Underbart bara

Se och häpna, två inlägg denna dagen :) Ville bara dela med mig av min underbara dag.
Vi åkte in till Trelleborg och började med att titta på och mata fåglarna i parken. Där efter gick vi och lekte pålekplatsen där det kom en massa andra barn och mammor och lekte. Ruben och de andra barnen skrattade verkligen jätte mycket och hade super kul :) Där efter blev kl lunch så då gick vi till en restaurang och åt en buffe lunch. Slöseri med tanke på att Ruben äter som en mus, men det gör ju jag upp för haha. Jag äter som ett monster alltså :)

Sedan köpte vi lite saker och bla ett par vinterskor till Ruben som kostade 800:-...Skulle väl vanligtvis inte köpa så dyra skor till Ruben men köpte samma skor förra vintern och var så otroligt nöjd att det är bara dumt att inte köpa dem igen. Han är alltid varm, aldrig blöt, väldigt lätt och smidig. Den är allt som gör en bra vintersko och håller allt den lovar!

När vi kom hem blev det mellis och lek i det underbara vädret med vänner.

Till middag idag gjorde jag kokt kyckling m ris och currysås, jätte smaskigt :) Nu sover mitt älskade barn i sin säng efter vår underbara dag. I morgon är det dagis och jobb och sen får vi se :)

*Ibland är livet bara för underbart eller så blir man bara väldigt lätt glad*


Mysmåndag

Nu är det måndag och en härlig sådan hoppas jag :) Min underbara lilla kille kom hem igår och det är alltid en lättnad i mamma hjärtat att ha honom hos mig, även om han har det super hos pappa ju :) Han var faktiskt väldigt glad att se mig igår :) Han brukar vara glad men igår sa han - mamma vi har inte setts på länge och kramade mig jätte hårt <3
Men han hade också saknat Johan, Connie och granntjejen Mathilda som han alltid leker med, gulligt!

Mina föräldrar har varit i Turkiet hela förra veckan och hade haft en super skön vecka. Träffat massa trevligt folk och haft underbart väder :) Så jag har haft deras ena bil i veckan, skönt! Men så var jag och Ruben och lämnade tillbaka bilen i morse och gick en lång promis med Saga. Riktigt mysigt! Var ju lite dimmigt ute och där gick vi och hittade massa kul på vägen hem :)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra...Vi kanske kan åka till höllviken och handla ett par varma innetofflor till smulan förhär är så himlans kallt på golvet! Skulle gjort det innan men har inte haft tiden. Connie som inte ens fryser fick ett par av johan i förra veckan haha, ska bli spännande när hon ska ha dem :) Hon svettas alltid, orättvist!!

Ja vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda! Nu är det frulle får vår del :)


Ha en fin fredag!

Har precis ätit frukost och suttit lite vid datorn så nu ska jag börja jobba :) Jag ska städa hela huset, handla och slänga sorteringen innan vi ska iväg idag. Jag ska ju jobba hela helgen och har heller ingen lust att göra detta när jag har Ruben hemma...

Igår var det jobbade jag och när jag kom hem var sambon på glatt humör och ville gärna åka till nya stadium plus på svågertorp så det gjorde vi..Att beskriva stället som smockat med folk räcker inte, löjligt..Men vi köpte inget utan gick ganska så fort :)
Men jag hittade en jacka jag vill ha, en jättestor dunjacka men den kostar 999:- och vet inte riktigt om jag har dem pengarna just nu..Eller rättare sagt har det har jag men vet inte om jag vill lägga dem på en jacka..Johan tjatar om en semester och jag vill spara dem till när jag inte jobbar och går på mamma pengar.Tradigt va? Jag är så ekonomisk och tradig, jag vet...Vad ska jag göra?!
Måste ju också handla vinterkläder till smulan..Viktigare än mig själv haha :)

Nä sedan kom vi hem, åt fisk soppa, myst i duschen och la oss sedan i sängen och bara myste och pratade..Underbart tycker jag :) annars brukar vi alltid somna på soffan och sedan vakna för att snabbt somna om i sängen igen..

Johan är så fin att titta på, har har ett speciellt utseende som jag verkligen kan fastna i :) Min fina man, jag älskar dig <3

Nä nu är det dags..Ha en fin fredag!


Jobb..

God morgon, idag är det jobb kl 10. Försökte komma upp tidigt så ställde kl på 6 men kom inte upp fören 6.45..Låg och mös i sängen för jag var helt slut...Jag har varit trött nu några dagar, jobbigt...
Men igår var jag ledig från mina jobb och fick tid att pyssla jätte mycket hemma, men jag har mycket kvar :) Så i morgon innan vi ska på kalas ska jag handla inför nästa vecka, slänga sorteringen, damsuga och torka golv i hela huset så det det blir fullt upp!
Igår spelade jag även min första 9 håls runda på golfen med Fanny och det gick sådär kan jag säga :) Men det var kul iaf så nästa gång får det gå bättre! Jag gjorde lite bra ifrån mig på några hål men i det stora hela..Nja..

I tisdags skulle jag ju varit ledig men fick ett samtal från badhuset så jag jobbade ändå :) Behöver jobba så jag ska inte klaga men sju dagars jobb tar mycket energi från en kan jag säga..Eller inte i vanliga fall men..
Innan var vi ju hos BM och fick väga och mäta :) Jag har gått upp ca 4 kg och alla mätningar var bra :) Hjärtljuden var ju som vanligt det som är mest underbart att lyssna på :)

Nu har jag lite annat att fixa :) Ska skicka lite papper till försäkringskassan, och fixa en liten inbjudan :)

Ps: Saknar dig som tusan smulan <3

Ha en toppen dag!


Barnrums tips!

Jag är ledig idag efter att ha jobbat 6 dagar i rad så det är skönt :) Dock har jag mycket att göra ändå men..Jag har iaf bara min egen stress på mig ingen annans!

Jag har tagit det ganska så lungt nu på morgonen men gick också upp kl 06:30 så jag hinner unna mig lite lugn och ro :)

Idag har jag två inplanerade grejer som ska göras och det är BM kl 14:00 :) Sedan ska jag och sis ses ikväll för att planera Rubens rum. Hon är bra på sånt och jag vill ju gärna göra det bra! Vet inte riktigt hur jag ska planera det bra och vad jag ska göra där inne. Jag vet att det ska målas om, sys gardiner, göras kuddar och överkast. Vet inte heller vad jag ska ha för tema :) Just nu vill ju Ruben gärna ha bilar och pirater så man kanske kan göra göra något med det på kuddar och sedan hålla ett och samma tema på resten i färger och så. För kuddar kan man ju alltid göra om enkelt. Han kommer ju också dela rum med snurre sedan när det är dags så man vill ju inte göra det väldigt grabbigt om det nu skulle bli en tös :)
Vill också ha det väldigt lekfullt och mysigt, ett riktigt barnrum. Han har ju bara flyttat in utan att vi gjort något vid det så det känns som han får prioroteras lite nu så det blir ett riktigt Ruben rum :)
Planerna är många så vi får se vad som händer, är tacksam för tips för bra och smart inredning i barnrum :)
Ska sätta mig en liten stund nu och kolla på internat om jag kan få lite bra ideér.

Nä nu ska jag börja min dag så får vi se om jag uppdaterar ikväll om vad BM sa om lilla vilda snurre <3

Ha en fin dag!



Tjockis

Nu sitter mannen klistrad framför fotbollen..MFF mot Holland i Holland..Tradigt!
Själv har jag fått lite gjort ikväll efter att min lilla smula däckade i sängen, han inte läsa klart boken ens.
Idag när vi var ute och gick med saga innan dagis så snubblade Ruben och trillade så han slog i ansiktet, usch va rädd han var när jag lyfte upp honom. Så synd om hoom så  jag bar in honom och tröstade stackarn! Jag brukar inte dalta tycker jag men han blev sååå rädd när han trillade!
Nu ser han verkligen hemsk ut med alla sår i ansiktet men mår annars bra. Min fina lilla kille <3

Idag annars har det varit jobb på golfklubben och lika dant blir det i morgon. Så inget nytt där :)

Nu ska jag äta bakelse eftersom jag ändå inte är så tjock :b Nä mn måste bunkra upp så jag inte blir så smal som sist jag ammade!



Trevlig kväll!


Fläskpannkaka, mums :D

Jobbat på nya jobbet idag och det känns som det gick bra :) Ägaren är mycket trevlig och jag kommer bra överens med henne tycker jag :) Men nästa gång ska jag ha stödstrumpor känner jag :) Har verkligen ont i ben, rumpa och rygg nu. Men mat ska lagas, tvätt ska tvättas och vikas...

I morgon är det tillbaka på golfklubben igen...

Det hade inte varit mycket hosta för Ruben på dagis idag så det var skönt och det lilla det varit är inte krupphosta, så skönt! Nu springer han runt med sina bilar i fullfart hemma och har redan hunnit ta sönder en ljusstake...Kul...Hade varit kul om han ville laga mat med mig men tveksamt, ville inte ens gå ut för att han inte fick ta bilen med sig haha :) Men får mysa med honom sedan lite, för idag är det badtajm och sedan läser vi bok och myser i sängen :)

Nä nu ska jag börja med fläskpannkakan, tar en himla tid i ugnen ju. Ha en fortsatt trevlig kväll, min blir förhoppningsvis lite lugn och mysig med smulan men vi får se ;)


20+3

Ja 6 dagar sedan man har inte haftt tid att skriva...Men nu måste jag skriva av mig :)

Ruben och jag mår bra! Han är så stor min fina kille, tradigt att han är så självständig bara..Eller det är ju bra men jag vill vara mer för honom :) Men ibland kan han komma till mig, kalla mig "älskling (eftersom jag kallar honom det ibland) jag älskar dig mest mamma, mest i världen. Du är min bästa vän". Fan då är jag lycklig kan jag lova, den lyckligaste mamman i världen :)
Han har varit lite krasslig sedan i lördags men är bättre nu. Bara lite av krupphostan kvar, men den är kvar så länge så ha ska gå på dagis i morgon. Vi får se hur det går, men han vill gärna dit och han mår ju bra i övrigt :)

Idag har vi kollat på snurre i magen :) Tror att det är en kille till och tyckte jag såg en liten snorre :) Men vet ju inte haha, vi ska inte kolla vad det är för kön :)
Snurre rörde sig som vanligt hela tiden men vi fick Riktigt bra bilder!
Gud nu längtar jag ännu mer efter sötnosen :) BF är nu 12-01-28, 10 dagar efter Ruben, 5 dagar efter bror :)



Vi köpte vagnen som vi kollade på innan jag åkte :) Den är verkligen jättefin och jag är supernöjd:) Jag vet att det är tidigt eftersom jag inte är så långt gången ( 20+3) men annars har man bara det hängande över sig :)

Begravningen var jobbig...Trodde jag skulle kunna vara mer behärskad men det gick inte. Nu i efterhand kan jag säga att det var en fin begravning och den passade morfar..Men han kommer vara för evigt saknad!

Vistelsen uppe i S-tälje utöver begravningen var bra men kort, jag och bror åkte hem redan på fredagen för vi jobbade helg..Tradigt men inget jag kan strunta i med min ekonomi.

I morgon ska jag jobba på ett nytt ställe, en barn butik här i Vellinge så jag kan sluta på golfklubben. Är inte uppskattad där och det är alldeles för hårt för mig just nu! Men ägarinnan här verkar super och har själv precis fått barn :) Vi får se hur det går men hade verkligen varit super att jobba där!

Nä nu ska jag vika lite tvätt, tjoho!
Johan kollar fotboll så jag sitter och myser själv i sängen, tänkte läsa lite också från en bok som jag lånade idag när jag och Ruben var på biblioteket :)




Fixa fixa

Idag ska jag städa llite, packa, kanske hinna kolla på en vagn som vi hittat på blocket och sedan åka till S-tälje för morfars begravning..Tungt som f-n...

Har hittat en jättefin vagn av märket Teutonia Mistral S. Har helt hängt upp mig på den modellen så jag hoppas vi kan hitta ngn snygg, fräch och hel sådan på blocket. Har inte lust att lägga enn massa pengar på en ny vagn. Dels är jag för snål :) och skulle vi skaffa fler barn så vill man kanske ha en ny vagn igen..Dock räcker det kanske med 3 men... :)

Annars mår jag bra idag, saknar Ruben lite extra bara :) Måste prata med honom idag, om han vill så klart! Han brukar inte vilja prata med mig eller A för då saknar han oss. Han lägger nog ena föräldern åt sidan när han är borta. Det får man ta om det fungerar bäst för honom!
Om inte måste jag prata med A iaf för att Ruben ska på barnkalas på söndag så måste se till att det inte glöms och att dem handlar present osv :)
Ruben ser väldigt mycket fram emot kalaset så det är viktigt att han får gå!

Dem ringde från jobb också så får se om jag ska dit och jobba 2 h för dem behövde hjälp..Allt beror på när vi ska sticka till S-tälje.

Nä nu måste jag sätta igång så jag inte behöver stressa sedan, vill ha mycket gjort innan jag sticker :)




Igen :)

Nu har jag inte skrivit här på länge men kom precis på hur underbart det var att skriva tankar och allt möjligt när jag var gravid med världens finaste Ruben. Så därför ska jag göra lika dant med nya lilla bebisen :)
Ja nu ska jag ha en till liten underbaring :)
Känns underbart, även om jag lider av att inte jobba lika hårt och mycket som jag skulle vilja...Är också mer trött än vanligt och mer glömsk. Det sista där är verkligen illa eftersom jag är otroligt glömsk och splittrad annars :)
Jag är just nu ( väldigt osäkert :) ) i V 20 så halva tiden har gått. Men det är låångt kvar..
Ska på UL den 13 så då vet vi mer säkert, men kommer inte kolla vad det blir för ngt! :)
Det var lättare att vara gravid med Ruben för det var absolut mindre stress och fysiska påfrestningar. Men jag delar denna gången allt med en underbar man som också vill ha barn nu. A var ju inte lika road om man säger som jag var. Även om han är en super bra pappa nu!
Men det är otroligt skönt att ha någon som tittar på en och ler och man ser hur lycklig han blir av att det är just jag som står där och med våran lilla bebis i magen :) Att han är orolig, bryr sig, klappar magen och det skadar inte att jag vet att han är en toppen pappa redan :)

Med Ruben är det bra :) Han är en superduktig kille som bara växer och växer och pratar väldigt mycket :) Vem han nu fått det ifrån :) Nä men han är verkligen en superkille och riktigt duktig på mycket saker, fast vilken mamma säger inte så haha :) Min lilla söta guldklimp <3

Det har blivit bättre med lämningarna av Ruben också även om det knappast är ngt som är smärtfritt men det kommer det nog aldrig att bli. Vilken mamma eller pappa tycker om att lämna bort sitt barn?
Går inte hos psykolog heller längre och det behövs inte heller. Men det var otroligt jobbigt ett tag.

Denna veckan är det jobb mån, tis, lör & sön. Ons åker jag till S-tälje m familjen för att gå på min morfars begravning. Känns verkligen superjobbigt. Vet fasiken inte om jag riktigt har gråtit färdigt än eller om jag inser hur jobbigt det kommer vara att åka dit och inte kunna träffa honom...Fan ibland är livet riktigt jobbigt och det med döden är verkligen en jobbig grej. Vet nog inte riktigt hur man ska hantera det på ett bra sätt...fast vem vet det då?

Nä usch nu ska jag snart dra mig till Björns för att hämta bil och köra till jobb. Innan det ska jag få på mig kläder, ut m hunden, vika och hänga tvätt :) Ska bli sådär att gå ut i detta ösregnet, det verkligen spöregnar! Men vad göra? :)

Ha en bra dag :)


RSS 2.0