Längtan efter piraten

Nu ska jag in och duscha och peela mig så jag är snygg och fräsch..Plus attd et är lättare att raka benen då.
Nu har jag gjort allt jag skulle göra och dem på Björns sa att ajg kan komma ner i morgon vid 9 så får jag komma igång lite:) Ska komma en morgon också tyckte dem så jag kan se vad som ska göras då:)
Snart ska vi hämta piraten på dagis och jag hoppas han haft en bra dag även om det var en trög start i morse. Helt sjukt att jag kan längta efter honom när han bara varigt på dagis. JAg är lika jäkla glad var ända gång jag stannar bilen vi dagiset och går ut för att hämta honom. Det liksom spritter i kroppen och det är bara lyckligt i kroppen :) Jag har hört många fråga om man verkligen har så mycket kärlek att man kommer älska barn nr 2 lika mycket. Det har jag och mycket där till, det är människo plågeri för mig att bara ha ett. Fågar man Ruben hade han nog också tyckt att det var skönt med ett syskon så jag slapp klänga på honom hela tiden haha!
Men innan vi kommer hem och kan pussas så ska vi handla lite och försöka övertala Andy att vi ska äta pannbiffar med brunsås och potatis för det är jag sååå sugen på. Kan inte göra det sjäv heller för ajg tycker det är sjukt nasty att pilla i färsen...
<3


Kommentarer
Postat av: Denna Sanna Kvinna

Tusen tack :D Måste säga att Ruben är riktigt sockersöt :D



Nu ska vi iväg på på livat ett-års kalas, ha det bäst

2009-09-08 @ 16:19:27
URL: http://sofieb.blogg.se/
Postat av: Siriporn

Kikar in! =)

Fin blogg du har!



Hoppas allt är bra med dig =)

Kramar/S.

2009-09-09 @ 12:58:03
URL: http://ssschhh.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag tycker du kan skryta ett snäpp^^ Men jag måste säga att jag var sjukt impad att du klarade det så länge!!!! du är duktig du sis:)

2009-09-09 @ 19:58:40
URL: http://slinki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0