Smulan kom hem!

Idag är ingen bra dag...En sån där jobbig dag som det är ibland, hade velat skriva allt jag känner men det går inte..
Men just nu är det lite vin och tankarna på att min älskade Ruben kommer hem på måndag som ger mig ork!

Föresten så har jag fått mina skolpapper så jag börjar nästa vecka..

Snälla kom hem min smula, saknar dig!
<3


Klara, färdiga, gå!

Igår blev inte så mycket gjort för jag fick sån riktig mensvärk så fort jag gick utomhus. Men vi var iaf på habliteringen och där pratade vi bara med en psykolog om hur vardagen fungerar osv sedan nästa gång kommer en pedagåg att vara med, hon var inte där pga Vab. Men vi kommer få en ny tid men fick lite andra grejer att jobba med :)
Sedan åkte vi hem och så kom Dennis och RJ över för att spela pingis. Dem var verkligen super bra! Johan var också jätte bra! Men jag var defininitivt mindre bra men killarna var artiga och sa att jag var bra iaf :)
Jag vr med i början sedan gick jag och lät dem spela på riktigt så lagade jag chilliconcarne, blev jätte god :)
Därefter blev det bad för Johan och jag somande på soffan kl 9!! Herregud ajg blir bara värre!

Idag gick jag därför upp kl 7 och började dagen lite tidigare, nu blir Johan glad haha. Han är ju så sjukligt avundsjuk på att jag bara går hemma...Mycket att vara avundsjuk på...Men jag börjar plugga snart tack gud!
Och idag ska jag iväg på en sån där grej så jag kan få lite extra jobb och eller sommarjobb. Sedan kanske jobb sen vidare när ja är färdig till hösten. Jag får oftast jobb nämligen när dem får träffa mig och ser vilken härlig prick jag är haha, nä men sant så får jag det...Jag pratar ner dem haha!

Nä sedan ska jag fråga mamma om hon vill permanenta mig idag för det köpte nämligen Johan till mig igår för han vill att jag ska se ut som Rihanna haha, har ju lite samma frisyr som henne, rakat på ena sidan, men därefter så är likheterna över haha så hans dröm kommer krusas kraftigt! Men usch om det hade varigt sant! Vackert!

Sedan ska mamma och jag på aerobic och sedan kommer väl lite vänner över eller bara Stini haha, hon är alltid på! Trevligt!

Nä nu startar vi fredagen!

Älskar dig smul! <3


den där veckan

God morgon :)
Blev ingen simning igår tyvärr, men jag var inte så sugen på att sitta i bilen en h för att simma och sedan komma hem jätte sent. Sedan var varken mamma eller sis så sugna på det heller.
Så i stället åkte jag och Johan och handlade och sedan hyrde vi Sommaren med Göran. Den var ganska så bra faktiskt och skrattade rätt så mycket, men knappast den bästa filmen jag sett.

Johan ringde nyss och påminde mig om att vi ska till habliteringen för att få lite tips på vad vi kan hitta på för kul med Connie och på så sätt hjälpa henne med lite med inlärning osv. Ska bli kul att lära sig lite mer om hur man kan hitta på saker med henne och lära henne saker :)
Men tanken är att jag inan ska hinna ta med mig en omgång med saker hem till huset. Kanske också få med mig bordet som mäklaren vill ha bort.

Vaknade idag upp och har den där veckan i månaden och har sån riktigt mensvärk, usch..Därför behöver jag träna extra mycket för att få bort det! Sedan har jag ju mina fina märken i huvudet...
Men får se hur vi gör idag, kanske kan hitta på någon kul träning med Johan på hans gym eller så kanske aerobic. Men jag och mamma ska göra aerobicen i morgon också så får se :)

Älskar dig min lilla prins, längtar så himla mycket efter dig och när du kommer hem ska jag bara krama dig och lukta på dig i evigheter!

Ha en bra dag
<3 


Träna, najs :)

Har sagt till Johan att han inte ska ta hem fler semlor för jag äter alla han tar hem, men vad gjorde han igår, jo han tog hem tre st! Vi delade på det och åt 1 och en hlav var, urk va jobbigt n får det vara slut!
Men på kvällen gick vi och tränade med mamma så jag tränade väl dort det då haha och jag åt trots allt spenat till middag igår, satan va gott det är :)
När vi kom hem sen så badade vi tillsammans sedan mös vi i soffan lite :) Jätte mysigt!

Idag ska jag fixa här hemma med grejerna jag tagit hem, sedan köra lite runder till lägenheten och ikväll ska jag med mamma till hennes simträning :) Sis ska också med, hennes förslag :) Kommer garanterat få träningsvärk i morgon och det ska bli så härligt, man känner liksom då att man tränat :)

Idag när jag vaknade och kollade mig i spegeln så ser jag att mina utslag i ansiket har kommit tillbaka, ser så sjukt fult ut :( Men men...

Nä nu ska jag fortsätta med det viktiga :)

Älskar dig smulan, saknar dig!

<3


Joel :b

Har ätit frukost och ska nu ut med saga :)
Ska bli en dag med massa städande, både i lägenheten och i huset...
Igår tjafsade jag oh Johan lite. Är ju svårt när det är två personer som träffas, flyttar ihop snabbt och sedan är vana att ha det på olika sätt.
Han är van att vara själv och inte alls ha så mycket saker omkring sig som det blir dels med mina saker som kommer hit sedan med alla Rubens leksaker.
Och jag är van vid vissa saker och gämför nog omedvetet Johan och Andy eftersom jag i princip gick från Andy till Johan...
Men det är ju knappast konstigt att vi får disskutera en massa och anpassa oss efter varndra och tjafsar...
Men plötsligt säger Johan, ta på dig kläderna för jag har bokat bio snart...
Han hade bokat dem i söndags, jätte gulligt! Men jag trodde honom inte förens vi kom dit haha.
Tack så mycket för dig Johan :)
Vi såg iaf Snabba Casch. Den var väl bra men det var mycket saker i filmen som jag tyckte var väldigt jobbigt att titta på. Som den lilla flickan, hundarna, när dem slogs, och att JV var så sjukt självdestruktiv, men mest det som den lilla flickan fick vara med och se var sjukt sjukt jobbigt!
Men Joel Kinnamann är för jävla trevlig att se på alltså :) Även på söndagarna då han är med i Johan Falk filmerna. Gillar mest rollen i Falk filmerna :) Men, han är inte bara jävligt snygg utan också väldigt väldigt duktig!



<3


Saknaden är sjukt massiv!

Ja kan ju vara bra att berätta vart man hittar lägenheten någonstans :) Det gör man på fastighetsbyrån.se webb nr:6101-61283 :) Har varigt jätte många inne och tittat, trevligt :)

Fast annars idag har det varit en tråkig dag!
Diskuterat med Andy på telefonen, massa tjafs, och det gjorde att jag missade massa tid med Uben i morse. Så när jag gick med honom till dagis så kunde jag knappt hålla gråten tillbaka och knappt på vägen hem heller, så när jag kom innanför dörren så bara brast det! Fasiken att det ska vara så varje jävla gång, måste börja lära mig att det är så! Min underbara lilla smula, saknar honom så det gör ont alltid, var enda sekund! Vill men verkligen skaffa fler barn som man kommer älska lika mycket och vara ännu mera rädd att något ska hända?! Ja jag får väl ta och skärpa mig! För nu sitter jag här och lipar igen!
Sedan ringde sis precis och berättade att pga hennes skadade fot så får hon inte gå högvakt nu vecka 5,6,7 :( Hon var verkligen ledsen och jag tycker så himla synd om henne för hon har verkligen sett fram emot det! Men hon ska prata med sina befäl nu så jag hoppas dem kommer på någon annan bra lösning och hoppas dom ser hur gärna hon vill detta! Hon är en riktig kämpe hon! Heja heja!

Men jag får väl hoppas att det blir bättre, brukar bli lite bra när Johan kommer hem och kramar om mig! HAn slutar om en 30 min så jag måste hinna upp i duschen :)

Föresten, träffade min gamla lärare från grundskolan, Jesper. Han tyckte jag om, riktigt trevlig kille det :) Såg ut som han brukar och han sa att det var bra så jag hoppas det :) Kul att se honom iaf!

Nä som skrivet, in i duschen nu sedan städa, sedan möte på AF, sedan hämta saker från lägenheten..Fullt upp så jag slipper längta, gråta och snora :)

<3


Ps: Slutat snusa för en vecka sedan!


Mys med busbarnen!

Nu har jag inte suttigt vid datorn på ett bra tag. Är inte så kul att sitta här när man har barnen, men nu skulle jag betala räkningar så då passar jag på :)
Sedan har vi haft otroligt mycket att göra. Eftersom vi trodde att vi hade vägglöss satte vi igång och städade ordentligt och fick tvätta alla sängkläder och andra kläder som legat  i sängen så det har varigt otroligt mycket tvätt!
Men nu börjar det ordna upp sig!
Veckan har varigt full med bus,lek, kalas, party, kärlek, blommor och annat trevligt :)
Igår var den härligaste dagen på veckan än så länge :) Jag ville inte leka hemma som alltid utan någon annanstans så vi åkte till pildammarna och matade fåglarna, sprang med pulkan och hade jätte mysigt. Sedan åkte vi till Mobilia för att äta på restaurangen brevid MC, köttbullar för hela slanten blev det :) Passar alla!
Sedan gick vi där en liten stund, hälsade på mormor och sedan åkte vi hem :) På kvällen gjorde jag en jättegod carbonara ( har blivit jätte bra på att laga mat faktiskt!) och sedan badade jag och min lilla underbara prins tillsammans :) Underbart!
Sedan gick vi ner och åt marängsviss, ja Ruben fick också sara!haha

Nu sitter jag här och dricker te och snart kommer väl jojjan hem och då ska vi äta frukost tillsmammans alla fyra.
Annars idag ska vi bara njuta av barnen för det är ju sista dagen med dem.

Nästa vecka ska bara spenderas i lägenheten och städas och fixas innan visningen på söndag :) Ni får gå in och kolla på den, bilderna blev skitbra!

Ska även passa på och gratta min kära bror som fyllde 18 igår, JÄTTE GRATTIS!

Nu måste jag återgå till busbarnen :)

<3


Ruben <3

För två år sedan låg jag i Ystad på BB och kunde absolut inte fatta att jag fått barn dagen innan...Det sjuka är att jag än idag ibland inte kan förstå att jag har sån tur att han faktiskt är min lilla kille! Han är helt underbar på alla sätt och även idag när han har haft ett Riktigt utbrått så överväger alltid dem härliga stunderna. Som bara igår och idag har han gjort dessa sakerna :)
Satt fingret mot huvudet och sagt knasig mamma & hallå mamma (himlar då med ögonen) hahahaha!
Sedan när han fick paket igår och fick kläder i tre paket på raken så tog han och började slå ihop paketet igen för det var inget kul med kläder hahaha
Gick hela kvällen igår och kramp skrattade, alltså tog i från tårna och skrattade även fast han inte skrattade på riktigt haha, svårt att förklara haha
Att varje gång jag nattar honom och lagt mig ner och blundar för han ska förstå vinken så lägger han sig och tittar på mig för att sedan pussa på mig och säga natti natti mamma tusen gr...Fatta den känlsan då!
Idag när han var ledsen tog jag honom och satte på playhouse disney och fixade fram lite äpple och kramade honom i soffan och han låg och mös där jätte länge, var ju en väldigt stressig dag igår på många sätt...Han gillade inte heller att dem sjöng för honom på dagis :) Men dem sjöng för hans bästa kompis på dagis också som fyllde år i söndags, Albin :) Söta dem killarna är tillsammans <3
Nä min lilla kille är väl inte så himla liten egentligen även fast jag ibland gör honom till det när jag går omkring och bär honom hela tiden...Dumt, ja, men det är ju så mysigt!
Ruben tack gud för dig! Allt bra jag har gjort i livet är inget men du är mitt pris för det!
Jag älskar dig!
Grattis på dig 2 års dag!



Ps: Va inte vägglöss...dem hittade inga alls lös..Återkommer på den punkten en annan dag!

Riktigt jobbigt och riktigt härligt...Gott och blandat

Behöver ett jobb NU!! Fy fasiken vad det är tradigt att gå hemma! Och ekonomin är ju verkligen inte på topp...Jajja snart måste det hända mig något trevligt på den fronten för nu har det inte varigt bra på något år...Kan väl inte bli värre, eller så ska man inte säga kanske. Jag och Johan sa det nu när vi fick alla våra nya husdjur men visst fan, nu har kanske tvättmaskinen gått sönder också, härligt.
Johan är så söt som hela tiden säger att det löser sig men fan, jag börjar tvivla...

Nä nog om trågigheter, Uben kommer i morgon och Tonnie kommer snart! Tack och lov för de fina barnen och fina Johan :)
Jag längtar så sjukt mycket efter dem hela tiden dem är borta från oss!

Sedan kommer anticimex i morgon och då får vi ju konstaterat vad det är äntligen!

Igår var vi på inflyttningsfest hos Melissa och Simon...Kännde inte så många men var ändå trevligt. Fick Johan att dansa med mig haha. Vi dansade bugg och han var duktigare på det n salsa hahaha...
Han vill börja dansa sa han så får väl göra det, hade varigt roligt att ha någon rolig hobby gemensamt!
Skulle egentligen inte stanna så länge men var där till 3 ca :)
Förutom lite smärre missöden :) var det en trevlig kväll!

Måste bara påpeka att jag nu sedan Björns började sälja semlor ätit minst en varje dag och Johan minst två :) Najs haha..
Så nu ska vi börja träna så vi inte börjar likna folk vi inte tycker om haha

Som ni märker är jag lite glad ändå i allt jobbigt men det är helt Johans förtjänst, tjatar lite om honom kanske men han är verkligen en helt underbar kille, har sån sjuk tur :)
Sedan kommer våra fina barn hem nu så då kan man inte vara annat än glad, då är det rosa moln för en tid :)
Men usch vad jag längtar efter tråkig lunkade vardag just nu!

Ha ett trevligt slut på veckan!
<3


Nya husdjur

Jag har haft väldigt myckat att tänka på nu en ganska så lång period. Bla vart jag skulle flytta, med jobb, allt klydd med Rubens pappa och Ruben, kännt mig elak och taskig mot Andy, sälja lägenheten, ja jag har ju inte nämt en hel del grejer men som sagt det har varigt väldigt mycket. En del saker är löst men andra är ju det inte. Så har man kännt ofta att nu kan det inte komma mer, men visst kan det de!
Jag har sedan en tid efter Johan och jag började träffas fått små röda märken på kroppen och vi har inte fattat riktigt vad det varit. JAg har pratat runt med folk men aldrig fått en riktig orsak till varför men små bett har varigt min tanke länge.
Igår rann bägaren över då jag har hittat ett helt massivt bett under mitt högra öra. Det gör fruktansvärt ont i hela min högra sida. Jag har tom problem att vända på huvudet.
Jag kollade på nätet och den enda grej som jag såg att det kunde vara var vägglöss. JAg ringde därför vårdcentralen som ju inte kunde göra något ( för dessa kraftiga reaktionerna som jag får brukar jag få på alla bett som tex myggbett, men Johan har bara små små bett), utan det skulle baddas med alsol (eller hur det stavas). Nu har jag ju pratat med Vellinge vårdcentral så man vet ju inte, finns ju en anledning till varför jag bytade!
Sedan ringde jag anticimex som man skulle göra om man misstänker vägglöss. Där sa dem att jag skulle komma dit med en lus för har dem bitit oss har dem blivit stora och d kan man se dem lit tydligare. Blir nämligen mellan 5-8 mm stora då. När Johan kom hem letade vi som atta men hittade inget till vi pracis skulle sluta så såg jag något i sidan av sängen som visst var en jävla lus jävel.
Därför så sov vi i min lägenhet i natt för vi skulle slippa sova i soffan eller hos mamma och pappa. När johan sedan väcker mig kl7 för att jag skulle äta frukost med honom på hans jobb så kliar det på mig och jag har fullt med bett ovanför brösten, alltså massor är det! Johan har också fått en del. Kul då har vi fått skiten dit också...Det är ju för att jag flyttat min kudde innan från Johan och hem.
Så idag åkte jag in med den och några jätte små från lägenhten men så klart fick jag inget veta då utan det kunde ta någon dag så skulle dem eller vi höra av oss...
Har iaf pratat med mitt försäkringsbolag och dem har avtal m anticimex iaf men Johans vet vi inte än.För är det vägglöss ska dem komma och sanera ca tre gr innan det är klart.
Så NU har jag mycket att tänka på, kan ju inte sälja lägenheten nu innan det är klart!
Ååååå ibland är livet så klyddigt! Men Johan som alltid är så lugn säger snällt att det löser sig älskling...Jajja..

Vägglöss:

Vägglössen är inga egentliga löss utan tillhör skinnbaggarna. Flera arter finns. Den som angriper människan heter Cimex lectularius. Anticimex betyder alltså mot vägglus.
Vägglöss är blodsugande. Dagtid lever de i springor i sängbottnar eller möbler.

I skymningen kommer de fram och uppsöker en lämplig värd, ofta en sovande människa, som de kan suga blod på.

Vägglusen var ett stort problem i "fattigsverige", men numera har den blivit betydligt mindre vanlig. Den som reser utomlands kan dock riskera att få med sig vägglöss hem i bagaget.

Vägglusen blir 5-6 mm


Men strunt i det nu, lite glada nyheter har jag också :)
Igår köpte vi ett badkar som jag har hämtat idag :) Ett jättefint med lejontassar från gustavsberg. Sedan börjar jag snart plugga. Hittar inget jobb så då kan jag lika bra plugga upp mina betyg :)

Ja nu har JOhan vaknat så nu ska vi hem till huset och tvätta allt i sovrummet i textil..Bläää...

Så jag och mina husdjur tackar för idag :b


Now I Know What Love Is

Nu var det den där måndagen igen då man antingen är jätte glad och super lycklig eller bara jätte ledsen...Tyvärvar det veckan för den senaste...Bit ihop!

Ruben väckte mig i morse:
R- Mamma åpp, åpp mamma..
M- Ja jag kommer upp :)
R- Mamma jojjan borta..
M- Ja jojjan jobbar..
R- Baka bullar..
M- Hahaha..(tittr på klockan fr det är nämligen ljust ute och det är det inte när vi går upp, men kl 8.30 är det)
Shit Ruben upp nu måste snabba os till dagis :)

Det blev en väldigt stresssig morgon och hann inte njuta av våran sista morgon på en vecka men sa väl typ 10 gr medan vi gick till dagis att "mamma älskar dig så mycket" haha
Sedan har jag hittat på en jätte bra lek för att få pussar :) Det kallas för mat puss haha det är när han äter så är han jämt så kladdig så säger jag "kan mamma få en mat puss?" så skrattar han och ger mig en jätte kladdig mat puss och skrattar ännu mer! Kärlek!

Men jag måste säga att jag faktiskt mår väldigt bra ändå, helt Johans förtjänst! Han är så underbar och jag är verkligen tacksam för att jag hittat en sån fin kille som tycker om mig så mycket hela tiden! Livet är väldigt mycket lättare med en sån underbar människa som stöd och får mig verkligen och tro att allt kommer bli bra!
Tack Björn och Cornelia som anställde mig så jag fick träffa denna kick as killen :)

Idag har vi varigt hos mamma och tryckt i henne lite semla :) Sedan kollat på tv till Johans lilla projekt där uppe:)
När vi kom hem blev det "barnfrimat", varma mackor :)
Kollade på halv åtta hos mig, sedan kom mitt favorit program familjen annerlunda.
Så glada familjer:) Johan kan också tänka sig en del barn till, härligt! Kanske en tre st tillsammans så har vi fem :b Men det får ju vänta lite :)

I morgon ska jag städa undan efter veckan med barnen, träffa en mäklare, ringa komvux IGEN, sedan gå till Johans jobb och käka lunch med honom när han slutat för att sedan plocka med mig ännu ett lass med saker hem :) Härligt att bo med Johan!
Det tycker Ruben också. En egen säng som han är så stolt över och ett eget rum. En stora syster som han är väldigt glad för. Eller iaf för det mesta...Men jag har märkt att han vill ha mig för sig själv ibland och då får han det också, får ha en dag i veckan som bara är till för mig och Ruben :)

Nä nu är jag riktigt trött även fast jag sovit så länge idag, helt sjukt vad jag blir trött av att bara vara hemma. Jag är inte bra på det alltså!

I morgon ska vi tydligen gå på bio, Johan tyckte det var en bra idé :) Fy fasiken vad jag ska skämma bort dig sedan älskling när jag har pengar också! Handla massa toffiefi (eller hur det stavas)! 
Lyssnar just nu på I Want To Know What Love Is- Mariah Carey :)
Men jag skulle vilja ändra den lite så den passar mig lite mer till Now I Know What Love Is :)
Med sånna fina killar jag har så vet man <3

Natti natti från en lycklig jag <3


semla...

Nu sitter jag med kaffe och en semla :O oooo så gott!
HAr precis kommit hem från mobilia där vi var och gick några timmar..Går liksom inte så fort m två barn som springer runt över allt :) Men nu sover lilla prinsen och Connie och JOhan sitter och sjunger ur nya sångboken hahaha han sjunger så jäkla dåligt hahahaha
Träffade mormor så klart och pratade med henne och så träffade vi Chrisse och Stina. Stina stank lördagsfest haha
Men hon tyckte jag var fin, antingen var det som hon fortfarande var full eller som hon gämförde mig hur jag brukar se ut haha. Kul att se Chrisse det var verkligen ett tag sedan!
Dagens inköp blev lite till Melissa och Simon till deras inflyttningsfest nästa helg, sedan lite strumpor till mig för alla är det hål i...
Nä nu ska jag lära Connie hur man sjunger på svenska inte på skånska..Bara Hasse Andersson och några få som kommer unda med det..Tack och lov sjunger Ciónnie jättefint när man förstår vad hon säger :)
<3


Söndag m mys och lek :)

Nu är jojjan och barnen och hämtar bullar så vi kan äta frukost. Fast Connie och Ruben har redan ätit gröt :)

Ruben sover jätte bra i sin säng! Han sover bättre där än i sängen med oss tror jag för han vaknar inte på nättrena lika ofta.

I veckan har vi bara lekt en massa. I fredags var mamma, pappa och min bror över och åt lite efterätt, trevligt! Och i går var vi en liten stund hemma hos Malin, Anders och Melissa och Elin. Dem är så snälla mot Ruben tjejerna :) Han sprang runt med sina kex hela kvällen för han får ju inte äta godis och chips...Så söt han hande ca 8 st som han hade hela kvällen men tillslut hade han tappat några och saga tagit några...Tror han åt ett själv haha..

Idag ska vi väl bara leka en massa tror jag, kanske åka till stan en liten stund..

Idag ska Connie hem till sin mamma och Ruben ska hem till Andy i morgon..Tradigt men denna veckan kommer nog gå snabbt för jag har sjukt mycket att göra! Skönt :)

Ha en mysig söndag!
<3


Duktiga killen <3

Sitter och äter frukost med min lilla smula, saga och pippi på rymmen :) Bara så jag ska få koppla av lite..
Kom nämligen i säng jätte sent igår sedan vaknar Ruben kl4 någonting och vill inte somna om utan "mamma upp, upp...Ooo så trött jag var..La mig hos honom i hans säng så låg vi där i 2 h till johans klocka ringde kl 6 för att han ska jobba. Då vaknar Connie och Ruben blir glad, sätter sig upp efter att han precis somnat och säger " tonnie jojjan opp" :)
Hahaha asså man kan ju vara hur trött som hälst ibland men när han ligger där i sängen, pigg som attan, pillar mig i huvudet och skrattar och pussar mig jätte mycket och sägernatti natti mamma flera gånger haha..Att vara mamma är verkligen livet :)
Undrar om jag säer samma sak när klockan närmar sig 12 haha :)
Jajja som ni märker är ag ändå på ganska så bra humör även om jag är fruktansvärt trött just nu..Men ut sen vid 9 så är man pigg snart igen :)
Men det gick ändå bra idag när han för första gången sov i egen säng på jätte länge! Min duktiga kille! Får ringa pappa och berätta snart :)
Nu ska jag slänga Rubens "tant" (kanten på mackan som han inte äter ibland" haha och plocka hans smulor över allt.
Tycker att det börjar bli lite bättre mellan mig och Andy också, sååå skönt! Han skrattade med mig sist vi sågs :)

Ja nu ska jag umgås med bajsnisse här, urk...

Älskar dig min lilla smula så jävla mycket, tack för att du finns <3


Uben kommer hem <3

Nu har jag duschat och ska iväg till arbetsförmedlingen till jobb coatchen :) Ska se vad vi ska prata om idag...Kommer ingen vart med jobben känner jag...Men jag kan ju knappast ge upp..
Sedan ska jag åka och hämta min favorit i världen, RUBEN!!!
Ska bli så jävla skönt.
Mobilen har inte fungerat på ett tag så ingen har kunnt få tag på mig men i morse fick jag igång den så såg jag ett medelande från Andy om att jag kunde hämtat Ruben igår..FAN va sur jag blev att jag missade det! Men snart är han här :)

Igår va jag och Johan på Ikea och handlade lite till hemmet. Bla hittade vi en säng till Ruben i fyndhörnan till halva priset..Så jätte fin den va! Ska lägga upp bilder när vi är klara med hans rum..
Har även nu i veckan flyttat över en hel del av mina saker hit..Man kan väl säga att vi flyttat hit nu.
Hade ju bestämt från början att jag ville bo själv först. Men Andy vill sälja lägenheten snabbt och jag har helt enkelt inte råd att bo själv just nu för jag har ingen inkomst alls...Men jag klarar mig iaf nog i två mån till max...Känns jobbigt att leva så här nu men fasiken vad ska man göra utom att söka jobb så mycket man kan?

Nä nu ska jag göra det sista med håret sedan får jag köra :)

Jag längtar såååå efter dg min kille, vill bara hämta dig nu! Älskar dig min Ruben!
<3


100101

Idag har bara varit en slö dag med massa pizza...Men trots det så har jag JOhan och Connie städat hela huset :)

Var en trevlig kväll igår trots at jag och Johan blev instängda i lägenheten och höll på att missa tolvslaget haha...Men vi klättrade ut genom fönstret så vi var ute när det smällde haha

Åkte hem tidigt, redan vid 2..

Just nu är jag bara trött och seg så det blir inte mer skrivande..Ska se om jag kan ta några bilder från andra som tagigt igår..Hade fräck frisyr iaf :)
Gott nytt!
<3

RSS 2.0