Bara massa text :)

Blev sent igår så därför blev det inget inlägg. Men igår så var vi hemma hos Jennifer, Daniel och Sierra...Hade velat säga Caspian också men ungen vill inte titta ut än..Men snart hoppas jag, vakar vid mobilen så jag hoppas dem messar när dem sticker in :)
Det var väldigt tevligt för vi har ju inte träfat dem på ett tag nu. Dem hade varigt så gulliga och köpt julklappat till Ruben. En bil och ett matsett från Ikea, super gullit..Men så klart hade ju inte vi köpt något...Men det kommer :) Fast jag egentligen sprang på en skit snygg diesel tröja på svedala outlet som jag trodde var för liten som jag verkligen ville köpa till henne..Men så klart var det hennes storlek, gissa om det var surt! Men hon ska få något riktigt fint den underbart söta lilla tjejen! Men iaf, tack så mycket för julklapparna <3
 Sedan kom min kusin Ida hem till oss. Ruben var lite kinkig i början men sedan så gick det över :) Hon är verkligen så bra med honom, jag behöver aldrig säga några "tips" till henne för det har hon redan gjort. Och hon är "bara" 14! Sedan hade hon handlat en skitfin liten dress till honom med en nalle på, han har tur min Ruben som har en sån fin kusin! Tack så mycket Ida! Du är bara såååå fin med Ruben, han har tur som har dig!
Idag var det lungt på morgonen och tur det för inatt va inte alls lika lugn. Han var uppe 6-7 gr...Usch vad jag inte ville gå upp imorse. Tur har jag ju inte heller för Andy hade skola idag, sedan var det BVC kl 15 och tror ni Ruben sov som han skulle i eftermiddags, näää varför skulle han det haha.
Sedan han jag bara komma hem så var det in i bilen för att sticka hem till Andys föräldrar på middag. Väldigt gått var det iaf och kul att träffa Kjell, Marianne och Ulrika som vi inte träffat på ett tag nu. Kul att träffa dem andra också så klart!!!
Så nu har vi precis kommit hem. Det första jag gjorde medan Andy nattade Ruben var att städa. Sedan kunde jag  inte sluta så nu är här jätte fin haha...Jag behöver hjälp!     :)
Jag ääälskar när det är rent!
Jajja, nu ska jag lägga mig i soffan och hoppas att det är något bra på tv, sedan ska jag sova. Andy har sagt han ska ta Ruben i natt så vi får se hur det går. Kanske vaknar han inte när Ruben skriker och/eller så kan jag inte sova så jag går upp ändå...Jag har chansen att sova så jag får ju skylla mig själv om jag inte tar den. Jajja hoppas ni haft en bra trettonafton idag. 
<3 

Kommentarer
Postat av: Jennifer & Sierra

Tack för besöket! Det är alltid lika kul när vi träffas! Och att båda papporna var med denna gången också =)

Jag hoppas också att den lille fisungen tänker komma ut snart! För fy va trött jag är på detta nu!

2009-01-06 @ 21:04:34
Postat av: Ida Lindborg

Det var jätte Ruben är såklart alltid lika söt <3 Hoppas vi hittar en dag jag kan komma igen, är alltid lika glad när jag ska få träffa er :)<3

2009-01-08 @ 00:14:49
Postat av: Ida Lindborg

det var jätte kul och ruben är alltid lika söt<3*

2009-01-08 @ 00:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0