Snabbis i duschen

Ja Jennifer som kommenterat det har du kanske rätt i...Men samtidigt är jag ingen "bopp människa" :)
Ja ska göra som dem säger på jobbet ta på mig BH:ar i den storleken jag kommer få ca och se..
Idag var ingen bra dag på jobb, var helt nere. Men det har vl varigt lite bättre under dagen tycker jag, har haft så mycket att göra så jag har väl inte hunnit tänka riktigt :)
Hoppas ni inte missade en helt grym sångerska på skansen precis, Lisa Ekdhal. Hon är för söt och riktigt duktig och för att inte tala om hennes underbara röst!
Nu ska jag upp i duschen en snabbis för det var Väldigt varmt på jobbet. Sedan ska jag lägga mig i sängen med te och kanske något annat smaskigt och titta klart på allsången :) Får ju passa på när jag har tv vid sängen ;)
Natti friends <3

Besök :)

Idag jobb som vanligt men för en gångs skull så jobbade jag på eftermiddag/kväll 13 till 18.30. När jag kom så sa dem att jag hade haft besök och det var Lina och Johan som varigt där. Det visste dem eftersom Jhoan jobbat där tidigare...Synd att jag inte var där bara, träffar inte dem alldeles för ofta!
Jajja nu har jag duschat och ska just gå och lägga mig. Klockan ringer 5.20 :)
Natti natti <3

R.I.P <3

Hur kunde jag bara glömma skriva några ord till en fantastisk artist som kickar ass med dem flest. Dagens artister kommer aldrig komma upp till hans nivå! På rix morgon zoo diskuterade dem om han var i samma väglängd som bla Madonna, asså på allvar vad har hon gjort i livet, nadas! Det var många tårar den dagen och precis som många miljarder andra så kommer han alltid finnas kvar i mitt minne och jag är hedrad över att ha levt samtidigt som honom! I mina ögon är han den enda i världen i sitt slag och den bästa artisten i universum!

I love you Mikael <3 You are the king of music and dance forever!Fint att vara hemma!

Idag har vi vaknat hemma hos mamma och pappa :) Dem är tyvärr inte hemma men dem har jätte mysigt hos släktn i södertälje :)
Det är ändå rätt fint väder och varmt så det är skönt at vakna här då för då kan man vara ute precis hela dagen! Sen har man lite anra ödelar som att till lunch ska Ruben få rabarber och jordubbskräm med bara hemma odlade frukter, vilken lyx tycker jag!
Men just nu har han ett väldigt utbrott och vägrar sluta vara ledsen, det har gått så långt tid så han vet liksom inte själv vad han är ledsen över. Försöker natta honom til Steve Wonder men han gillar nog inte honom så myckt som jag och Andy haha.
Nä det har hänt mycket sedan jag skrev sist! Jag har jobbat ett tag och dem är nöjda med mig vad jag vet och jag får mycket beröm :) JAg har varigt hos läkaren där jag fick reda på att jag kommer opereras någon gång i aug-sept....Jätte nervös och jag fick även veta hur det kommer att gå till, att jag kommer ha riktigt ont och att jag måse välja storlek själv. Just nu ser det ut som om jag kommer att få en stor B kupa , 200 ml kommer det vara i inlägget då men jag stor och väljer om jag inte ska ta en 250 ml i stället...Jag får se, det är bara kommentera om ni har några åsikter :) Är det alltid!
Nä så idag ska vi bara ta det lugnt och planera inför nästa helg då vi ska ta Ruben och åka till en djurpark om vi har råd så klart. Lite sista minuten men vadå det blir säkert bra, tänkte faktiskt tälta också fast jag måste nog sälja den idéen lite mer til Andy först haha.
Så nu har Ruben älskling somnat iaf, min lilla bebis <3

Så jag får väl passa på att lägga mig i solen och bli av med min vita hy!

Have a nice day ;)

<3


Midsommar kväll m innehållsförteckning- ALLT.

Nu har jag med all träningsvärk från från brännbollen just städat hela mamma och pappas hus :) Tack så väldigt fr at vi ick låna dt och att ni är så fina! Finns ju en aledning till att dem sista som gick hem gick i idag kl 16 ca. Dem var med på melodikrysset bla :) Fin familj jag har! Dem är ju tom m i "gänget" haha.
Nä som sagt tack mamma och pappa och tack fina vänner för en mycket trevlig midsommar som jag ärligt talat tror innehöll allt! Det vat kubb, brännboll, fotboll, regn, grill, bråk, ledsen, glad, sex, sprit, massa god mat, jordgubbar, sol nya bakantskaper, snack, försvinnanden och spontan dans haha.
Somnade inatt kl hallv 5 och gik sedan upp kl 6 då mitt vackra lilla barn vaknade. Men jag fick nog sova 2 h kanske i eftermiddags, men jag har svårt att sova när det ska städas...Kan likom inte koppla av så det får bli en Väldigt tidig kväll idag för i morgon börjar jag jobb 6.30 :) Sen ska vi bort kl 16 så jag hinner knappast sova i morgon heller för att sedan palla hela veckan. Men det ska nog gå bra ska ni se.
Nä nu ska jag sopa trallen där ute från snacks och snusrester, yummie!
Ha det bra och hoppas ni haft en lika kul midsommar som jag!
<3

Inget klagande :b

Nu har jag varigt riktigt trött sedan ca 2 h tillbaka :) Kl är  nu 20.00! Men det tar väl lite tid att vänja sig vid ett annat tempo och ett annat liv vilket det ju blir nu när amn jobbar. Har just försökt natta Ruben men det går sådär :/ Men så fort han har somnat så ska jag diska och duscha sedan äntligen säng :) Hoppas ajg hinner somna vi 9 så ajg verkligen får sova.
Idag har det varigt fullt ös för Ruben. Vi var hemma hos Jennifer, S och C och lekte och Sierra och Ruben sprang som galningar genom deras hus haha. Dem skrattade och jagade varndra söta små pluppar dem är!
Nä jag har ju inte så mycket att berätta egentligen bara att det har varigt en bra dag helt enklet! Vilket är ganska ovanligt i denna bloggen haha :) Nä men jag har nog egentligen inget att klaga på :)
Nä natti natti vänner!
<3

Mer lycka!

Riktigt glada nyheter, dem är tycker jag var jätte duktigt på Annas bageri så jag ska stanna och jobba där och har jätte mycket tider. Blir att jobba morgon nästan hela veckan från 6.30 till 13.15 :) Så just nu är det väldigt bra :) En sten från mångas hjärtan har fallit oron över pengar är löst :) Mycket glad just nu men även trött så jag ska lägga mig nu...Ska bara kränga lite först :b
Men gissa vad som hände min första dag...Bilen startar inte för jag glömde stänga av lamporna igår kväll på bilen men sån tur räddade Therese mig så jag fick låna hennes bil och när jag kommer till höllviken ser jag att det är broöppning haha jag trodde jag skulle börja lipa! Fy vad störigt men dem var inte arga när jag kom tack och lov för dem verkar vara riktigt trevliga där så jag kommer alldeles säkert trivas riktigt bra! Tack familj för att ni ställer upp så mycket för mig! Älskar er <3
God natt nu ska det drömmas goda drömmar för jag är sååå glad och tacksam över så mycket just nu! Hoppas denna lycka varar :)
<3

Lycka!

Underbara små barn <3
Ni vet verkligen inte hur lyckliga ni gör era mammor och andra i er närhet!Ruben blundar så han njuter haha


Fanimej på tiden eller!

Kul att folk fortfarande läser min blogg fastän jag inte skrivit på nu 2 veckor...Men det har verkigen varigt fult ös! Sis lyckade student, gå in på hennes blogg och kolla hur underbart snygg hon var ( är).
Sedan fick hon sina betyg i veckan och hade 18 MVG och 6 VG :O är vi ens släkt?! Sedan fick hon ett stipendie och en massa andra saker för hon var bäst i klassen. Är man så stolt at man spricker, yes! Och jag ska bara säga att ajg lever på hennes framgång haha det är rena lyckoruset när amn tänker på det :) Så grattis sis<3
Ja vad har mer hänt, jo Ida, Martin, Andreas och Belles student också. Sedan kusin ida som fyllde 15 igår. Badat med Kenzo, Emelie och Krull...Ja en massa har hänt helt enkelt och jag kommer säkert komma på en amssa när jag slutat skriva med det får väl komma efter hand då :)
Har tänkt att ajg ska börja skriva lite igen nu när det kanske lugnar ner sig :)
Har också jobbat med att sälja jordgubbar...Mmmm sådär..Sedan hamnade jag i tidningen där jag heter Alexandra Forsberg, ganska lika ändå Forsberg och Lindborg!
Har nog också fått jobb på Annas bageri :) Ska dit i morgon och jobba så får vi se vad det blir för tider och om hon är nöjd med mig :)
Ja det får bli allt för idag och jag hoppas det inte blev för kladdigt. Nu ska jag sova mina vänner och kanske kasnke läsa någon blogg :)
<3

RSS 2.0