Min lilla tärna <3

Har blivit väldigt lite skrivande förra veckan. Har faktiskt inte tänkt på det...
Denna veckan vet jag inte om den blir bättre, har en hel lista med saker jag ska hinna med innan fredag helst. Jag ska på julfest med jobb på fredag och på lördag kommer smulan :) Andy ska på någon fotbolls grej...
Idag hinner jag inte med så mycket heller eftersom jag precis ätit frukost...

Har varit och lussat på Rubens dagis. Andy släppte honom här i morse och jag gjorde honom i ordning för tåget. Men han tyckte inte alls det var kul..Han blev ledsen och hängde på mig hela tiden sötungen <3

Men vi fikade lite och mamma, pappa, bror och sis var där :) Känndes tungt att lämna honom igen, även om jag vet att det inte är för så länge denna gången...

Nä nu ska jag fixa lite innan jobb :) Ha en fin dag!

~~~~~~~~~~~~

Älskar dig min underbara unge, du är allt som verkligen räknas och du gör alltid mina dagar! Även om du inte är med mig hela tiden så gör tankarna på dig mig överlycklig. Den dagen jag blev din mamma var den bästa dagen i mitt liv trodde jag men det sjuka är att jag har den bästa dagen i mitt liv alltid pga dig! Du gör mig lyckligast i världen min underbara prins! Jag älskar dig mer än du någonsin kommer förstå!

~~~~~~~~~~~~

Och tack Johan för du förstår mig! Älskar dig såååå mycket!

~~~~~~~~~~~~

Undebara föräldrar!

Har blivit lite skrivande så här i början av veckan men Ruben har fått mig att glömma:) Det är bra med honom, han får en att glömma dåliga saker men också saker som måste göras så det är väl mindre bra :)
Min prins <3

~~~~~~~~~~~~

Idag ska jag till psykologen som jag helt glömde sist så det blir mindre tid idag med Ruben. Fast  ju aliofs så valde han att vakna lite i 6 så vi har lite tid nu :) Smart Ruben...

~~~~~~~~~~~~

Satt och kollade efter snowboards i Rubens storlek men kunde inte hitta det så det blir skidor för honom på lördag i stället. Tradigt men mamma och pappa får kolla när dem åker utomlands nästa år om dem kan hitta en :) Det ska börjas i tid!

~~~~~~~~~~~~

Fick höra av Jesper igår att jag var en bra mamma och det var ju så klart jättekul att höra! Men det är ju inte så konstigt för jag har ju rysligt bra förebilder. Mamma och pappa har ju alltid funnits där för oss och det dem gjort har dem gjort för oss! Och även nu om det är saker vi vill ha hjälp med eller behöver så får vi det. Allt från sånt enkelt som att låna bilen...
Jag är väldigt tacksam för att dem finns och för allt dem gör för oss!
Jag ska göra precis lika dant med Ruben och alltid finnas där. Vad det än gäller!
Vi kommer ju alltid ha varandra oavsätt vad som händer runt omkring. Andra saker och människor kan komma och gå men vi kommer alltid finnas där! Ni ska bara veta hur trygg det gör mig att veta det :)
Underbara lilla kille du gör din mamma till den lyckligaste <3
Nu har han börjat bli så stor, han kan så himla mycket. En egen person med Mycket bestämda åsikter!
Han kommer gå långt han :)~~~~~~~~~~~~

Nä nu är det frukost. Ha en fin dag!

<3

Välkommen hem smulpaj!

Finns det något som påminner mer om ens barndom än skidor på tv hela helgen? Just nu damernas jaktstart... Går ju bra och det är ju kul iofs..Men knappast intressant eller roligt!
Men så är det när mannnen kommer hem.
Har fått gjort mycket idag, damsugat och trokat hela huset så sen ska jag bara göra mig i ordning och förbereda lite smått..Sedan är jag redo för smulan :) Längtar <3

I Fredags packade jag och Johan väskorna och spenderade en natt och en dag i DK :) Jätte mysigt att bara ha varandra utan att ha några måsten av något slag! Det märktes verkligen på vårat tämpo haha..Det behövs ibland!

I fredags var vi på tivoli och mös och kramades :) Sedan åt vi på ett steakhouse, jätte gott! Sedan tog vi en öl och kollade folk på Hard Rock café. Kvällen avslutades med att vi handlade lite på 7 eleven för att mysa på rummet :)

Lördagen började segt och vi var inte ute från hotellet förens 12 :) Men som sagt inget måste!
Hela dagen var mys och strosande på ströget med lite god mat och fika :)

Vi hade tänkt i helgen att vi ska åka till Vallåsen så Ruben kan prova åka bräda och Connie skidor. Då vet vi om vi kan åka på lite vinter semester :) Vilken mysdag det kommer bli!

Annars ska vi väl bara ha det bra och njuta av barnen som vanligt. För det gör vi verkligen båda två :) Jag har också börjat lära mig att se det positiva med att bara ha barnen varannan vecka...Kan väl egentligen inte kalla det positivt att lämna bort sitt barn (men klart att barnen behöver båda sina föräldrar!). Men vi hinner med att göra saker som inte är kul att göra med barnen, som att städa, tvätta mm. När dem är här har vi jätte mycket energi och tid för dem och tar inte tiden med dem förgivet. Inte känner vi heller för att lämna bort dem till andra för att få tid till varandra utan det har vi en hel vecka. Alltså är jag på bättringsvägen :)!

Nä nu ska jag sätta igång igen! Kanske pussa mannen innan han ska nanna. Ha en mysig söndag så kanske vi ses på Katrinetorps julskyltning senare!

<3
Cornelis mys

Idag har börja segt. Har inte alls fått mycket gjort och missat min tid hos psykologen...Kiss! Men hon förstod så fick bokat nästa vecka. Tradigt att jag får lämna Ruben tidigare på dagis för det men vad göra..
Känns som att det blir en tradig dag idag..Jobbig kännsla!

~~~~~~~~~~~~

Igår var en vanlig jobb dag förutom att tjejen som ska jobba där när jag slutar var där. Hon var trevlig så det var lugnt att vara två. Ska bli så skönt att sluta och kanske komma fram till rätt beslut på vad jag ska göra..Har tre val men kan inte bestämma mig, drygt och typiskt mig! Alla tre lockar men på olika sätt...Kan ju inte dra ut på det hur länge som helst heller!

På kvällen blev det bio m familjen och vi kollade på Cornelis filmen. Fick det av min bror i födelsedags present. Filmen var bra, väldigt intressant och så klart bra musik genom hela :)
Visste inte att han aldrig blev svensk medborgare...Lite ny info.

Efter blev det middag på Millenium. Tradig mat, alltid samma. Men mysigt att äta ute och med hela familjen. Hoppas vi gör om detta.

Sedan var det hem och ut med hunden. Sedan krypa ner i kalla sängen brevid min fina man :) Älskar dig!

~~~~~~~~~~~~

Nä dags att röra lite på sig. Ska försöka få tag på smulan idag så jag får höra hans röst, om han nu vill prata med mig förstås :) Saknar dig oerhört min paj!

<3

RSS 2.0