Mys söndag

God morgon!
Idag är det söndag utan Ruben och jag är ledig..Kan inte komma ihåg när det hände sist. Men eftersom jag har jobbat hela veckan varje dag så måste jag fixa lite saker idag. Johan var dock väldigt gullig och hade dammsugat igår när jag kom hem från jobb så jag kastade mig över moppen och moppade så det slipper jag idag :) Men lite städning kvar, tvättning och handling.
Men det ska bli mysigt, ska sätta på Miss Li nu och fixa det sista här hemma :)

Satt precis och la in mina skolböcker på lycknis.se så jag kan få sålt dem äntligen så jag slipper ha dem här hemma. Har tv4 på och såg Lars Wallin i Paris. Det är en designer jag alltid har gillat! Han verkar vara en riktigt trevlig karl och hans designer är ju underbara. Tänk att få gifta sig i en klänning han gjort..Fast sis ska göra min så ganska så speciellt det också :) Har tur som har sån talang i familjen :) Hon är grym på att sy och bror min grym på att laga mat! Inte illa!

Nä nu får jag sätta igång! Ska hämta min favvo kille sedan också, underbart!

Ha en mysig söndag!


Jag är lyckligt lottad!

Svårt att ta på skorna, få av byxorna, lätt irriterad emellanåt, sover som en däckad, trött, läcker, ont mellan benen (typ foglossning), svårt att sitta, jobbigt att stå, sammandragningar, konstant hungrig, kissar ca 5 gr i h...Underbart att vara gravid my ass!!
Fasiken vad är skillnad från förra gången förutom att det är en annan pappa? Nja jag har en underbar busunge sedan innan, ekonomin är på ett sätt bättre men ändå jobbigare, tar det mindre lugnt, stressar 100 gr mer...
Hur tar vi oss ur detta?
Jag stressar konstat hemma för att vara alla till lags, ändå blir det Alltid fel. Lika dant på ena jobbet och dem andra är stress på sitt sett...Jag blir arg på mig själv som bara inte kan ta mig ur stressen! Att vara med Ruben hjälper lite eftersom han tvingar mig att vara i nuet men hela kvällen sedan och dagen innan jag hämtar honom och veckan utan är det jobbigt!
Så nu var det skrivet! Behövde verkligen skriva av mig det!

I måndags var jag på jobb på golfklubben och kommer få mycket fler h där och det behöver jag för ekonomin, men det är dock slut den sista denna månaden för då stänger restaurangen...I Tisdags var det jobb i butiken där det var ganska lugnt men fick annat gjort! Idag skulle jag vart ledig men fick hoppa in 3 h sedan var jag och Ruben lite och hann in och träffa mina kompisar Jennifer och Daniel. Så klart också deras underbara barn. Guud va stora dem blivit och va tradigt det är att vi ses så sällan! Det är så trevligt att vara där hemma och dem är så lätta att umgås med. Barnen fungerar också bra med varandra så egentligen är det vara vi vuxna med våran tid som är svåra...Så är det oftast känner jag, eller så prioriterar man fel..

I morgon är det jobb igen i butiken så Johan hämtar trollet på dagis (vilket gör min lilla kille så otroligt glad, Johan är verkligen hans favorit) för jag stänger 18..Sedan ska jag hinna mysa lite med Ruben för sedan ska han hem till pappa på fredag för helg.
Sedan kommer han iofs på söndag igen men sakna kommer jag göra :) Dessa extra dagar jag får med honom uppskattar jag verkligen, dem är guld värda! Fast jag märker att han börjar ju sakna sin pappa nu så han kommer bli glad när pappa hämtar på fredag :) Fast det gör mig så klart också lycklig! Är lyckligt lottad med det mesta, fin familij som jag kan lita och luta mig på alltid, världens finaste lilla kille och en underbar till i magen oftast har jag en man också som jag kan mysa med och leva resten av mitt liv med och vad mer behöver man?

Jag kan ha det kämpigt emellanåt med ekonomi, läckor, graviditet men jag har pengar och jobb att oroa mig över, ett hus att bo i där läckorna kommer och jag är gravid och allt är normalt och bra än så länge och om inte har jag redan världens finaste! Jag har verkligen inget att klaga över och det är jag väl medveten om! Men ibland måste man få kräka av sig!

Nä nu ska jag fixa lite annat, som tvätt :) Ha en trevlig kväll!


RSS 2.0