gadd på ryggen så alla ni som missat det ska få njuta av den haha. Jag är ju så nöjd med den! Känner nu att jag inte kommer kunna sluta gadda mig, det är så underbart :)

Just nu försöker jag hålla mig vaken genom att kolla på fast&furios tokio drift...men den är skitdålig. Fula bilar och fula killar...En söt tjej dock men inte mycket nytta haha..

Detta kommer jag hem till när det inte regnar haha, lovley !



Min söta lilla kille. I förrgår var vi hemma hos mamma och pappa och då klippte han verkligen hela gräsmattan. Så kul är det inte Ruben!



Föresten när Ruben kom till dagis igår var hans bästa kompis Albin där och kom springande "Vuben Vuben du kom, du är här, jaaa " Shit va underbart! Vilket radarpar dem är på dagis, hoppas det håller i framtiden.

God kväll<3


RSS 2.0