Pausen i Gossip Girl...

Just nu mår jag verkilgen as kass! Igen...Jag har feber och har nog fått igen för att jag hålligt igång precis hela dagen. Först till Ellen för klippningen, blev en mohawk :), sedan hem till farmor och farfar för att fira mors dag, har gjort det alltid :)
Men som jag hade kunnat sätta pengar på har Andy struntat i att handla något från Ruben. Jag vet att det låter töntigt men vi har det jobbigt nu och han vet hur mycket mors dag betyder för mig men ändå kan han inte ta tiden att hitta något till mig från Ruben..Även fast ajg inte väntade mig något alls så blir man ändå ledsen och det vet han att jag blir :/
Jajja det är väl bara försöka vänja sig...
Ja som ni ser är det inte en sån bra dag som det kunna vara..Men jag är iaf cool i håret haha :)
<3

Fika och en blus faktiskt!

Idag har jag varit inne hos Ellen i stan och vi fikade lite men mest snackade vi faktiskt en massa bara. Vi skulle prata igenom hur hon ska klippa mig på söndag för då ska hon göra sitt gesell prov (eller hur det stavas). Hon var riktit nervös men hon är riktgt duktig så det kommer gå super och jag ska göra allt jag kan för att hon ska klara det :)
Nä sedan innan jag skulle gå hem så gick vi in på indiska , en favorit affär verkligen, och där hittade vi båda lite inredningsfint. Efter hon hade gått så gick jag en snabbis på H&M för att titta lite eftersom jag aldrig är i stan och jag har fått tillåtelse av Andy haha att köpa en tröja :) Och jag hittade faktiskt en också, en vit pyjamas skjorta eller hur jag ska förklara...Den är iaf perfekt och precis vad jag varigt ute efter för den kan användas både vardag och fest :) JAg lägger upp den någon gång när jag har den på mig! Finare så för den ser nog bara plöfsig ut nu speciellt också eftersom det är storlek 40 haha...Men det var coolt tycker jag!
Nu sitter jag ensam för min lilla prins sover sött i sin säng och Andy stack hem till Chrisse för att kolla film..Jag får se vad jag hittar på, blir nog film här också och kanske lite nagelfix och annat smått och gått..:)
Jajja nu ska jag börja min ensam kväll, take care!
<3

Kötta!!

Just nu kan jag inte röra huvudet så bra för jag har lyckats dra på mig nackspärr...Kiss åsså jag pallar inte sånt! Och denna förkylningen är en riktigt långkörare kan jag säga...Så hoppas jag inte smittat ner någon med den!
Idag har vi ju varigt hemma hos mor som vanligt och sen handlade vi godis...Mmmmm...Det var myckett välkommet haha. Så ikväll ska det köttas!!! Annars ska det vara skönt att vara hemma lite för det har bara flängts hela dagarna nu tycker jag. Har varigt hemma hos mamma och dem nu nästan hela veckan haha. Andy skulle kolla fotboll och hjälpa med trallen och ja en massa sånt med det är Andys fel haha. Nä jag älskar att vara hemma men ibland är det skönt att vara här hemma åsså.
Jag har inte så mycket att berätta tyvärr, hade velat säga att ajg fått jobb men icke! Any day now! :)
Ha det finfint friends så kan ni tänka på hur snaskigt jag ska ha det i kväll hahaha! Love having to be a fetto!!
<3

Stora killen!

Nu börjar hela lilla familjen må bättre så idag var vi alla på sista babysimmet för terminen. Nästa tremin är det ju daxs för minisim för min stora kille! Han har verkligen visat att han börjat bli stor dem här senaste dagarna.
HAn kom och hämtade mig igår tror jag det var och drog in mig i köket där han pekade på bänken och jag var helt oförstående om vad han ville. Efter en liten stund gick ajg in till vardagsrummet igen då han strax därpå kom och hämtade mig och drog med sig en bok på vägen. När vi kom in satte vi oss ner på golvet och han öppnade boken och pekade på en fruktskål i boken och sedan pekade han på bänken igen med väldigt bestämd min :) Så genomtänkt det var och så stolt jag var!
Sedan på simsim så har han börjat gå upp ur vattnet själv när han vill att vi ska gå hem haha..
Och idag åt han själv utan att kasta och svina under alla måltider :) Han sitter och försöker lite med besticken men när det tar för långt tid så skiter han i det och tar med handen och sedan på det med besticken igen :) HAhah han är sååå duktigt!
Nu har Andy stressat mig för vi ska ner på gården och spela fotboll alla tre tillsammans! För nu har jag suttit här ett atg och sökt jobb efter jobb...
Ha en trevlig kväll för som ni ser kommer jag ha det :) ! 



Ibland är livet allt bra!
<3

Jag njuter iaf!

När vi badar hemma hos mamma och pappa för länge sedan:)
Enjoy




Jag också kass nu ....

Gissa vem som också har blivit dålig nu :/ Jag som aldrig blir dålig! Bajs va tråkigt det är och det känns som jag har varigt dålig en hel vecka när jag bara varigt det idag. Men mamma, pappa och Cicca har varigt topen idag och passat Ruben så jag och Andy kunde sova lite för det behövde vi verkligen! Men det är himla skönt när man träffar honom igen även fast man mår kass :) Och idag har jag gått som på rosa moln för i morsse vaknade jag av att min älskade lilla kille klättrade upp på mig, klappade mig på kinden och sedan pussade mig 2 gr! Ärligt talat finns det något bättre, får tårar i ögonen när jag tänker på det haha. Kanske kännde att jag var värd det etersom jag varit uppe med honom två nätter och stått ut med en massa utbrott varje natt och ite fått sova på två nätter :/ Men man klarar faktiskt allt när man har barn verkar det som, man gör verkligen allt för dem utan att tveka eller tänka på det. Underbart!
Snart ska vi äta rostbiff :O ska nog vänta på bror och hans tjej som är på bio bara. Snällt av mamma och pappa att bjuda oss på middag en sån här dag för varken jag eller Andy kunde stå på våra egna ben i eftermiddags...
Jajja nu ska jag fortsätta småkolla på Ensam hemma och leka med Uden som just nu smaskar på en jordgubb sidan om mig haha. Han älskar verkligen frukt och mormor är duktig på att köpa en massa sånt till Ruben.
Fast snart ska han sova så det får inte bli förmycket frukt innan gröten :)
Ha en trevlig fredag och hoppas att ni iaf inte är dåliga!
<3

God middag och trevligt sällskap trots feber.

Nu är vi nästan precis hemkomna från Britten där vi haft väldigt mysigt och ätit mycket gott som vanligt :) Och idag var även Andys bror Marcus hemma från stockholm så det var ju extra trevligt. Och Ruben fick fina saker av honom och Li som dem ittat i London och så fick han några paket russin av mormor Britten :)
Ruben hade jätte kul där men man märker på han så tydligt i allt han gör att han faktiskt mår väldigt dåligt. Han hade väldigt hög feber idag så vi övervägde att inte åka men så vet ju både jag och Andy att även om Ruben är sjuk så tycker han det är så himla mycket roligare någon annan stans än hemma och han bestämmer ju själv vad han orkar med så när det började slutta med humöret och han var trött så åkte vi hem. Ruben är som sin mamma att det krävs 40 graders feber för att få oss att ligga lite still :)
Jag är så lycklig som få vara din mamma!
Nu ska jag sova för inatt har jag inte sovigt många timmar för jag har tagit hand om Ruben och idag skulle en massa saker göras som tex tvätt. Så jag får se, jag sattsar på att jag fixar att hålla ögonen öppna i max en timme till haha.
Ska iofs kolla min mejl först :) Ha en trevlig kväll!
<3

Kommer igen! Vänta bara!

Haha ja så har det gått någon dag till...Och ni som läser denna bloggen lite oftare har nog fattat att ajg inte fick jobbet som jag sökte :( Men hon var väldigt snäll och tyckte jag var en snäll och trevlig tjej och skulle höra sig för om det inte fanns något annat jag kunde göra där. Och det var ju hemskt trevligt att hon tyckte det :) Så just nu har jag sån sjuk panik över hur vi ska klara det! Men jag har sökt över 100 jobb sedan jag började och han än så länge inte fått något men å andra sidan så söker jag även jobb som inte finns eller som jag inte har kvalikationer för alls. Jag söker allt som jag Kan jobba med. Ska till ICA i höllviken och i limhamn snart så vi får hoppas att det kan bli något för det har ajg ju verkligen kvalikationer till :) Jag gillar ju verkligen att jobba med det också...Inte på Malmborgs bara för det är nog de sämsta cheferna där som man kan tänka sig och jag tror inte någon som jobbar där tycker om dem över huvud taget! Och jag hoppas bara att jag en dag får chansen att säga det till dem!Eller att någon annan gör det. Detta har för er som inte vet inte med bara min situation att göra utan dem är verkligen sämst...
Och nu är det extra tråkigt för min lilla Ubis älskling är dålig. Han har krupp hosta stackarn så varje gång han hostar låter det som om vi har en hund hemma :) Men vi har plockat fram lite nya leksaker och ändå varigt ute en liten stund idag så det är nog inte så jätte jobbigt så som vi kämpar för att han ska ha det bra :) Och Andy har varigt med honom mycket idag och kom för första gången på Mycket länge och sa att han och Ruben skulle gå ut en stund :) Väldigt trevligt så jag passade på att diska och städa utan ett plåster runt benen :) Som ni ser på alla :) så har jag det väldigt bra även fast det är extra jobbigt just nu, men vi kommer igen ska ni se! Gäller att vara optimist!
Och om jag inte skriver så mycket nu är det mest för är jag inne på datan så är det för att söka jobb eller kolla mejlen :/
Och jag är ju ingen data människa direkt!
Hoppas allt är bra med er annars! Nu ska jag fortsätta städa, I love it!
<3

En bra intervju!

Nu kommer ett till och det har inte gått en vecka emellan :)
Jag har nästan precis kommit hem från intervjun på jobbet som jag har sökt och det känndes bra. Men hon har några andra som ska komma på intevju idag också...Men hon ska ringa i morgon så jag vet inte om det blir så mycket sämn inatt :/ JAg är fortfarande helt nervös och ni skulle sätt mig innan jag åkte haha. Men nu ska vi snart på simsim så då kommer jag bara ha roligt med min älskade lilla udit och glömma mina bekymmer :) Det är bra med barn på det sättet för dem får en alltid att glömma tråkiga saker en stund :) Måste också säga att ibland känns han så himla stor, han fattar så mycket nu...Eller han har fattat mycket ett tag men det är bara mer och mer saker man ser att han förstår :)
Nä tänkte skriva mer sedan men vi får se hur det blir med den saken ...
<3

Ursäkta

Ursäkta texten på förra inlägget...Såg bättre ut här haha!

Så nu äntligen lite action på denna bloggen igen :)

En vecka och en dag sedan sist jag skrev...Illa...Men det har varigt jobbigt ett tag nu! Ledsen för självförtoendet är som bortblåst helt och hållet, inget jobb nu heller, inga pengar, jobbigt mellan mig och Andy...Ja en massa helt enkelt men nu börjar det lösa sig :)
Ska till ett jobb på måndag som verkar väldigt lovande, ska till läkaren igen den 25/6, långt tid men jag ska dit så det kvittar väl egentligen :) och jag och Andy har pratat och han har väl insett att just i perioder när vi har det riktigt jobbigt så ska man stötta varandra och ta hand m varandra i stället för att undvika varandra och det har varigt bättre nu några dagar...Och om det nu är så att det bara är för några dagar så är det skönt just nu iaf! Behöver lite berg och inte bara dalar. Men ajg ska hålla modet uppe och kämpa, tack och lov för min lilla Uden <3
Har ändå gjort en massa mysigt som idag tex när sis frågade om vi skulle till stranden och gärna det! Det blåste en massa men vi hittade en grop så det var musigt där utan blåst, den känndes mest när Ruben kom och hämtade en för att han skulle till vattnet...Så rolig han är, han stoppade i fingret för att känna på vattnet sedan stoppade han det i munnen haha...Måste smaka på allt!
Vi fikade där sedan gick vi ner till hamnen och kollade på båtarna men framförallt så letade vi upp Ahlmans båt, så väldigt mysig ut och jag ser fram emot att få ta en liten tur någon gång i sommar :)
Sedan ringade faktiskt Stina för att berätta att hon kanske hade hittat ett jobb till mig...Sälja jordgubbar...Jag kan tänka att det är väldigt drygt och kanske inte riktigt det jag hade tänkt jobba med men jag har ju knappast råd att tacka nä till något! Men sån fin vän man har som tänker på en, det är så Stina det!
Jajja i morgon ska vi på simsim för att testa på en annan grupp som Ruben nog ska börja i till hösten efter sommar uppehållet och så ska det komma över lite vänner till mig och äta lite :) Blir nog väldigt trevligt för Ruben ska sova hos mamma :) Såååå skönt det ska bli att kunna koppla av i kroppen och inte känne den lilla droppen panik man gör så fort han vaknar på mornarna haha...Den är alltid där oavsett om man är utvilad eller inte :)

Lite info om Ruben :
Hans nya bästa vän är snorren haha..Pillar på den Alltid!

Säger väldigt mycket oj oj oj på senaste :) Till allt haha.

Han håller nog på att få dem 4 tänder som väntas nu vid 16 mån ålder...Ser vi knappast fram emot!

Han sover nästan alla nätter nu utan att vakna, det gör en lycklig..Inte bara för ens egen skull utan då ve man att han är mätt när han somnar och inte drömmer några mardrömmar! Så nu ska det nog struktureras om lite med mitt och Andys sovschema haha...

Nu kommer jag inte på mer...
Här är iaf lite bilder från den gångna veckan :)

            
                              Vilken snygging!                 Så roligt det var!                  Haha sötnos jag har!        Mormor och min farmor leker m Ruben <3

              
      Han älskar sin borr m       Och visst är mormor         Jag och kusin Ida, det        Ibland är det skönt att behöva
                        tillbehör han fick av            snäll :)                                  bjuder vi på!                         kränga, detta åt jag innan jag somande
       mormor:)                                                                                                                           för någon dag sedan mohaha

           
   Nu sitter han och kollar på sitt favvo program, Night Garden eller Drömmarnas Trädgård. Min mys unge! 

   
Sis och Uden från stranden idag :)



Snygg outfit och snygg min - Jag älskar dig över allt på denna jord min underbara unge!

<3

Ja vad ska man säga...

Nu är det nästan en vecka sedan jag skrev sist...Anledningarna till att jag inte skrivit är många, mest är det: Ingen lust och ingen tid. Jag har liksom prioriterat annat!
Jag önskar många gånger att ajg kunde bli rik som Kenza blir på sin men jag har absolut inte intresset att sitta här. Men det hade kasnke ändrats om man hade haft många läsare eller om man hade fattat hur man ska göra för att tjäna lite pengar på det :) Apropå pengar så har jag fortfarande inte fått mina tider än...Kul! Fattar inte hur det kan vara så svårt ärligt talat.
Jajja det har väl inte hänt något nytt speciellt som jag kan komma på och jag varker orkar eller kommer ihåg sakerna som hänt sedan juag skrev sist haha. Det kanske dyker upp emellanåt sen :)
Idag skulle vi iaf till vårdcentralen på återkontroll för Rubens öron men det blev inget pga att de var fel i deras datorer så vissa tider försvann...Gissa varför jag bytat till Näsets läkargrupp..
Stötte iaf på Flossy(Sofie) där, hon satt och stack i en söt liten dam när jag kom men sedan så sa vi snabbt hej och lite annat. Det var bra med henne iaf och det är ju alltid kul att höra, glömde säga till henne att hon kunde ju höra av sig så kan vi fika nu när hon pratiserar här...Jajja..
Så vi gick iaf hem med en ny tid. Sedan kom sis över för att snacka litt, väldigt trevligt :) Även mamma tittade förbi och hon har minsan alltid något smarrigt med sig! Men innan mamma kom så stämplade Ruben sig...Han snubblade när han gick förbi bordet och hamnade med hakan på det såg det ut som och satte nån tand rakt igenom läppen..Ajaj men han blev inte så ledsen tycker jag för sånt göt ju riktigt ont...Been their done that :) Nä men det är bra nu med min lilla neger haha!
Nä nu ska jag lägga mig i soffa och kolla Greys och kränga glass. Föresten jag är nog uppe i mina kilon, eller det känns så iaf. Vi får se i morgon ska ju hem till mamma då. Ska nog också träffa Emma H och hennes lilla LInnea, var ju ett tag sedan sist...
Ha det bra så hoppas jag att jag fått stinget tillbaka för er som faktiskt tar er tid och kanske tom längtar efter mina väldigt meningsfulla inlägg :)
Puss till er!
<3

RSS 2.0