Framsteg av <3

Nästan nyss hemkommen från jobbet och satte mig faktiskt framför datorn. Jag hade nog inte gjort det om jag i9nte hört det jäkla brummandet som den för eller om Ruben och Andy varigt hemma :) Dem är hos Andys föräldrar där vi nog ska sova i veckan. Närmare för mig till jobbet samtidigt som det är större där för Uden :)
På jobbet har det varigt som vanligt...
Måste föresten berätta alla framsteg som min lilla fis gör.
Han ord är:
gugeligugeli = gogogo
Bil
mamma
pappa
momo = mormor
mo el fa =morfar
ssåååss = sås
Har säkert glömt en massa som jag inte kommer på nu och ibland har han sagt flera ord som en gång sa han til mina salvor på nattduksbordet " de e mammas "...<3<3<3
Kommer inte på mer när jag inte sett honom på hela dagen, vill egentligen bara åka dit nu med det samma så jag ska bara packa ihop lite smått så får Andy ta en runda sedan :)
Föresten är tofsen där bak av så nu är det inget mohawk längre utan bara vanligt kort fult hår...Usch nu är jag inte söt alltså, och har jag inte sett ut som en mamma innan så gör jag det definitivt det nu, en sån nergången en! Usch men vänta bara tills mina titties Mohaha!!! ;)
<3

Trevlig tapas kväll!

Nu har det ju bara gått två dagar emellan, framsteg! :)
Igår var det jobba halva dagen till tolv sedan hem och leka med Ruben. Tills Andy påminde mig om att vi kanske skulle börja på maten till tapas kvällen. Vi gjorde färska campinjoner med röd pesto, kokade potatisar med en cremefraich blandning med örter ovanpå och lite rödlök, potatisari ugnen med en hemmalagad aioli :) Mmmm så gått det var och dem andra hade med sig korvar, ost, bröd, sallad, melon mer korvar :) Ja vi hade så mycket gått igår och alla blev riktigt mätta. Hade även nachos, en klassiker som alla gillar! Med på kvällen var, jag, Ruben, Chrisse, Stina, Bollan, Sis, Mamma, Pappa och min bror :) Jätte trevligt med lite vin också och inte att glömma våra kladdkakemuffins med glasyr och kokos på vissa :) Gjorde dem mest för Chrisses och Andys skull för dem älskar kladdkaka! Tack för en mycket bra kväll ina vänner <3
Och appropå vänner så hörde Elina av sig herom dagen och kom hit efter jobbet och fikade! Vi pratar och ses så jätte sällen så vi hade mycket att prata om och det är alltid lika roligt att träffa henne. Och Ruben var verkligen i sitt esse den dagen och lekte jätte myckt med henne :)
Idag så har jag städet efter gårdagen och lite till :) Har ju den där städsjukdommen att när jag väl börjat så ser jag bara mer och mer smuts hela tiden och jag gillar inte smuts! Bla har fläckar på dörrar försvunnit och fönster har blivit tvättade!
Hade snart tänkt att sova lite medan Ruben sover och sedan ta mig hem till mor och far och leka lite.
Sedan måste jag ju säga hur skönt det är att ha ljus på toan igen haha!
have a nice day!
<3

En vanlig dag men lite sömn

Hej allihopa, det var ett tag sedan! Jag har jobbat som attan nu och även Andy har jobbat, sista dagen i morgon, så jag har inte haft en sekund över för bloggen. Men nu så ska jag ta mig mer tid :)
Idag har det bara varigt en vanlig dag med jobb hämta Ruben och laga mat och städa. Egentligen skulle Andy träna idag men stackarn gjorde illa sig på matchen i tisdags när ett engelskt lag var och spelade mot näset och verkligen kickade deras ass! Det var riktiga bamsar som spelade i det lagat tydligen.
Men annars tråkigt idag var att Mathias inte lyckade natta Ruben i eftermiddags så när jag hämtade dem hemma hos Chrisse och Stina var det mest bara gråt :( Så nu har han sovit länge så det ska bli spännande och se hur det går i kväll. På så sätt är det skönt att Andy inte åker till träningen idag.
Idag ska jag lägga mig tidigt så jag får sova en massa :) Och skönt ska det bli att inte behöva gå upp 5.30!
JAg tänkte lägga upp lite bilder sedan men vi får ju se hur det blir med det haha ;)
<3

Helgen

Så om helgen :)
Det var väldigt mysigt och fint i Karlshamn men det luktade för jävla illa precis hela tiden. Verkligen gjorde det de! Men det är bara tänka bort. Sedan bodde Magnus Uggla på vårat hotel men honom såg man bara en gång och jag som ville ta kort med honom och få en sån där signatur :) Jajja...
Sedan på lördagen var vi ut med en båt kl 10 på morgonen och åkte ut till Tjärö, ute i skärgården. Jätte fint var det och dit på de vandrarhemmet hade man kunnat trivas! Så en lyckad dag ver det! Förutom när Andy lurade in oss i en ko och får hage full med skit. Det hade även regnat så det sipprade in mellan mina tår i mina fina sandaler! Satan va arg jag var då! haha men nu är det ganska så kul...Han ville sitta där och fika haha. För Ruben hade ju garanterat inte ätit bajs eller!?
Igår var mamma och pappa över och bara ´va här för det är mysigt, jag och mamma passade på att dricka lite rosé...mmm..
Nu har jag duschat så det är bingen som väntar :)
Föresten måste säga att Andy fått jobb i 2 veckor framöver, jippie! Så nu ska bla min super snälla bror passa Ruben! Tack!
<3

Sov och skrik pelle!

Ja så var vi hemma igen från semester nr 2 :) Kom hem igår kväll vid 8 ca så det var inte så sent. Men usch vad det inte gjordes mycket igår men skönt var det! Sedan somnade jag av ren utmattning vid 21.30 eller 22 ca igår kväll och förutom gångerna som Ruben vaknade inatt så sov vi ända till 9 i morse! Sist vi gjorde det så var Ruben bara några månader haha. Nä mycket behövligt med så mycket sömn så tack Ruben :) Fast han var väldigt trött själv, han sov ju i 12 h!
Får berätta om semestern sedan för Ruben skriker vid mina fötter att ajg inte ska sitta vid datorn haha
<3

Mycket känslor idag verkligen!

Ja jag vet att det stavas varG men jag skriver väldigt fort och slarvigt för det mesta så många fel blir bara därför...Men jag är annars fruktansvärt dålig på att stava :)
Just nu kör vi på samma grej som Chrisse och Stina (Ingen fungerande lampa på toan) aas jobbigt! Men min kära sambo kan inte riktigt lösa det så det får väl bli ett projekt i morgon :)
Fasiken alltså jag håller i gång precis hela dagen! JAg går upp 05.20 och stressar lite till jobbet där det är fullt ös mest hela tiden. Sen när jag kommer hem hade jag velat sova men det går inte pga min kära son :/ så då är det fullt ös då med med honom och/eller andra saker. När Ruben somnat ska det diskas plocka undan osv osv....Jag gillar när det är mycket att göra men det som är jobbigast är att Andy inte gör lika mycket. Inte bara för att han är lat haha utan för att han ju faktiskt inte ser det eller tycker att det är jobbigt. När jag säger att han hade kunnat bo i en svin stia så menar jag det. Att han alls städar här hemma är för att jag vill det så jag ska väl vara tacksam för det han gör och det är jag också men det är jobbigt att han går hemma och inte får så mycket gjort som jag fick när jag var hemma. Men jag ska verkligen försöka slappna av!
Till helgen när jag hade kunnat göra en himla massa :) haha så ska vi åka till Karlshamn ut i skärgården där tydligen med en båt och bara mysa med Andys familj. Då kommer jag nog kunna slappna av ang sakerna här hemma iaf, jag ser ju det inte iaf!
Sedan måste jag bara lägga upp en massa härliga bilder på Ruben. Kommer några idag men dem från djurparken får vänta, blev så många så jag måste sålla lite :)
Sedan måste jag bara påpeka att Mikael Jacksons begravning blev så väldigt fin igår med många fina tal. Det blev mycket tårar för min del! Men inte bara för att vi har mist en grym artist som hade mycket kvar att göra, inte bara med sitt artisteri utan allt annat också. Utan även för att hans familj står den dagen och säger " äntligen du kanske blir lämnad i fred". Hur jävlig kan världen vara och den har verkligen varigt jävlig mot honom. Vi människor är så frutansvärt elaka mot varandra och det börjar redan så tidigt som i dagis. Tyvärr kan vi inte heller säga till de barn som blir mobbade där för det bara fortsätter, det är en sak som vissa aldrig mognar från! Och det är så fruktansvärt hemskt. Det som kommer döda mänskligheten är vi själva och vi tar sakta ut varandra hela tiden. Jag har aldrig mobbat någon i hela mitt liv, aldrig blivit mobbad men inte heller varigt fröken poppulär men jag har lltid haft jätte mycket kompisar för att jag är kompis med alla! Och varför vill man inte vara det?! Varför vill man mobba eller vara elak? Jag har gjort mycket dumma saker och också snackat bakom ryggen även fast jag säkert kunnat säga det til personen ansikte mot ansikte men jag har aldrig varigt så dum att mobba! Annonym eller ej svara på varför man mobbar speciellt när man är vuxen och verkligen ska FATTA att man inte gör så!!
Ni som känner mig vet att jag skulle kunna snacka om detta hur länge som helst men även att jag just nu är sjukt trött och kommer lägga mig nu haha.
Vill bara säga att jag hoppas att Mikael visst hur omtyckt han var och att dem som tyvärr inte sa något när det behövdes som mest ändå kanske fanns där. Och att han är den mest coola artisten som någonsin funnits och han kommer för alltid bli ihågkommen! En fantastisk människa!
Peace out <3

Tack för en toppen helg!

Japp då var vi hemma igen :) Har just ätit en varm räkmacka med Andy och kollat på "Vad blir det för mat" med Per Moberg...Ett mycket trevligt program, det handlar ju om mat haha
Jag får ju berätta om vår roliga helg.
Vi körde upp och det gick ändå ganska så bra förutom att Ruben bara sov en h och inte två, inte för att det märktes sen men iaf. Sedan gick vi på något som hette Knallerian för vi var i knalleland hahaha...Jag tycker det är så roligt att det faktiskt heter så på riktit och typ allt heter något med knalle där haha. Jag hittade iaf en paljett väst, en klänning/linne,tunika och en vanlig tröja som täcker att jag inte har några titties. Mycket bra köp nästan allt på rea :) Sedan kom dem andra som körde lite senare för att Chrisse skulle sluta jobb kl 14. Då åkte vi till campingen och satte upp tält, grillade och utforskade stället. När vi ätit en god middag så nattade vi Ruben och dem andra började spela kort medan jag och mamma läste lite. Jag har ju verkligen längtat efter att få börja läsa min bok :) Kvällen var riktit jobbig för dem flesta för det var sjuklligt mycket knott haha. Jag gick och la mig tidigt för jag kännde att det kunnde bli en tidig morgon medan dem andra gick och la sig typ vi 01 ca...Dem fick sitta inne i förtältet haha.
Nästa dag var det bara packa ihop och dra till huvudatraktionen, djurparken :) Den var jätte kul och det var mycket spännande djur och vi såg när lejonen fick mat och varjarna :) Det roligaste för Ruben var när vi tittade på aporna för vissa kom och "pratade" med honom genom rutan haha. Han fick en apa som man kunde sätta fast i händera så den kan hänga runt halsen som numera heter Ola :) Han ska lära sig säga o :) Tyvärr var det nog alldeles för mycket att ta in för Ruben och han fattade nog inte hur coolt det var egentligen. Men Andy fick riktig kontakt med en av girafferna haha tydligen var det för att dem liknade varandra sa han haha. Det var verkligen kul för den var verkligen på honom haha.
Nä men allt som allt var alla jätte trötta men hade haft jätte roligt tillsammans :) Så tack så jätte mycket mamma, pappa, Mathias, Chrisse, Andy och Ruben för en jätte mysig helg.
I morse fick jag sova, tack för det, sedan har vi tvättat och städat lite. Annars åkte jag och Ruben över till mamma och pappa och lekte lite medan Andy var kvar hemma för han har ju inte setat vid datorn på en hel dag ju! ;)
Jajja nu ska jag dricka ett gott te som jag och mor hittade i lösvikt i borås :) Mojo heter det ;) I morgon är det jobb igen så natti snart!
<3 

Gemytlig helg

4 mackor av bröd från jobb med blåbärs te är bra efter lite stress packning. Pålägg är bregott riktigt smör :) och en massa oosst :b Jag hade tänkt ta det i tid idag, packningen alltså, men så ville dem andra 2 vara hemma hos mormor och morfar så vi har packat det mesta nu på en timme :) Jag ville så klart också vara där så jätte jobbigt var det ju inte.
I morgon bär det av till Borås djurpark som blev lite impuls semester för mamma och pappa och vi ville göra något tillsammans i år allihopa. Och mamma sa att vi varit där innan och att det är super fint. Ska campa i tält vid en sjö, underbart!!! Jag älskar att campa! En svensk sommar i ett tält,husvagn går bra, är en perfekt semester i mina ögon :)
Nä så nu sk jag lägga mig i soffan och fika färdigt, hörs väl tidigast på sön om man känner mig rätt haha. Ha en mycket gemytlig helg mina vänner!
<3

Lite fint med Travis :)

Ett verkligen bra tips jag som kommentar på förra inlägget, tack så jätte mycket!
Idag har varigt en städ dag för mamma och pappa skulle komma hem :) Har även tagit hem lite smaskigt från jobb :) Men Andy har städat mest, han har tom rensat ogräs och vattnat mammas trädgårdsland :) Han är väldigt snäll och gullig´mot mina föräldrar den :)
Nu ska vi fika för dem är hemma sedan är det dusch och natti för det är upp kl 5.20 i morgon bitti.
Tips:
 Gå in på syrrans blogg och kolla in youtube klippet med Travis Barker från Blink 182, så jävla grym han är och jag säger det när Ruben är så gammal att han ska välja instrument så ska det bli trummor så jag kan lära mig :b Och svärmor och svärfar sa att dem skulle köpa det till Ruben så jätte gärna :)haha <3
<3


RSS 2.0