En Troy!

Idag hinner jag skriva för jag kan inte lägga min lilla prutt!
Eller han har ju fått ett namn nu stackarn, han ska heta Troy. Vi har haft väldigt svårt att enas om ett namn men nu är vi överens men inte om stavningen dock :) Johan vil att han ska stava med J och jag med Y.. Men snart så!

Allt rullar på hemma..Snickarna är hemma och fixar klart vårt badrum som förhoppningsvis är klart om sisådär 3 veckor..SKa bli så skönt att börja leva som vanligt hemma...Dusha i kabinen i grovköket är verkligen inget härligt..Inte heller bada lilla Troy på köksbänken itället för i mysigt och varmt badrum.
Vi är iofs inte klara med renovering för det utan sedan är det klädkammaren där uppe, grovköket, sovrummet & Rubens rum kvar...Tar aldrig slut :)

Idag kommer nog vara lugn, har inte sovit mycket inatt..Men på ons blir det träff med mamma gruppen, promenader på morgonen med Linda och jobb på tors..

Vill så gärna skriva här mer för Troys skull för det är så himla kul att gå tillbaka och läsa hur det har varit. Men vi får se hur det blir med det, har ju varit sådär resten av gångerna haha..

Nä nu ska jag försöka blunda i nån minut så jag orkar dagen :) Natti!

RSS 2.0