Nu bär det av :)

Nu har jag andats mitt sista sniff på Ruben för nu går snart båten...Usch vad jag redan längtar efter honom! Sjukt! Kommer med en massa bilder när jag kommer hem så ni får se hur vi haft det, förhoppningsvis bra då :)!
Ha ett trevligt sport lov till er som har det och annars ha en bra vecka!
Tack mamma och pappa för all hjälp idag, ni är så viktiga <3

Ruben, du är allt för mig!

Massa kramar Alexandra <3

Massa....

Ja så var det en vecka sedan jag skrev sist, jätte tråkigt! Men jag har jätte mycket att göra hela tiden. Men idag har jag lite tid när Ruben kollar lite bollibompa :) Och fortsätter att rita på Andys födelsedags teckning :)
Det har hänt lite smått så jag bara skriver utan ordning vad som hänt :)

Ida var här igår och lekte med oss :) Ruben fick sin försenade present, ett par speedos m hajjar :)

Ruben och connie badade tilsammans för första gången igår och tvättade precis hela badrummet samtidigt haha.

Jag och Johan har båda varigt dåliga och spytt på nätterna, men båda är bättre och vi har inte smittat barnen, tack gud!

Idag kommer mamma och bror för att hjälpa mig flytta en massa eftersom jag inte är hemma nästa vecka och "den nya" flyttar in den 2/3...
Känns lite sorgligt att lämna lägenheten faktiskt..Jag, Andy och Ruben har ju haft massa kul där och massa massa minnen! Men nu är det som det är...

Skolan går nog bra tror jag. Missat lite nu när jag varigt dålig men det ska jag fixa..

Ruben just nu:
Chuggington (tåg barnprogram på playhouse disney)
Tok skratta när jag blir arg på honom, som mest när jag tillrättavisar honom..
Springa iväg Hela tiden när jag ska göra något m honom, tex borsta tänder eller klä på kläder...
Prata om att pappa fyller år
säga "puss hej när han lägger på luren
klänga på anki (fröken/mentor) på dagis
mysa och säga mysigt
packa sin väska och resa
bygga pussel
hämtar jojjan mer
men säger ofta "nej tonnie" eller "bort Tonnie"...
pillar Alltid i näsan men har inget där...
ta av strumporna
vara sjukt härlig!

Är säkert mer men allt jag kommer på just nu för jag har en barnfot i huvudet eller ett barn i örat som säger Chuggington, chuggington...haha
Fast nu kom småkryp, så nu är han blixt stilla haha

Föresten jag har världens bästa pojknamn till nästa sonen - Findus- Kick as!
Älskar pettson och findus och deras mugglor :)

Nu hinner jag kanske inte skriva innan Italien och kommer inte skriva där...Men sedan kommer bilder :)
<3


VG

Idag tisdag sitter jag här ensam hemma även fast jag skulle vara i skolan på engelska b..Men jag har så sjukt ont i magen även om det börjar bli lite bättre och har varigt på toa ordentligt 2 gr nu, ajaj..Sjukt jobbigt att inte kunna gå även om jag iofs känner att jag pluggar bättre hemma i lugn och ro!
Asså jag har verkligen blivit jätte bra i skolan eller så, har blivit intresserad av att göra bra i från sig! Som jag fick hem min första svenska uppg igår och fick VG :) Iofs VG minus men ändå :) I vanliga fall fick jag max G och med tanke på att det tog ca 30 min att göra den :b Måste också nämna att min svenska lärare är så himla vacker och fräch! Pratar såhär jättefin svenska är jätte trvlig mot precis alla och bara är så vacker! Så ska jag också bli med alla mina tatueringar haha

Igår annars så lämnade jag allan ballan till sin pappa. Så nu börjar den där långa veckan igen...Saknar dig redan min smul<3

Sedan när jag lämnat honom så åkte jag och Johan till där gamla IKEA var och åkte längdskidor :) Det var Johans idé men absolut roligt! Kul att hitta på saker med honom, har alltid så bra idéer även om han nu fick denna av pappa som var där och åkte i lördags :) Så på lördag ska vi göra det allihopa, jätte roligt! Vi åkte väl ca 7 km så jag har lite små ont i kroppen idag...Skulle egentligen tränat cirkelfys ikväll men jag vet inte hur jag gör. Har jag fortfarande ont i magen så kan jag ju inte gå...Tradigt, behöver verkligen träna ju!

Jag ska gå och försöka äta lite för jag är nog lite hungrig också :) Eller det är jag ju nästan alltid haha
Sedan ska jag minsann plugga satan! Har rätt mycket att göra...

<3


Beundrare hahahaha

Nu har vi precis lagt barnen. Blev såhär tidigt idag för att vi var på vanningen idag och sovtiderna blev lite vridna och även mattiderna..Men så blir det ibland, men vi hade iaf jätte roligt på Vanningen allihop.
Det var jag Ruben, Connie, Henrik och hans barn Linnea och Oskar...Alla var på jätte bra humör, till skillnad från i morse :)
Ruben bara kastade sig och dök hela tiden, helt underbart!

Sedan när vi badat klart så åkte vi hem och fikade. Gjorde något jätte kul på Henrik haha
Johan sa igår på kvällen när vi åt semlor att han tyckte grädden luktade surt och bad mig lukta :) Då tryckte han upp hela semlan i huvudet så jag fick en masa grädde näsan haha jätte roligt (som connie skulle sagt)
Så idag gjorde jag samma på Henrik haha, det var verkligen jätte kul haha...Blev så sjukt fövånad. Men jag råkade så klart trycka upp den jätte mycket i ögonen haha så han fick ont stackarn.

Nä men i det stora hela en väldigt rolig dag med Henrik och hans söta barn :)

Sedan nu på eftermiddagen vid 16 så kom sis och far och gungade med oss lite och följde sedan med in medan vi lagade mat. Trevligt!
Blev tonfisk gratäng och Johan tyckte att det var det godaste han har ätit på länge :)

Måste så klart också berätta att igår var hela helt galen verkligen.
Jag fick ju ett bud under dagen tror jag det var på 800 tusen och var helt stum alltså för det är sjukligt mycket pengar. Så på kvällen dyker ett bud upp på 810 och jag tror knappt det är sant ju! Och för att göra detta snabbt så tillslut efter många turer blev det 860 000 kr som sista bud, sedan sa jag och Andy att vi säljer till dem som la de budet.
Alltså 360 000 kr mer äv vi gav och 210 000 kr mer än vi begärde, men alla som var och kollade på lägenheten älskade den och alla budade på den! Så det har jag och Andy gjort bra. Eller som Börje så klart tycker, han och Allan haha.. Ja just det haha
Nä så kontraktet ska förmodligen skrivas på mån så då är det väl inflyttning för den nya killen den 1/3 :) Eller innan kanske, beroende på när vi får ut grejerna :)

Ja annars då, bara jävligt mycket med skolan. Har ju missat några veckors skola så att ta igen en massa behövs på alla lektioner. Sedan är ju vissa svårare än andra!
Så denna veckan ska det bara pluggas pluggas och pluggas!

Hahahaha föresten, det ringde på klockan för inte så länge sedan och då var det grannens kompis som sa att han hade gått fel men det betvivlar jag.
Det sägs av Annelie på Johans jobb att han brukar kolla in Johan haha och nu så bara råkar han gå fel haha med en flaska rödvin i handen hahahaha så jävla roligt!
Det roliga i det hela är att Johan tycker det är så jobbigt och att jag faktiskt tycker han är lite små sexig haha! Jätte roligt hahaha

Sedan har det inte hänt så mycket tror jag :) Nu ska jag opch Jojjan dricka lite gott vin innan vi väl somnar i soffan eller går in till grannen hahaha

<3


770´

Idag var det första svenska lektionen, läraren var jätte trevlig och verkligen hjälpsam så jag ska nog lyckas bra där :) Ska på lite extra arbete i morgon för att jag har missat en del så mamma tar Ruben den timmen för att egentligen så är jag ledig och vill ha en hel dag med honom i veckan. Jag hoppas också att jag kan fortsätta ha den dagen ledig för att plugga dem andra dagarna. Går ju inte i skolan alltid...

Datorn är jobbig så det blir inte mer skrivande nu.

Vill bara säga att just nu är det högsta budet på lägenheten 770´ :) Trevligt!

<3


Massa...

Egentligen skulle jag ha fått hem min smula idag men jag fick honom redan igår, trevligt :)
Extra skönt var det att få hem honom igår för han var rätt dålig i maginfluensa, alltid skönast att ha han hos sig då! Så kvällen igår var inte så trevlig så men det var ändå inte så farligt och han mådde redan bättre när han vaknade på natten. Men han fick inget att äta här på kvällen utan fick bara vätskeersättning och fruktsoppa eller nyponsoppa och vatten..
Min stackars Uben, men idag var han i princip återställd :)

Igår innan Ruben kom så var vi i Ekeby och köpte faktiskt en soffa, jättefin, jätte stor :) Kommer om ca 6-8 veckor...

Idag har jag fixat en massa och bara varit med Ruben.

I morgon är det skolan som gäller. Jobbigt att jag också måste hitta ett nytt ämne för det är tre olika ämnen som är samtidigt! Skit verkligen!

Jajja men en annan sak som är jätte roligt är att just nu så ligger sista budet på lägenheten på 725´ :) Jippie! Jajja, ska nog inte vara för glad för med min tur händer säkert något som gör att det inte blir den summan haha..

Nu ska jag gosa med Johan innan jag ska sova, blev inte mycket av det inatt och ska upp tidigt!

<3


RSS 2.0