Tack för en toppen helg!

Japp då var vi hemma igen :) Har just ätit en varm räkmacka med Andy och kollat på "Vad blir det för mat" med Per Moberg...Ett mycket trevligt program, det handlar ju om mat haha
Jag får ju berätta om vår roliga helg.
Vi körde upp och det gick ändå ganska så bra förutom att Ruben bara sov en h och inte två, inte för att det märktes sen men iaf. Sedan gick vi på något som hette Knallerian för vi var i knalleland hahaha...Jag tycker det är så roligt att det faktiskt heter så på riktit och typ allt heter något med knalle där haha. Jag hittade iaf en paljett väst, en klänning/linne,tunika och en vanlig tröja som täcker att jag inte har några titties. Mycket bra köp nästan allt på rea :) Sedan kom dem andra som körde lite senare för att Chrisse skulle sluta jobb kl 14. Då åkte vi till campingen och satte upp tält, grillade och utforskade stället. När vi ätit en god middag så nattade vi Ruben och dem andra började spela kort medan jag och mamma läste lite. Jag har ju verkligen längtat efter att få börja läsa min bok :) Kvällen var riktit jobbig för dem flesta för det var sjuklligt mycket knott haha. Jag gick och la mig tidigt för jag kännde att det kunnde bli en tidig morgon medan dem andra gick och la sig typ vi 01 ca...Dem fick sitta inne i förtältet haha.
Nästa dag var det bara packa ihop och dra till huvudatraktionen, djurparken :) Den var jätte kul och det var mycket spännande djur och vi såg när lejonen fick mat och varjarna :) Det roligaste för Ruben var när vi tittade på aporna för vissa kom och "pratade" med honom genom rutan haha. Han fick en apa som man kunde sätta fast i händera så den kan hänga runt halsen som numera heter Ola :) Han ska lära sig säga o :) Tyvärr var det nog alldeles för mycket att ta in för Ruben och han fattade nog inte hur coolt det var egentligen. Men Andy fick riktig kontakt med en av girafferna haha tydligen var det för att dem liknade varandra sa han haha. Det var verkligen kul för den var verkligen på honom haha.
Nä men allt som allt var alla jätte trötta men hade haft jätte roligt tillsammans :) Så tack så jätte mycket mamma, pappa, Mathias, Chrisse, Andy och Ruben för en jätte mysig helg.
I morse fick jag sova, tack för det, sedan har vi tvättat och städat lite. Annars åkte jag och Ruben över till mamma och pappa och lekte lite medan Andy var kvar hemma för han har ju inte setat vid datorn på en hel dag ju! ;)
Jajja nu ska jag dricka ett gott te som jag och mor hittade i lösvikt i borås :) Mojo heter det ;) I morgon är det jobb igen så natti snart!
<3 

Kommentarer
Postat av: sis

Alex VARG heter det!! haha

2009-07-06 @ 15:42:13
URL: http://slinki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0